Anonimen
|
Naš 9-mesečnik poje; mlečno kašo iz 120 ml mleka ter 4-5 žlicami kaše, sadje npr dva sadeža, kosilo včasih cel krožnik (2dcl ali več), malica puding iz 2 dcl mleka in pol pudinga, večerja pa največkrat 150 ml mleka, če pa je huda lakota, pa kašo, pa zjutraj isto mleka, če se zbudi zgodaj. Ima 9,700 kg. Sem tudi že jaz začela mal z bremzanjem, pa je prejšnje dni zbolel sem vesela, da je začel spet normalno jest. Bremzala sem ga pa tako, da ko vidim, da tako aktivno ne odpira več ust, ampak bolj leno, umaknem hrano in če ne protestira, potem pač neham s hranjenjem. Dajem pa v košćkih edino kakšno medno sadje, drugega ne. Se mi ne zdi še dovolj pripravljen na koščke. Kaj pa pije? Jaz mu dam čaj bebe ali pa sok zmešam z pol vode, da ima komaj še kaj sladkobe. Če pije sladko, tudi redi. Ker pa imam prvi dve punci naj še rečem, da sigurno drži, da fantki pojedo več. Če pa gledamo mnenje drugih naj povem, da bi morali biti vsi manekeni, da ne bi bilo pripomb, kajne? Mar ne bi bilo dolgočasno?
|