|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
23.8.2008 16:45:50   
pf
Saraya zakaj bi komplicirali na Ptuju, če prideš na dan poroda na CTG? A to misliš zase, ker sedaj hodiš na CTG v Maribor? Jaz mislim, da ni nič narobe, samo stare CTG- je imej zraven, da bodo vedeli, da si bila, če te bo slučajno kdo vprašal. Komplicirali ti sigurno ne bodo, je pa meni G rekla, da naj hodim sicer načeloma na CTG v porodnišnico, kjer želim roditi, ampak saj veš. A si 100 % že kam boš šla roditi? Jaz sem.
Vreme je pa dolgočasno že za ****i. Celo poletje dež, neurja, nalivi, toče, sploh ne moreš verjeti. Vsako leto je slabše. Center Slov. Bistrice danes spet zaliva voda. Katastrofa. Mami je toča stolkla ves vrt in vse vrtnice, ter rože na balkonih, pa tak lepo ko je imela.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.8.2008 17:17:17   
amor real
user posted image user posted image user posted image  za našo ZOE in njenega MARKA user posted image user posted image user posted image

No, no so počasi tudi naši fantje začeli kukat na plano user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.8.2008 17:18:08   
amor real
Jaz si tudi takoooo želim dežja, tukaj pri nas je BLJAK, vročina, sopara za pop.......biiiip

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
23.8.2008 17:18:49   
amor real
joooj, kako bodo nekateri važni z novimi ploščicami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4429
23.8.2008 17:19:25   
amor real
Saraya, jaz pa sem danes dobila tisto varuško z video nadzorom in je prav fanj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4430
23.8.2008 17:20:11   
amor real
Čestitke lanaluna za novo štelino to je zvezdico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.8.2008 17:21:42   
arabela*
pf,ne jaz imam itak vse tri CTG pri svojem gin.,ne v porodnišnici.Tak da mislim,da je nesmiselno,da hodim na CTG v Maribor,če bom šla pol na Ptuj rodit.Edino,če bom pol v skrajni sili morala v Maribor,pol se poo moje zna zgodit,da bojo malo freht,ko bojo vidli CTG iz Ptuja.Zakomplicirano,ampak po drugi strani pa mi je vseeno.Mislim,da je to povsem osebna odločitev kam in kako kdo hodi,tak da.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.8.2008 17:23:12   
arabela*
amor real,res? Super.Reči mi,kam si pa kamero zmontirala,kar direkt nad posteljo al kak??
Pa se vidi vredu??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.8.2008 17:25:27   
amor real
Saraya, razmišljava, da bi dala na steno eno poličko oziroma, če ga bova vozila s posteljico po hiši, bova kar zalepla na posteljico, ker je ful lahka kamera in ni problema jo prenašat.

Danes se na Škofijah začne šagra (vaška veselica) pa sem mojemu rekla, da mu bom kamero na čelo postavila, da vidim kaj dela in da jo stestiram, pa se ni strinjal user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.8.2008 17:26:19   
arabela*
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.8.2008 18:12:50   
morango
*zoe* ČESTITKE TEBI, TVOJEMU MARKU IN SEVEDA OČIJU!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.8.2008 18:17:56   
ključek
Danes se na Škofijah začne šagra (vaška veselica) pa sem mojemu rekla, da mu bom kamero na čelo postavila, da vidim kaj dela in da jo stestiram, pa se ni strinjaluser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.8.2008 18:28:10   
ključek

Jerneja RR user posted image

titleAndStar(2178,0,34,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 2178
Član od: 15.3.2006
Kraj: Ljubljana
Status: odsoten user posted image
Čvek se bo brisal septembra, tako, da bo šlo veliko zvezdic stranuser posted image .

-tole sem skopirala s strani Skupnost RR, O portalu, tema - Moj profil.  Tok da boste vedele, da bomo kmalu vse na istem, brez zvezdic..................

pa tok se zdej trudimo pa čvekamo..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.8.2008 18:30:50   
amor real
Ma, kaj nas briga, bomo pa začele zbirati zvezdice pri Tušu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.8.2008 18:31:25   
ključek
Ma, kaj nas briga, bomo pa začele zbirati zvezdice pri Tušu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.8.2008 18:33:46   
ključek
Jaz si tudi takoooo želim dežja, tukaj pri nas je BLJAK, vročina, sopara za pop.......biiiip

pr nas pa še vedno pada.............prej, okrog 15.40 je bilo takšno neurje.....................user posted image user posted image user posted image user posted image .................še nisem videla, da bi dež tako padal, v obliki zaves, potem je še veter pihal fula in je vse bilo prou smotano, začela je padati toča (na srečo drobna), že skoz pa grmi in se bliska................se je pa ohladilo...........

Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.8.2008 18:35:03   
amor real
Jaz si želim dežja in predvsem ohladitve.... je pa res zadnje čase vedno nekje sranje, ko pridejo ta neurja, tega pa si ne želim user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.8.2008 18:37:31   
ključek
joooj, kako bodo nekateri važni z novimi ploščicami user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.8.2008 18:40:11   
arabela*
zakaj pa bojo zvezdice brisali preklemaniuser posted image ?
Me pa jih tu tak zvesto zbiramo.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.8.2008 18:47:58   
ključek
zakaj pa bojo zvezdice brisali preklemani user posted image ?

ne vem. sem vprašala, čakam odgovor.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.8.2008 18:48:22   
ključek
Saraya, kako zgleda barva???

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.8.2008 18:53:56   
pf
Aja točno ja Saraya, ti imaš CTG pri svojem G. Srečnica. Veš kaj po mojem ne bodo komplicirali, niti v Ptuju, niti v Mariboru. Ko gre zares jim je itak vseeno, tak kot si rekla, to je tvoja odločitev kam greš roditi. Jaz ko pa nimam CTG-ja v našem kraju, pač pol raje grem na Ptuj, a veš, da se malo "navadim ambienta". Saj ne, groza me je porodnišnice. Jaz še v življenju nisem bila prej v porodnišnici, ker moje kolegice in prijateljice si ne hodijo nekak na obiske v porodnišnico, ko rodijo in to spoštujemo, nimam pa še nobenega v žlahti, kake sestrične ali koga, ki bi rodila. Tudi domov na obisk smo nekak navajeni, da se gre čez kake tri tedne, mesec, da se mlada družinica navadi malo.  Sem pa pozorna na to, da če katera od kolegic rodi obvezno vprašam mlado mamico kako se počuti, ker sem enkrat brala en članek kako se počutijo novopečene mamice odrinjene, če se vse vrti okrog bebija in noben ne vpraša mamice kako se počuti in če je vredu. To se mi zdi pomembno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.8.2008 18:56:00   
pf
Punce v čem je sploh finta teh zvezdic? Verjetno sem neumna, ampak ne razumem bistva. A je kaka nagrada potem ali kaj, ker meni osebno je vseeno če jih ima 100 ali 3400, meni je le važno, da malo počvekamo. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.8.2008 19:01:48   
amor real
PF, zvezdice, pa smrekice, pa pike pa ne vem še kaj - to je pač modrno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa nasedamo user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.8.2008 19:02:54   
amor real
ni modrno ampak MODERNO user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?