Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 21:03:44
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kaj je zdaj to, kje se skrivate??? Moj škrat še vedno spi, to moram nekam zapisat . Moja dva sta zdaj zaspala. No, Mark že prej. Si je revež danes mal not prišel s spanjem, ko ni bilo razgrajača doma. Je s premori za dojenje spal kar do dveh popoldne. Potem sva šla po Jana v vrtec, potem pa k dediju do poznega popoldneva. Aurora, se slišiva jutri? Po posvetovalnici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 21:05:33
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca, žal mi je zaradi tvoje službe Pa za uspeli krst. CatJa, za malega kolesarja!!! aurora28, za Galovo spanje. ****, eno vprašanje: a kaj veš, slučajno Caserman jemlje tudi paciente iz drugih krajev?? Isto vprašanje velja za Estrello*. Vem, da sem 3/4 posebnih dogodkov v vaših preteklih postih spregledala, zato me, prosim, spomnite, če je kaj pomembnega. In seveda: hvala vsem za podporo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 21:06:46
|
|
|
|
CatJa
|
No, sem ravno hotela vprašati, kje se skrivate, kako ste zrihtali. Odlično, da je jedel Evo za srečo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 21:33:10
|
|
|
|
špelin@
|
****, jutri greš s Samio h kardiologu, ne? Veliko za malo sončico!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 21:53:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dober večer bejbe! Da se še jaz mal javim. Zadnje čase nimam velik časa in volje za pisanje. Smo imeli 28.8. pediatra in ima mali samo 6.670 g, 64,5 cm in 40,5 cm. Je zelo malo pridobil na teži zadnji (četrti) mesec in sem mu zdaj spet začela mal dodajat AM, prej sva se pa samo dojila. No ja, sej dons sva se tud, sam včeraj pa je dobil en dodatek in en dan prej tud. Pa tolk sem bla že vesela, ko sva se polno dojila. No ja, sej bo, sam da se bo fant dobro razvijal. Čeprav pediater (kr en, ki je menjal našo P) je rekel, da je čist super truper fantek, ravno prav okrogel, čist nič suh. Sej to je res, sam na teži pa skor nič ni pridobil. špelin@ za gregorja. Da se čimprej pozdravi in začne spet normalno jest. CatJa za velikega fanta. **** res bi te lahko zadnjič ZS-jala, neumnica, ampak si bila res aktivna majčica in niti pomislila nisem da si zasedena na drugi temi. Sem potem prebrala tisto kačo in se veliko naučila, ker o verah res pojma nimam. Mi je bilo full zanimino, no ja razen tistih postov, kjer so te hoteli samo nekaj podje**vat. Tilči a greste kaj v KR, al pa na Zbilje? Za ta velkega pa poglej mal TUKAJ Tana kako je kaj mala, a je vse ok? Punce, tole je pa za pogledat KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:03:26
|
|
|
|
*Tiana*
|
**** za Samio. Upam da bodo dobri rezultati.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, eno vprašanje: a kaj veš, slučajno Caserman jemlje tudi paciente iz drugih krajev?? Isto vprašanje velja za Estrello*. Jemlje. Tudi Estrella se k njemu pripelje kar od daleč. Za Gregija Hijenca tudi meni je hudo za tvojo službo. Jutri grem v Slovenj Gradec a mi lahko kdo pove kratka navodila kako pridet do tja iz Ljubljane in kje je sploh bolnica , prosim ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* **** res bi te lahko zadnjič ZS-jala, neumnica, ampak si bila res aktivna majčica in niti pomislila nisem da si zasedena na drugi temi. Sem potem prebrala tisto kačo in se veliko naučila, ker o verah res pojma nimam. Mi je bilo full zanimino, no ja razen tistih postov, kjer so te hoteli samo nekaj podje**vat. Jah veš se mi je glih dalo... Saj ponavadi se mi ne. Mi je pa vzelo res ogromno časa... sama proti 10 ljudem ( al kaj jaz vem kok jih je bilo ...) Tiana: tudi jaz in Estrella imava podoben problem glede teže . Jaz se sploh ne bom več sekirala, ma sam da je zdrav. ( ia )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:16:58
|
|
|
|
*Tiana*
|
hijenca tud meni je hudo za tvojo službo. Sej do konca porodniške je še kar nekaj časa in če boš začela kmal iskat, se bo verjetno kaj našlo. sesil, kako je s kolki? Svojeglava, a še kar uživate na morju? Naša ta velika pika je šla pa danes prvič v vrtec in morem rečt, da je zaenkrat super sprejela. Sem bila eno urco z njo, potem sem šla kao dojit in jo šla čez eno urco spet pogledat (so bili zunaj) in jo vprašala če gre z mano domov, ali bo še mal tukaj, pa je rekla da bo še mal v vrtcu. Potem sem jo šla iskat po kosilu in mi je vzgojiteljica povedala, da je bila full pridna, nič me ni pogrešala in full lepo jedla (s tem imamo doma največ problemov, ker ne more tolk časa pri miru sedet). Jutri jo bom pa samo odpeljala tja in jo pustila, če bo seveda za. Sem full happy ker je tolk dobro sprejela. Sam upam da bodo vzgojiteljice vedno tako prijazne in dobre kot so bile danes, ko smo bili prisotni še starši, da se ji ne bo kaj zasralo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:20:29
|
|
|
|
Pepita
|
Evo mene po dolgem času, smo si privoščili en doooooolg dopust, pa o tem kasneje, najprej za **** Iz LJ pa avtocesti preko Trojan, Vranskega in še dalje do izvoza za Velenje in Dravograd. Tukaj greš dol za AC, proti Velenju in in nato do SG-ja(so povsod table za SG ali Dravograd, oboje velja). Je približno slaba ura (dobre pol ure) iz izvoza z avtoceste do SG. Ko prideš do SG, se pelji skozi po obvoznici, mimo Merkurja, Petrolovih črpalk do krožišča pred Hoferjem, tam zaviješ levo proti centru (seveda greš en krog ) in nato prvo križišče spet levo. Takoj na desni boš nato videla parkirišča in zraven njih bolnico, ne moreš zgrešit. parkiraj na enem izmed parkirišč (pazi na plavo cono), ne vam kam greš, ampak ko boš enkrat tam samo pojdi do glavnega vhoda (skozi takšen park, pa vprašaj). Ne vem če sem bila dovolj jasna, malo bo pomagalo. Se jutri javim še s kakšnim poročilom o našem napredku. LP
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:21:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* **** res bi te lahko zadnjič ZS-jala, neumnica, ampak si bila res aktivna majčica in niti pomislila nisem da si zasedena na drugi temi. Sem potem prebrala tisto kačo in se veliko naučila, ker o verah res pojma nimam. Mi je bilo full zanimino, no ja razen tistih postov, kjer so te hoteli samo nekaj podje**vat. Jah veš se mi je glih dalo... Saj ponavadi se mi ne. Mi je pa vzelo res ogromno časa... sama proti 10 ljudem ( al kaj jaz vem kok jih je bilo ...) Tiana: tudi jaz in Estrella imava podoben problem glede teže . Jaz se sploh ne bom več sekirala, ma sam da je zdrav. ( ia ) Ja, verjamem da ti je vzelo ogromno časa. Sej sem jest samo brala pa sem to delala najmanj ene pet večerov zapovrstjo po ene 2 uri, ker me je čist noter potegnilo. Potem sem pa omagala in šla spat. Maš prav, najbolj važno je, da so zdravi naši .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:25:53
|
|
|
|
sesil
|
špelin, super za Gregorja. Endomy, jutri pa držim pesti da bo vse ok. tistih krajev pa ne poznam, zato ti ne morem pomagat. hijenca, ne bodi žalostna, se bo že kakšna služba našla. sam ženske smo pa res prikrajšane na vseh področjih. dedci so zmeraj v prednosti. mi smo prišli brez širokega povijanja domov. joj, kako sem vesela. zdej je pa naša pupa kot ena mala glistica. nimam več kaj prijet. jutri imamo pavzo, v sredo pa še na cepljenje. zdej sem po internetu naročila še fotoaparat, da bomo Anejo na veliko slikarli. do sedaj sem si malo sposojala aparate in žicala, naj mi jo kdo slika, da nisem brez fotk (star aparat še vedno na servisu). potem pa dam še jaz kako fotko gor, obljubim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pepita: Sliši se full komplicirano. Grem pa na pediatrijo h kardiologu. Sedaj si bom prepisala navodila pa upam, da najdem... Ma zakaj ni tega dohtrja v Trbovljah... Špelin@
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sesil: Pa ste se le rešili širokega povijanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita ... levo proti centru (seveda greš en krog ) in nato... Kaj to pomeni A so enosmerne ulice ali kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:36:29
|
|
|
|
Pepita
|
****, mislim da sem jaz komplicirano napisala, je drugače enostavno, boš videla. vso srečo jutri, da čim bolje opravite. LP
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:42:33
|
|
|
|
Pepita
|
Z enim krogom sem mislila da v krožišču odpelješ 1 krog oz 3/4 kroga, da prideš na pravi odcep. Oprrosti, ker tako zmedeno pišem. Lahko ti na ZS pošljem svojo št. pa me pokličeš če boš rabila pomoč.
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 1.9.2008 22:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita Z enim krogom sem mislila da v krožišču odpelješ 1 krog oz 3/4 kroga, da prideš na pravi odcep. Oprrosti, ker tako zmedeno pišem. Lahko ti na ZS pošljem svojo št. pa me pokličeš če boš rabila pomoč. Aha . A si mislila, da sem se navzela Egipčanskega stila vožnje in v krožnem kar takoj levo zavijem Sedaj pa štekam..Mobitel vedno dobrodošel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 6:58:57
|
|
|
|
aurora28
|
Bravo za Gregorja, mu pošiljam veliko za srečo. Tiana joj bogi dojenček, pa s čim ga pa hranijo, da je tak težek, kar 28 kil . Mogoče je pa kaj bolan in se prekomerno redi??? Mi smo spali tko, tko, lahko bi bilo boljše, ampak definitivno bi lahko blo slabše, tak da se ne bom preveč pritoževala, ker se mi kar hitro maščuje . Aja včeraj sem si barvala lase in imam tak lepo rdečo rjavo barvo - mahagonij mi je ful lepo prijela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 7:46:00
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Res ste zlate, ker tako mislite na našega Gregija in stiskate pestke Meni se je danes zjutraj prvič po vsem tem mučenju okrog hranjenja zgodilo, da malega enostavno nisem bila več sposobna vzeti v roke in mu dati flaško Tako sem se tresla, želodec kot žolca, srce mi je nabijalo, v sekundi sem se čisto spotila in zakuhala Res sreča, da je še na dopustu... Mali zdaj s cucljem na 3 luknjice vsaj nekaj potegne, preden dokončno znori. Res pa lovimo trenutke, ko še ni popolnoma buden - tako ponoči, kot zdajle zjutraj. ****, glede na to, da imam do Vrhnike 1 urco (90% poti po AC) resno razmišljam o menjavi pediatra, ker bo šla naša P kmalu v penzijo, tole čudno nadomeščanje pa nikamor ne pelje Pri nas je še edina res sposobna in srčna pediatrinja lani "zbrisala" v LJ, poleg naše pa sta ostali ena starejša, ki je žal vsa zmedena, in ena čisto mlada in "frišna", ki še nima izkušenj, jaz pa s tako majhnim ne mislim tvegat. Če smo 2x divjali z Lošinja k P - kar preštejte ure vožnje - potem do Vrhnike ni panike. No, zdajle se psihično sestavljam, ker sem se proti jutru kar naprej zbujala in me je težila misel na Gregijev jutranji obrok... Mali je spet ves izpuščajast po obrazu Moram priti do sposobnega pediatra, z anestezistko si bolj težko sploh kaj pomagam! je šel v Rogaško po mojega očeta, ki ima danes 50. obletnico zaključka srednje šole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 9:20:53
|
|
|
|
špelin@
|
Pa to ni res: zdaj, ko bi jaz čvekala, ni nobene gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 9:37:01
|
|
|
|
tilči
|
dobro jutro... nas zobki matrajo 100 na uro.Vse gre v usta.Ko pa zagleda calgel, pa glih kar ne začne ploskat jutri pa imamo posvetovalnico in prvo pikico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 9:56:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
dobro jutro! Najprej špelin@ in Gregi... , ameni od včeraj razen ena nobena nima kaj za povedat? Smrk Eh, zdaj pa se je miška prebudila, pa greva vozičkat, dokler še je vreme... Se javim kasneje, ko jo bom verjetno spet mamici pustila da še do konca kaj nardim po stanovanju, operem še en stroj , še polikam ...v petek pa šibamo pše mi malo spet za dlje časa malo dopustovat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 10:00:47
|
|
|
|
tilči
|
Tiana...hvala za informacijo.Bomo verjetno kar v Snovik hodili na plavanje. Danes gremo v Zbilje,ampak gremo plin nafilat v klimo, saj nam ga je zmanjkalo ravno, ko smo se z morja peljali Jutri gremo v kr k P in potem k našim na kosilo.Te pokličem, ko bomo imeli več časa.Upam,da ne bo kakšne reakcije na pikico. Špelin@...da ne boš sedaj še ti zbolela. Pazi nase. Ali si za Gregorja dobila kakšna zdravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 2.9.2008 10:04:00
|
|
|
|
tilči
|
Aurora.. za novo barvo ****. za Samio
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!