|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
28.8.2008 10:22:52   
obayifo
Lučka, lahko samo rečem, da mi je ful žal user posted image

ampak novembra bo pa čist drugač.. pa malo pred božičem bo, vzdušje bo drugačno, jajčka bodo lepo rasla...
glavo pokonc in naprej, november bo tko hitr tukej

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
28.8.2008 10:32:36   
ledenka
zjutraj je padu prvi snif user posted image  

Abrica, menogona žal še nimam user posted image  ga še ni. jutri spet kličem, upam, da bo. v skrajnem slučaju bo pač menopur, sam to pomeni user posted image  za finance

Pija, super te je bilo videt user posted image  

Blanči, tebe pa nisem videla user posted image  sem bila tam ob ene 6 in 5 minut... no, čakala pa 1 uro user posted image  je ata počasi delal al kaj user posted image  

MLBK, javi, kaj si zvedla! ti držim pesti, da dobiš!

drugi del sledi... danes je kot običajno noro.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
28.8.2008 10:59:55   
spelka12
lučka hudo mi je za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
28.8.2008 11:05:25   
Zvezdica
Špelka, kako si ti?
Sem te pre mal spregledala. Evo, ena user posted image zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
28.8.2008 11:10:00   
jadrnica
lučka 25  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej
, saj veš za dežjem vedno posije sonce

hoj, da se raportiram,
UZ včeri je šel lepo skozi. prvič sem viedela dete user posted image user posted image user posted image user posted image , kar ne moreš verjet, jaz sem kar tam lezala na mizi pa gledala v ekran, sicer pravi G, da ima vse 4 okončine, pa jih jaz zal ne vidm, NS imam pa sedaj 10.09. pri Babnikovi v Dravljah, ostajam doma, ker sem na bruhalnem programuslabostiin glavobolov, leo kajne,

Abrica - no lepo, da imaš apatit, no saj ga moraš imeti, saj boš počai pa že mami postala. mani zaenkrat vsa hrana smrdi...pa tud apetita nimam

ledenka- no lepo da si prava profesionalka -kar lepo naprej pa bo ratal
tolk zaenrat, sem bolj zanič pa grem v posteljo.

držim pesti za vse, verjemte, moje pesti so čudežne, tako da se mi zdi, da bo za martinovo polno nosečk okol po sloveniji hodil, kar čutim user posted image user posted image , večina bo z RR foruma ICSI/IVF user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
28.8.2008 11:23:30   
Pija76
Lučka user posted image user posted image user posted image  žal mi je! November bo tvoj mesec!!! Bomo držale pesti! Zjoči se, pocrkljaj se, potem pa pogumno naprej.

Dajčimajči moj možek praznuje in imamo fešto, pol pa veš da moram bit dobra gostiteljica. Če le uspem, sigurno priletim, kdaj pa predvidevaš da prideš?

Punce vsem najlepša hvala za čestitke ob prvi špikici, ampak si jo nisem dala sama, mi je atek pomagal user posted image

Ledenka tudi tebe je bilo lepo videti, upam, da nama nasednjič uspe še kavica user posted image .

Preživite lep dan!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
28.8.2008 11:26:58   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

je ata počasi delal al kaj user posted image   

Kavo je pil! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
28.8.2008 11:27:30   
Zvezdica
jadrnica, user posted image user posted image user posted image
Kje pa imaš G? katero?
Sem bila jast tud včeraj na pregleduuser posted image , pa smo bile same nosečke.

i belive i can fly....

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
28.8.2008 11:29:01   
tassi1
lučka:pošiljam ti samo en velik im topel objem!

vsem ostalim pa želim čimlepši dan,ko se boste odločile pa za srečanje nekje na Štajerskem se pa vam pridružimuser posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5034
28.8.2008 11:30:54   
martin6
Živjo!

Punce full ste vredu, vsak dan vas berem. Me pa zanima koliko zarodkov vstavijo 1, 2, in glede na kaj se odločijo?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
28.8.2008 11:32:48   
sonček33
Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
28.8.2008 11:32:59   
oktavija
LUČKA zelo mi je žal in kar nimam besed, upajmo da bo novembra bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 5037
28.8.2008 11:37:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: martin6

Živjo!

Punce full ste vredu, vsak dan vas berem. Me pa zanima koliko zarodkov vstavijo 1, 2, in glede na kaj se odločijo?

Martin,

če se ne motim, po novem zakonu naj bi ženskam do 35. leta vstavljali le po en zarodek, da preprečijo mnogoplodno nosečnost, oz. se lahko zdravnik in pacientka odločita drugače. Od 35. leta dalje, pa vstavljajo po dva zarodka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
28.8.2008 11:43:15   
lara light
Lučka, soborka moja, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image  
Kot pravijo Abra in ostale, gremo naprej v nove boje, mogoče je bila stimulacija prešvoh...vzemita si par dni za vaju. Ko utegnem ti pošljem zs. Drži se.
Res je pa lepo od dr., da te nov. vzame na koncesijo. Zagotovo je tudi njemu žal, da je tak rezultat...poljubček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
28.8.2008 11:49:29   
blanč
lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej

se kar podpišem.
ledenka, si prišla skupaj z svojim dragim ali si bila sama. mal napiš kaj si mela oblečeno, ker te imam na sumuuser posted image

Ja danes je bla pa gužva, pa se atu kljub temu ni mudilo.
Jaz imam v soboto še en UZ, ponedeljek verjetno punkcija. Ata pravi, da je vse uredu. Desni jajčnik poln, na levem so trije. Endometrij 9mm, tako, da vaše navijanje res pomagaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 28.8.2008 11:51:06 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 5040
28.8.2008 11:52:37   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

je ata počasi delal al kaj user posted image   

Kavo je pil! user posted image

pa sendvič si je zraven prvošuuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
28.8.2008 11:53:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej

se kar podpišem.
ledenka, si prišla skupaj z svojim dragim ali si bila sama. mal napiš kaj si mela oblečeno, ker te imam na sumuuser posted image

Ja danes je bla pa gužva, pa se atu kljub temu ni mudilo.
Jaz imam v soboto še en UZ, ponedeljek verjetno punkcija. Ata pravi, da je vse uredu. Desni jajčnik poln, na levem so trije. Endometrij 9mm, tako, da vaše navijanje res pomagaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHH, kakšne lep novičke.
GO Blanči, GO Blanči, GO Blanči

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5042
28.8.2008 11:56:56   
Pija76
Blanči navijamo naprej!!!!!!!!! Ne Ledenka ni bila z dragim, kdaj pa si bila ti tam?

A sendvič je tud jedu? Pr men je s šalco od kave šetal!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
28.8.2008 12:00:50   
blanč
user posted image vrnem naslednji mesec.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
28.8.2008 12:03:07   
blanč
Jaz sem prišla nekje 15 do 6ih, . Na vrsti sva bila pa nekje ob 6.00. Ko sma šla ven je bila polna čakalnica, sva jo še kar dobro odnesla. Oba sva bila v kavbojkah in zelo, zelo zaspanauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
28.8.2008 12:03:36   
ledenka
blanči, sama sem bila user posted image  oblečeno imam (še vedno user posted image ) bež krilo in rdečo bluzo, pa črno jopco sem imela v rokah in Reškotovo mapco user posted image  pa slučajno sem sedela nasproti Pije, ki je bila pa edina v nulo zrihtana - v kostimčku user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5046
28.8.2008 12:04:20   
lara light
Bravo Blanč!user posted image  Bova skupaj na punkciji...jaz tudi računam na ponedeljek...v soboto pa se vidiva na UZuser posted image

Pija, jaz ga tudi vedno najdem srkajočega iz skodelice...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5047
28.8.2008 12:05:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz sem prišla nekje 15 do 6ih, . Na vrsti sva bila pa nekje ob 6.00. Ko sma šla ven je bila polna čakalnica, sva jo še kar dobro odnesla. Oba sva bila v kavbojkah in zelo, zelo zaspanauser posted image

potem sva se pa ravno zgrešili, ker takrat, ko sem bila jaz, je bil samo en par user posted image  prišla pa sem par minutk čez 6 (in jih slišala, ker sem bila tazadna in ni več mel cajta user posted image )

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5048
28.8.2008 12:06:26   
ledenka
lara in blanči user posted image user posted image user posted image  še par špikic, pa bo stopka padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
28.8.2008 12:07:52   
gloria
Jaz samo jokam. žal sporočam, da nisem pridelal nobene jajčne celice, vsi folikli so bili prazni.

...joj Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...drži se....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?