|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
25.8.2008 11:23:51   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

POGLEJTE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mojvideo.com/video-jani-muhic-samo-v-spodnjicah/6a37ac8fc0def8f75eb1

user posted image user posted image user posted image  dobri so ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
25.8.2008 11:31:16   
arabela*
jaz pa sem pri Aneji imela dost več pregledov,pa samo en ctg pri svojem Guser posted image
Sedaj pa imam jutri že tretjegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
25.8.2008 11:32:38   
arabela*
madoncamko je vroče na soncu,sploh ne zdržim več ko pet minut.
Je pa fajn,da sije,lepo pridno sušim posteljnino.Mi je fotr dal enih 5 paketov,samo operem,pa zložim,pa je mala preskrbljena za par letuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
25.8.2008 11:39:38   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lara,ti še nisi imela CTG?

Ne... komaj 5 septembra ga imam...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
25.8.2008 11:45:04   
arabela*
ja kdaj pa maš rok??
te sploh na seznamu ni,kak to?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4755
25.8.2008 11:51:52   
Lara Croft

ja kdaj pa maš rok??
te sploh na seznamu ni,kak to?user posted image

Zato me ni, ker nočem bit.... ma sem to sigurno že trikrat pisalauser posted image user posted image .... Imam pa rok 11.user posted image

Joj, meni je tku dolgcajt..... ni to zame, bit doma, nič ne delat....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
25.8.2008 11:55:31   
arabela*
nisem vedla,da nočeš.user posted image
Meni pa paše danes lenarit.

Neposredna povezava do sporočila: 4757
25.8.2008 11:55:55   
Tejchy
Js sem pa dobila danes modrc za dojenje od Neckermanna.... tist ta fensi ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... ful je fajni...
.......... tak mehek... pa kot vlit mi je......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
25.8.2008 11:57:56   
Lara Croft

nisem vedla,da nočeš.user posted image
Meni pa paše danes lenarit.

Ma itak, da ti paše, ki si stalno okoli..... meni je tudi nekaj dni.... ma zdej mam pa že vrh glave.... pa tku nekoristno se počutim.... Še za v trgovino morem počakat mojga muca, ki imamo za kupt vodo.... če pa se sama to lotim nosit, se pa jezi name... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
25.8.2008 12:00:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Js sem pa dobila danes modrc za dojenje od Neckermanna.... tist ta fensi ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... ful je fajni...
.......... tak mehek... pa kot vlit mi je......

user posted image user posted image user posted image Vem katerega.... sem si ga tudi jst naročila, pa sem se zmotla in naročila premalega... pa sem ga kr nazaj poslala in obdržala tiste nič fenci..... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
25.8.2008 12:10:04   
Marsy
Oj. Spet ste tipkale ko nore. Sem se omejila na zadnjih 10 strani, da vas ujamem. Vsekakor čestitke zoe*!!!

Tudi jaz sem ta vikend prebrala knjigo Modrost rojevanja in moram rečt, da me je popolnoma pomirila glede bolečin in strahu. Če katero kaj zanima, lahko tud na kratko povzamem, sem polna vtisov user posted image . V glavnem, komaj čakam porod.

Ko ste mal razlagale, kdaj ste delale teste. Jaz naj bi zanosila 1.1. 2008 in sem zelo hitro slutila, da sva neki 'ušpičla'. Ampak sem imela še kar neke krvavitve, tako da sem sklepala, da sem imela še menstruacijo. Pa še test mi je 2x negativno pokazal, šele 31.1. sta bili 2 črtici.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
25.8.2008 12:13:34   
Lara Croft

Oj. Spet ste tipkale ko nore. Sem se omejila na zadnjih 10 strani, da vas ujamem.

Je treba vsak dan si vzet cajt za čvek.... user posted image user posted image user posted image

šele 31.1. sta bili 2 črtici.

Takrat si se tudi registrirala na forum... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 25.8.2008 12:14:47 >

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
25.8.2008 12:36:52   
Marsy
Ja, na forum se se registrirala, ko sem ga najdla. user posted image  Test sem delala ob 6h zjutraj na dan, ko naj bi dobila menstruacijo in je nisem imela namena čakat. Lubi je šel v službo, jaz pa sama doma in celemu svetu sem hotla povedat, pa seveda čim več izvedet. Pa sem zelo vesela, da sem vas našla, ker mi je marsikaj prav prišlo. In marsikdaj ste mi že pomagale user posted image .

Glede TV novinarjev v spodnjicah - a niste vedele, da so vedno zrihtani samo od pasu navzgor? Ni prvič, da se je kdo po nesreči 'razkazal'.

Jaz imam pa jutri pregled. Prvič ne bom pri svoji G v Domžalah, ampak v Izoli. Pa full bi rada, da mi naredi UZ, plačala pa ne bi prav z veseljem (no, saj vem, da se plačuje z denarjem, ampak račun je prazen...) Kaj naj rečem, da mi bo naredil UZ?

Glede obiskov v porodnišnici imam jaz že kar neki časa mal napetih živčkov. Nekako ne želim, da bi tast in tašča prišla. Lubi nekako tega ne bo razumel. Ravno zadnjič sem rekla, da ne bi rada obiskov in da še sreča, da bom verjetno rodila v Izoli, ki je daleč in da ne bo nihče prišel na obisk. Pa je tako tolažeče rekel 'A veš, da bodo sigurno prišli vnučka pogledat!' Bo izgleda treba prav direkt rečt, da ne sprejemam obiskov. Pa bodo spet zamere... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4763
25.8.2008 12:45:26   
Tejchy
Je treba vsak dan si vzet cajt za čvek....

ja, to pa res........... kr hitv vn padeš pri današnjih čvekah........ user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
25.8.2008 12:48:48   
Tejchy
Bo izgleda treba prav direkt rečt, da ne sprejemam obiskov. Pa bodo spet zamere...

ja, eni tega res ne razumejo...............  moja teta je že v službi najavila, da je en dan po tistem, ko js rodim ne bo v službo, ker ga gre k sestri pit, ko bo babica... user posted image  user posted image  user posted image  ............. ful je faca.......... obiski pa mene niti ne skrbijo.... mislim, da ne bo cela žlahta privrela, ali pač user posted image  .............. sam če imaš že ti poštimane stvari, so pa pol še druge v sobi, ki pač jih ne motijo družinska srečanja v porodnišnicah........... na žalost......... ne rečem, da pridjo dedki in babice.... sam vsi ostali... men je to malo mimo... vsaj tri dni ti naj dajo cajta, da prideš k sebi, pa da se navadiš na otročička...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
25.8.2008 12:49:06   
arabela*
jaz pa grem zdaj v nabavo.
Mi je zmanjkalo pijače,pa rože moram kupit,pa čajek in mlekouser posted image
Lepo čvekajte,se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
25.8.2008 13:50:31   
gloria
čao punce!!

kako ste?? jaz sem malo prej klicala, kako je kaj z MŠ, ker jo še nimam, pa mi rečejo-kr danes ob 12.30 pridite, se začne nova runda.............................. ...............mam večjo srečo k pamet...................

....no fajn sam da ne boš tam rodilauser posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
25.8.2008 13:51:21   
Tejchy
js sem se pa glih najedla kosila.. zdj je pa user posted image  začel delavat po trebuščku........ je očitno prišla hrana do njega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
25.8.2008 13:58:39   
optimizem
Evo, da se spet mal javim.

Tile lažni popadki kar pridno vsake toliko časa privrejo na dan, tako da gre sedaj res počasi zares.
Včeraj je moj user posted image  seveda na mojo željo razstavil voziček in sedaj kraljuje v dnevni. Sem rekla, da bi šla z njim kr v trgovino, pa dam vse stvari lepo not, da mi ni treba nest. Sam bi me najbrž kr v Polje odpeljal, da bi videl da imam prazen voziček (brez dojenčka), pa z trebuhom.user posted image
Ma res že čakam tole našo štruco, user posted image  pa še bolj. Se vsak dan pogovarja z trebuhom in jo sprašuje kdaj misli pridet. Joj kok je smešen.

Sem šla prej v LJ, pa srečam kolegico k me je kr skregala, da s takim trebuhom sploh še vozim. Kaj vse se mi lahko zgodi. A vi tud še kaj šofirate?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
25.8.2008 14:39:53   
gloria
Sem šla prej v LJ, pa srečam kolegico k me je kr skregala, da s takim trebuhom sploh še vozim. Kaj vse se mi lahko zgodi. A vi tud še kaj šofirate?

...jaz še kr vozim čeprav se je umetnost spravit noter sploh pa ven iz autauser posted image ....

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
25.8.2008 14:40:05   
pf
Optimizem ti kar šofiraj, če se dobro počutiš. Jaz se vsak dan še nekam peljem, samo sem dosti bolj previdna kot prej.
Zadnji pregled je za mano, popoldne imam še pregled na Ptuju, pa zaključim s tem pregledovanjem. Imam malo izcedka in sem dobila nek antibiotik, ga začnem zvečer jest. Nič groznega, baje se pojavi ta izcedek skoraj pri vsaki drugi na koncu tik pred zdajci. Maternični vrat je sicer še zaprt, je pa posteljica že ful zrela, tako da lahko pričakujemo zdaj, zdaj. Ni glih to mislila, da bi se v roku ure, dveh odprla, bo pa verjetno kak dan prej, tak da naša bo verjetno avgustovka. Bomo videli. Ima pa okrog 3480 gramov, samo je rekla, da je to plus, minus 200 g. Me zanima kaj bo rekel Lukman, porodničar na Ptuju danes.

Neposredna povezava do sporočila: 4771
25.8.2008 14:43:08   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Optimizem ti kar šofiraj, če se dobro počutiš. Jaz se vsak dan še nekam peljem, samo sem dosti bolj previdna kot prej.
Zadnji pregled je za mano, popoldne imam še pregled na Ptuju, pa zaključim s tem pregledovanjem. Imam malo izcedka in sem dobila nek antibiotik, ga začnem zvečer jest. Nič groznega, baje se pojavi ta izcedek skoraj pri vsaki drugi na koncu tik pred zdajci. Maternični vrat je sicer še zaprt, je pa posteljica že ful zrela, tako da lahko pričakujemo zdaj, zdaj. Ni glih to mislila, da bi se v roku ure, dveh odprla, bo pa verjetno kak dan prej, tak da naša bo verjetno avgustovka. Bomo videli. Ima pa okrog 3480 gramov, samo je rekla, da je to plus, minus 200 g. Me zanima kaj bo rekel Lukman, porodničar na Ptuju danes.

.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
25.8.2008 14:44:09   
gloria
pf ti si šla na odvzem brisa za streptokokuser posted image ....nevem če si ti pisala da si bila ali katera druga...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
25.8.2008 14:46:26   
coko
bark v Lj porodnišnici imajo en kup različnih jedilnikov (Različne diete itd.), med njimi je tudi vegetarijanski user posted image . Mene so ob sprejemu na oddelek vprašali, če imam kašno posebno prehrano. če te pa ne bodo, pa jih sama opozori.

A je še katera full zaprta? Mene full vse tišči, samo ven ne greuser posted image , boli pa kot sto user posted image ! Bi najrajš šla na klistir, da me spuca in imam potem mir!

Glede obiskov v porodnišnici, pa tudi jaz upam da ne bo prevelike gužve. Sicer prijatelji že vedo, da se na obiske hodi kasneje-doma, nas je že prijateljica tako navadla (je rodila na začetku leta). Za žlahto pa ne vem kako bo. V bistvu je vse odvisno kako se bom počutila. Če bom preveč utrujena bom kar mojmu naročila, da naj ostalim pove, da obiski odpadejo. user posted image  Sej bo potem še dovolj časa za obiske.

Neposredna povezava do sporočila: 4774
25.8.2008 14:55:24   
coko
jaz pa rajši vidim, da me moj kam pelje, še posebej če je dlje. Ker se ponavadi začne user posted image  prav neverjetno premikat, da včasih komaj diham. Je pa full odvisno od dneva in mojega počutja. Pa mal imam strah, da bom spet dobila popadke,čeprav vem da enkrat bodo še mogli bit.

Ali katera ve, koliko vplivajo tablete na otroka? namreč, ko sem morala jemati tablete, pa tisti obliž za ustavitev popadkov, je bil full miren in je non stop spal. Pol so mi pa v porodnišnici težili zakaj se nič ne premika! (ko so me dali na ctg) Zdej pa ko jih ne jemljem več, pa je spet živahen kot prej. 

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?