nokes
|
jutro, tale september, drage moje, bo ploden! pa saj je čas obilja, žetve, pridelkov, vsega polna skleda, tud foliklov! danes imam tudi uradno navijaško oblekco, roza triko. sem gibčna a ne? pf, čestitke za Lano, velika punca, bravo! miška 73, dobrodošla! ko pride pošta, počakaš na tečko, pa si noter. bo hitro, boš videla! sonček, kak si ti?? še malo, pa boš na polovici! mišmiš, mene pri nosečkah ne boš našla! itak imam probleme z identiteto: PDP imam kao 9.3., bi spadala pod marčevke. realnost je taka, da se dvojčki ponavadi rodijo prej, padem v februar. pa sem se odločila, da ostanem pri vas (nas), da vas bodrim in mogoče kaj svetujem, da z vami vriskam in stiskam pesti. pa da z glorijo rodim to dete , pa nato s sončkom, abro, zvezdico in ostalimi, pa da dihate še z mano, pa saj veš, kako to gre... mogoče, enkrat, če ne bo že zdavnaj prepozno, napišem kaj na nitko dvojčki, ki pa ni preveč živahna, samo tam bi imela kaj vprašanj, pa kasneje tudi kakšen nasvet. zvezdica in jadrnica, raport, ajdi da slišimo, kako otroci rastejo! vsem ostalim, lep dan, aja pa seveda: tenks for kofi! no, pa ste vmes naklofale že celo stran, jaz pa še kar kurim tipkovnco. pa še: trepetalke javite se! dobrovoljčica, upam, da si že nardila test in da sporočiš dobro novico!!!