|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKŠNO MNENJE PROSIM
30.8.2008 15:26:15   
starlet
Stara sem 27 let, z fantom živima skupaj že 5let in sma v tem času zgradila hišo in imava otroka..sedaj se mi zdi da nikoli nisem bila resno zaljubljena v njega,sanjala sem le o svojem domu in otroku nisem pa se zavedala da brez prave ljubezni ni sreče v življenju...
Ker  že nekaj časa hodim v službo sem spoznala enih par oseb v katere sem se dobesedno zaljubila, dokler ni prišlo tako daleč da sem svojega tudi prevarala, on to ve in je na mojo željo on prevaral tudi mene..Jas z njim v spolnem življenju nisem nikoli uživala vedno me sili v to in zato imava tudi probleme...
Sedaj imam že novo ljubezen ki je starejša od mene 10let, poročena in ima tudi 2 otroka.On pravi da nikoli v življenju ni čutil tako močne ljubezni kod sedaj do mene, in jas čutim isto...Poznava se že več let ker delama skupaj, razmerje pa imava 3 mesce.On kod jas razmišlja o tem da bi začela novo, skupno življenje ker eden brez drugega več ne zdržima in nama je zelo težko ko se morama skrivati pred "svetom" ker je najina ljubezen "skrivnost za vse"..Jas se nevem odločiti ker se bojim tega velikega koraka ker imam hišo in otroka in sedanji me ima zelo rad(preveč rad) in bi z tem prizadela njega in celo družino..
Kaj naj naredim??- sama ne vem, zavedam pa se da  teh5  let skupnega življenja z njim ni nič v primerjavi z leti ki me še čakajo in da večno nebom mogla živeti in trpeti z nekom ki ga nimam rada..Zato lepo prosim še za vašo mnenje...
Hvala!

< Sporočilo je popravil starlet -- 30.8.2008 15:33:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKŠNO
30.8.2008 15:27:54   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: starlet
je na mojo željo on prevaral tudi mene

Daj reci, da se hecaš. user posted image

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2008 15:30:31   
Anonimen
kakšno kajuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2008 15:32:08   
rija
kot da bi se veliko z *aljo* družila user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2008 15:32:16   
Kerensa*
Jas se nevem odločiti ker se bojim tega velikega koraka ker imam hišo

Pa še za tole reci, da se hecaš. user posted image

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2008 15:34:27   
starlet
nič se ne hecam...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2008 15:36:37   
Kerensa*
nič se ne hecam...

Potem je pa najbolje, da obdržiš hišo (ki je očitno prioriteta), moža (katerega ne ljubiš in s katerim seksaš pod prisilo), otroka (ki ga komajda omeniš) in ljubimca (za katerega bi skorajda umrla)... tako boš imela vse naenkrat in se ti ne bo treba ničemur odpovedati. user posted image

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAKŠNO MNENJE PROSIM
30.8.2008 15:39:20   
malecka
Jas z njim v spolnem življenju nisem nikoli uživala vedno me sili v to in zato imava tudi probleme...

Mislim, da se morata vidva faaaajn pogovorit. Kako lahko imaš otroka z nekom, ki ga ne ljubiš( po tekstu sodeč ga imasta zavestno)user posted image

Mislim, da bi bilo najboljš, da obiščeta kakšno posvetovalnico.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2008 16:20:17   
sonček 08
Hmmmm,... najprej odkrit pogovor s partnerjem.
In npr. da greš narazen s partnerjem, a si prepričana da bo tudi "nova ljubezen" zapustil ženouser posted image user posted image

Srečnejše živi, kdor o svoji sreči molči!!

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2008 17:52:24   
starlet
ja kolko jas vem  je on pripravljen zapustiti ženo samo boji se da ga bom jas čez čas zapustila ker sem pač toliko mlajša od njega...
z svojim sem se že večkrat pogovarjala(do jutranjih ur) o tem da ga nimam več rada in da bi hotela it živet za sebe venda on pričakuje da se bo najin odnos uredil..Reko je celo da lahko grem venda v tem primeru ne dobim nič, spokam cote in grem...

(odgovor članu sonček 08)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2008 18:14:22   
Tonchka
Ej, iskreno rečeno te sploh ne razumem, nimam pojma kaj hočeš slišati pravzaprav. Če partnerja resnično ne ljubiš več (oz. ga nikoli nisi), če se ti seks z njim gravža, je najbolje da se razideta. Hiša, če sta jo gradila skupaj je od obeh in ti ne more reči, da spokaj cunje in čao. Kar se novega loverja tiče pa nevem. Veliko jih naklada, da se bodo ločili (sploh če ujamejo v posteljo precej mlajšo od sebe), dejansko pa se jih potem loči zelo malo.....Nevem , samo ti veš kaj moraš narest.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2008 18:47:03   
Anonimen
Mislim, da je čas, da razmisliš kaj ti je več: otrok ali hiša in mož.

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2008 19:14:44   
Anonimen
Grem po kokice user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.8.2008 19:23:21   
Anonimen
To se pa bere tako kot kakšna španska limonada. Brez zamere, no, ampak res.

Se mi zdi, da si bolj nestanovitna oseba oz. niti ne ločiš pojma ljubezen in zaljubljenost. Ljubezen ne pride kar tako čez noč in tudi odide ne en dva tri. Oboje je proces, ki traja več mesecev, celo let.

Tvoj odnos z možem je očitno že od začetka bolj kot ne farsa. Si želiš farso do konca življenja?  Mislim to z varanjem, pa na tvojo željo,... ne vem no, ni ravno znak ljubezni, spoštovanja, zaupanja.

Sicer sem mnenja, da se lahko vsakemu v življenju "zgodi" tudi prevara, ampak v vsakem primeru naj bi bili ljudje kot razumska bitja sposobni najprej urediti zadeve doma, šele potem pa začeli nekaj drugega. Sicer sediš na dveh stolih, ki se znata razmakniti in zelo boleče telebneš na zadnjo plat. Že tako je preveč ljudi prizadetih, ker nekdo ne zna pri sebi najprej razčistiti svojih čustev in išče easy way out ter instant potešitev za svoja čustva. Če se razhodu ne da ogniti, naj bo vsaj čim manj boleč.

Torej, kaj bi rada? Bila sama, s sedanjim možem (in upam, da v tem primeru ne nameravaš nadaljevati sedanje prakse malo tu, malo tam), ali bi bila rada z ljubimcem? Razmisli, kam gre tvoje srce in potem temu tudi sledi. Ampak cela, ne le na pol.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 30.8.2008 19:31:31 >

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.8.2008 19:24:26   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: rija

kot da bi se veliko z *aljo* družila user posted image user posted image user posted image

Porka dio, prisežem, da si mi z jezika vzela user posted image
Drugače pa:

Ker  že nekaj časa hodim v službo sem spoznala enih par oseb v katere sem se dobesedno zaljubila

user posted image user posted image

dokler ni prišlo tako daleč da sem svojega tudi prevarala, on to ve in je na mojo željo on prevaral tudi mene

user posted image user posted image

Jas se nevem odločiti ker se bojim tega velikega koraka ker imam hišo in otroka

Imaš hišo in otroka? Zanimiv vrstni red naštevanja si izbrala... user posted image

on prevaral tudi mene..Jas z njim v spolnem življenju nisem nikoli uživala vedno me sili v to in zato imava tudi probleme...
sedanji me ima zelo rad(preveč rad)

Po vsem tem varanju in siljenju v spolnost še ti resnično verjameš, da te ima raduser posted image user posted image

WTFuser posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.8.2008 19:29:18   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Izvolijo  user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.8.2008 19:38:27   
sabri
Nisem brala vseh odgovorov, ker jih skoraj ne berem več, ker so včasih kaki taki komentarji, da samo gledam. Samo toliko ti povem, da si v zadnjom odstavku sama sebi odgovorila.

ama ne vem, zavedam pa se da  teh5  let skupnega življenja z njim ni nič v primerjavi z leti ki me še čakajo in da večno nebom mogla živeti in trpeti z nekom ki ga nimam rada..
srečno

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.8.2008 19:39:42   
starlet
coca colo si še naroči ker boš žejna po kokicah.......

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.8.2008 19:46:53   
Anonimen
No,zdaj pa še resen odgovor.
Ko sem brala tvoj post, sem dobila občutek, kot da si deklica, ki ima preveč igračk in si je zdaj zaželela nekaj novega.Morda dobiš v življenju vse na lahek način, zato se hitro naveličaš.Moje mnenje.

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.8.2008 20:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

zredila se bošuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.8.2008 20:09:52   
lenka*
adijo pamet,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.8.2008 20:19:52   
ASPT
Moje mnenje?
Navadna prauser posted image čka si, in čisto nič več.

Upam, da te bo revež - fant, s katerim živiš - čimprej zabrisal iz bajte....

(odgovor članu lenka*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.8.2008 20:53:27   
starlet
prva tvoja objava pa že tako nesramna, kaj pa boš še pol drugim pisala..

lep pozdrav

(odgovor članu ASPT)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.8.2008 21:02:11   
sinnerka
IZVIRNO SPOROČILO: ASPT

Moje mnenje?
Navadna prauser posted image čka si, in čisto nič več.

Upam, da te bo revež - fant, s katerim živiš - čimprej zabrisal iz bajte....

podpis pod tole

(odgovor članu ASPT)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.8.2008 21:14:49   
lev76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!