Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Mislim, da še nobena, ki je tukaj pisala o nasilju, ni zapustila moža.Najprej jih mož pretepa, potem je par dni spet medeno, gredo z njim na morje, pa na sprehod, in so navzven popolna družina.Ko pa dobijo spet batine, pa pišejo na RR kaj naj storijo.Mislim, da želijo samo besede kako so boge, in da se nam vsem smilijo.Meni osebno se ženske, ki so več let pretepene in ne storijo nič, ne smilijo. Star pregovor pravi: S TEBOJ DELAJO TAKO, KOT SI DOVOLIŠ. Se strinjam s teboj kind lady, na žalost se strinjam iz izkušenj. HB nisva bila poročena in nisva imela otrok..vsaj nekaj. Bila pa je nasilna veza, kjer sem se sama sebi smilila, trpela kot ne bi nikoli nikomur privoščila ampak naredila pa nisem nič. Stvari, ki mij je počel so grozne ampak jst sem se znova in znova vračala nazaj. Zakaj? Zato, ker sem bila popolnoma brez samozavesti, vodljiva in nesigurna. Ampak, ko sem imela ZADOST , sem popokala kufre, resnično odšla, četudi mi je vsak dan grozil, me hodil iskat pred službo, me pričakal na malici in me skloftal pred vsemi...ma bi mi bilo vseeno, če bi me ubil, ker ne bi šla nazaj nikoli več. Ko sedaj pomislim za nazaj...grozno kakšna patetična neumna žesnka sem bila, katastrofa in če pomislim, da bi imela takrat otroka...fak, ma niti sekunde ne bi ostala tam. rinica, dala sem skozi pretepanje, psihično nasilje, grožnje in še marsikaj...Prosim ne nasedaj sladkim obljubam, ke nikoli,nikoli ne bo bolje. Verjemi mi. Ta moj bivši sedaj isto počne punci s katero ima otroka...grozno, proklet prasec . Zmeraj mi je hudp pri srcu ko berem take zgodbe, zato, ker vem, da če boste ztrajale ne bo nikoli drugače. Po drugi strani bi vas pa vse bcnila v rit, da se malo streznite...ja, se sliši grdo ampak kaj bi jst takrat dala, da bi me kdo prej brcnil v rit, pa bi veliko manj trpela! Srečno.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 2.9.2008 12:09:43 >
|