|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
22.8.2008 8:46:15   
arabela*
lana luna,zakaj misliš da se hecam al kaj??
Seveda čutiš lahko v bedrih popadke.To je taka grozna bolečina,da te zvije.pač ženske čutijo različno kje.Ene v križu,ene v mehurju ,ene v sramnih kosteh,druge pa niže v bedru.Ainfoh ko pasuljuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.8.2008 9:02:58   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Seveda čutiš lahko v bedrih popadke.To je taka grozna bolečina,da te zvije.pač ženske čutijo različno kje.Ene v križu,ene v mehurju ,ene v sramnih kosteh,druge pa niže v bedru.Ainfoh ko pasuljuser posted image

Sej to sm pa nekje prebrala, da lahko čutiš kot pekočo bolečino v nogah..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.8.2008 9:15:37   
arabela*
Naša Aneja je včeraj dobila svoj prvi avto.Je sicer na baterije,še ne na benz.Je še malo premalo.Zdaj pa bo prava mala modelarka.Ga tako skrbno čuva,pa čisti in komaj čaka,da bo tekmovalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.8.2008 9:33:43   
arabela*
monologiuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.8.2008 9:34:07   
optimizem
Lana luna - če najdeš čas ti kar javi pa greve na kavico, bom zelo vesela. Če ne pred porodom pa potem po.

A ste pleničke ža nabavle? Od katerga proizvajalca pa, pa najbrž tisto tamalo izvedbo kg (3-5 kg)? A bo katera imela pralne planičke?

A boste imele za kopat čebriček ali banjico?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.8.2008 9:47:43   
arabela*
Jaz sem ravno včeraj plenice kupla.Pamperske,sem tolk dolgo iskal,da sem originalne našla v Mullerju.Te baby born od 2-5.Pa so res fajne,ko sem jih odprla.user posted image
Pralne plenice? Zakaj leuser posted image
Glede kopanja bomo imeli verjetno kar banjico,tisto lahko in ainfoh,je najlažje za dvigovat,čeprav me ta čebriček tud mika.Bomo pa kar hitro začeli tudi s tuširanjem v tuš kabini,če bo šlo.user posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.8.2008 9:56:07   
lana luna
dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image

dons sem pa ko zvezdica zaspanka. sem mislna da bom takle cajt se že k *zoe* pelala sem pa kr drnjohala do zdj. zdj se morm pa zrihtat, pa počas jit.

tko da luba moja *zoe* pridm okol 11h. upam...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.8.2008 9:57:17   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne ne, ampak men je blo tko hecno, k je Kahlo napisala da jih ma v rokah popadke, pol pa ti v bedrih, pol sem se pa jest mogla mal smejatuser posted image drgač ti pa verjamem da jih maš.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.8.2008 10:01:47   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Lana luna - če najdeš čas ti kar javi pa greve na kavico, bom zelo vesela. Če ne pred porodom pa potem po.

A ste pleničke ža nabavle? Od katerga proizvajalca pa, pa najbrž tisto tamalo izvedbo kg (3-5 kg)? A bo katera imela pralne planičke?

sem se odločla da bom kr najdla cajt za user posted image . v pondelk al pa v tork. močno upam!!

mi bomo za začetek imeli plenice od Mullerja. pa sm mislna kr kuj kupit dvojko (od 3 do ne vem kolk kg že) pa je šefe (user posted image ) reku da za taprvi tedn bomo user posted image kupli kar enko (od 2-5 kg). se je pol norca delou da je težko mejhnemu dojenčku nakakat od 2-5 kg drekcauser posted image user posted image

za kopat mamo pa banjco na stojalu. sej čebriček je zanimiv, sam ne vem list točno kako tam otročku laske umivašuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.8.2008 10:32:43   
alysa
Naša lepotička se je obrnila na glavo

user posted image user posted image Lara, vse čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.8.2008 10:37:20   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Ja pleničke sem tudi jaz nabavila originalne Pampers v Mullerju, sem pa vzela kar št. 2 (3-6 kg).

Imeli pa bomo banjico, ker je bolj praktična.

Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.8.2008 10:37:55   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

tko da luba moja *zoe* pridm okol 11h. upam...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.8.2008 10:44:20   
*zoe*
Ja šit no, spet se mi je odlomil zob user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In to mi je padla cela stran zoba stran - men se bo sam še zmešal. A veste kolk zob se je men že odkrušilo? Najmanj 5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , če bo šlo tko naprej bom kmal brez vseh user posted image .

Katastrofa. Najprej se mi je zgoraj ena petica, ampak bolj malo, pol se mi je spodaj petica spet bolj malo, pol sem mi je enka zgoraj (kap!), pol sem mi je spet ista petica spodaj, danes pa še petica na drugi strani spodaj - in to konkretno, pol zoba.

Pa še kej se bi našlo. Pol pa kličem k zobarju in je lepo danes frej - super! Jaz naj pa v zrak gledam. Res imam srečo.

Še rodim naj čez vikend, pa bo.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.8.2008 10:53:21   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tole izjavo gre danes nobelova nagrada naši dragi me to youuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana..............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.8.2008 10:54:19   
ključek
Ja šit no, spet se mi je odlomil zob

Še rodim naj čez vikend, pa bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.8.2008 10:55:15   
ključek
seveda če še bo katera druga v lj......ima tud da se javi.... user posted image

jaz grem dones mal na potep..................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.8.2008 10:56:44   
ključek
Jst sm mela pa včeri prvič mal otečene noge. Ah ja...

Drugač me je pa ful bolel v zgornjem delu trebuha, skor cel dan - pa ni blo važn al sem ležala, al sedela, al hodila al karkoli... Pol sm se šla pa v porodnišnico pokazat (ker me je blo strah za pikico - popadki sem nekak vedla, da niso), ampak je vse OK in mi je babica razložila, da me boli verjetno zato, ker se v zadnjem mesecu maternica spušča, pa vse skupaj je že tako veliko, da pritiska na mojo prepono...

samo, da je vse ok....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj si pa bila v P?? ker jaz sem bila tudi na CTG-ju................

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.8.2008 10:57:19   
amor real
dannnn user posted image

Ah, ti naši zobje, od kar se rodimo imamo probleme z njimi, najbolje bi bilo, da dobimo takoj porcelanaste in rešeno user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.8.2008 10:59:26   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Ah, ti naši zobje, od kar se rodimo imamo probleme z njimi, najbolje bi bilo, da dobimo takoj porcelanaste in rešeno user posted image user posted image

Sam res. Pa še skoz jem kalcijeve tablete (koralni kalcij) pa imam takle sranje.

Čist sem v depresijo padlauser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.8.2008 11:02:59   
amor real
Sam res. Pa še skoz jem kalcijeve tablete (koralni kalcij) pa imam takle sranje.

Zoe, ko rodiš kar nekam na počitnice odpotujte in to tam kjer je kakšen naravni koralni greben - torej koralni kalcij, če ne bo pomagalo za zobe, boš vsaj dobila lepo zagorelo polt pa še fanj počitnice boste imeli user posted image user posted image user posted image user posted image

SE HECAMMMMMM

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.8.2008 11:04:43   
petrax
Pozdravljene!
Kako smo? Evo mi smo kr uredu, včeraj bla na CTGju. Se še nič ne dogaja, tko da bo očitno kr počaku v zavetju do pravega datuma. Kar me še vedno peče zgaga, pa noge mi zatekajo. Drugače pa vse uredu.

Punce a mi loh poveste kje ste kupile modrčke za dojenje? Sem že v večih trgovinah gledala, pa majo sam neke velke številke. Eni pa na žalost nismo tok obdarjeni za tiste ogromne košarce user posted image . Sploh ne najdem kšnega bolj majhnega. No sej če ne bo šlo drugač, si jih bom od kolegice kr sposodla, vsaj za tok cajta da ne najdem kakšnega.

Optimizem pol sva pa skor sosedi. Jaz sem pa iz Preske. Iz kje točn pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.8.2008 11:06:51   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Zoe, ko rodiš kar nekam na počitnice odpotujte in to tam kjer je kakšen naravni koralni greben - torej koralni kalcij, če ne bo pomagalo za zobe, boš vsaj dobila lepo zagorelo polt pa še fanj počitnice boste imeli

Sploh ni slaba ideja user posted image  bi mi prav pasal kakšen tak oddih ala Bora Bora, Fidži,... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.8.2008 11:09:32   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Evo mi smo kr uredu, včeraj bla na CTGju. Se še nič ne dogaja, tko da bo očitno kr počaku v zavetju do pravega datuma. Kar me še vedno peče zgaga, pa noge mi zatekajo. Drugače pa vse uredu.

Punce a mi loh poveste kje ste kupile modrčke za dojenje?

Čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image

Modrci so pa najcenejši v Mullerju, pa tud meni najbolj pašejo in imajo tud ta male številke. Jaz imam pa le problem z velikimi ciframi, ker nimajo 80 E, tko da bom šla v P z 80D, ki mi je glih za glih, pol bomo pa videli kaj bo, če se bodo še drastično povečale. Upam, da ne, ker so mi bile moje 75B pred nosečnostjo čist ok.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.8.2008 11:18:48   
petrax
Zoe ja pol bom šla pa kr v mullerja, upam da bojo res mel majhne.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.8.2008 11:24:23   
pf
Čestitke pupe za preglede.
Optimizem tudi jaz bom uporabljala pampers new born 2 do 5, imam pa tudi dvojne racman pralne planičke z vložki za probo. Bom videla kako se obnese. Če nama bo všeč, jih bom še dokupila, če  ne, pa ne. Ni mi pa žal, da imam dvojne, ker navrh pampersa predstavlja ta racman široko povijanje in ne rabiš nič tetra in povijalne. Bom malo eksperimentirala pa bomo videli. Glede čebrička in banjice sem pa definitivno za banjico, ti čebrički so tak mali, potem ko malo zraste pa lahko pod brišeš s tem "emprom". Ne vem bolj všeč mi je banjica, ker lahko bolj svobodno se giba notri, šprica in nori.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?