|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
21.8.2008 20:19:17   
Anonimen
morrak ne ni skrivnost. ko sem si prvič delala album se še nisem najbolj znašla in sem zaklenila. eno geslo je anej drugo pa dieta. sem hujšala po ločevalni in mi punce niso najbolj verjele da sem toliko izgubila pa sem dala gor-ampak tiste res niso za vseuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 20:32:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
21.8.2008 20:36:21   
trezika
Čer!
Ja jaz sem še tista s pijačeuser posted image user posted image  Sn se zdaj grozdja tako napokala da mi sploh ni do česa drugega... sam za v posteljo sn še...

Ja deja js mislim da bi neki malegamogla dobit...no vsaj upam...nimam še otrok pa z mojim niti nisva skup prijavljena tako da... bomo videli

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.8.2008 20:41:05   
tatly
hja kaj to kaj pomeni da se nasa pupa tak mece po trebuhu....

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 20:42:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
21.8.2008 20:45:20   
tatly
morrak-?????????

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 856
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 20:51:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
21.8.2008 20:54:49   
tatly
kaj mislis da se cebelica maja rodi*?

Neposredna povezava do sporočila: 858
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 20:59:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 859
21.8.2008 21:16:34   
Anonimen
Baje se otrok pred porodom umiri- da en čas ne brcauser posted image  če se motim me popravite.

morrak imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 860
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 21:17:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
21.8.2008 21:22:44   
petra *k
lepo čvekate!!user posted image user posted image user posted image
jaz pa cele dneve lečem okoli.pridem za 10minut domov,pa mi opet tel zvoni, tak da vas na hitro preštejem, kratki odgovor dam pa že dale letim. zaj pa letim počasi v posteljo, ker se morem naspati, jutri okoli 13h gremo za kranj, pa pridemo nekda 4 vjutro domov, tak da treba se naspat za energijo.- saj vem, da bom ob pol 7 opet v luftu, tak kak že celi toti teden.

tatly, tvoji čebelici več verjetno ne paše notri, pa bi rada že ven pokukala,da se ti meče po trebuhu. hvala bogu. javi te če bo kaj,neuser posted image
morrak, ti pa le peglaj, še namesto mene lahko, to pa najbolj sovražim od vsega pucanja. rajši 3 ure sesam ko pa 2 majci speglamuser posted image

no mogoče še kaj odpišem, ko se stuširam, drugače pa uživajte, pa se čujemo jutri vjutro ko še vam zaželim lep dan

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 862
21.8.2008 21:29:57   
tatly
nic pridne bodite pa lepo ajajte,jaz grem spat ker mam vjutro ob 8 ctg,ce me dolgo nebo na rac veste kje sem...user posted image user posted image papa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 863
21.8.2008 21:34:43   
Anonimen
Petra maš zs.
drugače pa se tudi jaz poslavljam.
Lahko noč!

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
21.8.2008 21:35:30   
petra *k
tatly, vso srečo jutri.bom držala pesti, da se bo izteklo tak kak si ti želš!!!

zaj pa res naj vam bo noč čim lepša, brez prebujanja, in nočnih moruser posted image user posted image user posted image user posted image  sladke sanje vam želim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.8.2008 21:36:04   
petra *k
tatly evo ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   [Brisano sporočilo]
22.8.2008 7:23:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
22.8.2008 7:46:08   
trezika
Jutro!
Ne vem kaj je z menoj zadnje čase, spet sem tako slabo spala...zbudila sn se okol dveh pa sn do štirih v luft gledala in se premetavala, zdaj ko sn mogla vstat, bi pa seveda spala... šibam v mb tk da se beremo popoldan enkrat, ve pa le pridno čvekajte.

Neposredna povezava do sporočila: 868
22.8.2008 8:10:11   
petra *k
jutro čveke!!
morrak, hvala za kavo.
jaz tudi nevem kaj je to, cel teden vstajam ob pol 7, te pa sem čez dan crknjena, tak da bi samo spala, pa nimam prilike si malo leči.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
22.8.2008 9:17:38   
Anonimen
petra maš zs

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
22.8.2008 9:51:06   
petra *k
alo
zaj sem nosla na zavod potrdilo o bolniški, da mi nebi kakega dela naprtli. saj bi rade vole šla delat, samo me tak nišče nebi vzeja, pa še same gostilne pošilajo, to pa sploh nebi šla.
s tatly sem se menla, nečejo še je notri metiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
22.8.2008 10:10:10   
petra *k
čujete, kam pa so se zguble ostale: ada2, pondelak, od začetka je bla še aleksandras, pa meta21, ana p tak nima časa. kje so tote vse???če smo se vam kaj zamerli???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no lepo da se je morrak po dolgem času javlauser posted image
sem gledala pri drugih čvekih, da majo cele sezname narete, pri nas se tega sploh ne splača če nas je tak malo gor.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 872
22.8.2008 12:16:44   
Anonimen
Petra veš da sem glih danes razmišljala,da se meta nič ne oglasi, kaj če je pa šla že rodit?

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
22.8.2008 12:18:52   
meta21
Evo me! Nič se niste zamerla, vsaj meni ne, samo nekak mi ni uspelo zadnje 2 dni nič napisat. Zdaj sem septembrke brala 2 uri, zdaj pa še vas kar nekaj časa. Vidim, da ste še vse 2v1, da ste brez energije in volje za karkoli tak ko jaz, skratka po starem.

Nepremično sedim za računalnikom že vsaj uro in pol pa mi je tak vroče, da samo teče z mene (pa sedim v kleti na zahodni strani hiše). Prav nek mrzel pot me obliva-ne vem, nekam čudno se počutim zadnje 2,3 dni.

Grem probat fižol potrgat, če ne bom kje na gredah zadremala.

Se tipkamo!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 874
22.8.2008 12:21:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Petra veš da sem glih danes razmišljala,da se meta nič ne oglasi, kaj če je pa šla že rodit?

Brez skrbi ... Te imam že v skupini za poslat sms po porodu, tak da boš zvedla med prvimi in boš lahko tudi tukaj objavla. Upam, da še imaš isto številko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?