|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
27.8.2008 8:54:17   
sonček33
Mismis ti tako lepo posvetiš vsaki nekaj besed. res si fajn. Kako si ti? Kako kužon?
Jaz pa sijem, ja user posted image Zdaj se mi zdi, da pridejo najlepši dnevi. veselim se jeseni. Vseh barv in toplega sonča, sprehodov po listju, novih bork, novih pozitivnih testkov, večanaj mojega trebuha, prvih brc, kakšnega malega nakupa za dojenčka ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
27.8.2008 8:56:33   
gigi1
Jutro deklice

Mi je net dol padu, pa se nisem mogla oglasit user posted image

Abrica nič se ne sekiraj zaradi nekoristnosti. Si pač v drugem stanju user posted image . Je pa tako, da moraš telo in user posted image  poslušat. Če se hitro zmatraš raje ne delaj.

Pri meni nič posebnega. Čakam na M naslednji četrtek, pol pokličem sestro Miro in nekje konec septembra v dolgi postopek.

Zarja pri meni še ni takih učinkov. Sem pa polna energije, pa tudi telo se mi počasi vrača v normalo (beri shujšala). Ne vem, če je to od tablet ali zato, ker sem črtala belo moko in bel sladkor, ali se morda hormoni od prejšnjega potopka in nosečnosti končno umirjajo user posted image  Kdo bi vedel? Morda pa vse po malem user posted image

Larica user posted image  user posted image  user posted image  za dobre vmesne rezultate.

Lučka user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. Še malo pa ET in tudi jaz upam, da je bila to zadnja špika user posted image

PF user posted image  user posted image  user posted image  čestitke tebi in dragemu za malo Lano.

Miška73 dobrodošla na tej temi user posted image  user posted image  user posted image . Bomo navijale in naj bo 1. postopek uspešen user posted image

Zvezdica in Jadrnica dobro opravita danes.

Nokica a maš novo oblekco? Ti je bila stara preozka user posted image  user posted image  user posted image . Se veselim petka, da te bom spet videla.

Miška a lahk 2 CDja zapečeš pliiiiiz.

Blančika kako si?

Ajsi in MLBK stiskam pestke, da Menogon čimprej najdeta.

Kje je pa Želvica?

Glorija kakšni novi znaki? A ti je ratalo sobico poslikat?

Obi stiskam pestke, da bo v petek že kakšna obetavna novička pri Rešu. A tako zgodaj sploh že kaj vidi na UZ? Kot vem se na začetku delajo krvni testi ravno zaradi tega, ker se še nič ne vidi user posted image

Oktavija kakšni so občutki? Že kej špika?

Kje je pa Dobrovoljčica? Kaj se pri tebi dogaja. Še malo pa pade testek.

Lubice moje drage.

Lep dan vsem želim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
27.8.2008 9:00:08   
sonček33
Gigi zate velja isto, kar sem anpisala mismis. Torej v septembru na juriš! 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
27.8.2008 9:00:13   
gigi1
Sonček33 kaj je bilo pol s tisto poroko v Bosni? Zmeri te pozabim vprašat.

Miška dans sem neki druzga kuhala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
27.8.2008 9:04:49   
sonček33
Žiežk na poroko nisem šla. Pa sem pomoje kar ok anredila, saj sem bila res slaba, bruhanje, bolečine. Imam slabo vest, ker gre vendar za mojo najboljšo prijateljico, a v tem trenutku je moje dete na prvem mestu. Sebično, a resnično.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
27.8.2008 9:08:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška a lahk 2 CDja zapečeš pliiiiiz.

seveda, vse zate,samo da moj unga dencerja dol sname s fotke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
27.8.2008 9:09:43   
nokes
jutro,

tale september, drage moje, bo ploden! pa saj je čas obilja, žetve, pridelkov, vsega polna skleda, tud foliklov!

danes imam tudi uradno navijaško oblekco, roza triko. sem gibčna a ne? user posted image user posted image

pf, čestitke za Lano, velika punca, bravo!user posted image

miška 73, dobrodošla! ko pride pošta, počakaš na tečko, pa si noter. bo hitro, boš videla!

sonček, kak si ti?? še malo, pa boš na polovici!

mišmiš, mene pri nosečkah ne boš našla! itak imam probleme z identiteto: PDP imam kao 9.3., bi spadala pod marčevke. realnost je taka, da se dvojčki ponavadi rodijo prej, padem v februar. pa sem se odločila, da ostanem pri vas (nas), da vas bodrim in mogoče kaj svetujem, da z vami vriskam in stiskam pesti. pa da z glorijo rodim to dete user posted image , pa nato s sončkom, abro, zvezdico in ostalimi, pa da dihate še z mano, pa saj veš, kako to gre... mogoče, enkrat, če ne bo že zdavnaj prepozno, napišem kaj na nitko dvojčki, ki pa ni preveč živahna, samo tam bi imela kaj vprašanj, pa kasneje tudi kakšen nasvet.  

zvezdica in jadrnica, raport, ajdi da slišimo, kako otroci rastejo!

vsem ostalim, lep dan, aja pa seveda: tenks for kofi!

no, pa ste vmes naklofale že celo stran, jaz pa še kar kurim tipkovnco. user posted image user posted image

pa še: trepetalke javite se! dobrovoljčica, upam, da si že nardila test in da sporočiš dobro novico!!!

nokes

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
27.8.2008 9:10:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Žiežk na poroko nisem šla. Pa sem pomoje kar ok anredila, saj sem bila res slaba, bruhanje, bolečine. Imam slabo vest, ker gre vendar za mojo najboljšo prijateljico, a v tem trenutku je moje dete na prvem mestu. Sebično, a resnično.

če je najboljša prijateljica je itak razumela, kajne.
Tudi jaz mislim da je bolj, da nisi šla, pa drugič, ampak tokrat je tako kot si napisala. Tvoje dete je prvo, še sploh če upoštevaš kako težko je priti do njega

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
27.8.2008 9:10:21   
arneja
Pozdravljene, borke user posted image .

Pri nas nič novega. Danes je 26. dan, jaz pa že komaj čakam, da teta user posted image  pride naokoli, pa da k stricu Rešu skočim. Če bo pridna, bo že v petek tu, če pa ne, pa lahko tudi šele v torek pride.

Punce, glede na to, da je Reško zadnjič nekaj jokcal, da sem imela tanko sluznico, kaj je že dobro za odebelitev sluznice? Hmeljev čaj ali kaj že?

Upam, da nam tokrat ta Agrulab pomaga in da bo celic veeeeliko user posted image .

Pozdravčke vsem, zdaj pa šibam.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
27.8.2008 9:10:29   
mismis

Miška dans sem neki druzga kuhala user posted image

kaj pa, kaj pa, sem firbec

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
27.8.2008 9:11:11   
gigi1
Miška dej ga men prnes, ga bom kar sama dol snela user posted image  user posted image  user posted image

Sonček nič se ne sekiraj in ne imet slabe vesti. Če je najboljša prijateljica te sigurno zastopi. Tako pač je..user posted image  je na 1. mestu in tako mora biti user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
27.8.2008 9:11:49   
sonček33
mismis - res je. in seveda je razumela. ampak saj veš enkrat se poročiš... pa vem, da poroke take prave bosanske nikol več nam doživela

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
27.8.2008 9:13:37   
mismis
Noki ma pa novo oblekco, Noki ma pa novo oblekco, a si jo tistim gimnastičarkam na OI "spizdila"user posted image user posted image user posted image . Drugače pa ne rabiš hoditi k nosečkam, ti kar " Ostani z nami, ostani z nami do jutra"...

Arneja, sicer ne vem, ampak za odebelitev sluznice naj bi bil dober tisti čaj iz malinovih listov, tako sta mi takrat Abra in Pija svetovali. Tudi  jaz ga ponavadi pred psotopki pijem, pa imam kar v redu sluznico.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
27.8.2008 9:14:46   
obayifo

Obi stiskam pestke, da bo v petek že kakšna obetavna novička pri Rešu. A tako zgodaj sploh že kaj vidi na UZ? Kot vem se na začetku delajo krvni testi ravno zaradi tega, ker se še nič ne vidi user posted image

menda naj bi šla samo zato, da preverimo v kakšnem stanju je maternica, kri pa moram dat po 8.9.

LP, danes šibava malo na Dolenjsko user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
27.8.2008 9:53:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis ti tako lepo posvetiš vsaki nekaj besed. res si fajn. Kako si ti? Kako kužon?

Pravo to sem hotela napisat...user posted image  Hvala, mismis!

MLBK, a tebe je tudi glava? Jaz imam še rahel glavobol, a Reša sem vprašala, če so pogosti taki hudi, pa mi je rekel, da ne jamrajo o tem. Mogoče je meni malo prehuda tale kombinacija s 3 menopur-ji...upam, da še do sobote in na dober rezultat!user posted image

Sonček, siješ ti, te prav vidim, kako žariš! Lepouser posted image
Oba, lp tudi tebi, mislm nateuser posted image

Punce moje, na dan, ko pade stopka, če je ta zvečer, isti dan zjutraj ni običajnih špikic? Sem že malo pozabila...

Lp Arnejči (mali moji navihani) in Daisy (najboljši sosedi)!user posted image user posted image

Ostanite cvetočeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
27.8.2008 9:56:44   
lara light

Larica user posted image  user posted image  user posted image  za dobre vmesne rezultate.

Lep dan vsem želim

Lepotička, hvala za aplavze!user posted image
Kako si ti?
Prelep dan tudi tebiuser posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
27.8.2008 10:18:17   
Abra
Dobro jutro! user posted image sem prav po starem zgodnja user posted image sem spala do devetih in to celo noč brez obiskov wcja. Ful uspeh glede na prejšnje dni user posted image Kako ste danes?

Nokes, nova slikca user posted image si še tok fit? Jaz česa takega niti pod razno ne zmorem več user posted image user posted image Drugače sem pa čist ok, malo me sicer nekje spodaj v trebuhu boli, po vsej verjetnosti zato, ker se razteza. Zadnje čase prav opažam, kako se trebuh napihuje. Ene stare hlače še oblečem, ostalih pa ne. JIh pa tut ne smem imet predolgo gor. Trenerka itak rula user posted image user posted image
Mene tudi ni med rr nosečkami, je tuki precej bolj luštno user posted image

Mišmiš, torej moram pikovitek za rokav user posted image sicer se še vedno ne smem preveč slinit user posted image user posted image tale abstinenca user posted image

Lučka user posted image user posted image za stopko. Jutri boš pa presenečena, kok so folikelčki zrasli user posted image

Zarja, jaz tudi ne bi jemala tistih zadev, sicer ne vem kaj jemlješ user posted image user posted image ti se že kar lahko držiš navodil po ET, ker delaš samo na odličnih pogojih v maternici.

Jadrnica držim pesti danes in poročaj! Po moje je tut fajn bit na toxo že pozitivna, če je seveda stara okužba. Jaz moram pa ful pazit.

Obi, ti imaš pa nekam zgodaj UZ? To ni nč Rešu podobno. Navadno ni do testa nič. Si ti njemu kaj posebno bolj všeč user posted image user posted image user posted image

miska73 dobrodošla

Pf že rodila user posted image user posted image user posted image Gloria, čisto vse te prehitevajo, počasi bo pa res že čas še zate user posted image

Lara, super!!! Sem ti rekla, da je to dobra kombinacija user posted image kako se pa danes počutiš? Je kaj bolje?

Gigi, sej sekiram se ravno ne user posted image bolj je to, da neke stvari pogrešam.

Sonček, kako je lepo brat, da je vse tko super. Zaradi prijateljice se pa res ne sekirat, je ziher razumela.

ooo Arneja user posted image čajček iz malinih listov bo taprav user posted image vidim, da je že mišmiš povedala user posted image

Kje ste kaj ostale? Shuka, kako je danes počutje?
Naredite si lep dan!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
27.8.2008 10:24:06   
lara light
O, Abri, lepo te je brat. Mislim, da bo tale kombinacija res zmagovalnauser posted image , zaenkrat dobro kaže. Glavobole imam, no včeraj je bila kar migrena...sem mislila, da me bo konc. Komaj čakam soboto in Uz, da mi pove kdaj bo stopka.

Saj ne morem verjet, da si že skoraj na polovici?? Bravouser posted image
Čuvaj se in čudovit dan tudi tebi!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
27.8.2008 10:29:15   
GITA14
pf čestitke še od meneuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
27.8.2008 10:33:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

pf čestitke še od meneuser posted image

Gita, kako si mi ti? Kdaj ti štartaš s postopkom, ali se nam boš pridružila v septembru?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
27.8.2008 10:39:47   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

O, Abri, lepo te je brat. Mislim, da bo tale kombinacija res zmagovalnauser posted image , zaenkrat dobro kaže. Glavobole imam, no včeraj je bila kar migrena...sem mislila, da me bo konc. Komaj čakam soboto in Uz, da mi pove kdaj bo stopka.

Saj ne morem verjet, da si že skoraj na polovici?? Bravouser posted image
Čuvaj se in čudovit dan tudi tebi!user posted image

Kak lekadol bi lahko vzela, migreni pa najbrž ne pomaga kaj dosti. Ležanje v temi in obkladki na glavi... Sej bo kmalu mimo. Na srečo ta simulacija le ne traja predolgo. Če so folikelčki se mora tudi nekje poznati user posted image jaz sem nazadnje hodila na akupunkturo in nisem imela prav nobenega stranskega učinka. Sem za vsako stvar unemu povedala, pa me je še kam špiknil user posted image in je blo ok.

Jaz pa še en teden do polovice, sej gre kar hitro. Ko sem jaz začela postopek, je bla Gloria tuki nekje, zdaj bo pa že rodila user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
27.8.2008 11:32:04   
tassi1
Pozdravljene,soborke!Bila sem z vami lani decembra,zdaj pa sem čakala na genetske izvide.Na posvet v MB. grem danes popoldne in bi mi prav pršlo mal navijanja za dober rezultat,ker je za mano 3* ss in sedaj čakamo še te izvide,pol mi bodo pa povedali kako naprej.

če bodo izvidi ok,pol se bomo kej čuli na temi -september

Navijam za čimveč pluskovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
27.8.2008 11:32:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Če so folikelčki se mora tudi nekje poznati user posted image

user posted image to tudi jaz pravim

jaz sem nazadnje hodila na akupunkturo in nisem imela prav nobenega stranskega učinka. Sem za vsako stvar unemu povedala, pa me je še kam špiknil user posted image in je blo ok.
fajn vedet za naprej

Jaz pa še en teden do polovice, sej gre kar hitro. Ko sem jaz začela postopek, je bla Gloria tuki nekje, zdaj bo pa že rodila user posted image

Čas neverjetno beži. Vsak dan skušam čimveč naredit, ga skoristit, uživat, se imet lepo, razveselit druge...vseeno se mi zdi, da se meseci kar topijo. Pravijo, da ko je človeku lepo, čas hitro mineva. Ko pa je v bolečini, ne gre nikamor. Torej mi ne gre slabouser posted image  Sej mi res ne...HB naj traja!user posted image
Kiss!

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
27.8.2008 11:33:44   
lara light
Tassi, navijam 190/huser posted image user posted image user posted image  Fajn opravi!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
27.8.2008 11:35:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Pozdravljene,soborke!Bila sem z vami lani decembra,zdaj pa sem čakala na genetske izvide.Na posvet v MB. grem danes popoldne in bi mi prav pršlo mal navijanja za dober rezultat,ker je za mano 3* ss in sedaj čakamo še te izvide,pol mi bodo pa povedali kako naprej.

če bodo izvidi ok,pol se bomo kej čuli na temi -september

Navijam za čimveč pluskovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravo Tassi

sem te že ene parkrat opazila, da nas bereš. Me ja prav zanimalo, kdaj se boš spet oglasila.
Danes v MB dobro opravi, jaz pa močno upam in stiskam pesti, da bodo tvoji rezultati genetike v redu in da se nam pridružiš v septembru

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?