Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:30:06
|
|
|
|
kvaražugon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Bi kdo kavo? (koda za break ) Bi se kar prava kava prilegla. Kaj pa misliš, kaj sedaj pijem? A ješ tudi kaj?
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:30:23
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tukaj je bilo povedano , da se hčerke ne šolajo, ker so manj vredne kot pes... Saj tudi pse šolajo. Zdaj se pa odloči, prej si rekel 16 rok v eni hiši? Menda veš koliko rok imaš v hiši oz. u šotoru?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 To je osnovno zavarovanje. Porod ni zastonj, če imaš le osnovno (in ne dodatno). Očitno le nisi tako pameten, kot misliš. V Sloveniji osnovno zavarovanje krije stroške poroda. Zanj ne rabiš dodatnega zavarovanja. Nič ne doplačaš, če ga nimaš. Aja sem pozabila še povedat, da jaz ko sem tako bogata si plačujem tudi dodatno,koliko pride pa itak veš,ker si ti tud tok bogat in si ga plačuješ, ali pa ne zmoreš tako visokega zneska?? Aja, pa da ne bo pomote, ne plačujem si ga zaradi poroda, ker sem sedaj celo sterilizirana... Tok v informacijo, da ne bo naslednji komentar , da bom imela 10 otrok na račun...ne vem koga...
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:31:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon A ješ tudi kaj? Če verjameš ali ne, ko sem si delala kavo, sem še hitro enega maznila...Sendvič, namreč...
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: **** Predno se gremo zakaj mi povej najprej koga so ubili, da bomo vedeli o čem se pogovarjamo? Pogovarjamo se o tem kar si pisala. 3 dni ga prepričujejo, potem pa sledi smrt. Ja, samo komu se je to zgodilo? To kar sem jaz napisala je šeriat in ne morem rečt da nekaj ni če je in tudi obratno ne. tako je po šeriatu...zanima me pa ko te to tok zanima komu se je to zgodilo? Pa še to... vljudno je da če že sodeluješ da tudi na kako vprašanje odgovoriš!!!! Postavila sem ti jih že malo morje....odgovora pa nobenega
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:35:34
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Saj jih že sofinancirate, mislim da se jim plačuje zdravstveno zavarovanje in še kar nekaj stvari... Nasa drzava sofinancira vse reveze brez lastnega dohodka. Nekaterim se delno najemnino pokriva, pa niso duhovniki, pa se zenske so
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:36:58
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zato sedaj ne sprašuj koga, ker sama veš, da poimensko res ne moremo nikogar naštevati. Zakaj pa ne?? Saj to bi bila top news in to ne en dan , kar kako leto... Jaz jih lahko kar nekaj nastejem. Sam hudica, sem tako prirocno blokirana
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:37:58
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: **** Zato sedaj ne sprašuj koga, ker sama veš, da poimensko res ne moremo nikogar naštevati. Zakaj pa ne?? Saj to bi bila top news in to ne en dan , kar kako leto... Jaz jih lahko kar nekaj nastejem. Sam hudica, sem tako prirocno blokirana Ti samo naštej, te bom jaz citirala ... Me zanima, res..
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:40:27
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: **** Zato sedaj ne sprašuj koga, ker sama veš, da poimensko res ne moremo nikogar naštevati. Zakaj pa ne?? Saj to bi bila top news in to ne en dan , kar kako leto... Jaz jih lahko kar nekaj nastejem. Sam hudica, sem tako prirocno blokirana Kako sem pozabljiva. Verjetno bodo itak vsi netapravi, ker ce bi bili pravi ne bi izstopili in potemtakem nobeden pravi ni izstopil. To, da ga caka smrt pa pise kar tako, za foro, da ni dolgcas.....
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 To niso pravi katoliki. Kljub temu pa se je lažje izpisati iz RKC, kot pobegniti muslimanski smrti. Samo Bog je tisti, ki o tem lahko sodi. Kaj zdej? Kero bo prav?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:49:15
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Če potem jaz nisem bila katolik, zakaj sem bila v evidenci da sem? Mogoče ker so te starši krstili. Saj je krst inicijacija v katoliški veri. Sicer ni dovolj, vendar je začetek poti. In kaj je človek, ki ni krščen? Ne vem kaj je, vendar sem prepričan da ni kristijan. Kaj pa je človek ki je krščen ? Mogoče enkrat bo kristijan. Samo Bog ve. Ja no lahko glih ni ampak zakaj sem se pa mogla izpisat, če pa sploh nisem bila katolik?? Preklicala si pot h katoliški veri. Aja, no vsak dan se kaj novega naučim. Hagara je bila le začasna zamenjva za Saro. Vsaj tako piše v SP. Je pa lepo da sedaj trdiš kontra tistemu prej...Kdo ima isto kri namreč...prej smo bili židje in muslimani iz istega, sedaj je pa že malo drugače... Ista kri po očetu, vendar ne tudi po ženski strani. Samo muslimani štejejo izključno po očetu. Ostali štejemo tudi po ženski. Krst je obred, obrezovanje ni obred. Tudi sprejem v pionirje je obred. Obrezovanje se ne dogaja v Mošejah niti ga izvaja kak verski voditelj. Musliman si lahko tudi, če nisi obrezan. Vendar se enkrat boš pa moral ,če hočeš slediti Islam v celoti. Lahko našteješ po imenu, da vemo o čem govorimo. Saj si pred nekaj minutk trdila da nimate obredov. Ne jemlji stvari iz konteksta,ker ti ni v korist. Napisala in trdila sem in še vedno trdim, da muslimani nimamo nobenega obreda ki bi otroka rojenega muslimanskim staršem naredil muslimana. Saj ga ne rabite. Otrok je musliman, še ko je v terbuhu (ne nujno muslimanskem) Pa še to krstijo se vsi otroci, "Jok ba, nekima samo malo kožice odrežu."
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 Ni res. Tudi v katoliški veri lahko vsakdo vodi molitev. Sicer je pr'vas to bolj organizirano, namesto puščice je kar državna plača. Tudi verska policija v Egiptu ima državno plačo, a ne da? Se pravi ti lahko vodiš sveto mašo ? Pa moja stara mama tud ane? Državno plačo ima tisti,ki dela za državo, ne vem a si mal "počasen", ker moram ponavljat... Tudi teologi, ki naprimer delajo na univerzi imajo državno plačo v Sloveniji ali se motim?? V Egiptu imamo versko policijo?? Človek se vsak dan, kaj novega nauči...Kje pa ima sedež ta verska policija, pa kaj dela, daj me mal informiraj da bom še jaz vedela, kar veš ti... Vegetiraš? Čudn, da kraljica vegetira. Pred kakšno minutko si uživala. Uživala bom čez slabih 14 dni ko se vrnem "domov". V Sloveniji pa vegetiram ja... To je osnovno zavarovanje. Porod ni zastonj, če imaš le osnovno (in ne dodatno). Za nekoga kdor ne pride 3x letno v Slovenijo - luksuz. Malo se izobrazi....iz kje se plača porod! Čeprav si plačujem tudi dodatno...ampak si ga tudi ti pa se mi je zdelo, da tega ne rabim posebej omenjat, znesek je itak za mene ji sem po tvojih besedah bogata zanemarljivo majhen... Tega ni pri pravih katolikih. Ne sodi vseh po antipropagandi. Ali pa res 3x prideš v Slovenijo in vidiš na lastne oči?? Aja a potem so pravi in nepravi? Ali pa se imaš ti za Boga?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:51:03
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj zdej? Kero bo prav? Pir pravih kristjanih sodi Bog, pri vas pa Šerijat (ali pa ti, sodeč po tvojih postih)
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj zdej? Kero bo prav? Pir pravih kristjanih sodi Bog, pri vas pa Šerijat (ali pa ti, sodeč po tvojih postih) Ne vem zdaj, kdo je sodil? Ti si rekel da so tudi nepravi kristjani, in da te krst ne naredi kristjana... Šeriat je pa znan in če jaz povem kaj je v šeriatskem pravu zapisano jaz še nikogar ne sodim...
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon Očitno le nisi tako pameten, kot misliš. V Sloveniji osnovno zavarovanje krije stroške poroda. Zanj ne rabiš dodatnega zavarovanja. Nič ne doplačaš, če ga nimaš. Saj ni moja žena rodila v Egiptu. Saj ti tud noben ni dal podatkov za Egipt ampak za Slovenijo...
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon Očitno le nisi tako pameten, kot misliš. V Sloveniji osnovno zavarovanje krije stroške poroda. Zanj ne rabiš dodatnega zavarovanja. Nič ne doplačaš, če ga nimaš. Saj ni moja žena rodila v Egiptu. In kaj ima zavarovanje v Sloveniji veze z Egiptom? JA? Kaj že?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 1:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tukaj je bilo povedano , da se hčerke ne šolajo, ker so manj vredne kot pes... Saj tudi pse šolajo. Ja in kaj ima to veze z napisanim?? A se ti mal zgubljaš? Zdaj se pa odloči, prej si rekel 16 rok v eni hiši? Menda veš koliko rok imaš v hiši oz. u šotoru? Jaz zase točno vem da imam samo dve ampak ti ko veš več o meni kot jaz sama mi boš pa še kak podatek povedal ane?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Nasa drzava sofinancira vse reveze brez lastnega dohodka. Nekaterim se delno najemnino pokriva, pa niso duhovniki, pa se zenske so Lepo. Meni HB ne plačuje nihče nič. Drugače pa kaj imajo sedaj ti reveži in neke ženske veze z katoliškimi duhovniki?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: **** Zato sedaj ne sprašuj koga, ker sama veš, da poimensko res ne moremo nikogar naštevati. Zakaj pa ne?? Saj to bi bila top news in to ne en dan , kar kako leto... Jaz jih lahko kar nekaj nastejem. Sam hudica, sem tako prirocno blokirana Sem te odblokirala, da vidim kaj boš naštela? Pa ne najdem nič Tko da bo bolje da dam kar block nazaj...
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:04:23
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Se pravi ti lahko vodiš sveto mašo ? Sam napisal molitev in ne mašo. Saj ne znaš brati, ali kaj? Državno plačo ima tisti,ki dela za državo, ne vem a si mal "počasen", ker moram ponavljat... Saj nisi odgovorila, ali je verska policija na državnih jaslih (plači). Ne vem ali si počasna, ali le utrujena. V Egiptu imamo versko policijo?? Človek se vsak dan, kaj novega nauči...Kje pa ima sedež ta verska policija, pa kaj dela, daj me mal informiraj da bom še jaz vedela, kar veš ti... A nisi ti pisala o verski policiji? A ni bil hec o Vedenjski policiji? Počasna? Vegetiraš? Čudn, da kraljica vegetira. Pred kakšno minutko si uživala. Uživala bom čez slabih 14 dni ko se vrnem "domov". V Sloveniji pa vegetiram ja... Zakaj te je mož poslal v Slovenijo da vegetiraš? A imaš moškega sorodnika s sabo, da te čuva? Ščiti? Malo se izobrazi....iz kje se plača porod! Čeprav si plačujem tudi dodatno... Saj si sama to že prej napisala. Samo je treba znati brati. Upam da ti vedenjska policija ne bo delala težava, če si se kje mejhn zmotila. Saj je bilo dobronamerno. Aja a potem so pravi in nepravi? Ali pa se imaš ti za Boga? Ne. Za Boga se imajo tisti ki so izmislili in podpirajo Šerijat, pa pobijajo tiste, ki ne verjamejo v "vedenjske" pardon verske pravljice.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:05:52
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Lepo. Meni HB ne plačuje nihče nič. Mislil sem da te muž vzdržava.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 bla, bla, bla.... Eno in isto ponavljaš in se vrtiš v krogu...Brez veze, ne da se mi več. Ko boš povedal, kaj novega mi bo spet zanimivo...
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:09:00
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Saj tudi pse šolajo. Ja in kaj ima to veze z napisanim?? A se ti mal zgubljaš? Uporabno je da se deklica nauči ubogati, likati, kuhati, prati, čistiti itn. Saj je v tem sreča ženske osebe. Vsaj v pravem Islamu.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: **** Lepo. Meni HB ne plačuje nihče nič. Mislil sem da te muž vzdržava. Žal ne znam bosansko, da bi ti odgovorila v istem jeziku... Ampak ko te sedaj še moje finance zanimajo: imam dohodek svoj in pa z možem imava podjetje v katerem, pazi to jaz celo sem in tja ko mi čas dopušča tudi kaj delam... A joj, sedaj si pa razočaran ane?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 23.8.2008 2:10:57
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: **** Zato sedaj ne sprašuj koga, ker sama veš, da poimensko res ne moremo nikogar naštevati. Zakaj pa ne?? Saj to bi bila top news in to ne en dan , kar kako leto... Jaz jih lahko kar nekaj nastejem. Sam hudica, sem tako prirocno blokirana Ti samo naštej, te bom jaz citirala ... Me zanima, res.. V vcerajsnjem postu sem nalimala dva imena Malkolm X , Ayaan Hirsi Ali : http://www.aei.org/books/filter.all,bookID.870/book_detail.asp ; http://www.aei.org/publications/filter.all,pubID.27315/pub_detail.asp - obsojena na smrt; zenska ni se mrtva, ker ima policijsko varovanje 24/7 ... To je bilo za vzorec, bi bilo pa potrebno pogooglat malo...
|
termometerAdminKateri termometer uporabljate?digitalni za pod pazduho (
33%)
ušesni (
17%)
čelni / brezkontaktni (
50%)
Število vseh glasov: 12Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!