|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
21.8.2008 23:54:12   
amor real
Grem jaz sedaj pred TV, da se mi začne spat

NOČKOOOOOOOOOOO

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
21.8.2008 23:58:47   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

IZVIRNO SPOROČILO: bark

Jst pa berem Modrost rojevanja, pa sem čist not padlauser posted image ......

Men je ful carska knjiga user posted image user posted image user posted image  pa ful praktična, bi jo morala vsaka user posted image  prebrat

ja sam je skos sposojena pa jo je težk dobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
22.8.2008 0:03:20   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Lana luna - jaz sem iz okolice Medvod. Tako da če si za kako kavico dopoldne se lahko zmenive. Priletim v KR. Cimre pa ne bove kar sem jaz sedaj že odločena da grem rodit v LJ.

ja pa če bi hotle bit cimre bi še datum skupni težko dobileuser posted image

ja user posted image bi bla pa fajn ideja. sam je zdele problem, da ta tedn mam že nafilan, drug tedn grem za par dni na oddih, tko da po prvem septembru. to bo pa že mal delč zate a ne? če najdm kšno lukno fajn, ti pa na z.s. javim, pa se dobiva. bom zlo vesela če boš pršla v Kr, ker jest zdj za avto skos enga morm fehtat.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
22.8.2008 0:04:38   
arabela*
zdaj ste že meni lušte s to knjigo naredile.Me res zanima,kaj piše not.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
22.8.2008 0:04:43   
lana luna
Skratka zjutraj sem bila z našo lunco na kofetku in je blo super, sam se ji je mudilo naprej, tako da se še prav ogret nisem mogla za čvek

tut jest neuser posted image user posted image user posted image user posted image bo treba ponovit. če ne prej pa pol k bova mele še mulčke sabouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
22.8.2008 0:05:42   
arabela*
nič babe,grem počasi v posteljo malo počivat.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
22.8.2008 0:05:59   
lana luna
lunca ti pa moram rečt da mi je blo pol full žal k še nisi šla k meni, da bi ti pokazala, sobico od naše princeske (upam da bo princeska, ker ma na punčkasto pomalano ), mislim da bi ti še komod pripešačila v 4. nadstorpje , zoe pa skoraj ne bi mogla povabiti, ker nevem če nebi kje tam v 2. ali pa 3. nadstropju rodila

ja sej je tanartabul da drug tedn spet en dan pridm, pa si kr ceu dan rezerviramuser posted image user posted image user posted image user posted image je blo dons res sladko ampak na žalost kratkouser posted image sej če bi že zjutri na to pomislna kakšni čveki se mata za dobit, bi ob šestih vstala pa v LJ štartalauser posted image user posted image user posted image

4. nadstropje ne bi blo problem sam na vrh bi pršla zadihana kot stara lokomotiva (čudn, a sem že tolk starauser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil lana luna -- 22.8.2008 0:07:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4182
22.8.2008 0:08:38   
lana luna
aja *zoe* pa res ne rabi še stopnic za pospeševanje poroda. zaenkratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4183
22.8.2008 0:10:53   
lana luna
od 23 pa do 5 ure zjutraj rodilo 20 otrok...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to sploh ni več normalno... a je to sploh mogoče? a bomo res septemberke mogle na hodnikih rojevatuser posted image user posted image user posted image boge revce...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
22.8.2008 0:11:49   
lana luna
mogoče mam pa v prstih popadke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
22.8.2008 0:12:33   
lana luna
zgoraj v bedrih dajejo krči,mislim da so neke vrste popadk

ti pa tut take spet pokašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
22.8.2008 0:13:52   
lana luna
Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid?

to je baje izvid že naslednji dan.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
22.8.2008 0:17:55   
lana luna
da bom dobila 3 zvezdice preden bom šla rodit

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest pa delam zdj na 4. zvezdici, pa vidm da mi gre tut kr dobr. sam mogoče ma kera že dost mojih monologov. ampak je zarad nosečniške pozabljivosti na vsako stvar veliko bolj praktično odgovarjatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
22.8.2008 0:19:31   
lana luna
no pa sem prišla do koncauser posted image

nočko vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
22.8.2008 6:56:38   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid?
 Testi so v enem tednu gotovi, stanejo pa 12 €, tako da ne gre za kakšen strošek, je pa verjetno fajn to nardit.

Pri meni so bili gotovi v 3 dneh - je različno

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
22.8.2008 6:58:09   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

JUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kar sem obljubila sem izpolnila in to je, da bom dobila 3 zvezdice preden bom šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

la, laaa, laaaaa KOLK SEM JAZ VAŽNA user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4191
22.8.2008 7:26:45   
*zoe*
Dobro jutro - a sem prva vstala?

Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
22.8.2008 7:30:46   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

oj bejbe!!

zoe pa skoraj ne bi mogla povabiti, ker nevem če nebi kje tam v 2. ali pa 3. nadstropju rodilauser posted image user posted image

Zoe....upam da sem ti vse nabavla tako kot si naročila....in da ga nisem kje biksnilauser posted image

Kahlo, jaz bi do 4. štuka že rodila ja user posted image  user posted image  user posted image  ali pa bi trajalo 2 uri, da bi pridrgnila do gor

Danes pride lana luna k men s paketkom user posted image   user posted image   user posted image , ampak sploh ne dvomim, da bi se zmotila, sej v ikeji ne morš falit user posted image

Ta prva stvar ko pridem malo k sebi bo nizki štart v Ikejo, ker me že čist razganja user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
22.8.2008 7:32:47   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

aja punce mam pa še eno vprašanje, jaz opažam zadnja dva tedna da me full bolijo dlani oz. členki pr prstih, k jih stegnem ali pa če hočem nardit pest.....pa pojma nimam a je to zato k mogoče ponoči pesti stiskam, no malo mam tud zatečene prste večer na rokah.....a je možno a je to....ampak je prav tak čuden občutek v rokah, k da bi cel dan na bradlji viselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče mam pa v prstih popadkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo ti pa imaš ideje user posted image  user posted image  user posted image  - popadkov ziher nimaš, kaj bi to drugega bilo, se pa tud meni ne sanja. A ti kej voda nagaja?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
22.8.2008 7:34:06   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aja *zoe* pa res ne rabi še stopnic za pospeševanje poroda. zaenkratuser posted image

Ja mam še svojih v hiši dost in se jih izogibam kako se le da. Ker prav čutim kako mi začne na štengah zategovat mišice v trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 4195
22.8.2008 7:35:50   
*zoe*
Ja nič, najboljš da počakam, da kera vstane user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , da ne bom celo stran sama popisala user posted image  user posted image  user posted image  ali pa še hujš - prišla sama s sabo do 200 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
22.8.2008 8:15:35   
pf
Dobro jutro babike.
Kahlo jaz imam tudi tak občutek čuden v rokah, kot da bi bile ful slabe, kar nekaj mi poka, na rahlo boli, kot da bi bile za odpad, tak čisto slabotne in kot da ne bi bile moje.
Zoe tudi jaz se stopnic na polno izogibam, en čas sem že mislila, da bi probala vse od malinovega čaja, do stopnic, do seksa za pospeševanje poroda, pa sem si nekak premislila, ker takrat je bilo še ful prehitro, sicer pa otroček ful napreduje lepo v trebušku. Baje  je vsak dan in teden pomemben na koncu, saj itak da je tudi vse vredu z otročkom, če te kaj prehiti, ampak vseeno.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
22.8.2008 8:19:54   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dej mi neki povejte.................čez kakšna 2 meseca (konec oktobra), se imava namen selit...........in ena "kolegica" mi non stop teži, kok sem neumna, s takim majčkenim otrokom se seliti, kako bom lahko kej rihtala na hiši, ker se bo otrok jokal, imel krčke, hotel biti v naročju....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............nisem vedela,da je jasnovidka, res ne!!! da že v naprej ve, kako in kaj. jaz mislim, da je samo ljubosumna in potem tkole polena pod noge meče. kaj menite??? ker jaz pravim-če ne kompliciraš, se vse da. sej tud (upam da ne) če bo mel krčke, bo vsejn kej spal in takrat lohka napokam stvari, dojenčka in sebe in gremo na bajtico. spi v vozičku in to je to. a je res folk tok ljubosumen?? pa smo "KAO" prijatelji. no, sem mislila....................user posted image user posted image user posted image

Kot si rekla - vse se da, če se hoče. Bo šlo mogoč mal počasneje, ampak izšlo se bo pa sigurno user posted image . Pa pač ti boš malo manj delala kot drugi, ker se boš več ukvarjala z malim dojenčkom. Pa če boš imela tko pridnega otrčka, kot je bil moj prvi, ki je 3 ure spal, se preoblekel, jedel in spet spal - boš marsikaj lahko ponaredila. Krčke je imel po pol urice vsak drugi ali tretji dan. In pri treh mesecih je ponoči spal že ene 5-6 ur.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
22.8.2008 8:24:56   
maruškaŠ
Jst sm mela pa včeri prvič mal otečene noge. Ah ja...

Drugač me je pa ful bolel v zgornjem delu trebuha, skor cel dan - pa ni blo važn al sem ležala, al sedela, al hodila al karkoli... Pol sm se šla pa v porodnišnico pokazat (ker me je blo strah za pikico - popadki sem nekak vedla, da niso), ampak je vse OK in mi je babica razložila, da me boli verjetno zato, ker se v zadnjem mesecu maternica spušča, pa vse skupaj je že tako veliko, da pritiska na mojo prepono...

Sm rekla doma - tristo kosmatih - pa tko fajn sm se počutla zadnje čase - zdej pa tole user posted image .

Dons mam pa tko pregled pri svoji ginekologinji.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
22.8.2008 8:44:20   
arabela*
Dobro jutro.Mi smo pa vredu spali.Od pol ene pa do petih,pol malo vmes auf,pa spet do zdajuser posted image .Ne morem verjet.Pa še fajn vreme se dela,oblačno,tapravo za meneuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?