Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 7:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si mazohist.....
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 7:31:52
|
|
|
|
Volga
|
Prej ne kot ja.
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 7:59:56
|
|
|
|
amaya
|
U ja, to pa res, če si mazohist je res možna, drugače pa kar obrnit in stran jit, vsaj dokler ne mine
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 8:14:31
|
|
|
|
puncica
|
Ja sej jaz sama tud to trdim, da to ni možno, mi je pa par ljudi reklo, da je prijatljestvo kljub temu možno ampak le če imaš pri sebi razščiščeno.
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 8:15:13
|
|
|
|
orhideja75
|
odvisno od človeka. drugače pa mislim, da je težko zadržat sam prijateljski odnos dveh, ki se privlačita, sta si všeč,... sam tukej je še vprašanje, al imata ta dva že svoje partnerje in se morata pač "obvladat" že zaradi tega... težko razlagamo situacijo in smo pametni, ko pa pridemo do take situacije sami, pa pač ravnamo po svojih občutjih... definitivno pa moraš imeti najprej pri sebi vse razčiščeno.
< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 29.8.2008 8:16:28 >
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 8:20:28
|
|
|
|
Marogica
|
Glej to kar ti govorijo ljudje je že v osnovi nesmisel. Če ti je nasprotni spol všeč( ne tebi, na splošno govorim), potem se ponavadi ne zbližaš z njim/njo, ker bi bil rad prijatelj, ali ne. Zbližaš se, ker bi rad kaj več. TOrej v glavi ponavadi ni nič razčiščenega. Meja med prijateljevanjem in simpatijo je tako ozka, da jo je zelo lahko prestopiti in jo ponavadi tudi vsaj eden prestopi. In ko se to zgodi, se več ne more govoriti o prijateljstvu. Aja, in kaj imaš razčiščeno, če ti je nekdo všeč? Ma, ne da se mi še dolgoveziti, je še prezgodaj.
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 8:22:47
|
|
|
|
ronja
|
ko si nehata bit všeč, ja, prej pa ne. Prej je res mazohizem, čez nekaj let, ko se prebolita, pa po mojih izkušnjah ni problema, ker ga ne gledaš več z istimi očmi...
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 8:32:36
|
|
|
|
anitaz
|
Mislim, da ni mogoče.
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 8:44:42
|
|
|
|
r1ta
|
Ne.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2008 8:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 9:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ....z nekom, ki ti je všeč in veš da si tudi ti njemu? Tako enemu kot drugemu je jasno, da veza ni in nikoli ne bo mogoča. Všeč kako? Predvidevam misliš fizično? Recimo, da ti je nekdo tudi fizično privlačen, pa se zaradi okoliščin niti ne more zgoditi ali se težje zgodi, da sam dobiš kakršenkoli namig o kontra privlačnosti, torej s to drugo osebo ne moreš vzpostaviti nekega "romantičnega" odnosa (govorim o erotičnih komunikacijskih impulzih z obeh starni, če se lahko tako izrazim), je prijateljstvo lahko mogoče. Recimo, da prijateljevo ženo, kljub temu da je lepa in privlačna ženska, zaradi moralno-etičnih faktorjev "osvobodiš" erotičnega predznaka. V nasprotnem - ni šans!
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 9:54:10
|
|
|
|
baguSka
|
ampak le če imaš pri sebi razščiščeno. razum in srce sta dva razlicna pojma... lahko verjames!?
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 9:54:22
|
|
|
|
sakuL
|
mislim, da ne
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 9:56:15
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Je možen. Jaz sem dala to skozi in sedaj mi je prav fajn, ko se srečava vsak s svojim partnerjem. Ja ampak vmes pa nista prijateljevala a ne? Sta sele zdej zacela, ko vaju je minilo!! To ni isto...
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 9:57:01
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dokler je iskrica med vama, mislim da ni možno imeti prijateljskega odnosa. Lp Tina
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2008 10:00:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 10:02:11
|
|
|
|
m76
|
Vsekakor DA.
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 10:02:35
|
|
|
|
HHH
|
Slabo vest imaš, ker te vleče k njemu, pa te ne bi smelo. Lahko si bosta vedno naklonjena in včasih bo to prijetno (z metuljčki v trebuhu), včasih pa nadležno, ker bo rušilo tvoj notranji mir. Mogoče pa bo ta "zagledanost" enkrat minila in ostala bosta prijatelja.
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 10:04:42
|
|
|
|
Volga
|
Še malo bolj natačno. Je možno prijateljstvo, vedar samo, če nista zagledana drug v drugega, torej da si nista nič posebej všeč. Potem je čisto in komot možno samo prijateljstvo. če pa je vmes privlačnost, pa ni šans. Oboje pišem iz lastnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 10:18:19
|
|
|
|
tina a
|
nop ne ge
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 11:18:26
|
|
|
|
pijja
|
Ne gre to skupi,sploh nisi sproščen,tako kot bi moral bit.Vedno prej premisliš ,kaj boš zinil. Med prijatelji pa vlada sproščenost
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 13:11:35
|
|
|
|
piksna
|
Ne.
|
|
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 13:20:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Če si mazohist..... Točno. Ampak prej ali slej človeku spodrsne.
|
|
RE: A je možen prijateljski odnos.. 29.8.2008 13:22:31
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, ni možen zgolj prijateljski odnos, če je posredi kemija z obeh strani. Slej ko prej se bo nekaj zgodilo.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.