Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 10:22:52
|
|
|
|
obayifo
|
Lučka, lahko samo rečem, da mi je ful žal ampak novembra bo pa čist drugač.. pa malo pred božičem bo, vzdušje bo drugačno, jajčka bodo lepo rasla... glavo pokonc in naprej, november bo tko hitr tukej
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 10:32:36
|
|
|
|
ledenka
|
zjutraj je padu prvi snif Abrica, menogona žal še nimam ga še ni. jutri spet kličem, upam, da bo. v skrajnem slučaju bo pač menopur, sam to pomeni za finance Pija, super te je bilo videt Blanči, tebe pa nisem videla sem bila tam ob ene 6 in 5 minut... no, čakala pa 1 uro je ata počasi delal al kaj MLBK, javi, kaj si zvedla! ti držim pesti, da dobiš! drugi del sledi... danes je kot običajno noro.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 10:59:55
|
|
|
|
spelka12
|
lučka hudo mi je za tebe
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:05:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
Špelka, kako si ti? Sem te pre mal spregledala. Evo, ena zate.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:10:00
|
|
|
|
jadrnica
|
lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej , saj veš za dežjem vedno posije sonce hoj, da se raportiram, UZ včeri je šel lepo skozi. prvič sem viedela dete , kar ne moreš verjet, jaz sem kar tam lezala na mizi pa gledala v ekran, sicer pravi G, da ima vse 4 okončine, pa jih jaz zal ne vidm, NS imam pa sedaj 10.09. pri Babnikovi v Dravljah, ostajam doma, ker sem na bruhalnem programuslabostiin glavobolov, leo kajne, Abrica - no lepo, da imaš apatit, no saj ga moraš imeti, saj boš počai pa že mami postala. mani zaenkrat vsa hrana smrdi...pa tud apetita nimam ledenka- no lepo da si prava profesionalka -kar lepo naprej pa bo ratal tolk zaenrat, sem bolj zanič pa grem v posteljo. držim pesti za vse, verjemte, moje pesti so čudežne, tako da se mi zdi, da bo za martinovo polno nosečk okol po sloveniji hodil, kar čutim , večina bo z RR foruma ICSI/IVF
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:23:30
|
|
|
|
Pija76
|
Lučka žal mi je! November bo tvoj mesec!!! Bomo držale pesti! Zjoči se, pocrkljaj se, potem pa pogumno naprej. Dajčimajči moj možek praznuje in imamo fešto, pol pa veš da moram bit dobra gostiteljica. Če le uspem, sigurno priletim, kdaj pa predvidevaš da prideš? Punce vsem najlepša hvala za čestitke ob prvi špikici, ampak si jo nisem dala sama, mi je atek pomagal Ledenka tudi tebe je bilo lepo videti, upam, da nama nasednjič uspe še kavica . Preživite lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:26:58
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka je ata počasi delal al kaj Kavo je pil!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:27:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
jadrnica, Kje pa imaš G? katero? Sem bila jast tud včeraj na pregledu , pa smo bile same nosečke.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:29:01
|
|
|
|
tassi1
|
lučka:pošiljam ti samo en velik im topel objem! vsem ostalim pa želim čimlepši dan,ko se boste odločile pa za srečanje nekje na Štajerskem se pa vam pridružim
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:30:54
|
|
|
|
martin6
|
Živjo! Punce full ste vredu, vsak dan vas berem. Me pa zanima koliko zarodkov vstavijo 1, 2, in glede na kaj se odločijo?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:32:48
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:37:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: martin6 Živjo! Punce full ste vredu, vsak dan vas berem. Me pa zanima koliko zarodkov vstavijo 1, 2, in glede na kaj se odločijo? Martin, če se ne motim, po novem zakonu naj bi ženskam do 35. leta vstavljali le po en zarodek, da preprečijo mnogoplodno nosečnost, oz. se lahko zdravnik in pacientka odločita drugače. Od 35. leta dalje, pa vstavljajo po dva zarodka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:43:15
|
|
|
|
lara light
|
Lučka, soborka moja, žal mi je Kot pravijo Abra in ostale, gremo naprej v nove boje, mogoče je bila stimulacija prešvoh...vzemita si par dni za vaju. Ko utegnem ti pošljem zs. Drži se. Res je pa lepo od dr., da te nov. vzame na koncesijo. Zagotovo je tudi njemu žal, da je tak rezultat...poljubček!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:49:29
|
|
|
|
blanč
|
lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej , saj veš za dežjem vedno posije sonce se kar podpišem. ledenka, si prišla skupaj z svojim dragim ali si bila sama. mal napiš kaj si mela oblečeno, ker te imam na sumu Ja danes je bla pa gužva, pa se atu kljub temu ni mudilo. Jaz imam v soboto še en UZ, ponedeljek verjetno punkcija. Ata pravi, da je vse uredu. Desni jajčnik poln, na levem so trije. Endometrij 9mm, tako, da vaše navijanje res pomagaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil blanč -- 28.8.2008 11:51:06 >
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:52:37
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka je ata počasi delal al kaj Kavo je pil! pa sendvič si je zraven prvošu
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:53:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej , saj veš za dežjem vedno posije sonce se kar podpišem. ledenka, si prišla skupaj z svojim dragim ali si bila sama. mal napiš kaj si mela oblečeno, ker te imam na sumu Ja danes je bla pa gužva, pa se atu kljub temu ni mudilo. Jaz imam v soboto še en UZ, ponedeljek verjetno punkcija. Ata pravi, da je vse uredu. Desni jajčnik poln, na levem so trije. Endometrij 9mm, tako, da vaše navijanje res pomagaaaaaaaaaaaa JEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHH, kakšne lep novičke. GO Blanči, GO Blanči, GO Blanči
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 11:56:56
|
|
|
|
Pija76
|
Blanči navijamo naprej!!!!!!!!! Ne Ledenka ni bila z dragim, kdaj pa si bila ti tam? A sendvič je tud jedu? Pr men je s šalco od kave šetal!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:00:50
|
|
|
|
blanč
|
vrnem naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:03:07
|
|
|
|
blanč
|
Jaz sem prišla nekje 15 do 6ih, . Na vrsti sva bila pa nekje ob 6.00. Ko sma šla ven je bila polna čakalnica, sva jo še kar dobro odnesla. Oba sva bila v kavbojkah in zelo, zelo zaspana
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:03:36
|
|
|
|
ledenka
|
blanči, sama sem bila oblečeno imam (še vedno ) bež krilo in rdečo bluzo, pa črno jopco sem imela v rokah in Reškotovo mapco pa slučajno sem sedela nasproti Pije, ki je bila pa edina v nulo zrihtana - v kostimčku
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:04:20
|
|
|
|
lara light
|
Bravo Blanč! Bova skupaj na punkciji...jaz tudi računam na ponedeljek...v soboto pa se vidiva na UZ Pija, jaz ga tudi vedno najdem srkajočega iz skodelice...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:05:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz sem prišla nekje 15 do 6ih, . Na vrsti sva bila pa nekje ob 6.00. Ko sma šla ven je bila polna čakalnica, sva jo še kar dobro odnesla. Oba sva bila v kavbojkah in zelo, zelo zaspana potem sva se pa ravno zgrešili, ker takrat, ko sem bila jaz, je bil samo en par prišla pa sem par minutk čez 6 (in jih slišala, ker sem bila tazadna in ni več mel cajta )
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:06:26
|
|
|
|
ledenka
|
lara in blanči še par špikic, pa bo stopka padla
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 12:07:52
|
|
|
|
gloria
|
Jaz samo jokam. žal sporočam, da nisem pridelal nobene jajčne celice, vsi folikli so bili prazni. ...joj Lučka ...drži se....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?