|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
1.9.2008 13:31:56   
mis
Jah... Ob 11h me je klical mož da mala joka in naj jo grem iskat. So ga klicali. Pridem tja, sta 2 sedela v naročju pri pomočnici, pa ni jokala. Potem je vzgojiteljica rekla da če je imela pozornost je bilo v redu, pa v naročju, sicer je bil jok, da je tudi fajn kričala. Pol je meni rekla da bi šla še v vrtec, pa rekla je TINA JOKA VETEC. Sem vprašala zakaj? je rekla MAMICO. Sem ji razložila da so lahko tam samo otroci, da se igrajo... bla bla. Potem pa jih pridemo iskat. Pa reče ZDEJ ŠE VETEC. Sem ji rekla da jutri če ne bo jokala bo lahko tudi kosilo jedla tam. No... Bomo vidli... Mende bo po kakšnem tednu boljše...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
1.9.2008 13:37:56   
mis
Lu, super da se je izteklo dobro. Res nevarno tole...

arabela...user posted image

Tasha, čestitkeuser posted image user posted image ... Ko boš doma pa kaj več poročajuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
1.9.2008 16:54:31   
Maxica
Jaz sem vam zdaj kar po mailu poslala fotke, upam, da vam nisem predalov čist zafilala.user posted image  Od Pikapolone2 pa Psaše nimam naslova, mi ga prosim sporočita, če bi gledali fotke. Zaenkrat sem pošiljala tistim, ki ste bili na dekliščine. Ostale pa povejte na zs, če želite.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
1.9.2008 19:55:39   
muki1
Nisem dobila user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
1.9.2008 19:59:52   
Maxica
Zgleda, da fotke niso šle skozi. Bom raje probala narediti en albumček na RR, pa vam bom dala link, prav?!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
1.9.2008 20:23:41   
lucika
maxica, imam občutek, da smo "ostale" samo jaz. pa tasha, ker je ravno rojevala:))) ampak ja, sem firbec. če sem lahko.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
1.9.2008 20:27:46   
Lu
Maxi jaz tudi nisem dobila user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
1.9.2008 20:28:21   
Lu
grem še jaz downloadad fotke. pa še od sobe vam jih pokažem hehe

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
1.9.2008 20:29:38   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

maxica, imam občutek, da smo "ostale" samo jaz. pa tasha, ker je ravno rojevala:))) ampak ja, sem firbec. če sem lahko.

Lucika, pri priči nehaj z očitki. Povabljene smo bile vse in to javno. Prav vsaka, ki se je odločila je tudi pisala Moci se mi zdi. Kaj misliš, da je mene trikrat lepo prosila naj pridem iz Prekmurja? Je pa res, da je potem Altati, ki je bila organizator programa zbobnala skupaj gorenjke in prosila Moci naj ji da seznam tistih, ki so se prijavile, da nas je kontaktirala. Saj razumem tvoj humor in mi je zelo všeč, kakor tudi ti, zato upam, da te ne bom užalila, ko to pišem in se opravičujem, če sem narobe razumela. Ampak če bi bila na Mocinem mestu mi zdaj ne bi bilo fajn, ko tako prcaš. Ženska se je potrudila, nas vse povabila in si z našo pogostitvijo naredila tudi strošlke.
Sory, no, ampak tak je.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
1.9.2008 20:38:50   
lucika
se opravičujem za komentar, ki ni bil tako mišljen.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
1.9.2008 21:03:36   
piskot
cer, zurerke user posted image .

moci upam da niso bile prehude.

lucika nisi edina, mene tudi ni bilo, pa ceprav imam po mojem najblizje user posted image .

tasha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . veliko zdravja povečani družini!

lu ste pa korajzni ja. jaz nimam nikoli odprtih balkonskih vrat. luftamo v spalnici, kjer imamo pokvarjene zaluzije in so stalno dol, pa v kopalnici. sicer pa luftamo ce martina ni doma. mi na balkonu takoj zleze na mizo in hoce se visje, na ograjo.

vsem ki se uvajate v vrtec pa zelim veliko uspehov in cim manj joka.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
1.9.2008 21:06:23   
piskot
hudica sem en pacek. pozabila sem da je macka prej pojedla ostanke mojih oliv s kroznika in sem si na ta isti neumit kroznik nastimala novo porcijo. drek pa se ta bedasta toxoplazmoza. drugace se po mojem sploh ne bi sekirala. res sem pacek user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
1.9.2008 21:14:53   
Lanica
No, pod tem nickom imam album Dekliščina. Geslo je nick naše drage bodoče neveste.
Maxicauser posted image

To sem jaz, Maxica, brez skrbi:)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
1.9.2008 21:32:26   
altati
Lanica oz. Maxica super truper fotke!!!!! Jaz bi jih tudi na cd-jki imela, če je mogoče. ker predvidevam, da so za mail itak prevelike.

(odgovor članu Lanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
1.9.2008 21:45:10   
Lu
Naša soba prej:

Računalniški kotiček se je MOČNO pomanjšal user posted image
user posted image

Balkona nismo nič uporabljali zato ga ni več. Prej pa je izgledal takole:
user posted image

Sedežna še na desni strani
user posted image

Omara na drugi strani
user posted image

Še malo izpod drugega kota slikano
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
1.9.2008 21:45:50   
Lu
Evo tole je pa naše novo bivanje v dnevni:

user posted image sedežna je zdaj za en enosed manjša. In če pogledate naravnost. Ja tja gor je mali poba splezal. Srednje okno je bilo openuser posted image

user posted image barvan kombinacija rumene in oranžne. Čakam še kake hude fotke

user posted image Tukaj še prazna omara, zdaj že polna knjig, kaset, dvd-jev,...

user posted image najina spalnica brez vrat , hehe. Z idejami na plan.

user posted image mini kotiček in čas za RR

< Sporočilo je popravil Lu -- 1.9.2008 21:47:45 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
1.9.2008 21:46:26   
moci
moj dec je reku: madona, vse ste se naslajale nad manouser posted image ekola, to je komentar na slike.

moj: matr sem debelauser posted image

drugače pa: ja, vse ste bile povabljene in punce ste se res potrudile, vas bom priporočila za organizacijo dogodkov, a pridete še na ohcet žur naredit? obljubim, da se ga ne bom nažokala in zakinkalauser posted image

muki, kapo dol. babe, to je pa vzor bejbe, ki ne komplicira in si vzame čas. vsakič posebej sem presenečena.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
1.9.2008 21:50:06   
moci
lu, lepo ste zrihtali user posted image model na sedežni je tudi lepuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
1.9.2008 21:53:28   
frrrr
Maxica, v živo res nisem upala izzivat, priznam user posted image sicer je psaša sedela med nama v avtu, ampak vseeno bi lahk bla vožnja burna... al pa bi mogla z Garminom pešačit (če bi mi ga Lu posodila seveda user posted image )... no, čist mau sem pa tut pozabla... tk kot avto zaklent user posted image sred ljubljane user posted image

slike - jih nimam, bi imela pa VSE kjerkoli... mogoče še najraje po mailu user posted image
Maxica, js jih nisem dobila user posted image

o, Lu - tole je bilo pa res grozno za brat... pa sicer rada berem grozljivjke, a ne te vrste... hvala bogu, da se je je srečno končalo...

Arabela - kolk je pa Sergej že velik user posted image prav luštni ste vsi trije... in vaša Katarina ima tolk lepe polne ustnice user posted image

super vsem za uspešno prestale urice v vrtcu...
mis,sej tole je full dobro, če je kr brez vaju že bila danes... pri nas je bil mož vsaj ene 2 dni po kakšno urco z njim, prvič celo seanso user posted image pa prav fajn je, ker se lahko z njimi že veliko pomenimo in razumejo...

mi smo včeraj tamaučka postrigli in je spet jokal... potem pa govoril, da ni bilo nič hudega user posted image ampak jokal pa kljub temu... sem ga vprašala zakaj je jokal in si je na hitro izmislil, da bilo glasno in je topotalo (to pomeni ropotalo) user posted image
včeraj tut moža postrigla... vsakič ga mau bolj na plešo postrižem user posted image danes pa še js šla k frizerju... in smo vsi novi user posted image
danes sem imela še okolista, zato šla 2 urci prej iz službe... so me namatrali... full preiskav so mi naredili, ker ponoči težko vozim...  je menda vse v mejah normale, čeprav mi sestra ni čist ok delala pregledov... mi je rekla, da neki ni ok, pa sem popravila odgovor in pol je obkrožila ta drugo varianto... js sm pa itaq ugotavljala kaj vidim, ker vidla nisem ok user posted image eh, čez eno leto spet... razen, če se ne poslabša prej. sem pa komaj domov pripeljala... tamauga nisem niti tolk vidla, da bi mu lahk nos obrisala user posted image no, po kratkem počitku z njim je spet vse ok.

muki - Jaša hodi zadnjih nekaj dni spat s pikijem, pred hišo ga pelje lulat, pit in jest mu daje... mogoče bi pa Ivi lahk plišasto zverino kupili za RD... mi se kr pogovarjamo z njim kot s pravim psičkom... pa kadar nas hoče lizat, pol vsi kričimo NE LIZAT PO OBRAZU user posted image user posted image

aja, naše dete se kdaj pa kdaj kakšno besedo obrne... prejšnji teden je začel svojega vrtčevskega prijatelja Jakoba klicat JABOK... in ga popravljamo, on pa po svoje JABOK... danes je ponavljal KOB KOB KOB JABOK user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
1.9.2008 21:56:11   
frrrr
hehe, tašča mi ravno povedala, da moj mož obračal imeni Sonja in Angelca - je govoril Sojna in Nagelca user posted image zgleda je to dedno user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
1.9.2008 21:56:46   
moci
frrrr, a ti si slabovidna? al je to na novo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
1.9.2008 22:00:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

se opravičujem za komentar, ki ni bil tako mišljen.

No, saj sem rekla, da se opravičujem, če sem narobe razumela. Pa še enkrat opravičujem, da bo bolj gvišno.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
1.9.2008 22:05:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lanica

No, pod tem nickom imam album Dekliščina. Geslo je nick naše drage bodoče neveste.
Maxicauser posted image
pogledala... super truper user posted image

(odgovor članu Lanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
1.9.2008 22:06:14   
Lu
Punce slike so v albumu pod istim nickom kot pri Lanici user posted image Ampak ekskluzivno iz Kota pa na mail. Do solz se boste nasmejale. Samo fotič mi je nekam bežal. Evo pošiljam na mail, hehe

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.9.2008 22:07:14   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, a ti si slabovidna? al je to na novo?
imam očala ja user posted image za daleč in pa cilindre... ampak bolj mau nosim... kadar vozim jih imam na nosu in včasih v službi... očala imam pa že od enih 4ih let dalje... včasih bla v plusu, zdej sem pa neki mauga v minusu

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?