Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:54:12
|
|
|
|
amor real
|
Grem jaz sedaj pred TV, da se mi začne spat NOČKOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:58:47
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* IZVIRNO SPOROČILO: bark Jst pa berem Modrost rojevanja, pa sem čist not padla ...... Men je ful carska knjiga pa ful praktična, bi jo morala vsaka prebrat ja sam je skos sposojena pa jo je težk dobit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:03:20
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem Lana luna - jaz sem iz okolice Medvod. Tako da če si za kako kavico dopoldne se lahko zmenive. Priletim v KR. Cimre pa ne bove kar sem jaz sedaj že odločena da grem rodit v LJ. ja pa če bi hotle bit cimre bi še datum skupni težko dobile ja bi bla pa fajn ideja. sam je zdele problem, da ta tedn mam že nafilan, drug tedn grem za par dni na oddih, tko da po prvem septembru. to bo pa že mal delč zate a ne? če najdm kšno lukno fajn, ti pa na z.s. javim, pa se dobiva. bom zlo vesela če boš pršla v Kr, ker jest zdj za avto skos enga morm fehtat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:04:38
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj ste že meni lušte s to knjigo naredile.Me res zanima,kaj piše not.
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:04:43
|
|
|
|
lana luna
|
Skratka zjutraj sem bila z našo lunco na kofetku in je blo super, sam se ji je mudilo naprej, tako da se še prav ogret nisem mogla za čvek tut jest ne bo treba ponovit. če ne prej pa pol k bova mele še mulčke sabo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:05:42
|
|
|
|
arabela*
|
nič babe,grem počasi v posteljo malo počivat.
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:05:59
|
|
|
|
lana luna
|
lunca ti pa moram rečt da mi je blo pol full žal k še nisi šla k meni, da bi ti pokazala, sobico od naše princeske (upam da bo princeska, ker ma na punčkasto pomalano ), mislim da bi ti še komod pripešačila v 4. nadstorpje , zoe pa skoraj ne bi mogla povabiti, ker nevem če nebi kje tam v 2. ali pa 3. nadstropju rodila ja sej je tanartabul da drug tedn spet en dan pridm, pa si kr ceu dan rezerviram je blo dons res sladko ampak na žalost kratko sej če bi že zjutri na to pomislna kakšni čveki se mata za dobit, bi ob šestih vstala pa v LJ štartala 4. nadstropje ne bi blo problem sam na vrh bi pršla zadihana kot stara lokomotiva (čudn, a sem že tolk stara )
< Sporočilo je popravil lana luna -- 22.8.2008 0:07:45 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:08:38
|
|
|
|
lana luna
|
aja *zoe* pa res ne rabi še stopnic za pospeševanje poroda. zaenkrat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:10:53
|
|
|
|
lana luna
|
od 23 pa do 5 ure zjutraj rodilo 20 otrok... pa to sploh ni več normalno... a je to sploh mogoče? a bomo res septemberke mogle na hodnikih rojevat boge revce...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:11:49
|
|
|
|
lana luna
|
mogoče mam pa v prstih popadke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:12:33
|
|
|
|
lana luna
|
zgoraj v bedrih dajejo krči,mislim da so neke vrste popadk ti pa tut take spet pokaš
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:13:52
|
|
|
|
lana luna
|
Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid? to je baje izvid že naslednji dan.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:17:55
|
|
|
|
lana luna
|
da bom dobila 3 zvezdice preden bom šla rodit bravo jest pa delam zdj na 4. zvezdici, pa vidm da mi gre tut kr dobr. sam mogoče ma kera že dost mojih monologov. ampak je zarad nosečniške pozabljivosti na vsako stvar veliko bolj praktično odgovarjat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 0:19:31
|
|
|
|
lana luna
|
no pa sem prišla do konca nočko vsem skupaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 6:56:38
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid? Testi so v enem tednu gotovi, stanejo pa 12 €, tako da ne gre za kakšen strošek, je pa verjetno fajn to nardit. Pri meni so bili gotovi v 3 dneh - je različno
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 6:58:09
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real JUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kar sem obljubila sem izpolnila in to je, da bom dobila 3 zvezdice preden bom šla rodit la, laaa, laaaaa KOLK SEM JAZ VAŽNA
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 7:26:45
|
|
|
|
*zoe*
|
Dobro jutro - a sem prva vstala? Evo za vas
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 7:30:46
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO oj bejbe!! zoe pa skoraj ne bi mogla povabiti, ker nevem če nebi kje tam v 2. ali pa 3. nadstropju rodila Zoe....upam da sem ti vse nabavla tako kot si naročila....in da ga nisem kje biksnila Kahlo, jaz bi do 4. štuka že rodila ja ali pa bi trajalo 2 uri, da bi pridrgnila do gor Danes pride lana luna k men s paketkom , ampak sploh ne dvomim, da bi se zmotila, sej v ikeji ne morš falit Ta prva stvar ko pridem malo k sebi bo nizki štart v Ikejo, ker me že čist razganja
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 7:32:47
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO aja punce mam pa še eno vprašanje, jaz opažam zadnja dva tedna da me full bolijo dlani oz. členki pr prstih, k jih stegnem ali pa če hočem nardit pest.....pa pojma nimam a je to zato k mogoče ponoči pesti stiskam, no malo mam tud zatečene prste večer na rokah.....a je možno a je to....ampak je prav tak čuden občutek v rokah, k da bi cel dan na bradlji visela mogoče mam pa v prstih popadke Kahlo ti pa imaš ideje - popadkov ziher nimaš, kaj bi to drugega bilo, se pa tud meni ne sanja. A ti kej voda nagaja?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 7:34:06
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja *zoe* pa res ne rabi še stopnic za pospeševanje poroda. zaenkrat Ja mam še svojih v hiši dost in se jih izogibam kako se le da. Ker prav čutim kako mi začne na štengah zategovat mišice v trebuhu.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 7:35:50
|
|
|
|
*zoe*
|
Ja nič, najboljš da počakam, da kera vstane , da ne bom celo stran sama popisala ali pa še hujš - prišla sama s sabo do 200
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 8:15:35
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Kahlo jaz imam tudi tak občutek čuden v rokah, kot da bi bile ful slabe, kar nekaj mi poka, na rahlo boli, kot da bi bile za odpad, tak čisto slabotne in kot da ne bi bile moje. Zoe tudi jaz se stopnic na polno izogibam, en čas sem že mislila, da bi probala vse od malinovega čaja, do stopnic, do seksa za pospeševanje poroda, pa sem si nekak premislila, ker takrat je bilo še ful prehitro, sicer pa otroček ful napreduje lepo v trebušku. Baje je vsak dan in teden pomemben na koncu, saj itak da je tudi vse vredu z otročkom, če te kaj prehiti, ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 8:19:54
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dej mi neki povejte.................čez kakšna 2 meseca (konec oktobra), se imava namen selit...........in ena "kolegica" mi non stop teži, kok sem neumna, s takim majčkenim otrokom se seliti, kako bom lahko kej rihtala na hiši, ker se bo otrok jokal, imel krčke, hotel biti v naročju.................... .............nisem vedela,da je jasnovidka, res ne!!! da že v naprej ve, kako in kaj. jaz mislim, da je samo ljubosumna in potem tkole polena pod noge meče. kaj menite??? ker jaz pravim-če ne kompliciraš, se vse da. sej tud (upam da ne) če bo mel krčke, bo vsejn kej spal in takrat lohka napokam stvari, dojenčka in sebe in gremo na bajtico. spi v vozičku in to je to. a je res folk tok ljubosumen?? pa smo "KAO" prijatelji. no, sem mislila.................... Kot si rekla - vse se da, če se hoče. Bo šlo mogoč mal počasneje, ampak izšlo se bo pa sigurno . Pa pač ti boš malo manj delala kot drugi, ker se boš več ukvarjala z malim dojenčkom. Pa če boš imela tko pridnega otrčka, kot je bil moj prvi, ki je 3 ure spal, se preoblekel, jedel in spet spal - boš marsikaj lahko ponaredila. Krčke je imel po pol urice vsak drugi ali tretji dan. In pri treh mesecih je ponoči spal že ene 5-6 ur.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 8:24:56
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jst sm mela pa včeri prvič mal otečene noge. Ah ja... Drugač me je pa ful bolel v zgornjem delu trebuha, skor cel dan - pa ni blo važn al sem ležala, al sedela, al hodila al karkoli... Pol sm se šla pa v porodnišnico pokazat (ker me je blo strah za pikico - popadki sem nekak vedla, da niso), ampak je vse OK in mi je babica razložila, da me boli verjetno zato, ker se v zadnjem mesecu maternica spušča, pa vse skupaj je že tako veliko, da pritiska na mojo prepono... Sm rekla doma - tristo kosmatih - pa tko fajn sm se počutla zadnje čase - zdej pa tole . Dons mam pa tko pregled pri svoji ginekologinji.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 8:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro.Mi smo pa vredu spali.Od pol ene pa do petih,pol malo vmes auf,pa spet do zdaj .Ne morem verjet.Pa še fajn vreme se dela,oblačno,tapravo za mene
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?