Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 16:49:42
|
|
|
|
tila1
|
Kaj misliš potem da je to to???? Uuuu kar na jok mi gre...od sreče da ne bo pomote.. Ooooo upam da je res...
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 16:54:08
|
|
|
|
ursa30
|
kateri test pa je to? jaz mislim, da ti ne bi kar tako pokazal črtice. poskusi ga naresti še z CB (Clearblue), baje da je od vseh najbolj zanesljiv. ne govorim ti iz mojih izkušenj, meni namreč v dveh letih ni še noben test pokazal močno upam, da je to to. čestitke
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 17:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole bledo je nama pokazal Clear Blue tisti obozevani +.... a je to to a ni bova zvedla pa oktobra ko mava dohtarja... BC mini je bil pa se bolj bled. LP, Ciril
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 18:04:25
|
|
|
|
dreamhorse
|
Takole, naredila sem CB in je pokazal eno črtico močno, drugo pa tako zelo zelo zelo zelo rahlo, da joj (še slabše je vidna kot tilina. Ampak videla sma jo oba. Kaj naj to po vešem mnenju pomeni? Nočem se prehitro veselit, čez dva dni ponovno poskusim. Če je, bi se moralo videt bolj?
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 18:14:50
|
|
|
|
tila1
|
Hehe, vidim da nas je kar nekaj na istem... Jest sm delala en test ki se mu rece VALMED - je danski, ker sem trenutno tukaj... ampak kot sem brala na netu so kar vse rekle, da ce pokaze pozitivno, kar velja... Jest samo upam da se tako bleda crtica sploh lahko vrine pod pozitivno.. Joooj, bom drzala pesti za vse, ki ste na istem, ve dajte pa zame pa si porocamo, ane?
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 18:19:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Seveda, držim pesti za vse tiste, ki čakate, da se črtice še bolj pokažejo. In seveda poročajte o rezultatih.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 19:40:54
|
|
|
|
ursa30
|
če črtica ni dovolj močna, pomeni, da v urinu še ni dovolj nosečniškega hormona. test ponovita čez par dni, najbolje z jutranjim urinom držim pesti, da bo črtica močnejša
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 19:53:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
čestitkeeee
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 20:23:02
|
|
|
|
tila1
|
Ja, zgleda da bo res... sem sla se malo pogledat na net, pa sem nasla super stran na to temo... http://www.fertilityplus.org/faq/hpt.html Pa tudi malo me spika po trbuscku od vceraj, samo se nisem hotla prehitro veselit... joooj, ne morem verjet - je res to to? Joj, ne bom se pocakala raj kak dan ali dva da naredim se en test, pa bom takrat skakala in jokala od srece WIIIIII
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 20:57:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
Uf, meni pa tak ne da miru, hodim gledat tisti test, če se vidi črtica ali ne.. če ne pogledaš dobro, se sploh ne vidi... Tila, dosti manj kot tvoja. Tvoja je 100 % pozitivna... Jaz bom pa še nekaj časa na trnih. Če bo naslednja tudi tako nežna, pa kr skočimo k G. Še vedno držim pesti.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 21:27:26
|
|
|
|
witto
|
nič ni potrebno napenjat očke......... lepo se vidi, da je iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 21:35:18
|
|
|
|
tila1
|
Iiii kako sem vesela, zdej mi je pa res ena solzica ušla... Kako lepo je da ste tako vesele zame... Zate dreamhorse pa tud stiskam pestke... Si prebrala uno stran? For the line tests, any colored line, no matter how faint, in the result window during the alotted time is a positive result. (This is different from most of the ovulation tests where the result line needs to be as dark or darker than the control line.) Some of the tests give a plus or minus result. In those tests you expect one line, looking like a minus sign (-), in the result window for a negative, and two lines looking like a plus symbol (+) if you are pregnant. It is common for one line in the plus symbol to be lighter than the other -- any plus sign, no matter how varied the line colors, should be considered a positive result. Tako da...
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 26.8.2008 23:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Potemtakem smo tudi pri nas noseci.... krasno :)... no, naj bi bli LP, Ciril
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 7:12:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
Če se pa takooooo zelo slabo vidi... Jutri zjutraj ponovim, pa vidim kaj bo... sem pa dobila kar "kurjo polt", ko sem prebrala tvoj zadnji vpis Tila. Čestitke, pa tudi tebi Ciril. Upam na vse dobro.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 8:16:23
|
|
|
|
Rožica82
|
iskrene čestitke vsem novim nosečkam , pa uživajte teh čarobnih mesecev po katerih vas čaka prekrasna nagrada
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 8:32:26
|
|
|
|
sakuL
|
bravo
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 12:17:43
|
|
|
|
tila1
|
No, sem zjutri naredila testek in je bila crtica se manj vidna kot pri prejsnjem - res skoraj nevidna!! In sem sla lepo k zdravniku, pa me je sestra kar poslala da na wc, da napolnim loncek in sva skupaj naredili testek in ni bilo druge crtice... pa je rekla, da bova drug teden ponovili, ker je se tako zgodaj da mogoce ne prikaze se, ker je premalo hormona. No in me poslje v cakalnico, da bom sla potem k zdravnici, da se zmeniva kako in kaj...in cez 2 minutki pride pome in mi pove veselo novicko - druga crtica se je pokazala - sicer spet sibka, a se je!!! Tako da sem sigurno nosecka!!!! JUPIIIIII WIIIII kar ne morem in ne morem dojet!!!! Kar nosecka sem?!!! Kar otrocka bomo imeli?!!!! Aja, pa povedala mi je da sem v 4tednu + 2 dni in da bo mali pikec prisel okoli 4. maja!!! Joj joj jo, se moram kar uscipnit da ne sanjam vsega!!!
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 12:22:30
|
|
|
|
S*
|
čestitam vsem novim , vas je kar nekaj vidim.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 12:25:12
|
|
|
|
tejč76
|
čestitam vsem novim , vas je kar nekaj vidim. tudi jaz
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 12:55:15
|
|
|
|
moniponi
|
Bravo tila1!!! Čestitam!
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 13:34:18
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bravo Tila, čestitke tudi z moje strani. Jaz pa sem se nekak prepričala, da nič ne bo. Prejle sem šla na WC in zasledila ne tako mali rjav izcedek. Bojim se, da je začetek . Mi je vse dol padlo, sem čist brez volje in kr ne nehajo tečt solze.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 13:35:22
|
|
|
|
pikicao.
|
cestitke
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 13:41:08
|
|
|
|
moniponi
|
Dreamhorse, ne jokat. Saj boš tudi ti kmalu zagledala ! Meni je M zamujala en mesec, en test je bil , drugi pa negativen, sem bila prepričana da sem , pa se je v nedeljo prikazala . Tudi za naju pride pravi čas, oziroma za vse tiste ki si želimo.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 14:26:45
|
|
|
|
dreamhorse
|
Saj sploh ne vem, kaj naj si mislim. Izcedka ni več, je bil kot kak trenuten čep, nič pa ne teče več. Kaj mi je tega treba.
|
|
|
|
RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne 27.8.2008 14:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.fertilityplus.org/faq/hpt.html no, na tej strani nekje v sredi so slikce, ki nam pokazejo kaj pozitiven in kaj negativen rezultat..... ce gledamo zgornjo vrsto kjer so crtice je bila nasa skrajno desna.... torej tista najmanj izrazita.... ce pa gledam CB(+/-), pa je bil rezultat narisan identicno drugemu z desne... skratka po teh testih naj bi bili pri nas tudi noseci in naj bi ujeli tisto famozno ovulacijo... prvo po porodu.... ce mamo res tolk srece... poj pa sploh ne vem vec kaj naj recem.... h dohtarju se je moja ze narocila, a kaj ko je to sele oktobra..... tako dalec, in tako dolgo je za cakat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?