julam
|
Ojla ! Da se po dolgem dolgem času še jaz malo oglasim. Vidim, da zelo pridno čvekate in vas sploh ne uspem prebrat, še vseh nickov si ne morem zapomnit. Mi smo dopust oddelal, Turčijo preživel, imeli veliko težav v družini in zato predčasno zaključili poletne počitnice - še dobro, da se zadeve obračajo na bolje, morje še bo, če ne letos pa v 09. Jaz sem en kup nesreče. V Turčiji mi hrana ni pasala - ful dobra, ampak preveč začinjena in sem posledično zgubila 2kg. Zdaj ne vem, kje sem, ampak glede na to, da mi obleži vse, kar pojem, verjetno ni šlo veliko navzgor. Okrogla sem tako zelo fejst, da vsak, ki me pogleda, ve, da čakamo... . za primerjavo: družinska znanka ima rok 3 dni za mano (1. ) in bi si rada sposodila mojo poročno obleko - jaz sem jo nosila, ko sem imela bogih 43kg. Njej se totalno nič ne vidi, jaz pa se najboljš počutim v svojih starih nosečniških cunjah. Utrujenost me še kar daje, energije nobene, doma pa 2 naspidirana junaka in faks. Ne ve, kako bom, ampak baje, da bo treba . NS sem imela prejšnji teden. Vse OK, imamo enega zaspančka, ki se je potrudil pomigat z ročicami in nogicami, če je dr fejst po mojem vampu butala . Jaz pravim, da bo še en pobček, moj možek se ne da motiti in še vedno upa na punčko. Torej, če bo katera popravila, moj rok po UZ je potrjeno 1.3. Glede na to, da sta moja fanta oba rojena čez rok (prvi 2 dni, drugi 1 dan), ostajam pri marčevkah (mi je marec nekako bolj pri srcu kot februar). Zdaj pa grem še malo delat, čeprav bi šla najraje na lopatice ! PAPA
|