Ajvy
|
Zdravo...brez zamere ne bom vas komentirala....hvala vsem ki ste se javle.... No, moj včerajšnji dan je bil poln živčnosti in čakanja...kolkr ste najbrž prrebrale sem imela neurologa in okulista (oz. ste preskočile).... neurologinja je pregledala reflekse in te zadeve, rekla da je kul, pot pa je prosila še za izvid okulista, ker sem ga imela še isti dan, sva se zmenili za še naslednji dan....okulist me je naročil 12.09. kar sem ji šla tudi naslednji dan v klinični center ob 10.00 povedat.....me je poslala urgentno na očesno kliniko, kjer so mi do treh popoldan pregledal vidno polje in očeni zrkli....ugotovljeno je bilo da določenega dela vidnega polja nimam in je rekla, da vidim dobr, da pa to ne ve zakaj je,....neurologinja se je ustrašla...in s tem tudi mene...rekla da bova slikali glavo...svet se mi je sesul...saj to pomeni veliko tveganje za dojenčka v meni....pogovrila se je s svojimi kolegi, odločli so se da sprosijo MRV..magnetno resonanco, ki je manj oz. neškodljiva otroku....nekako je sprosila preiskavo, ki je potekala v 1, nadstropju kliničnega centra....groza....strah me je bilo za znoret, pa še nisem nek navdušenec nad ozkimi prostori...v tistem tunelu je bilo res scary, sploh zato, ker kljub čepkom v ušesih slišiš ropotanje mašine....srečo je bila sestra prijazna in ena druga mi je svetovala naj imam oči zaprte, da se lažje preživi..... rezultati so vzpodbudni....možgan imam...hvala unemu zgoraj nič drugega čudnega ni not..... dohtar je rekel da verjetno in skoraj z zagotovostjo izvirajo moje težave iz nosečnosti...ter da me v nosečnosti napadajo migrenski glavoboli (lekadol), izpadi vida in slabo počutje...da mi svetuje edino lahko to, da naj potrpim..... v četrtek kličem neurologinjo , da ugotoviva od kje ta izpad vidnega polja....sej pravim, samo da v možganih ni nič...domov sem prišla ob pol devetih zvečer..izmučena... Danes sem imela G pregled.....zaenkrat vse v redu, je pa trajalo da je našla srčka, saj se nama je dojenček skril....je vidla da sem že čist panična, pa mi je rekla ,da se eni pač tak skrijejo, da njo ne skrbi ker je slišala bitje popkovine...no, pol sva ga pa le zaslišali.... naslednji pregled čez 5 tednov, morfologija..... to je to...na kratko.....