|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
28.8.2008 8:12:37   
katka28
Dobro jutro !

Vceraj ste pa bila pridne punce moje user posted image user posted image mi smo vceraj malo vegetiral, bili smo pred hiso, ker nikamor nismo mogli ( so nam prekopali asvalt, ker so cevi za vodovod polagali tako, da smo bili ujeti na nasi parceli user posted image )  danes pa se na hitro javim saj pride na obisk prijateljica s sinom s katero sva se skupaj vsak dan veselili napredkov nasih sonckov na EINT-u tako drage moje, ce bo dez se ze v naprej opravicujem user posted image user posted image

Srecanje: ve samo dolocite mi smo zraven

Urska: mam jaz enake probleme kot ti. Nimam pojma kam katera spada razen Majcek vem kdo je, pa Jabolka, pa Lepa posadka ostalo pa je bolj megleno zato pa bova na vec srecanj sle pa bo bolje :). Glede poroke pa ti samo povej in ti bom pomagala kaj pri pripravah user posted image

Kozica in lulcek: jaz jima tudi kozico dol devam in cistim za enkrat gre zelo lepo

Krst: slikica je v albumu.Mela sta lanene hlacke, srajcko in telovnik ki pa je sel samo na voznjo zraven saj je bilo prijetno toplo. Jaz pa sem mela tanek jeans ( malo bolj fin ) in majico brez rokavov ( nisem kupovala nic posebnega  saj takrat nisem bila jaz prioriteta ).

Seznamcek:
ali lahko prosim popravite pri mojih fantih Jakob je decek A in Anze decek B

Pozdravcek se vsem dopustnicam, ki ste se vrnile user posted image user posted image user posted image

pa pa in ce bo cas se SEVEDA pisemo....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.8.2008 9:32:24   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
..pa sej itaq ne bi mogla spat, ker me malo današnji opravek živcira...grrr...kolk bi jaz tole rada že dala skoz...

Srečka, v mislih sem s tabo ... držim pestke, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.8.2008 10:39:51   
trnuljčica
Mi smo že s sprehoda. Danes smo bili zgodnji, saj se je user posted image zbudil 1,5 uro prej kot ponavadi. Je pa boljše tako kot 2-3 x ponoči, kar ga skoraj vsak dan sračka zadnja 2 tedna. Seveda, če pa v sanjah ponavlja, kar se nauči čez dan.user posted image user posted image user posted image . Potem ga pa najdemo v najbolj nemogočih pozah v postelji, potem pa user posted image ko se ne more rešiti....user posted image

Srečka držim pesti, da čimprej in brez težav opraviš s to nadlogo.... Da tem celicam čimprej odpoveš najemnino...user posted image Glede menstre in gin operacij: včasih striktno niso operirali med njo, sedaj je to bolj od operaterja odvisno... Se spomnim kako sem poslušala predavanje o tem ( dr But- zelo dober gin op v Mb)- predavanje je bilo v stilu razbijajmo mite v ginekologiji. In je imel predstavljeno kot myth  busted ( saj gledaš kaj discovery chanel)?user posted image

Srečanje: če bo v Mb me ne moti sobota. Edino to soboto smo na poroki...

Verjetno sem kaj pozabila komentirati, ampak...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.8.2008 10:53:11   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

me pa še nekaj zanima. tiste ki imate fantke (male/velike) kako je s kožico na lulčku. kdaj naj bi šla čez glavico. meni se zdi da se mu nikakor ne odpira kožica. pa jo redno sprehajam gor pa dol-sploh v banji ko naj bi bilo malo bolj zmehčanouser posted image

Saj sem vedela, da sem kaj pozabila komentirati. pA VERJETNO NE SAMO TO...user posted image user posted image user posted image Ups, pišem med tem, ko mali čori in vleče hkrati v naročju...

Naš je imel kožico že od začetka takšno, da se je komaj videla luknjica za lulanje user posted image (sečnica). Pa sem vprašala P kdaj kaj glede tega začeti izvajati in je rekla, da ona to pogleda pri 6 mes, saj mora najprej glavica lulijauser posted image dozoreti. Sicer se tam malo natrga, pordi, vname... Ampak midva sva sedaj že 2 teden začela v banji , pa nič... Mislim , da se bomo mi morali kar truditi do prvega leta... Sem pa prevečkrat videla kako to malim naredijo na urologiji, ko je že res potrebno... in me kar ...user posted image user posted image Pa user posted image ima še danes travme in spomin na to kako je bolel, ko so mu to naredili... je rekel, da je zbrcal sestro od vsega hudega... Drugače pa je bil eden tistih otrok, ko doma še vedeli niso, da ga imajo...user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
28.8.2008 12:14:49   
Jo@n
Daaaan!!!
Pa eno user posted image  za vse ki je še niste. Mi smo se ponoči vrnili z user posted image , bilo je super!

Sicer pa so se dogodivščine začele že doma pred odhodom, saj nam je zadnji dan pred odhodom (na praznik) crknil digitalec, iz katerega je nekaj user posted image  zasmrdelo in se ga ni dalo več priklicati k življenju... user posted image  Ker prvega družinskega dopusta res nisva hotela doživeti brez trajnega spomina, sva potem v večernih urah, nekaj uric pred odhodom zastavila iskalno akcijo in si pri prijateljih (Robert, hvala) sposodila drugega. Seveda večjega, boljšega in dražjega, ki sva ga potem ves čas pazila skoraj bolj kot najin zakladek... user posted image  Dogodivščine se seveda s tem niso končale... user posted image  si je zamislil, da v prtljago sodijo tudi njegove superge (a moram povedat, da jih uporablja za vse drugo, kot za kar so bile kupljene - tek??) in jih svinjske in neprepoznavne dal v pralni stroj... Ja, mokrih pač ne moreš nositi, zato so takoj za tem romale še v sušilca. Napaka... Posledica... totalno obrcan in obuškan boben sušilca z razbito lučko, ki je bila druga stvar potrebna popravila... Razbito steklo po supergah in sušilcu je moj skušal posesati... ampak user posted image  je bil res na delu, pa je dušo spustil še sesalec. Hvalabogu še v garanciji, svojo nepokorščino pa je že nekaj časa napovedoval... Da pa to ne bi bila zadnja stvar... je na dopustu mojemu crknil še brivnik.... Ne, ni hodil kot kak teleban zaraščen naokrog... si je preostanek dopusta pomagal z mojimi potrebščinami... user posted image  No, vidite, pri nas je bilo pestro, še preden smo krenili na dopust.  Je bil pa morski del zato toliko boljši. Na pot smo krenili ob dveh zjutraj, malega princa sem še previla in podojila, in mislim da je mrknil v sanjsko deželo še preden smo zapeljali na AC. Z izjemo enega kratkega jokca pred Kapelo je prespal celo pot do apartmaja. Dol pa lepo morsko vzdušje s prijetnimi temperaturami, morje na 22 (zgleda da je srečka vso toploto morja znucala v Strunjanu). Ker si nisva želela na glavo nakopati vseh sotrpinov po apartmajih, user posted image  niti nisva pustila do preglasnega joka, posledično se je seveda več nosil in dojil. Ja, na momente sem se že počutila kot kakšna krava Milka iz mlekarn... saj je skoraj vsako uro visel gor in sesal... Da bi ga to kaj zelo uspavalo, si seveda ni bilo za mislit, ob že ustaljeni dnevni nespečnosti pa je bilo zato še malo bolj pestro... Tako ga je moj po navadi nosil, dokler ni zaspal... Mali, da ne bo pomote... Upam, da mu to ne preide v navado, saj ga doma res ne mislim tako crkljat in skakat na vsak njegov jokec in sitnobo. Ker imamo v ponedeljek P, bodo empirični podatki pokazali, če le ni šlo morebiti za poskok v rasti. V višino, al so pa mišelinke vzhajale. No, pri dveh članih naše družine so zagotovo.... Ko so pa slaniki, sladoled  in krafne taaaaako doooobri...

Kopanje v morju je user posted image  prav po moško prenesel, najprej smo namagali nogice, potem ritko, po parih dneh pa sva ga postavila v Freda. Kjer je bil od vsega še najbolj zanimiv njegov okus, sem se skoraj ustrašila, da ga bo kar pojedel...Čeprav morebiti ne bi bila slaba ideja, bi imele vsaj moje joške nekaj časa mir... user posted image  Tistih par minut zjutraj, ko se je Jakob namakal v morju, smo bili pa itak glavna atrakcija na plaži... Hm, morda bi morala vstopnice prodajat???

Nočno spanje je k sreči ostalo na nivoju domačega, z enim ali dvema tankanjema, potegnil pa je do 8-9 ure. Tako da sva se v miru naspala še midva. Moj malo bolj, jaz pa itak slišim vsak premik, in sem ga potem ponoči pokrivala... Na dopustu je user posted image  stuhtal cel kup stvari, npr. kako potovati po postelji. Vprašanje: "Kako spraviš 68 cm dojenčka počez v 60 cm široko potovano posteljo?" Odgovor: "Težko... ampak z malo truda in domišljije se vse da. user posted image  " Osvojil je tudi obračanje na trebuh in hkrtai pozabil, da se je nazaj na hrbet že znal obrniti pred dobrim mesecem. Ker je pasenje kravic in firbcanje naokrog zanimivo le nekaj časa... je igranje zgledalo nekako tako...
1. ga položiš, na hrbet
2. en dva tri je na trebuhu,
3. nato en dva tri malo zija in
4. en dva tri piz... da ga obrneš.
In potem ponavljaj točke 2-4 do onemoglosti... Pametnejši odneha...

Sva pa ugotovila, da se obrača le na eno stran, čez drug bok pa mu še ni domače. A ga pustim, da sam osvoji, ga stimuliram z igračko ali kako drugače?

Na dopustu je končno pričel sam držati glavico, včasih če malo omaga, po večini pa jo lepo drži. Če ni v povsem ležečem položaju, je pričel tudi z dvigovanjem nogic in trupa, kot neki trebušnjaki, in potem z zadovoljstvom zija okrog. Malo sem ga tudi pustila da mi je sedel v naročju, jaz pa sem mu držala trup, upam da le ni preveč zgodaj.Odkril je tudi, da se da nogo spraviti v usta, glede na to, da se v podplate poti, pa kot kaže ni bil preveč navdušen nad njihovim vonjem in okusomuser posted image . Zvečer smo se čebričkali, in tako kot na plaži, je vedno pričel protestirat, ko je pristal na suhem v brisači. Ah, ti naša žabica.

Sinoči sem vas komaj prebrala, toliko ste se načvekale in nakregale ta čas, ko me ni bilo. Omenjale ste spalno vrečo in njeno uporabo, pa dajte tiste, ki jih imate, povedat, a so to take samo do pasu, al tiste z naramnicami. Ker glede na nočne akrobacije user posted image  jo bomo verjetno nabavili tudi pri nas... A ste imele le eno, ali letno in zimskovarjanto. A jih pozimi še kaj s kovtrčkom pokrijete? Se mi zdi, da če bi imel oblečen le bodi, da bi bil ponoči v zimskih dneh kar hlade, saj pri nas pade temperatura na 16-18 stopinj. Al pa spet preveč kompliciram. Ja, kaj čem, ko imam pa čas...

Srečanje, lepo da ste imele ponovitev Mosteca, škoda da sem zamudila še nekaj novih aprilčkov. Se že veselim novega srečanja, le sporočite kdaj in kje. Menda na štajerskem koncu...

Svizca in čokolade ne bom komentirala, tiste ki me poznate verjetno veste zakaj.

Vse, ki še odhajate v tople kraje, lepo se imejte!

Srečka, držim pesti, da danes dobro opraviš.

Nile, lepa slikca v avatarju.

Tako, jaz sem  se načvekala, upam da ni preveč napak, in da kakšne pomembne teme nisem spustila, šibam obesit še četrti in peti stroj cunj (pooooogrešam sušilca, to obešanje bodijev, štumfov in gat je tako zamudno), naš user posted image  pa tudi že odvija bonbone (beri:šumi z igračo) v vozičku....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
28.8.2008 12:25:27   
pikica030407
Dober dan vsem skupaj

Za nami je pregled pri P, vse je vredu sem povedala P kaj se je zgodilo pa jo je pregledala in je vse ok. Moram pa pohlavit našo princesk, da je bila zelo pridna nekaj se je hotela zajokat samo si je hitro premislila, sedaj samo upam, da ne bo dobila povišane temperature.

Punce kaj ve menite o ceplenju za rota virus ste se odločile, ali ne? Saj mogoce ste se ze pogovatjale o tej temi moram priznat sem jo prešricala user posted image .

Hvala vsem ki ste me tolažle.

Za seznam pri skoraj 4 mesecih (še manjka en teden) je teža 6025g in dolgi smo 63cm.

Lepo bodite
papa

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
28.8.2008 12:40:45   
trnuljčica
Pikica midva sva ga dala cepiti proti Rotavirusom. 8.9. bo prejel že drugo dozo oz koktejl.user posted image Prenesel super. Nismo imeli nobenih težav. Je pa res da je naša P svetovala naj mu preventivno dava paracetamol svečko (zaradi standardnega cepljenja). Tako da nismo imeli vročine. Če bi se pa pojavila, pa je rekla naj mu jo dava na 6 ur dokler ne izveni.
Joan vi ste pa imeli pestro pred odhodomuser posted image user posted image user posted image Lepo da ste uživaliuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
28.8.2008 12:40:50   
Jo@n
U madona, sem se pa razpisala danes... No ja, dveh tednov vseeno ne morem not prnest...

Pikica, midva sva ga cepila za rota virus (al proti), v ponedeljek ima drugo dozo. Stranskih učinkov ni bilo, razen da se mu je mal zmešal ritem kakanja. Prej je vedno napolnil jutranjo ali dopoldansko plenico (točen kot ura), potem se je pa začel prestavljat na popoldne, sedaj pa je to na dva dni??? No, danes jo je popolnoma nafilal ob treh ponoči, pa zdajle se nekaj sliši, moram preverit...user posted image

Današnje kosilo... pri nas bo kar golaž pa polenta (mogoče svaljki, če jih je še kaj v skrinji), pa solata iz kumaric ali paradajza. Saj kaj drugega niti ne morem skuhat, ko pa imam popolnoma  prazen hladilnik... Bo treba popoldne, ko se user posted image  vrne iz letanja po servisih, v šoping... Če bo kaj ojrov ostalo...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 28.8.2008 12:48:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.8.2008 13:04:08   
tosja
user posted image user posted image user posted image pa spet jovo na novo, sem že spesnila nekaj, pa me je... user posted image

Jo@n - dobrodošla spet nazaj...ni kaj bilo je je pestro-že pred odhodom... user posted image user posted image user posted image
Spalko imamo mi iz H&M, velikost 4-12 mesecev; ni tako zelo tanka kot Aljaž iz BC. Tud v ceni je razlika. 16 H&M, malo manj kot 40 BC user posted image Naša je na naramnice in zelo tanka;ker spimo pri odprtem balkonu mu zdaj dam spodaj tanko pidžamico.user posted image V vročini je bil pa sam v bodiju.

lulčiji - mi ga kr pustimo pri miru-je P v MŠ rekla naj ne diramo... user posted image
Bomo pa pri 6ih mesecih vprašali našo Mojco user posted image Zgleda pa bolj na ozko... user posted image  user posted image  user posted image
Moj nečak pa je res odnesel travme zaradi enga zdravnika, ki je hotel na hitrco...user posted image Še pri frizerju se je pol nekaj let drl... user posted image

ko smo že pri laseh...se vašim malim tudi kar cofki na zadnjem delu glave naredijo?...pa nimam pojma od česa...mogoče ker drsa po plenički...ji vsak dan vlečem dol te žmuklje...no madam na srečo ne protestira...

Pri nas tudi pridelamo MUHE user posted image user posted image user posted image Vaši so žmuklji... user posted image user posted image user posted image
...zgleda, da to napada tiste, ki radi drsajo...user posted image user posted image user posted image z glavo... user posted image user posted image user posted image
Jaz jih kr postrižem! user posted image

Vem, da sem še nekaj komentirala, sam...

rota virus -
prvo rundo smo že, druga pa konc septembra..smo lih še ujeli 6.mesec user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 28.8.2008 13:09:43 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.8.2008 13:08:32   
tosja

...grrr...kolk bi jaz tole rada že dala skoz...

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je že konec...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.8.2008 13:16:18   
tosja
user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
                       Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

user posted image   tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ? cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm 

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm    

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      

user posted image    

user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 28.8.2008 13:17:17 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.8.2008 13:19:02   
tosja

user posted image

user posted image    PRESREČNE MAMICE   user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Jakob 1370 g;  Anže 1500g

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image           
                30:33

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.8.2008 13:20:16   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image srečka...

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.8.2008 13:21:16   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Seznamcek:
ali lahko prosim popravite pri mojih fantih Jakob je decek A in Anze decek B

A bo vredu???

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.8.2008 13:46:29   
katka28
SUPER IDEALNO, ce bi bilo boljse bi bilo ze kicasto user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image Tosja in Violica super ste!!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.8.2008 13:47:15   
pikica030407
Pozdravljene

Sem pozabila vprasat zdravnico, koliko casa mora pretecti od 1 cepljenja do drugega za rota virus? ce mi lahko katera to odgovori,, tiste ki ste dale malčke cepit?

Hvala

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.8.2008 14:34:34   
resnično srečna
eto me smo bek...

je blo pa tko, da smo se najprej mal načakale, ker je moj vrli operater imel poškodbo pri tenisu in hod po stopnicah težje kot jaz z Izo in vozičkom vred...ampak je dečko držal obljubo in rekel, da je druga polovica septembra naša...

torej: 10.09. imam najprej uvajanje (hmmm zgleda nekako tako, da me bodo pregledal, če sme toliko zdrava, da me lahko umetno uspavajo) in bo posledično Iza nekje v bližini za futranje drugače pa prvič brez mene celo dopoldne...sva se z najdražjim že zmenila, da bosta medicinke pecala zunaj kje, če bo vreme primerno in bo vmes hodila samo na futer...

15.09. bo pa naš dan D...smo se že kar dogovorili, da bom zjutraj prva, da Izo prej lepo podojim in potem en podoj po operaciji spustim zaradi vsebnosti narkotikov v mleku...s čem in kako jo bomo pa nafutral je pa še misterija...baje mleko iz zmrzovalnika samo vržem preč, ker njegova sestava za Izo ni več dovolj močna in imam sedaj čas, da si spet v nekaj dneh namolzem nove zaloge...sam kaj ko Iza trenutno je kot nora...ampak bomo že zgruntali...

bomo pa v KC dobili privat sobico, kjer bo lahko tudi ljubi prespal z nama...dogovorit se moramo samo še če prinesemo našo posteljico...kar bi jaz najraje tudi videla...bo vsaj malo domačnosti za Izo...čeprav se madam nič ne buni...je danes osvajala vse po vrsti...od tistih v čakalnici, do zravnikov na stopnicah in v dvigalu...tako da se zanjo niti ne bojim, da bo težavna...je že nekajkrat dokazala, da spremembe nanjo dobro vplivajo he he...

je pa lepotička naša dobila resnično rutino pri spanju...ko odbije ura dve naša Iza spančkat gre...se rima pa še resnično je...sem jo prejle samo položila v košek...dala ninico in dudo...potem me je pa Daša poklicala naj ji obrišem ritko in ko sem se vrnila je Iza zaspanka že vlekla dreto...

mi je pa Daša danes lepo ušpičila...zjutraj ji samodejno pripravim oblekico...pa letim jaz pod tuš...potem ji spletem njeno grivo in oblečem Izo...pa smo letele...prej smo valda par ur naokrog skakale v pižamah (je to že naša stalnica)...

in Daša na avtobusu veselo dvigne krilo, da bi se usedla in jaz z grozo opazim, da madam nima spodnjih hlačk...in zašepetam: ej tamala kje so pa gatke?...pa ona men čist flegma nazaj: jah stara sej poletje...mi tko bolj paše...he he...verjamem, da zgleda to čist ok na plaži pa na vrtu v Strunjanu...ampak sred Ljubljane?...eh eh teli otroci...

Jo@n...wb...pa lepe prigode pred dopustom...tud dokaj drage he he...ampak veš kaj...boš vsaj mela novo lučko...nov fotič...pa nov sesalc...a ni to nekaj fajnga...

hmmm vi ste pa kontra nam narejeni...mi smo se brez problema na morju začel uspavat, Jakob pa je pameten dečko pa je mal priliko izkoristil...he he navihanec..sicer pa nej ati vid, da je dečko zahteven, da ne bo mamici oporekal porodniške...

a si rekla slaniki?..krafne?...grrr...eto še ena, ki mi sline cedi...

Pikica  ...Rotavirusne okužbe so razširjene vsepovsod po svetu, rotavirus pa eden najpogostejših povzročiteljev težje driske pri otrocih. Ocenjuje se, da zaradi rotavirusne driske letno obišče zdravnika 25 milijonov otrok, mlajših od 5 let, 2 miliona pa jih je hospitaliziranih. V deželah v razvoju, oz. nerazvitih deželah, zaradi rotavirusne okužbe letno umre cca 440.000 otrok.

Rotavirusno cepivo pri nas še ni vključeno v program obveznega cepljenja. Spremljanje učinkovitosti cepljenja v mnogih državah, kjer je potekalo klinično testiranje cepiva in kjer se cepljenje že izvaja v večjem obsegu, kaže, da je cepivo učinkovito (podatki s Finske: cepivo je pri 72% preprečilo vse rotaviroze s serotipi G1P[8], G2P[4], G3P[8], G4P[8] in G9P[8], oz. pri 85% hudo obliko rotaviroze z navedenimi tipi; ).
Klinična študija, izvedena v Evropi je pri približno 4.000 osebah vrednotila dajanje cepiva Rotarix po različnih shemah dajanja, ki se uporabljajo v Evropi (2 in 3 mesec; 2 in 4 mesec; 3 in 4 mesec; 3 in 5 mesec). Resnost gastroenteritisa so definirali v skladu z 20-točkovno Vesikari-jevo lestvico, ki upošteva tako celotno klinično sliko rotavirusnega gastroenteritisa (resnost in trajanje driske ter bruhanja, resnost povišane telesne temperature in dehidracije) kot tudi potrebo po zdravljenju. Po aplikaciji dveh odmerkov cepiva Rotarix je bila med prvim letom življenja učinkovitost zaščite pred katerim koli rotavirusnim gastroenteritisom 87,1-odstotna (95 % interval zaupanja: 79,6; 92,1),pred hudim rotavirusnim gastroenteritisom (Vesikari ≥ 11) 95,8-odstotna (95 % interval zaupanja: 89,6; 98,7), pred rotavirusnim gastroenteritisom, ki terja zdravniško ukrepanje 91,8-odstotna (95 % interval zaupanja: 84; 96,3), pred rotavirusnim gastroenteritisom, ki terja sprejem v bolnišnico pa 100- odstotna (95 % interval zaupanja: 81,8; 100).

V letu 2006 je bilo v Sloveniji prijavljenih 1487 primerov rotaviroz pri otrocih do 5. leta, 1826 pa je bilo vseh rotaviroz (vir Inštitut za varovanje zdravja RS).

Cepljenje, glede na to, da se pri nas pri nas večina rotaviroz pojavlja do 5. leta starosti in da otroke vključujemo v kolektiv, svetujemo. Med prvim in drugim odmerkom je najmanjši razmik 4 tedne, to pomeni, da je pri vas za cepljenje dovolj časa. Cepljenje se izvaja z živim cepivom.
Stranski pojavi po cepljenju so, seveda, možni, a podobni kot pri drugih cepivih. Driska, izguba apetita, napenjanje sodijo med pogostejše stranske pojave, ki pa so kratkotrajni.

Več na: http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011,4244596#msg-4244596

Cena posamezne doze cepiva je 70 EUR.

pa super, da je s Tio vse ok...

Katka a kar takole se jim dovolili, da so vas osamili...sicer pa sej včasih paše bit doma...pol vsaj veš kako hitro gre čas, če greš malo naokrog...kar se pa nickov pa imen tiče...eh se kar pod nadimki kličemo...jaz za Jo@n sploh ne vem kako ji je ime...zame pa po mojem redke he he...

Tosja...prav cort razpredelnica...pa vsem hvala pestke..sam dones sem jo kar dobro glede tega odnesla...a žabe pa ti Stašu kar postrižeš???...hmmm...se kar malo bojim...k naša tko z glavo miga...tko da ji jaz to kar počasi med igro  odstranim...pa mislim, da če jo kdaj kaj pocukam  ni pokazala, da bi jo motilo...

ufff...dovolj...grem kuhat...da nau naš spet lačen he he...k je tak revež, da mora vedno kuhat...tole je letelo na citat moje tašče (ki sploh ne ve, da to je), ko je nekajkrat dokončal kosilo, ker sem dojila Izo...jah ****t ga tašče so nekaj "najlepšega" v lajfu...ampak moram pa priznat, da pa ratajo najboljše in pravi cukri, ko postanejo "bivše"...he he...iz prve roke vem...k moja ex tašča je super...prišla v porodnišnico skor večkrat kot moj mož...pa Izo ima tko rada, kot da je njena vnukinja...vse se enkrat zgliha...

pip

G. 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.8.2008 15:25:50   
sinskaT
Danes sem leteča, zato na brzaka:

Srečka, dobro si se zmenila za operacijo, želim da bo to čimprej za tabo/vami.

O Joan in Jakob sta prišla iz morja, fino! Naj se ti še tukaj zahvalim za cd, zdaj vsaj 4x na teden telovadim s Hano in se obe boljš počutiva user posted image , tko da si opravila zares dobro delo user posted image . Te pa štekam glede spanja...sej se bo tudi to uštimalo.

Zdaj grem na hitrico nardit testo za palačinke, prot večeru pa v kino po dolgem času.

lp

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.8.2008 15:36:54   
tosja

eto me smo bek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.09. bo pa naš dan D... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mi smo plačali 75,95 user posted image

Tosja...a žabe pa ti Stašu kar postrižeš???...hmmm...se kar malo bojim...k naša tko z glavo miga...tko da ji jaz to kar počasi med igro  odstranim...pa mislim, da če jo kdaj kaj pocukam  ni pokazala, da bi jo motilo...

...ko spi....user posted image user posted image user posted image jih ni bio več moč pocukat user posted image

Čmrli spi, jaz pa čakam user posted image , sam solato še zmešam, rižota pa božansko diši... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.8.2008 15:38:46   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

SUPER IDEALNO, ce bi bilo boljse bi bilo ze kicasto user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kič mamo radi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh, če je pravilno doziran... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.8.2008 15:40:27   
Krista28
Živjo punce,

Srečka, trdno držim pesti, da se ti spelje tako kot si pisala - no, pri taki pozitivni osebi kot si ti je tu veliko možnosti. Lepo si vmes odpočij, da po požeruhinja Iza imela dovolj hrane....

Mi trije (jaz in mala dva) smo dons pohajali.....ma mi je blo prav luštno. Kristjan je ful ubogal, sam iz moje službe me je vleke, ko smo bli v ta 4. pisarniuser posted image user posted image user posted image "Gemo 'n, gemo 'n"- ma smo se nasmejal...potem smo šli s svakom na coffee, pa še v atikovo službo....pol je pa reku "še popohal" (še pohajal)user posted image user posted image

Joan, dobrodošla nazaj.....prvi družinski dopust si boš pa zapomnila, a ne?...ste pa vi imeli še bolj pestro (beri več nesreč) kot miuser posted image user posted image Saj čez nekaj časa boš ta denar za servise pozabila, spomin na čofotanje in skupne trenutke ti bo pa ostal...

Tostja ali pa Vijolca - a lahko lepo prosim za vnos mer naše pupe: 4m 7050g, 66cm

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.8.2008 16:50:11   
trnuljčica
Pikica 1 mesec oz kot je  Srečka rekla 4 tedne.

Srečka opa, a kar privat sobo? Hecam se...user posted image user posted image user posted image Glavno, da ste zazihrali datum...

mi je pa Daša danes lepo ušpičila...zjutraj ji samodejno pripravim oblekico...pa letim jaz pod tuš...potem ji spletem njeno grivo in oblečem Izo...pa smo letele...prej smo valda par ur naokrog skakale v pižamah (je to že naša stalnica)...

in Daša na avtobusu veselo dvigne krilo, da bi se usedla in jaz z grozo opazim, da madam nima spodnjih hlačk...in zašepetam: ej tamala kje so pa gatke?...pa ona men čist flegma nazaj: jah stara sej poletje...mi tko bolj paše...he he...verjamem, da zgleda to čist ok na plaži pa na vrtu v Strunjanu...ampak sred Ljubljane?...eh eh teli otroci...

No tole mi je pa polepšalo dan. user posted image user posted image user posted image Naš je fantek in ne bo mogel svojga lulija tako zlahka kazatiuser posted image , bo pa sigurno kaj drugega ušpičil. Že sedaj kaže svoj karakter. Mislim, da bomo morali biti kar dosledni pri vzgoji...

Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.8.2008 16:55:19   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image mi smo plačali 75,95 user posted image

Tosja farmacevti zdr. domu naračunajo 70 evrov. Od zdravstvenega doma pa je odvisno koliko zaračunajo storitev aplikacije. Tako je po celi Sloveniji cena različna nekje (redko 70), nekje 72, 73 drugje 75 ojrov. Saj da ne boš mislila, da zaposleni kaj dobijo...user posted image V mb so pred leti tako imeli likvidnostne težave...user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.8.2008 17:54:24   
NiLe

torej: 10.09. imam najprej uvajanje

user posted image user posted image user posted image

15.09. bo pa naš dan D...

Veš, koliko pestk in misli bo na ta dan usmerjenih nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo pa v KC dobili privat sobico, kjer bo lahko tudi ljubi prespal z nama...

ups, tole pa je romantika user posted image

mi je pa Daša danes lepo ušpičila...

Daša ga pa res pihne ... pametna punca, ni kaj!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.8.2008 19:10:05   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
                      Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

user posted image   tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm 

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm    

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      

user posted image    

user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......