giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Tane, Giotti, zdaj pa sem že prepričana, da nam je usojeno, da bomo skupaj nosečke. Zdaj, ko sem bila 14 dni brez RR, sploh nisem pomislila na , ampak mi po glavi rojijo druge skrbi in kako uresničiti nove projekte. Moram priznat, da mi je bilo lažje, ko nisem vsak dan brala RR, čeprav sem full mislila na vas; ma edino tako sem uspela odmislilti . Tako celo razmišljam, da bi res malo bolj opustila RR, da le vsakih par dni malo počekiram in da nisem nonstop gor, v kolikor le imam možnost. Kaj pa če bi odprle kako drugo temo, ki ni tako osredotočena na in bi se lahko vsesplošno pogovarjale? A ima katera kakšno idejo? vsem septemberskim borkam! Itaq, da bomo skupaj nosečke, boste vidle! To je zdaj naš deal Ko bom jaz, potem boste vedle, da boste še ve, razen če me prehitite s svojim ciklom, ker meni je ta mesec prišla celo 30. dan In ja, RR lahko zelo negativno voliva na vse skupaj in nas edela še bolj neučakane, kot bi bile sicer, če ne bi brale. Tako da je nujna distanca od vsega skupaj. Ali tako da se umakneš ali pa samo tako, da si sicer notri, ampak ti je pa v glavi ful jasno in gledaš na vse skupaj neosebno in z distanco. Hej, glede nove teme pa bom razmislila... zdajle imam ful dela na projetku, ko pa bo malo pauzice, se pe še javim s kakšno pametno idejo, da bomo lahko čvekale tudi o čem drugem, ok? MašiKaši, uf, te razumem! Popolnoma ista situacija je pri nama! Zato mu nikar ne govori, kdaj je dan D, to je edini recept. Mene je še celo prosil, naj mu niti za M ne govorim, čeprav je to zame ful težko zadnje čase, ker me tako boli, da moram vzeti celo bolniško. Ampak verjamem, da se bo poštimalo in da tudi sama ne bom razmišljala ne o M, ne o O, niti štela dneve niti nič, tako kot še eno leto nazaj. Rada vas imam
|