|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAKŠNO MNENJE PROSIM
1.9.2008 12:21:03   
Shuka
A si ne bi ti starlet mal pod streho najprej pospravila, če seveda ni čist prazna, pa se mal v roke vzela, zavoljo otroka, če ne zaradi sebe in svoje družine, pa se malo bolj odgovorno začela obnašat. Ni vse v metulčkih v trebuhu in med rjuhami.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 51
1.9.2008 14:48:15   
sakuL
jao...res ni čudno da toliko zakonov razpade, k pa mlade dame posegajo vanjeuser posted image

ne resno... ne sledim večuser posted image koliko je otrok star.... ?a je ljubimc poročen?? kdo bo obdržal vajinega otroka...?

en kup enih vprašnj?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 52
1.9.2008 15:27:55   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Grem po kokice user posted image user posted image

Še meni jih prinesi, prosim user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
1.9.2008 15:28:58   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A si ne bi ti starlet mal pod streho najprej pospravila, če seveda ni čist prazna, pa se mal v roke vzela, zavoljo otroka, če ne zaradi sebe in svoje družine, pa se malo bolj odgovorno začela obnašat. Ni vse v metulčkih v trebuhu in med rjuhami.

se podpišem pod tole user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
1.9.2008 17:25:44   
Barbara_L
Mislim da tako čudne in primitivne zgodbe že dolgo nisem brala.Ob njej sem postala žalostna.
Po nekaterih slovničnih napakah sodeč prihajaš iz Zasavja. Ne vem, ali si si celotno zgodbo izmislila, da bi provocirala, ali resnično tako živiš. V vsakem primeru pa si sama ne boš mogla pomagat. Poišči si strokovno pomoč-stopi do zdravnice, ginekologinje, ne vem...nekoga, da ti svetuje! Zakaj? Ker boš sicer zafurala (poleg svojega življenja, ki ga itak ne ceniš) še otroka. GLede partnerja ti ne znam povedt drugega kot da si sama še otrok, da je tvoja presoja odzivov (govorim o obljubi tvojega loverja-seveda ti ljudje v navalu čustev in po dobrem orgazmu vse sorte obljubijo) slaba. To ne pomeni, da te imam za slabega človeka, pomeni pa,da je tvoj problem mnogo večji od vajine hiše in vajinega propadlega zakona.
Prosim, ne zameri, če sem napisala direktno. Poišči si pomoč, poskusi vsaj delček svojih misli nameniti tudi otroku. Ob tvojem pisanju sem dobila občutek, da gre tvoja krivulja nekako takole: jaz-moje seksualne potrebe (nagon)-spolni odnosi (zamenjujem z ljubeznijo). Nato se oglasi kao slaba vest: hiša, mož, in V ZADNJI VRSTI, otrok.
Uboga ženska, prosim,  poišči si pomoč, uredi si vsaj za silo življenje in poskusi shajati najprej sama s sabo. 

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 55
1.9.2008 17:59:02   
maruškaŠ
Po nekaterih slovničnih napakah sodeč prihajaš iz Zasavja.

Bi pa še mene zanimal po katerih slovničnih napakah - sem tut iz Zasavja - pa v njenih, sicer že kar mal poraznih, slovničnih napakah nisem našla nobene zasavske lastnostiuser posted image .

Sicer pa se strinjam z Brabaro_L

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 56
1.9.2008 18:05:08   
Barbara_L
Sma, boma....po teh. Mogoče pa se tudi motim, a saj ni bistveno. Mene bolj "skrbi" za otroka, saj take osebe še zase težko poskrbijo, kaj šele za dobrobit nemočnega deteta.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 57
1.9.2008 18:09:35   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Sma, boma....po teh. Mogoče pa se tudi motim, a saj ni bistveno. Mene bolj "skrbi" za otroka, saj take osebe še zase težko poskrbijo, kaj šele za dobrobit nemočnega deteta.

Ja to pa ni glih tipična zasavska...

Žal se to pogosto zgodi kadar imajo otroci otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 58
1.9.2008 18:11:21   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Žal se to pogosto zgodi kadar imajo otroci otroke.

Se strinjam.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 59
1.9.2008 21:31:00   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: starlet

Jas z njim v spolnem življenju nisem nikoli uživala vedno me sili v to in zato imava tudi probleme...

zakaj za vraga pa sta naštimala otroka? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 60
2.9.2008 11:15:52   
ursalara
Ah žalostno saj sploh ne vem kaj naj ti napišem!
Žalostno da boš z svojimi dejanji uničila dve družini!In kolikor jaz razumem tvoj post ti je najverjetneje več do same hiše kot pa do pa partnerja in otroka!Se strinjam z predhodnicami ki so napisale da si tvoj partner zasluži boljšo punco ki bo bolj zrelo razmišljala in se posvetila družini ne pa flirtala okoli!
Jaz osebno bi poskusila rešiti zakon!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.9.2008 13:37:08   
tanikaa

Stara sem 27 let, z fantom živima skupaj že 5let in sma v tem času zgradila hišo in imava otroka..sedaj se mi zdi da nikoli nisem bila resno zaljubljena v njega,sanjala sem le o svojem domu in otroku nisem pa se zavedala da brez prave ljubezni ni sreče v življenju...
Ker  že nekaj časa hodim v službo sem spoznala enih par oseb v katere sem se dobesedno zaljubila, dokler ni prišlo tako daleč da sem svojega tudi prevarala, on to ve in je na mojo željo on prevaral tudi mene..Jas z njim v spolnem življenju nisem nikoli uživala vedno me sili v to in zato imava tudi probleme...
Sedaj imam že novo ljubezen ki je starejša od mene 10let, poročena in ima tudi 2 otroka.On pravi da nikoli v življenju ni čutil tako močne ljubezni kod sedaj do mene, in jas čutim isto...Poznava se že več let ker delama skupaj, razmerje pa imava 3 mesce.On kod jas razmišlja o tem da bi začela novo, skupno življenje ker eden brez drugega več ne zdržima in nama je zelo težko ko se morama skrivati pred "svetom" ker je najina ljubezen "skrivnost za vse"..Jas se nevem odločiti ker se bojim tega velikega koraka ker imam hišo in otroka in sedanji me ima zelo rad(preveč rad) in bi z tem prizadela njega in celo družino..
Kaj naj naredim??- sama ne vem, zavedam pa se da  teh5  let skupnega življenja z njim ni nič v primerjavi z leti ki me še čakajo in da večno nebom mogla živeti in trpeti z nekom ki ga nimam rada..Zato lepo prosim še za vašo mnenje...
Hvala!

A ti to čisto, čisto resno????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.9.2008 13:52:54   
fragola

Stara sem 27 let, z fantom živima skupaj že 5let in sma v tem času zgradila hišo in imava otroka..sedaj se mi zdi da nikoli nisem bila resno zaljubljena v njega,sanjala sem le o svojem domu in otroku nisem pa se zavedala da brez prave ljubezni ni sreče v življenju...
Ker  že nekaj časa hodim v službo sem spoznala enih par oseb v katere sem se dobesedno zaljubila, dokler ni prišlo tako daleč da sem svojega tudi prevarala, on to ve in je na mojo željo on prevaral tudi mene..Jas z njim v spolnem življenju nisem nikoli uživala vedno me sili v to in zato imava tudi probleme...
Sedaj imam že novo ljubezen ki je starejša od mene 10let, poročena in ima tudi 2 otroka.On pravi da nikoli v življenju ni čutil tako močne ljubezni kod sedaj do mene, in jas čutim isto...Poznava se že več let ker delama skupaj, razmerje pa imava 3 mesce.On kod jas razmišlja o tem da bi začela novo, skupno življenje ker eden brez drugega več ne zdržima in nama je zelo težko ko se morama skrivati pred "svetom" ker je najina ljubezen "skrivnost za vse"..Jas se nevem odločiti ker se bojim tega velikega koraka ker imam hišo in otroka in sedanji me ima zelo rad(preveč rad) in bi z tem prizadela njega in celo družino..
Kaj naj naredim??- sama ne vem, zavedam pa se da  teh5  let skupnega življenja z njim ni nič v primerjavi z leti ki me še čakajo in da večno nebom mogla živeti in trpeti z nekom ki ga nimam rada..Zato lepo prosim še za vašo mnenje...
Hvala!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 2.9.2008 13:53:33 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 63
3.9.2008 13:39:47   
pijja
Kakšen odgovor od Starlet?

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 64
3.9.2008 17:33:46   
Anonimen
Zato lepo prosim še za vašo mnenje...

Da si dolgocasna in preracunljiva bejba in da bo nekega dne tudi tebi izstavljen racun.

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
4.9.2008 17:06:24   
pijja
jp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
5.9.2008 14:27:45   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

to je pa bol štajerščina kot pa zasavje user posted image , no vsaj pri nas tako govorimo, tako da po moje je tale punca štajerka.

Nimam pa komentarja na to kar je napisala, ker je napisano tako razsuto, da ti ni nič jasno in se ti postavi še kup novih vprašanj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 67
5.9.2008 23:11:54   
Anja**
hmmm, levo od Drave.

definitivno...

Neke možganske obilice pa tudi ni zaslediti... ah, ja vem, grdo sem rekla.

Navodila:
1. Ženska loči se.
2. Prodaj frdamano bajto (svojo polovico)
3. Otroka pusti možu.
4. Pol pa se goni dalje

in

5. Ko se boš naveličala ne hodi jokat in se poniževat k otroku in njegovemu očetu (uradnemu).

Lp, Anja

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 23:17:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
6.9.2008 0:00:55   
Tende
Ne morem verjet....
Mislim, da ti ni pomoči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.9.2008 21:23:52   
maja1488
Sem sicer natur blond in mi mogoče zato ne potegne. V maju nista živela skupaj. Očitno si mu pustila bajto. In očitno tudi otroka. Kaj za vraga se zdaj dogaja? A potem si priplazila nazaj, ker si pogrešala vrt in veliko kopalnico in imaš zdaj spet težave v spolnosti?

Prosim če mi kda odgovori, ker mi ni čist nič jasno!!!

http://www.ringaraja.net/forum/m_2801793/mpage_1/key_/tm.htm#2801793

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.9.2008 21:50:38   
pijja
Jest se pa spomnim da sem brala...in že takrat se mi je zdelo da sta ji otroka v napoto user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.9.2008 22:31:45   
lotoska
"Jas" pa mislim da bo dotična zamenjala  svoj nick, ker to kar piše je IQ idiota. Predlagam ji še obnovo slovnice iz OŠ.

Predvidevam da se ukvarja s kalkulacijami, kako čim več potegnit iz te zmešnjave koristi za svojo rit, otrok (ali dva, ne vem kolk jih je) ji je pa itak samo breme (po potrebi pa tudi statusni simbol).

Težko verjamem, da je lahko mož tako slep kot njen in to v nedogled. Slej kot prej bo tega konec.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 73
7.9.2008 9:30:42   
mojamura
me je prej že ena tema tu na DIPO dvignila, tako, da sem sedaj lih prave volje, da povem nekaj avtorici teme:

1. ti si ena razvajena ženskica, ki je imela v življenju vse in še več
2. tvoje prioritete so zelo materialno naravnane
3. svaka čast tvojemu zdajšnjemu (ali pa cvek v glavo), da te sploh še prenaša
4.kaj tebi pomeni tvoj otrok?....a imaš sploh kaj materinskega čuta v sebi? ker, verjetno ti bi najbolj pasalo, da gresta z ljubimcem na svoje, ti sama brez svojega otroka (ki bi ga pustila partnerju - po eni strani se mi zdi, da bi to za otroka pomenilo, da bi se bolj ''zdravo'' razvil), pa tvoj lover brez svoje dece
4. in ja nimaš pojma, kaj pomeni LJUBIM TE. to ni dober sex, to ni zaljubljenost....to je spoštovanje, zaupanje, všečnost itd.
dvomim da te je partner silil v sex, pač hotel je sexati, tebi pa ni bilo, ker si zmedena do amena
5. naivna pa si....jooj....a gledaš na svet skozi rožnata očala, daj, vzemi ta očala dol, pa poglej resnici v oči in si odgovori na naslednje vprašanje:

Ali res misliš, da bo tvoj ljubimec zapustil ženo in 2 otroka zaradi tebe??user posted image

pa še prijateljski nasvet....razidi se s sedanjimj partnerjem, ker vajin odnos je ena sama laž in to s tvoje strani. pa najprej si sama v svoji 'lepi betici' poštimaj zadeve, pa pol išči novo žrtev.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 74
7.9.2008 12:02:58   
pijja
Ali res misliš, da bo tvoj ljubimec zapustil ženo in 2 otroka zaradi tebe??  Temu se pravi naivnost...lahko da jo pa bo,nikol se ne ve .Žalostno,user posted image

pa še prijateljski nasvet....razidi se s sedanjimj partnerjem, ker vajin odnos je ena sama laž in to s tvoje strani. pa najprej si sama v svoji 'lepi betici' poštimaj zadeve, pa pol išči novo žrtev.
  podpisuser posted image

Mojamura kera tema te je pa tok razkurilauser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ovulacijski testi...
Matejčika

Lažejo! (46%)

Ne lažejo! (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!