|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
30.8.2008 21:38:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

menda pri 4ih mesecih zalivančki, pri 6ih pa dojeni dojenčki...
ene začnejo pri 3,5 meseca... jaz komaj čakam dan, ko jima bom dala vsakemu pol žemljice pa naj grickata do onemoglosti... user posted image user posted image user posted image

Ti ti grdoba.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale handling sem jaz na začetku uporabljala, zdaj pa itak to ni več mogoče. Tamala brca do onemoglosti.user posted image

Mi smo imel pa mal problemov. Se mi je zdelo, da mi je bilo malo premalo mleka dones zvečer in sem ji naštimala flašo, pa se je afnala celih 37 minut. user posted image user posted image user posted image user posted image

Potemn nazaj na joško in zspala. Se zbudi po 5 minutah, jo dvignem, se ji spahne 2x in potem kolcanje. Zdaj pa vprašanje! Kdaj otrok kolca? Ker sem nekaj brala, da naj bi tudi takrat, ko je lačen.user posted image Pri nas vedno kolca, ko se naje, podira kupčka in potem kolcanje.

Torej, kakšna ve?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
30.8.2008 21:39:01   
RMRM
vrtec
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

vrtec- me kar malo stiska v ponedeljek začnemo s ta veliko z uvajanjem

user posted image user posted image user posted image  za čim manj jokcanja, boš vidla kako bo navdušena.

Je pa tko, da mamice bolj trpimo ob vstopu v vrtec kot otročki, vsaj pri nas je blo tko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
30.8.2008 21:39:22   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kdaj pa boste gosto hrano začele uvajat? pri 4 mesecih al pri šestih?
men je patronažna rekla da bomo kr pri 4,jo morem poklicat mal preden dopolni Žan 4 mesece...kr so si mnenja tko različna....ravno včeraj mi je svakinja rekla da pa je njej partonažna rekla da bodo šele pri 6 mescih...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj,joj,joj,samo ne začet z gosto hrano pri štirih mesecih,lepo prosim,jaz sem ga tako poomila z Majem,otrok je zelo dovzeten na alergije in pri štirih je še toliko bolj,počakaj vsaj do šestega meseca,ali pa še kak mesec več ,če gre,toplo ti polagam ta nasvet,ne začni prehitro,ne poslušaj nasveta patronažne,če bo prišla,ji reči,da si se odločila ,da bosta še malo počakala,naj pride čez dva meseca........plissssssssss

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
30.8.2008 21:41:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kdaj pa boste gosto hrano začele uvajat? pri 4 mesecih al pri šestih?
men je patronažna rekla da bomo kr pri 4,jo morem poklicat mal preden dopolni Žan 4 mesece...kr so si mnenja tko različna....ravno včeraj mi je svakinja rekla da pa je njej partonažna rekla da bodo šele pri 6 mescih...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj,joj,joj,samo ne začet z gosto hrano pri štirih mesecih,lepo prosim,jaz sem ga tako poomila z Majem,otrok je zelo dovzeten na alergije in pri štirih je še toliko bolj,počakaj vsaj do šestega meseca,ali pa še kak mesec več ,če gre,toplo ti polagam ta nasvet,ne začni prehitro,ne poslušaj nasveta patronažne,če bo prišla,ji reči,da si se odločila ,da bosta še malo počakala,naj pride čez dva meseca........plissssssssss

Mene je ravno danes ustavila patronažna na sprehodu in se najavila. In sem tud jaz proti temu, da se začne pri 4 mesecih.user posted image To je mnogo prezgodaj.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
30.8.2008 21:41:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

vrtec

vrtec- me kar malo stiska v ponedeljek začnemo s ta veliko z uvajanjem

user posted image user posted image user posted image  za čim manj jokcanja, boš vidla kako bo navdušena.

Je pa tko, da mamice bolj trpimo ob vstopu v vrtec kot otročki, vsaj pri nas je blo tko

ona komaj čaka, mene pa kar stiska, ker ne bo več domauser posted image Upam, da ne bo prehudo

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
30.8.2008 21:41:48   
Anonimen
lunca se strinjam s tabo da se počaka do 6 mesecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
30.8.2008 21:42:45   
l.daisy
didlinaa, naš Ažbe kolca in kolca in kolca... je že prav čudno, če kdaj po hranjenju ne kolca... pa podremo kupčka med jedjo in po jedi, pa isto... ena stara patronažna je rekla, da kolcajo če so lačni, če jih zebe, pa če so pokakani... user posted image
Ažbe pa ni nič od tega...
pa pravijo tudi, da se kolcanje umiri samo od sebe, da ni treba naredit nič... prav čudno, da se Ažbetu neha kolcat, ko popije dva požirka čaja... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
30.8.2008 21:43:20   
Anonimen
Mi pa vrtca nismo dobili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi po spisku smo zavrnjeni že za drugo leto vnaprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Otrok pa v naši občini malo morje, da ne govorim kolk mladih družin bo prišlo živet v naš konc, ker gradijo kar nekaj blokov.

ninny, sej bo šlo. Pri tako starejših gre lažje, kot pri malih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
30.8.2008 21:43:20   
RMRM
Pri nas vedno kolca, ko se naje, podira kupčka in potem kolcanje.

Torej, kakšna ve?
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa[

Pri nas kolcamo pred obrokom, med obrokom, po obroku, v glavnem ni pravila,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
30.8.2008 21:44:46   
Anonimen
Pri nas tudi kolca ko se naje

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
30.8.2008 21:44:47   
Anonimen
Zdej sem pa v skrbeh. že prej mi je šlo na jok in sem tamali govorila, naj papca po flaški, ker bo lačna. In je šla potem lačna spat? Ker zdaj spi kot ubita.user posted image user posted image user posted image user posted image Nočno spanje.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
30.8.2008 21:44:53   
alea01
naša ko kolce in če je tašča v bližini jo hoče ful oblečt, ker kao kolca ,ker jo zebe, pa tudi če je zunaj 35 stopinjuser posted image user posted image user posted image . Izabela velikokrat kolca po jedi in jaz mislim da zato, ker ji je verjetno še kak kupček ostal ,ker po kolcanju pa še orenk rigneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
30.8.2008 21:45:50   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi pa vrtca nismo dobili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi po spisku smo zavrnjeni že za drugo leto vnaprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Otrok pa v naši občini malo morje, da ne govorim kolk mladih družin bo prišlo živet v naš konc, ker gradijo kar nekaj blokov.

evo ta naša država, pa se bahajo, koliko naredijo za rodnost... user posted image

sem brala, da se nova stanovanja, ki naj bi bila luksuzna, delajo BREZ otroških sob... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker je itak 70% žensk zaposlenih za določen čas... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
30.8.2008 21:46:30   
Anonimen
Pa pri nas vedno, ko se ji kolca hitro zaspi, vendar se potem čez 10 minut zbudi, ker moramo podret še tistega kupčka po kolcanju.user posted image

Matr komliciram, pravjo naši, da mam tamalo že v malem prstku.user posted image user posted image Ja valda, sej sem z njo 25 ur na dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
30.8.2008 21:46:33   
l.daisy

Zdej sem pa v skrbeh. že prej mi je šlo na jok in sem tamali govorila, naj papca po flaški, ker bo lačna. In je šla potem lačna spat? Ker zdaj spi kot ubita.user posted image user posted image user posted image user posted image Nočno spanje.

če bi bila lačna, ne bi spala kot ubita, a greš stavit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.8.2008 21:46:50   
alea01
didlinaa, zakaj pa misliš da se pri tebi ni dovolj najela? Če bi bila lačna bi jokcala

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.8.2008 21:47:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

če bi bila lačna, ne bi spala kot ubita, a greš stavit user posted image user posted image user posted image

IZ TVOJIH UST!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej veš kam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.8.2008 21:48:10   
Anonimen
didlinaa se strinjam z aleo, če bi bila lačna ne bi jokala

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.8.2008 21:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

didlinaa, zakaj pa misliš da se pri tebi ni dovolj najela? Če bi bila lačna bi jokcala

Ma ne vem, kar neko travmo sem dobila danes. Joške mlahave do amena, bili na pikniku, kjer nisem glih dost jedla, sam 2 pira stolkla.user posted image user posted image Mama pijana, se ji malo meša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
30.8.2008 21:49:47   
Anonimen

didlinaa se strinjam z aleo, če bi bila lačna ne bi jokala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj zdej????user posted image lačna joka ali sita?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
30.8.2008 21:50:03   
Anonimen
user posted image user posted image joj se vidi da letam k ta mali in na pišem po obrokih

hočem povedat, da bi jokala, če bi bila lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
30.8.2008 21:50:22   
RMRM

In to naj bo pomoč mladim družinamuser posted image  Sej niso resni, al plačuješ kot nor, al pa prostora ne dobišuser posted image .

Pri nas zaenkrat otrok še niso zavračali, ne vem pa kako bo naslednje leto. Upam pa, da vsaj tri leta še ne bomo potrebovali vrtca, ker mesečni prispevek je grozlijivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
30.8.2008 21:52:06   
Anonimen
RMRM pri nas ponavadi ni takega navala, samo letos ko je drugi otrok zastonj je pa naval tako, da pri nas na K.Beli baje da je še čisto malo prostora, ponavadi je bilo pa še full prosto. Saj pri vas gor po moje, da je še prostor.A mate gor jasli a bi ga morala vozit na Jesenice?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
30.8.2008 21:53:57   
Anonimen
Midva padeva v predzadnji razred. Itak to zdej ni važno, ker vrtca enostavno ni za nas. user posted image user posted image user posted image user posted image Gre mala v domače varstvo, potem pa kar v cerkven vrtec, tam vse vzamejo.user posted image Ni pa na bazi ala "verstvo". Če me razumete kaj hočem povedat. Stane pa 80€ plus za vsak dan obiska 5€. Če je polovični čas, plačaš polovično.user posted image In odstonost se odšteva.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
30.8.2008 21:54:37   
Anonimen

user posted image user posted image joj se vidi da letam k ta mali in na pišem po obrokih

hočem povedat, da bi jokala, če bi bila lačnauser posted image user posted image user posted image

le dej  v miru no,.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?