Mesečnica
|
Moj mož že ve, da bodo v službi vse prej kot veseli, ko jim bo povedal, da ga pol leta ne bo, zato sva zaenkrat še tiho. Pri meni vedo, da pridem nazaj že čez pol leta in je to zanje super, ker imajo itak probleme z nadomeščanjem (imam pač tako službo, da se nadomeščanja ne da enostavno urediti). Delodajalec ti izrabe dopusta za nego in varstvo otroka ne more preprečiti. Zakon obema staršema daje enako pravico do izrabe teh 260 dni. Midva se odločila za možnost, ko je na dopustu za nego in varstvo otroka naenkrat le eden od staršev (najprej nekaj časa jaz, zadnjih 6 mesecev pa mož), seveda s polno odsotnostjo z dela, ker se nama osebno varianta, da delava vsak za 4 ure, ne bi tako dobro obnesla. Seveda ti pa delodajalec, v kolikor mu tvoja odločitev ni všeč, lahko nagaja; ta možnost vedno obstaja, recimo tudi, če imaš službo za NDČ, te lahko skuša izsiljevati s kakšnimi slabimi osebnimi ocenami ipd. Pri mojemu možu ta možnost nagajanja s strani delodajalca obstaja, zato bo v službi verjetno povedal šele tik pred zdajci - po zakonu se moraš o izrabi dopusta za nego in varstvo otroka odločiti najkasneje 30 dni pred potekom porodniškega dopusta, torej 30 dni pred potekom 105 dni, kolikor traja porodniški dopust. V najinem primeru bi bil torej možev delodajalec obveščen dobre 3 mesece prej kot bi mož dejansko šel na dopust. Sva se pa zavestno odločila, da tvegava, da možu v teh 3 mesecih nagajajo na vse možne načine in ga v skrajnem primeru iz maščevanja skušajo tudi odpustiti (pa čeprav ima službo za NDČ - saj veste, načini, kako nekoga odpustiti, se najdejo). Žal ima pač takega delodajalca, da samo navzven govori, kako ima čut za socialo in družino ipd. Če res ne bo šlo zlepa, bo pa pač novo službo poiskal - na srečo ima deficitaren poklic, tako da to ne bi smel biti tak problem.
|