špelin@
|
****, glavno, da Omar vsaj lepo poje tisto, kar poje. Jaz šele zdaj vidim, kako grozno je, če otrok enostavno noče jesti NIČ. Vsak požirek mu moram vsiliti Sem šla ravno računat, koliko in kdaj je včeraj jedel. Saj skupaj kar nekaj nanese (v preteklih 24 urah recimo 580 ml vseh tekočin), ampak ves čas moram imeti s sabo flaško in nonstop poskušati, kdaj bo zagrabil. Danes ponoči se je ob pol štirih tako razveselil flaške, kar migal je z vsemi štirimi in potem veselo goltal, ampak samo 70 ml, potem je spet rjul in rjul Meni je vseeno, tudi če bi mi 5x dnevno pojedel le 100 ml, glavno, da bi to pojedel z veseljem in brez neprenehnega siljenja in "lovljenja" pravega trenutka Ravno prejle sem mu dala flaško in se je noro boril, da ne bo jedel, potem je pa mukoma le potegnil 30 ml... Aja, spali spet nismo skoraj nič, ker se mali nonstop premetava, zbuja, joka, brca, tepe, ne pomaga duda, ne pomagajo vetrovne kapljice na dudi, noče čaja, noče mleka, ne pomaga nošnja,... Oba z sva spet čisto skrokana... V preteklem tednu v kosu nisem spala skupaj več kot 2 uri, že to je bil praznik. Pediatrinja pa dela šele popoldan Je pa zanimivo, da je mali zdajle dobre volje in se pogovarja in smeje, če ga žgečkam. Samo piti pa ne in ne, ne mleka, ne čaja, čeprav je pojedel ob 20:30 tistih slavnih in skoraj neverjetnih 190 ml, ob pol štirih pa le 70 ml, ampak vsaj to po dooolgem času z užitkom, čeprav se mi je potem srce trgalo, ko sem videla, kako ni mogel več in je tulil
|