|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 21:11:57
|
|
|
|
mismis
|
Evo mismis-a, če ste me slučajno kaj pogrešale, tukaj sem. Žal pri meni ne gre več, da bi cel dan sedela na RR, preveč obveznosti, služba in pa kužon. Torej, da takoj odgovorim glede našega srečanja za kavo/sok/pir... jaz se čisto in totalno strinjam za petek 29.08.2008, najbolje da začnemo tako kot ponavadi, tam nekje okoli 16.30 ure, kraj srečanja pa je najbolje, da je Kongo, ker ga že večina vas pozna (namreč pot do njega). Blanč, super da je depra odšla stran, mogoče je skupaj z lastovkami odletela na jug. Dr. Ajsi, kako gre, razen tega, da vse na okoli talaš nasvete? Kdaj imaš ti prvi UZ. Jaz sem vsak dan na dolgem sprehodu, potem pa še ponavljanje vaj iz male šole, pa češanje in hranjenje, čuda enga dela. Danes sem si pa še eno knjigo ubodla - Govorite po pasje, tako da se sedaj po temle postu zvalim na kavč in jo začnem brati. Saj vem, to meji že na obsedenost Žiži, nisem danes nič v službi spala, je bila bolj kot ne norišnica. Dajamaja, super da se nam pridružiš, to sem vesela. M.L.B.K., joj kolk imam jaz s tvojim nickom probleme, vedno študiram sli je prej B ali L . No kakorkoli že, tudi tebi čestitke za prvi snif snaf. Kajsica, thanks za tako raziskavo, torej me mora moj celih 14 dni po ET-ju strogo spravljati v smeh Lara, počasi se bliža tudi tvoj dan UZ-ja. Kaj živčki dajejo? seveda pa tudi vsem ostalim želim prav lep večer...
|