|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 21:37:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 7:34:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
   RE: oktober 2005
29.8.2008 9:29:22   
nana 27
Nali, nič hudega. Tudi jaz sem hotela prestavit vsaj za en teden. Ker brat ne more priti na nedeljsko fešto oz. praznovanje Majinega RD, smo vso zadevo prestavili na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
29.8.2008 9:50:02   
MojcaG
ni problema, punce. tudi mi imamo "situacijo" v družini.

ampak tako dolgo bomo rihtale datum, da bomo res lahko vse (tiste, ki želimo) prišle!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 10:53:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
29.8.2008 11:20:03   
Felicity
Ojla

Samo na hitro. No na srečanje me ne bo. Sem predaleč, LJ ne poznam dobro in med tednom itak delam. Škoda,ker bi vas prav rada srečala.

No danes sva imele z Emo pregled pri ped.
Mere: višina 102 cm, teža 16,4 kg

V ponedeljek začnemo z vrtcem. Držite pesti, da ne zboli že prvi teden. Mene je tako strah, da bo isto kot pred dvemi leti. user posted image Srčno upam da ne.

Uživajte in lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 4381
29.8.2008 12:38:56   
nana 27
O Felicity, saj me se menimo za vikend srečanje, zato če se bo dalo, kar pridi, če te bi slučajno mikalo user posted image  Se strinjam z Mojco, da se bomo zmenile tako, da se nas dobi čim več user posted image  Drugače pa držim pesti, da bo vrtec OK - zdravje pa itak pa zdaj je velika punca (lepa višina in teža!), da ne bo težav user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
29.8.2008 12:47:45   
Udb
Uff, sem vesela, da ne morte to soboto, ker jaz tudi ne morem. user posted image user posted image

Drugače gre pa tudi Marcel v ponedeljek prvič v vrtec. Se velik pogovarjava o tem in pravi da se veseli, ampak po moje bo kar šok. user posted image Skrbi pa tudi mene predvsem to, da ne bo skoz bolan.user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
29.8.2008 14:42:58   
Felicity
A za soboto? Ne vem zakaj sem imela v mislih petek dopoldan. user posted image

No kdo ve, mogoče pa res pridemo do LJ, s pomočjo garmina. user posted image Saj moj pozna Lj, sama pa nisem še nikoli prišla v LJ, da bi sama vozila. Mogoče pa je čas, da začnem vadit. user posted image

udb - držimo pesti za vse (nas) da bodo čim manj bolni  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 29.8.2008 14:43:19 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.8.2008 7:52:15   
soncek&luna
ojla punce... men tut pase, da smo prestavile... mene je vceraj zacel boleti uho user posted image pa ne bi bila ravno dobra druzba

gre pa tut moj palcek v ponedeljek prvic v vrtec.... sva v torek bila tam, da sva spoznala vzgojiteljico in sem palcka komaj ven iz vrtca spravla user posted image .... jaz tudi upam, da bo bolezni cimmanj, ker si bolnisk ne morem privoscit, ker me bodo v sluzbi cudno gledali user posted image

lep vikend vam zelim

Mami, pika moja!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
31.8.2008 20:48:08   
MojcaG
ojla!! kako ste?

vsem, ki greste jutri prvič v vrtec, držim pesti, da se bojo otroci imeli tako lepo, da sploh ne bojo hoteli domov! user posted image  in seveda želim nobene bolezni! vse to velja tudi za tiste, ki že hodimo v vrtec in jutri štartamo novo šolsko leto.

kar se srečanja tiče, vam že zdaj povem, da 11. oktobra ne morem. grem na poroko, ki ni izvedljiva brez mene.user posted image  druge sobote pa veljajo!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.9.2008 7:32:43   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

kar se srečanja tiče, vam že zdaj povem, da 11. oktobra ne morem. grem na poroko, ki ni izvedljiva brez mene.user posted image  druge sobote pa veljajo!
Si nevesta ali priča? user posted image

Drugače pa čez 10 min štartava v vrtec!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 7:34:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
1.9.2008 8:25:58   
MojcaG
ahoj!

naš paket je oddan!user posted image  veselje je bilo veliko, razen navsezgodaj, ko je gnjavila zaradi ene oblekice (ki je za na plažo bajdevej), no pa sva se potem le nekako zmenile. vzgojiteljico in pomočnico že pozna, sošolci so isti, razen dveh novih punčk (do zdaj sta bile samo dve v skupini). user posted image

Nalin, zakaj se vam mudi preselit do zime?

Udb, nisem nevesta (bila pred šestimi leti, uf kako je bilo fajn), sem pa priča, ja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
1.9.2008 8:31:28   
Udb
Naš paket tudi oddan - in dokler je videl mamico je blo kul, ko sem  stopila ven sem pa samo slišala - MAMIIIII in pa jok. Grozno!! Zdaj pa ne vem, ali bi poklicala ali ne, ker ga grem iskat ob 10. 

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
1.9.2008 9:17:18   
MojcaG
Udb, točno vem, kako ti je. Ampak verjemi, zdajle niti približno ne misli na tebe, sem prepričana, da uživa 100 na uro! Verjetno ste pa tudi dogovorjeni, da te pokličejo, če bo kriza?
Don't worry.user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
1.9.2008 9:57:46   
Udb
No, naš otrok bo zgleda problematičen! Po 1 uri sem ga morala it iskat, ker je od 8 naprej (ko sem ga odložila) pa do 9 stal pri vratih, jokal, gledal na uro in spraševal kdaj pride mami. user posted image Mislim! Ni ne jedel, ne igrač pogledal, ne otrok - by the way - edini je jokal ko sem prišla...JAO.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
1.9.2008 10:18:43   
MojcaG
Ojoj, mali bučko... Sej se bo navadil in še fejst užival, očitno bo pač potreboval malo več časa.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
1.9.2008 10:28:00   
MojcaG
Kaj pa, če bi bila ti zraven na uvajanju, pa vsak dan manj, dokler se ne navadi?

Tako smo mi uvajali Liu (in bomo še Hano).

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
1.9.2008 10:37:32   
Udb
Pri nas ni takega uvajanja. user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
1.9.2008 12:32:58   
Aja32
Hojla po dolgem času....

No, moja dva paketka sta tudi končno oddana v vrtec....user posted image user posted image user posted image Sta bila ves mesec doma - smo vzeli rezervacijo.
Že včeraj je Luka govoril, da komaj čaka, da gre v vrtec. No, danes ga je malo zbegalo, ker so menjali učilnico. Upam, da bo vse OK, ko jih pridem iskat.

Udb - ja, reči jim, da bi bila rada poleg. Jaz se spomnim, da sem oba uvajala skoraj 14 dni. Prvič sem "izgnila" iz učilnice šele tretji dan, pa še to sem šla samo na WC in pred vrati ostala 5 minut, nakar sem se vrnila nazaj. Valda, da je šok za otroka. Ne vem - meni je čisto jasno, da se bo jokal, če bo brez uvajanja. Poskusi se dogovoriti oz. jaz bi po mojem kar zahtevala, da se uvajata počasi in da si ti poleg njega. Pa tudi vzgojiteljicam bi verjetno bolj odgovarjalo - manj bi bilo stresa, joka, itd...

Sem brala, da ste se "skoraj" že dogovorile za meeting... No, sem gledala sproti, vendar sem bila to soboto zasedena, tako da se vam nič nisem pofočkala za srečanje. Kdaj drugič pa se vam rade volje pridružim.

Mi smo bili, tako kot lansko leto, na Pagu na dopustu. Imeli smo zelo "aktivne" počitnice - bog ne daj, da mi bila naša škrata 5 minut primiru. Ni šans. Je bilo pa lepo - Luka je nor na plavanje - sploh pa odkar je gledal olimpijske igre in kako skačejo plavalci v vodo, skače iz mize na kavč na glavo in pravi, da trenira plavanje. user posted image Zdaj prav vestno gledam za plavalne tečaje, ker bo treba nekam "oddat" odvečno energijo...

Sploh ne dojemam, da bomo čez mesec dni stari 3 leta. user posted image

Pleničke - no, čez dan smo zdaj brez - sicer sem nam še zgodi, da pozabi ali pa mu malo uide, pa pride povedat, da ga lulat. Kakat pa noče na kahlico in sploh nimam ideje kaj narediti. Včeraj se je pokakal v hlače in zdaj bomo videli, če bo hotel na kahlico.

Naja ima že leto in pol. Čas tako hitro beži, da je kar groza. Zdaj smo v fazi razne trme, drugače je pa tudi en velik živc. Pravi mali hudiček. user posted image

No, grem, pa se vam še kaj javim.

Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 1.9.2008 12:33:12 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 12:41:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
1.9.2008 12:53:39   
Udb
Hja, sej smo se menile. Naša vzgojiteljica je pač rekla, da ima boljše izkušnje, da otroka pač pustiš tam (sploh tako velike) in ne da si z njim v igralnici. Ne vem - bom videla kako bo jutri. Sem ga pa zaslišala pa je reku, da ni vedel, če bom prišla po njega( JAO, jao!). Zato je jokal. Ufff. Najbrž ne rabm povedat, da sva se pred tem VSE zmenila. Je pač šok - nov prostor, neznani ljudje. V glavnem je rekel, da jasno da gre jutri spet v vrtec! In da ne bo nič jokal, ampak da ga moram priti kmalu iskat! user posted image Bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 4398
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 13:01:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
1.9.2008 13:41:17   
soncek&luna
ojla,
evo tut nas palcek je prezivel prvi dan v vrtcu.... malce je pojokal k je dojel da me ni - ni navajen toliko otrok ampak se je hitr pomiril ko mu je vzgojiteljica rekla, da bom hitr prsla... je rekla tudi da je pravi zivc, da ga komaj ujamejo user posted image ... ja bomo moral mal v tekasko solo ga dat, ker res rad tece

no jutri sem rekla, da bom probala ga kr pustit do konca in narocila naj me poklicejo, ce bo kej jokal...

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?