CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sem pediatrinji omenila pa nočno zbujanje in mi je začela pridigo držati, češ kako pa ga dajete spat, če ga kar prebujenega dam spat, da mi ne sme zaspati na dojki, da mi zdaj že zadnji vlak beži stran, da bom imela same probleme, da me je na 1. obisku opozorila kako morajo otroci spat...mislim halo, skor da jo nisem z valjarjem po glavi. Sploh mi ni všeč zdravnica, tak je resna, nobenega nasmeha na njenih ustih pa z najmlajšimi dela, meni se zdi zelo surova , mi je žal, da nisem šla k drugi, sam zdaj je kar je. Mi je rekla, da če se mi bo še dva tedna tako zbujal ponoči, da moram priti na kontrolo teže, da nimam mpremalo mleka , sam sem ji rekla, da se ponoči ko se Gal zbudi on ziza 2 minuti in zaspi in to za mene ni lakota Nevem ful mi je pridigo držala kako ne smejo otroci zaspati na joški, da ga moraš ko še bedi položiti v posteljo in ga pustiti, da bo sam zaspal, pa kaj je tej ženski, moj Gal ni še nikoli sam od sebe zaspal, vedno mene potrebuje zraven. tole mi pa tako znano zveni. A hodita k Seherjevi? Namreč smo imeli iste finte pri Janu, sicer ful kasneje, pri kakšnih osmih mesecih, ko mu je teža ni več tako napredovala. Zajtrk, malca, kosilo, malca, večerja, tuš, pa spat. Točno tako je zdiktirala. Kot da mamice tega ne vemo, ja. Pa češ, kaj mu sploh dajem za jest ipd. To, da se daje otroka še budnega v posteljo, se sicer čist strinjam, ampak jaz teh problemov nisem imela z nobenim. Sem ju dala v posteljo, čez pet minut sta spala.