Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 11:39:59
|
|
|
|
lara light
|
Zarja, a že zlagate politične slogane? Za domovino, ni dovolj piti le vino, izberite zraven še stranko fino!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 11:49:21
|
|
|
|
zarja1
|
Dober dan ženske in lep pozdrav iz Dunaja. Ogromno ste napisale, kaj ste smešne . Noben sestank ne traja tako dolgo, da človek vse to prebere. Bom, ko pridem domov. Pf iskrene čestitke Lassi dobrodošla nazaj, seveda bomo navijale, saj to vsak dan obnavljamo in nabiramo kondicijo za naš september. Abra se bom kar držala nasveta, thanks. Lara, MISMIS, Lučka, Oktavija, Želvica, Schuka, Grethy, Cati, Ajsika, Gloria, Pikovitek, Jadrnica, Obi (sorry sam to si še zapomnim),...........rada vas mam Lepo se imejte, uživajte v sončku......in veliko se smejte
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.8.2008 11:51:23 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 11:51:23
|
|
|
|
Shuka
|
Živjo pupe Evo en lep pozdravček vsem in čestitke PF za deklico , prav tako lari za UZ, samo še bolje bo boš videla arneja - pivo je za sluznico maternice žiži miži - Abrica - pa vsem ostalim enga pa tolk, da naute dons zamudile tega: KANAL A Pot k nosečnosti 27.8.2008 ob 21:00 Dokumentarna serija pripoveduje o človeški reprodukciji v 21. stoletju. Mnogo parov po svetu si zaman trudi spočeti otroka. A sodobna medicina je že tako napredovala, da lahko takšni pari vseeno postanejo srečni starši, s pomočjo umetne oploditve. Spremljamo pare, ki so se odločili za takšno možnost in upajo na najboljše, saj je to njihovo zadnje upanje, da bodo kdaj imeli družino. Čez 1 teden potem je pa drugi del.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 11:53:06
|
|
|
|
Shuka
|
zarja - Kaj pa delaš na Dunaju? Dej prnes mal Zaherce
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:00:09
|
|
|
|
konina
|
En lep dober dan. NAjprej čestitke novopečeni mamici PF in njei princeski. Je pa res prava punca, le naj zraste v veliko damo, da bo lahko nagajala svojim staršem. Ko prebiram tele vaše vrstice, sem prav vesela, da stare borke nismo čisto pozabljene, pa čeprav se tako poredko javim. Lepo je videti, da nisem pozabljena. Hvala, mismis. Tudi ve niste, vedno vas bom brala in vzpodbujala, predvsem sem vam pa hvaležna za vso podporo v času borbe in sedaj. TA je neperecenljiva. No, malo sem se raznežila. Sem že dobra. Moj trebuh je vsak dan večji, fanta brcata, čeprav sta kar pridna, me ne matrata preveč. Sedaj že veselo sobo pripravljamo, sva jo z možem prebelila, pa jaz sem malo porisala. Pa nekaj oblekic sem nakupila.... Priprave so v teku. Sem v 28t, ampak se mi zdi da bo november prehitro tukaj. DRžite se, borite se in na koncu vas čaka čudež ali pa dva! LP, Nina
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:00:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - Kaj pa delaš na Dunaju? Dej prnes mal Zaherce malo sestankujem........kujem zadnje korake oglaš. kampanije, mi pa Lara kar pomaga. Pa ti? Si se naspala? Je že kaj boljš? Prinesem tortko, a prideš v Mb zvečer, ja zvečer še joga pade.......doma bom tam po deveti:...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:02:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: konina DRžite se, borite se in na koncu vas čaka čudež ali pa dva! LP, Nina To si pa tak lepo napisala, bi kar
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:04:21
|
|
|
|
Goldy
|
sonček33 - hvala, pa čestitke pa nosečnost . mismis - tudi tebi hvala, glede mame - moje mami od 21. maja ni več, revica se je rešila, zdaj se ukvarjamo z očetom, ki ja ga vse zelo potrlo (saj je mene tudi, samo jaz imam moža..., oče ja pa ostal sam, čeprav ga vsi bodrimo, veliko časa smo z njim), tudi moževa stara mama je bila pol leta v komi in zelo boga je dotrpela prejšnji vikend, tako da leto do sedaj ni bilo zelo uspešno. Upamo, da bo od sedaj naprej bolje! Držim pesti spet za vse ostale!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:10:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy sonček33 - hvala, pa čestitke pa nosečnost . mismis - tudi tebi hvala, glede mame - moje mami od 21. maja ni več, revica se je rešila, zdaj se ukvarjamo z očetom, ki ja ga vse zelo potrlo (saj je mene tudi, samo jaz imam moža..., oče ja pa ostal sam, čeprav ga vsi bodrimo, veliko časa smo z njim), tudi moževa stara mama je bila pol leta v komi in zelo boga je dotrpela prejšnji vikend, tako da leto do sedaj ni bilo zelo uspešno. Upamo, da bo od sedaj naprej bolje! Držim pesti spet za vse ostale! Goldy, moje sožalje za mamo. Močno upam, da se bo oče pobral, ampak takšne stvari potrebujejo čas. Evo takoj zdaj ti pošljem eno pikapoko in enega bujsa za srečo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:14:26
|
|
|
|
mismis
|
Konina naša, lepo da si spet malo med nami. Praviš, da si porisala sobo bodočih razbojnikov. Pridna, ko pa boš imela kaj časa, ali lahko vstaviš kakšno sliko sobice v album. Pa 28t si že, joj to bo pa res hitro, še sploh ker nosiš dvojčka, ki si znata že prej izboriti pot na plano. Veliko sreče tebi in celotni tvoji družinici.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:39:12
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, lepe novičke prinašaš srček, kako se počutiš danes? ....počutje je prečudovito ....sam volje za delat glih nimam pa tolk mam za likat ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:40:23
|
|
|
|
lara light
|
Goldy, drži se, pošiljam ti kup dobrih misli Zarja, lp na Dunaj! udi Konina, super...že 28t?! Fajn. Slikico od sobice bi pa tudi jaz rada videla . Lepo se imej in hvala! Shuka, hvala za navijanje in za info o dokumentarcu. Ne vem, če bom doma...misliva it na en koncert ...bi pa rada videla, bom poiskala, če je tudi ponovitev. Kiss!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:40:58
|
|
|
|
gloria
|
gloria - zdaj si pa že ti na vrsti. Komaj čakamo veselih novičk! September bo bombastičen!! ...res je zdej so me obe moje sonosečke prehitele ....zdej sem še sam jaz ostala za september ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:43:02
|
|
|
|
Goldy
|
Oh, mimsmis in lara light, HVALA! Dekleta krasne ste!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:43:33
|
|
|
|
gloria
|
Glorija kakšni novi znaki? A ti je ratalo sobico poslikat? ....sem še brez digitalca ....zdej sem si že navadnega spakirala po tistem vesele večeru ko me je zvijal ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:45:34
|
|
|
|
gloria
|
Pf že rodila Gloria, čisto vse te prehitevajo, počasi bo pa res že čas še zate ...abra moj frajer čaka na september ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:47:10
|
|
|
|
gloria
|
Pozdravljene,soborke!Bila sem z vami lani decembra,zdaj pa sem čakala na genetske izvide.Na posvet v MB. grem danes popoldne in bi mi prav pršlo mal navijanja za dober rezultat,ker je za mano 3* ss in sedaj čakamo še te izvide,pol mi bodo pa povedali kako naprej. če bodo izvidi ok,pol se bomo kej čuli na temi -september Navijam za čimveč pluskov ...o tassi ....navijamo za čim boljši rezultat
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:47:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf že rodila Gloria, čisto vse te prehitevajo, počasi bo pa res že čas še zate ...abra moj frajer čaka na september .... Pa sej september je že pred vrati... Upam, da se ne bo rodil ravno na prvega, da ne bo vse svoje šolsko obdobje sovražim svoj rojstni dan.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:50:53
|
|
|
|
gloria
|
moje mami od 21. maja ni več, revica se je rešila, zdaj se ukvarjamo z očetom, ki ja ga vse zelo potrlo (saj je mene tudi, samo jaz imam moža..., oče ja pa ostal sam, čeprav ga vsi bodrimo, veliko časa smo z njim), tudi moževa stara mama je bila pol leta v komi in zelo boga je dotrpela prejšnji vikend, tako da leto do sedaj ni bilo zelo uspešno. Upamo, da bo od sedaj naprej bolje! goldy ....vem kak ti je....jaz ti želim vse dobro...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:52:36
|
|
|
|
gloria
|
Pa sej september je že pred vrati... Upam, da se ne bo rodil ravno na prvega, da ne bo vse svoje šolsko obdobje sovražim svoj rojstni dan. ... glih pri septembrkah je tekla taka debata.....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:53:40
|
|
|
|
gloria
|
NAŠE NOSEČKE Sreda, 27.08. Zvezdica - pregled Jadrnica - UZ ... ...navijamo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:54:27
|
|
|
|
gloria
|
Sreda, 27.08. Lara Light - UZ ...za tebe tudi sončica
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:56:07
|
|
|
|
gloria
|
...za vsako od vas tega medota za srečo....lep dan vama želim....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 12:58:57
|
|
|
|
lara light
|
Najlepša moja rožnata poslovna sekretarka! Hvala. Torej prvega ne bo, praviš, čeprav bi bil zmagovalen, bomastičen datum po numerologiji, dve 10!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 13:11:41
|
|
|
|
dajamaja
|
Evo mene iz teme. Doma interneta nimam več. V službi me meče non stop dol. V službi gužva za poiizdit. In bo tko še vsaj 2 meseca. ... Nisem na tekočem, sem pa uspela zasledit, da je pf mami postala da sem dobila specialko do Konga - gigi hvala. Jst punce pridem. Edina katastrofa, ki me odvrne je, da se šef prikaže v intervencijo (kar pa ni verjetno kr je kljub vsej paniki na dopustu ). Tko, da ko boste vidle eno mal neodločno tam pri vhodu, ki bo hotela izostriti pogled in najti gručo RRjevk, dejte kej od sebe, no. Kr drugač bom šal kr sama za šank. Že zdle bi enga , dva. Bom pa okoli 5.tih tam, ker se še s Štajerske privlečem. Gre katera Štajekra z mano? Blanchi ne more , Gretka, ti!? Če mi prej ne uspe več gor prilezt in tle kakšno minutko tud ostat, se vidimo v petek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?