|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
22.8.2008 9:43:25   
katy82
Špelina tvoj je pa hitr,no sej naši se pozna k mora bit skoz bolj pokonc pa pol mal zamuja,jo pa tko rada dam mal v igralni center kr ležat za par minut da se mal naigra,itak jo skoz gledam,je mala čist srečnauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 401
22.8.2008 10:24:15   
tilči
Tilen se pa sedaj krega s pametnim kužom od Fisher price. Nejca ni kaj preveč zanimal, Tilnu je pa kar všeč, ko mu poje.user posted image
Moram še do konca štrudel zrihtat za jutri za sabo, Nejca sem tudi že ustrigla, da bo imel dobro frizuro, če bo kakšna punca, pravi sam.
Tilen se mi je enkrat sredi noči obrnil na trebuh in pasel kravce

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 402
22.8.2008 11:44:39   
aurora28
SS krasni sliki v tickerju, Manca je tak luškana, bi jo kar mela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty če bom poslušala enga in drugega se mi lahko zmeša, ne bom, delala bom po svojem občutku, kot pravi Tilči, ker otroci še prehitro zrastejo, mi je pa zelo lep občutek ko se Gal stiska k meni. user posted image

Katy imam tisto knjigo doma, ki si jo omenila in si jo bom naslednjič odnesla s seboj na sprehod in ko bo Gal spal jo preštudirala in se potem odločila za naslednji korak. Če bo ratal bo ratal, če ne pa ne.

Danes je za čuda Gal ponoči spal najprej 3,5 ure, nato pa prebujanje na eno uro, na dve uri, nevem kaj je to, ampak srčno upam, da ga mine. user posted image Ker jaz sem že pošteno utrujena zjutraj ko vstanem, ampak se tolažim, da gre za prehodno fazo in da bo drug teden boljše. user posted image

V glavnem mislim, da ne bomo kupovali kanguruja, ker zdaj pa Gal uživa v vožnji z vozičkom user posted image , nevem moj otrok je tapravi bik, kar nekaj si zapiči v glavo in mu ni všeč, nato pa mu je spet všeč. Včeraj sem mu dvignala sedalo, naklon 45 stopinj, mu pod ritko in križ zvila mehko odejo in mu ko ga postavim v voziček paše, se ne buni niti ko je pripasan. Sem smotka, to bi se že prej morala spomnati, da bi naredila in ne bi bilo nepotrebnega vika in krika. No skratka moj point je ta,  da je danes Gal na sprehodu v takšnem položaju sam od sebe zaspal. user posted image user posted image user posted image Aleluja. user posted image

Se pa Gal tudi obrača iz enega boka na drug, včeraj se je obrnil na trebuh, ampak ni vedel kaj naj z roko naredi. user posted image Zdaj mu na tla dam mehko odejo in ga na trebuh položim, zraven pa položim eno igračo in ga opazujem kaj počne. Je prav hecen kako se napravlja. Je pa po nasvetu pediatrinje to dober trening za otroke teh starosti, ker zdaj so že tolk stari, da bodo poskušali vse sorte in se tako učili. Včeraj se je malce postavil na kolena. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 403
22.8.2008 11:55:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Se pa Gal tudi obrača iz enega boka na drug, včeraj se je obrnil na trebuh, ampak ni vedel kaj naj z roko naredi. user posted image Zdaj mu na tla dam mehko odejo in ga na trebuh položim, zraven pa položim eno igračo in ga opazujem kaj počne. Je prav hecen kako se napravlja. Je pa po nasvetu pediatrinje to dober trening za otroke teh starosti, ker zdaj so že tolk stari, da bodo poskušali vse sorte in se tako učili. Včeraj se je malce postavil na kolena. user posted image

Tilen tudi že dvigne ritko, da gre na kolena in se odriva z nogicami.Najraje bi že kam šel, a ga rokice še ne ubogajo, da bi jih premaknil

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 404
22.8.2008 11:57:53   
eole
hej,
aurora tvoj mali je začutil, da ga šimfaš, pa je začel spat user posted image user posted image

včeraj nisem uspela s tistim kupom perila, pa grem zdaj končat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 405
22.8.2008 11:59:42   
tilči
Danes sem pa jaz skoraj znorela, tako kot zadnjič SS:Tašča najprej pospravlja, pometa,.. potem gre pa Tilnu z rokami v usta, če ima že kakšen zobek zunaj.user posted image Pa še včeraj sem jaz rekla, da bom najprej roke umila in potem pogledala.Pa to nič ne sliši, kot bi steni govoril

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 406
22.8.2008 12:09:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes sem pa jaz skoraj znorela, tako kot zadnjič SS:Tašča najprej pospravlja, pometa,.. potem gre pa Tilnu z rokami v usta, če ima že kakšen zobek zunaj.user posted image Pa še včeraj sem jaz rekla, da bom najprej roke umila in potem pogledala.Pa to nič ne sliši, kot bi steni govoril

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj za vraga je ljudem?

Me prav zanima, če bi bilo njim všeč, da grem najprej gnoj kidat pa kravam dat jest, pol še mal krompirja na njivo skopat, pol pa njim v usta gledat, če jim kaka plomba manjka?!?!?!?

Joj kolk me razp*** take stvari.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 407
22.8.2008 12:18:42   
tally

Dober dan!

Evo da se še jaz malo oglasim da me ne pozabiteuser posted image , te dni sem ker mal na off. Čez dan je ati doma k je na dopustu pa skos nekam gremo, zvečer pa se on naštima pred comp tko da ne pridem zraven.

Drugače smo v redu pikeca smo dobro prestali ni bilo nobene reakcije, celo bolj nasmejana je bila po pikecu.

Ponoči mi HB spimo kot ponavadi prvo zbujanje je ob 4 če ne ob 6, kar mi še bolj odgovarja. Zvečer pa zaspi vedno sama, po kopanju sledi hranjenje in gre v svojo pojstlico in tam sama zaspi. Ko zaspi ji samo dudico vn vzamam, če je prej sama ne plune. Tako delam odkar smo prišli domov in je do sedaj vedno uspevalo. Res je pa da so eni otročki bolj zahtevni. No kakorkoli že upam, da se vaši hroščki čimprej odločijo prespati celo noč.

Punce moram pa mal pojamrat, namreč pri meni je mleka vedno manj, včasih sem si načrpala vsak obrok 120-140 ml, zdej si pa zjutraj še načrpam do 140ml čez dan pa borih 80ml včasih še  manj in potem pač dodajam. Včasih sem ful žalostna ker moram toliko dodajat, se bom probala nalivat s tekočino pa bo mogoče kaj boljše. Če ne bo pa bomo pač šli samo na AM.

Da mal na hitro povem da sem pogledala slikice v albumih , pod tickerji in iz srečanj oz. čvekov in ste vsi prav luškani posebej hroščki, mamice pa take kot, da splooh ne bi rodile user posted image user posted image user posted image .

Upam da do konca avgusta bo še kakšen čvek v Mantovi, bi se ga zelo rada udeležila.

Obračanje- he he Emilija se obrne  iz hrbta na bok, na trebuh ji še ni uspelo.
jo pa ful zanima televizija on bi kr OI gledala user posted image .

Toliko od mene upam da se bom sedaj večkrat uspela oglasit tukaj gor..........

Lepe pozdravčke in lupčka vašim hroščkom od Emilije.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 408
22.8.2008 12:19:35   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj za vraga je ljudem?

Me prav zanima, če bi bilo njim všeč, da grem najprej gnoj kidat pa kravam dat jest, pol še mal krompirja na njivo skopat, pol pa njim v usta gledat, če jim kaka plomba manjka?!?!?!?

Joj kolk me razp*** take stvari.

user posted image user posted image  

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 409
22.8.2008 12:23:33   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

jo pa ful zanima televizija on bi kr OI gledala user posted image .

potem je pa taka kot Tilen. Včeraj je nekaj protestiral in se kregal, ko pa so žačeli lavfat, je v momentu utihnil in gledaluser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 410
22.8.2008 12:28:31   
katy82
SS dobra je tale bom drugič uporabla če bo kdo kej šaral mali po ustih.user posted image
Ma jst ne vem kaj je tem ljudem a majo kak fetiš na ta gledanje zobkov al kaj?Men še nikol ni na misel pršlo da bi kermukoli otroku vtikala prste v usta,to je stvar staršev oz.otroka samega,če pa že mora kdo pogledat si naj pa vsaj prste umije.Čeprav še zdej ne vidm fore,saj ma vsak 32 zob v ustih pa si jih nej šlata al pa protezo boža sej je isti k...user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 411
22.8.2008 12:29:51   
katy82
Naša mala je bla navdušena nad skoki v vodo ampak najbolj jo pa pritegne NMK k Gojc po dolenjsko zavija pa ji je po moje znana šprahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 412
22.8.2008 12:57:29   
Naty*
Evo midva sva prišla z dolgega vozičkanja in moj srček spi user posted image .

Povejte, kako ve nosite vaše hroščke? Glavico že itak držijo pokonci in moj se hoče nosit samo tako, da ga mam čist pokonci in gleda naprej al pa čez ramo. In pol mi soseda pametuje, da ni še dobro. Ja kako naj ga pa prepričam, da bo drugače, če mi joka v ležečem položaju????!!!!!
No kako jih ve nosite?

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice me smo spet tko lepo pančkale moja je res pridna.
Se mi pa smilte tiste k vam navihančki ne dajo spat mora bit res težko,najbrž mam srečo da tko rada zapančka sej mam pa čez dan pol več dela k je damica spočitauser posted image Upam da ne pride do kake zamere jst sem pač povedala kako delam in da sem ful vesela k nam je ratal,pa jst svoje tud ne pustim jokat sam ji probam prej dudiko dat al pa kako drugač zamotit preden jo ven vzamem k to mi je skrajni ukrep.
Je  pa res tud to da si je vsak otrok različen in en bolj zahteven k drugi pol pa kokr maš srečo naletiš.user posted image

katy nobene zamere ni, ker dejansko pri nas ni problem, da on ne bi zaspal sam od sebe al pa da noče spat. On mi spi celo noč, razen takrat ko je user posted image . Ampak problem je v tem, da kar naenkrat rabi hranjenje čez noč in je ful lačen. S spanjem pa sploh ni panike. Zaspi ob 20.15 pa do 6.30, sam takrat je buden ko je ponoči, pol pa spet zaspi. Neki časa se mi je zbujal samo ob 4.00, zdej je pa očitno ful lačen. S tem da mleka mam ful... ne štekam.
Kar se pa dudke tiče jo je pa moj dobil v P drugi dan po rojstvu in jo je mel ful rad do dveh mesecev. Zdej pa če se na glavo postavim, je noče več. Vsaj ne bo odvajanja pri enem letu user posted image .

Sončnica Sandra*** Žan se prevali s hrbta na bok, pa tud z boka na trebuh, ampak mu ena rokica spodi ostane. Čeprav večinoma prakticira samo polovičko obrata naenkrat, s hrbta na trebuh se pa v enem še ni prevalil.

aurora sej to sm ti hotla povedat, da vsaka dela po svoje. Razlog zbujanja očitno ni v tem, da zaspijo pri nas. Men tud paše, da spi pri meni, sploh kadar ga matrajo vetrovi proti jutru in me sploh ne skrbi, da ga bom navadila. Vsak dela po svoje, sej same vemo, kaj naši otročki potrebujejo ane user posted image .

tilči moj tud dvigne ritko in se hoče plaziti, ampak zaenkrat se mu rata premaknit za nekaj cm al pa obrnit okrog svoje osi. Ful ga je luštn gledat user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 413
22.8.2008 12:58:26   
aurora28
Tilči mene to tudi tak r*a*z*p*i*z*d*i* pa kaj je tem folku a ne vedo, da se tako širijo klice in še nevem kakšne bolezni. Moja tašča je zadnjič prišla, ko smo bili  pred hišo iz stare kuhinje, kjer kuha za svinje in ima hrano za živino prišla z rokami in Gala prijemala za roke, da vidi kak drži prst v rokah user posted image in potem Gal itak z rokami takoj v usta. Jaz sem takoj ko je spustila rokico vzela vl. robčke in mu začela brisati roke. Upam, da si ne bo kdaj dovolila da gre s takšnimi rokami v usta, ker takrat pa bom user posted image kot lev. 

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 414
22.8.2008 13:05:49   
Naty*
Js sm tud uspela dat slikco od Žana v moj ticker user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 415
22.8.2008 13:13:16   
aurora28
Al se sam meni zdi, al so naši otroci tapravi korenjaki, vsi so tak veliki in luškani. user posted image Krasna slika Žana. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
22.8.2008 13:17:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Povejte, kako ve nosite vaše hroščke? Glavico že itak držijo pokonci in moj se hoče nosit samo tako, da ga mam čist pokonci in gleda naprej al pa čez ramo. In pol mi soseda pametuje, da ni še dobro. Ja kako naj ga pa prepričam, da bo drugače, če mi joka v ležečem položaju????!!!!!
No kako jih ve nosite?

Midva Manco tudi nosiva izključno samo pokonci. Ker drugače imamo pa: panic in the house user posted image .
Pa še to more biti obvezno tako obrnjena, da naprej gleda.

Če bi itak poslušali nasvete, kako je bilo pred 30. oz 50.leti, bi mogli user posted image  do 6.meseca samo vodoravno pestovati, samo dojiti bi mogli do glih da ne 1.leta, rutke bi mogli imeti zavezane kot ene stare mame navzdol, ..... ma da te srat prime po domače povedano user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
22.8.2008 13:18:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Js sm tud uspela dat slikco od Žana v moj ticker user posted image !

Pravi pozer je taletvoj Žan user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
22.8.2008 13:22:12   
aurora28
Naty jaz Gala nosim enako kot ti, sej drugače ga ne morem, ker noče, paše mu samo pokončni položaj, s tem, da mu podpiram ritko. user posted image

Povejte mi kje se da kupiti podlogo za igranje na tleh, gre za nekakšno peno, ki je z motivi številk, ki jih skupaj sestaviš in dobiš ven blazino?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 419
22.8.2008 13:25:51   
Soncnica Sandra ***

Povejte mi kje se da kupiti podlogo za igranje na tleh, gre za nekakšno peno, ki je z motivi številk, ki jih skupaj sestaviš in dobiš ven blazino?

Take puzzle iz pene sem jaz videla v BC

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.8.2008 13:32:28   
tilči

imajo jo tudi v sparu, mercatorju, rutarju
v večjih trgovinah

< Sporočilo je popravil tilči -- 22.8.2008 13:33:14 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.8.2008 13:42:48   
aurora28
O hvala! user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.8.2008 13:52:06   
Taula

Naty jaz Gala nosim enako kot ti, sej drugače ga ne morem, ker noče, paše mu samo pokončni položaj, s tem, da mu podpiram ritko. user posted image

Spar, BC, Mercator, Bauhaus...v BC so najdražje. Mercator je imel neko akcijo pred kratkim. Midva sva vzela dva paketa v Sparu, mali dam gor igralni center in je super. Pa še obrišejo se fino.

< Sporočilo je popravil Taula -- 22.8.2008 13:53:03 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 423
22.8.2008 14:02:08   
Taula
Glede spanja...mi imamo vedno ritual in ve kaj sledi, dojenje, kopanje, dojenje+še malo AM in nato gre spati med okoli 20h. (5 min gor dol) Sva pa pogruntala, da če jo dam jaz spati malo pojokca, ker čez dan ko sva sami vedno pridem k njej če joka, če jo da lubi spat pa lepo zaspi. Ampak je ne vzamem ven, jo le božam po glavici in se umiri v 1 min, nato grem ven. Nikoli ne gre v posteljo da že spi, vedno gleda ko čukec, in malo brunda par minutk, nato zaspi sama od sebe. Upam da se ne bo spremenilo to, sedaj ko sem jo pohvalila.user posted image  Očitno ji paše ta ritual. No ja sej čez dan itak spi če je sreča 1 h in to ne v kosu...zadnje čase spi ene pol ure čez dan, tak po ene par minutk na rundo.user posted image  Dokler spi ponoči vse preživim. user posted image  Me pa malo skrbi kako bo na morju, upam da se ne bo vse zmešalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.8.2008 14:10:38   
CatJa

Sem pediatrinji omenila pa nočno zbujanje in mi je začela pridigo držati, češ kako pa ga dajete spat, če ga kar prebujenega dam spat, da mi ne sme zaspati na dojki, da mi zdaj že zadnji vlak beži stran, da bom imela same probleme, da me je na 1. obisku opozorila kako morajo otroci spat...mislim halo, skor da jo nisem z valjarjem po glavi. user posted image Sploh mi ni všeč zdravnica, tak je resna, nobenega nasmeha na njenih ustih pa z najmlajšimi dela, meni se zdi zelo surova user posted image , mi je žal, da nisem šla k drugi, sam zdaj je kar je. Mi je rekla, da če se mi bo še dva tedna tako zbujal ponoči, da moram priti na kontrolo teže, da nimam mpremalo mleka user posted image , sam sem ji rekla, da se ponoči ko se Gal zbudi on ziza 2 minuti in zaspi in to za mene ni lakota user posted image user posted image Nevem ful mi je pridigo držala kako ne smejo otroci zaspati na joški, da ga moraš ko še bedi položiti v posteljo in ga pustiti, da bo sam zaspal, pa kaj je tej ženski, moj Gal ni še nikoli sam od sebe zaspal, vedno mene potrebuje zraven.

user posted image  tole mi pa tako znano zveni. A hodita k Seherjevi?
Namreč smo imeli iste finte pri Janu, sicer ful kasneje, pri kakšnih osmih mesecih, ko mu je teža ni več tako napredovala. Zajtrk, malca, kosilo, malca, večerja, tuš, pa spat. Točno tako je zdiktirala. Kot da mamice tega ne vemo, ja. Pa češ, kaj mu sploh dajem za jest ipd. To, da se daje otroka še budnega v posteljo, se sicer čist strinjam, ampak jaz teh problemov nisem imela z nobenim. Sem ju dala v posteljo, čez pet minut sta spala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Pralne plenice
oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!