Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:28:26
|
|
|
|
kjava
|
ja, če maš registriranga, pol ja
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:41:22
|
|
|
|
kjava
|
Pa pod vrednost pač napišeš 100€, če je tolk vreden. Itak se v obračunu- BAJE- upošteva avto, ki je vreden več kot 16 povprečnih plač al neki tazga.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:41:27
|
|
|
|
srki
|
Ja, vse moraš vpisat. Mislim pa, da avto upoštevajo šele, če presega neko vrednost, koliko je ta vrednost, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:42:12
|
|
|
|
srki
|
Kjava, ne plonkaj od mene
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:43:47
|
|
|
|
kjava
|
Sem te za 5 sekund prehitela
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:46:26
|
|
|
|
Freycha
|
moj je moral vpisati tudi motor, pa čeprav z njim ne more ravno otroka v jasli odpeljat
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:50:52
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Sem te za 5 sekund prehitela Kaj se zdaj važiš . Ja nič, prenos misli. Saj se mora tudi plovilo vpisat, če ga imaš, govorim na pamet.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 21:10:50
|
|
|
|
glen
|
Ja,tudi če je stara šara. Če pa maš kakšen avto na leasing ga ni treba vpisat,ker ti nisi lastnik ampak je lastnik leasing dokler ga neizplačaš v celoti
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 29.8.2008 10:52:19
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Pa pod vrednost pač napišeš 100€, če je tolk vreden. Itak se v obračunu- BAJE- upošteva avto, ki je vreden več kot 16 povprečnih plač al neki tazga. ne upošteva se vrednost avta, če vrednost le-tega ne presega 18 minimalnih plač
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?