|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
21.8.2008 8:32:46   
katka28
Spalne vrece: so zakon. Najboljse je, kod das not otrocka sploh ni nev skrbi, da bi za zeblo. Jaz ju vcasih se preverim kadar imam nocni obisk wc-ja, ce jima ni prevroca takrat malo zadrgico odprem pa je spet vse v najlepsem redu.

Tako zdaj se pa nahranimo in veselo v razvojno in po drugo pikico user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
21.8.2008 8:41:02   
NaTaŠa*
Katka dobro opravite.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
21.8.2008 9:11:01   
sky77
Ojla
Mala user posted image spi. Sva imeli kar borbe da je zaspala. Pa ni hotela spat v vozičku, pa ne v postelji. Potem sem jo dala pa na kavč, prižgala tv in je mulka zaspala v 3 minutah. In to mi je zdaj že parkrat naredila. No važno je da spi.

Rok je šel z babi k njenemu zdravniku po en recept. Pa še to samo zato, ker se je peljal z busom. user posted image

Jaz se pa spravljam za likalnik. Moram zlikat, se nam bliža dopust in res ne bi rada zadnji dan prala in likala. Mi je pa fajn pakirat, edino razpakiranja pa res ne maram. Običajno se mi kufri potem še nekaj časa valjajo po stanovanju

violica ti bom javila kdaj bom prišla. Vse je odvisno od tega kako bo mala prenesla cepljenje. Če bo vse ok, se znava naslikat že v torek.

Nič grem likat. Samo se ne bo :?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
21.8.2008 9:22:50   
NiLe
Jutrooo!

No, mi smo pred kakšno urico zagnali motorje ... smo vsi spali malo dlje, tako da je šla tasrednja pupa šele sedaj v vrtec. Tia je imela prvo dojenje ob 5h, nato malo čez 8h, sedaj pa se igra v ležalniku. Nato pa nas čaka še eno opravilo - kupovanje potrebščin za drugošolca - Jabolko, a vidiš nitste edini in niste neresni, samo veliko stvari imate za podelat pa premalo časa, a ne user posted image user posted image
Violica; zelo prisrčno pupiko imaš, pa tako velika izgleda user posted image

Katka; dobro opravi pri P in upam, da tvoja dva sončka, dobro prestaneta cepljenje.

Sky; pridno likaj, meni se je nabrala gooooraaaa perila, tako da čakam in čakam ... ne vem, koga user posted image ?

Naredite si lep dan!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
21.8.2008 13:00:30   
simvir
Sem nas 2. strani našlauser posted image , pa nas moram mal gor dvignituser posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
21.8.2008 13:14:00   
simvir
Glede na to, da je mali zadovoljen pod vrtiljakom lahko še malo napišem.

Oči (ki je dopoldne spet delaluser posted image ) je šel v službo in spotoma odpeljal še Nejca k svojimuser posted image . Bova imela s Tevžem končno popoldne zase. Ko bo zaspal bom šla še jaz z njim. Drugače pa tudi mene čaka likanje, pa še precej drugega bi se našlo.

Včeraj je bilo res luštno, Jaz sem bila sicer bolj leteča, ampak mislim da sem z vsako uspela kakšno reči. Je Nejc rekel da moramo še tjauser posted image .

Še spalne vreče. Imamo jo še od Nejca in sicer št. 2, pa mu je bila pri enem letu že premajhna user posted image (res da je že ves čas med večjimi). Nato smo pa v H&M-u kupili 1-3 leta (je tanjša in mu je bila na začetku res velika) in jo ima še sedaj. No zdaj poleti je brez. Hotela sem reči, da ne kupujte zelo majhnih, ker jim bodo hitro premajhne.
Tevžu sem jo enkrat probala dati, pa je bilo ok, samo je še malo pretopla. Čez kakšen teden bo pa že prav prišla.

Konec zabave...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
21.8.2008 14:07:11   
Majček28
dan punce, da se malo javim

včeraj je bil en super dan in kar navadit bi se dalo user posted image , prvo super srečanje in fulllll lepo, da se nas je tolk zbralo (Katka, fanta sta tko pridna pa luštna, da bi jaz tud takoj dvojček imela user posted image user posted image  ) (Urška, tudi tebe je bilo fajn spoznati in Tia bi komot nastopala v reklami za sampončke user posted image user posted image  )- mi je blo kar žal, da sem mogla prej it user posted image  sicer pa ni treba, da sem povsod čist do konca user posted image
No, sledilo je kosilo pri sestrični, vmes pa dobim klic, da sva zvečer vabljena na hobotnico izpod peke, tko da so nam tud večerjo drugi nardil user posted image user posted image user posted image
Zdej veste na kaj bi se dal brez problema navadet, a ne? user posted image

In ker sem cel dan hvalila Brino kako brez problema zaspančka mi je zdela pol ure tko tečkala pa se drla, da sem jo prav s težavo še z nasmehom ogovarjala in jo tolažla......zmgala sem seveda jaz user posted image

Vidim, da imamo vse iste posle za postorit....men se tud že likalnik smeje in me vabi, pralni stroj je pa tud danes še vse potrebno opral.....zdaj sem pa jaz na vrsti pa nimam časa več čakat, ker v petek odhajamo za 14 dni user posted image

pridem nazaj....se neki oglaša...že user posted image  

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
21.8.2008 14:15:33   
Majček28
uf, mi je ratal nazaj uspavat, upam da bo zdej vsaj kakšno uro mir

Vijolica: iiiiiiiiiii, kakšna luštna bejbika in vidim da ima tud rajš 'prečni' položaj v posteljici user posted image user posted image  naša se zagodi med prečke pol pa kliče uuuaaaaaa user posted image

Spalna vreča: pri men deluje 2kratno: se ne more odkrit in se ne more več zagozdit med prečke na posteljici user posted image user posted image  Pa sploh ne vem kolk je velika, ker sem jo dobila in listka ni več gor user posted image

Včeri sem šla pa prvič po ne vem kolkem šasu ob 22h spat user posted image  in moram priznat da je kar pasal, čeprav se mi zdi, da sem bila zjutri še vedno koma.... mogoče preveč spanja user posted image user posted image

da se ne bom sama s sabo pogovarjala...grem čist čist zares likalnik sprehajat

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
21.8.2008 15:32:25   
JABOLKO3
Živjo!

A smo danes vse pri cunjah? Jaz tudi besno perem in sušim in zlagam (kdo bo likal, pa še ne vem), ker jutri zjutraj zarana odrajžamo. Za šolo smo pa nabavili, sem se na hitro znebila 100 evrov, s tem da ima zvezke še od lani, učbenike smo pa v šoli naročili user posted image .

Grem delat.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
21.8.2008 15:43:07   
katka28
oj!

No mi smo nazaj. Otroka sta cepljena in sedaj imamo do 1.10. mir pred cepivi user posted image , danes sta teckasta, kar sem tudi pricakovala saj nista imela casa nic spati najprej razvojna ambulanta , kjer so ugotovili da se cist v redu razvijata glede na njuno dejansko starost ampak, da bi pa bilo vseeno fino it malo na fizioterapijo pa smo rekli ni problema tako, da 2.9. zacnemo resno telovadit user posted image . In potem se cepljenje spet cel pregled, kljub temu, da so jih v razvojni ( druga vrata isti prostor ) ze vse pregledali. Tako, da se spati nista imela casa. Zdaj smo doma dala sem ju v najino posteljico ( tam spita popoldansko spanje) in koncno je vse potihnilo tako, da lahko mama gre opravljati hisna opravila ( tu smo si pa vse enake nic nam ne uide...)

No pa se vijolica ali pa tosja : stari smo 6 mesecev Jakob ( 5370g in 59,5 cm) in Anze ( 5630g in 61 cm )

Mi mamo spalke do 6 mesecev in nasa dva se imasta nekaj prostora pol gremo pa tudi mi na vecje.

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

včeraj je bil en super dan in kar navadit bi se dalo , prvo super srečanje in fulllll lepo, da se nas je tolk zbralo (Katka, fanta sta tko pridna pa luštna, da bi jaz tud takoj dvojček imela  )

kar se pa dvojckov tice saj jih sploh ni problem narest. Ce rabis kak nasvet ti sam rec user posted image
mah nebi rekla, da sta samo nasa dva pridna meni se je zdelo kot, da sem v raju, ker so samo soncki bili okoli in veliko nasmejanih mamic kljub pomankanju spanca... .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
21.8.2008 15:44:32   
SpeliG
No, vidim da imamo bolj ali manj enake opravke...Midve sva se dopoldne spet potepale, tokrat na Zbiljskem jezeru, sva eno mojo kolegico probale navdušit nad dojenčki. Pa jo je Martina kar uspešno šarmirala, se na veliko smehljala in čebljala, tko da mislim da sva jo okužile...user posted image

Očitno bo sledila druga množična odprava Aprilčkov na morje, se nas kar nekaj pripravlja na morje..No, mi smo še en teden doma, potem pa via proti Dalmaciji, komaj že čakam..

Ste me kar prepričale za spalno vrečo, mislim da jo bo Martina fasala, tudi zaradi dvojnega efekta kot pri Majčku tj. Brini, seveda.user posted image
Ker je nogice tlačila skozi rešetke sem ji dokupila še en del blazin, da ima celotno posteljico oblazinjeno. In seveda bejba najde tisto malo luknjico, kjer se en del konča in drugi začne, ter uspe potlačit nogice vmes, neverjetno.

A vi tut zdaj kaj težje previjate, ker se tko zvijajo? Nogice tišči v luft, ji jih dvignem pa dvigne celo ritko in se mi obrne na hrbet. Zdaj ji že moram dat kaj v roke, da se zamoti in pozabi na previjanje, kaj šele bo?

Ja, ene ste pa že pridne in nabavljate zvezke za šolarčke, je kar drag špas, nas še vse čaka. No, sicer ste pa videle v Mostecu, da naša že zdaj hodi s knjigo po svetu, tko da bo ziher rada hodila v šolo.

A tolk sem se razpisala, jao. .. Nič, kar grem, lepo se imejte!!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
21.8.2008 15:47:40   
SpeliG
Katka, lepo da ste uspešno opravili, upam da ne bo kakšnih reakcij po pikici.

In nič se ven vlečt, smo prav dobro videle v Mostecu, da sta bila Anže in Jakob tut pridna za dva! Res, mi je bilo prav na misel prišlo, kaj če se oba začneta jokat, kako ti to zrihtaš, pa sta samo mirno vlekla vsak svojo dudko in opazovala..user posted image user posted image  

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
21.8.2008 15:55:42   
katka28
Mah ko vklopita sirene se jima mamica samo smeji in jima lepo razlaga, da ima samo dve roki , ko pa pridejo flaske zavlada v hipi tisinauser posted image po moje, ko bosta zacela govorit bo prva beseda leva in desna roka user posted image user posted image

Dobili smo zeleno luc za uvajanje goste hrane zdaj se bo sele zacela festa ( upam, da bomo zdaj nehali polivat, ker sem ze tako jezna, da ne moremo nikamor brez plenic okoli vratu user posted image ) nasa kuza bo najbolj srecen pes na svetu saj menim, da bosta Jakob in Anze kar lepo poskrbela zanjo s priboljski. Sama pa bosta po hranjenju prava user posted image ....

Tudi pri nas bomo menda koncno sli svaj ta nekaj dni proti morju ali pa v toplice ( so rekli, da ni nic narobe ce se otroka malo namocita v bazenu ).

Ej punce enkrat bi se lahko zmenle in sla skupaj na bazen ( bi okupirale cel bazen s Fredovimo obroci user posted image ).....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
21.8.2008 15:57:45   
katka28
Ce ne bomo vedele kam bi se dale v septembru

V začetku septembra vas poleg vstopa v šolo ali vrtec čakata dve pomembni prireditvi za otroke. Nobene ne smete zamuditi!

Lunin festival, praznik otrok, se bo v soboto 6. septembra odvijal v parku Tivoli. Lunino pravljično mesto, kjer boste s svojimi otroki kuhali, modelirali, peli, plesali, šivali ter počeli mnoge zabavne reči, vas nestrpno pričakuje.

Med 11. in 14. septembrom pa bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani izobraževalno-sejemska prireditev Otroški bazar. Ne zamudite bogatih, kreativnih in zabavnih delavnic za otroke, zanimivega izobraževalnega in kulturnega programa, nagradnih iger ter številnih atraktivnih predstav. Pridite na zabavo in druženje!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
21.8.2008 16:07:31   
novopecena
ojla user posted image
mi je kar malo nerodno ko se nič ne jevim. sicer sem zdaj že 2 dni na rrju sam sem malo prebirala za nazaj pa mi je kar malo hudo ker so se iskre krešaleuser posted image no ja pač nismo vsi za vse, komentirala pa ne bom ker se strinjam z vsemi odgovori.

smo se pa malo potepali po slovenski obali in je mali tako užival v morju v obroču da mi je celo 2x zaspal v njemuser posted image smo pa kampirali (šotor+kamper=avtodom) in je blo superca fenomenalno. sva se z mojim dragim odločila da bomo še v septembru malo ponoviliuser posted image

sem pa hotla malo pofirbcat med slike iz mosteca in mi jih ne odpre-je naslov popoln? kao mi napiše da je stran poteklauser posted image a to ima tud rok trajanjauser posted image

a lahko malo o mojem reneju kaj napišem?user posted image
imava namreč totalno zmedene noči in jest sem že čist posušena (sj me že prej ni blo velik skupajuser posted image ) že približno 4 dni se zbuja na 1,5 ali 2h in hoče jesti, čeprav pol ne je veliko in se samo crklja. pa sem pomislila da mi primankuje mleka sam pol bi tudi čez dan bilo tako dojenje pa ni-je celo na 3-4h user posted image sem šla v dm in kupila AM od babylova in sem ga včeraj zvečer naredila in dala flašo-seveda se je user posted image in debelo gledal ampak je šlo. pa da ne boste mislili da je bil pol mir-kje pa. po 3eh urcah ali mami zizo na plano pa jejmo-katastrofa!
ima katera kako idejo oz. rešitev?

a se komu že zobki pojavljajo? saj polžki so mislim da skoraj že vsi ampak a kateremu user posted image malo manjka do prodora? kateri pa 1. pogledajo na plano-zgornji al spodnji?

pridem nazaj

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
21.8.2008 16:46:05   
katka28
Pri zobkih sem ravno danes pediatrinjo vprasala naj bi najprej prisli spodnji prednji je pa lahko tudi tako, da pridejo kaksni od zadaj ( od otroka do otroka je razlicno ).

Glede hranjenja pa kaj pa vem kako pa jesta cez dan tudi na 2 uri ali na vec? Poskusi mu tudi drugo hranjenje, ko zvecer klice za zizo dati adaptirano mleko mogoce mu zraven dodas kaksno kasico, ki je temu namenjena, da bo zadeva malenkost gostejsa in bo mogoce potem trebuscek dal za nekaj casa mir.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
21.8.2008 20:43:16   
simvir
Kje pa ste, a vse pakirate za user posted image ?
No tiste, ki se v teh dneh odpravljate na dopust, uživajte.

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

a lahko malo o mojem reneju kaj napišem?user posted image

Sem se tudi sama že vprašala ali sploh lahko še kaj napišemuser posted image . Ampak se mi zdi, da je tale rr tudi zato, da se skupaj z drugimi mamicami veselimo dosežkov svojih user posted image . V naslednjih mesecih se bodo ti kar vrstili in za vsakega od njih bomo zelo vesele. Seveda ne rabimo pisat vseh podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moram takoj povedatuser posted image , da je zadnja dva dni Tevž kot kakšen klovenček, ker ima večkrat obuti različni nogavički. Zdaj je začel nogice v usta tlačit, pa mu včasih na hitro zamenjam le mokro nogavičkouser posted image .

a se komu že zobki pojavljajo? saj polžki so mislim da skoraj že vsi ampak a kateremu user posted image malo manjka do prodora? kateri pa 1. pogledajo na plano-zgornji al spodnji?

Načeloma pridejo ven najprej spodnje nato zgornje enke, se mi zdi da dvojke pa obratno.

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

A vi tut zdaj kaj težje previjate, ker se tko zvijajo? Nogice tišči v luft, ji jih dvignem pa dvigne celo ritko in se mi obrne na hrbet. Zdaj ji že moram dat kaj v roke, da se zamoti in pozabi na previjanje, kaj šele bo?

S previjanjem zaenkrat še nimamo težav. Večji problem je oblečt body ali pa majčko, ker velikokrat tlači roki v usta in ju sploh ne pusti stegnit user posted image .

Katka upam, da ste cepljenje dobro prenesli in da sta se fanta naspala. Pa lep začetek uvajanja GH vam želim. Si sploh ne predstavljam dvojne packarijeuser posted image . Ampak verjamem, da bosta tvoja user posted image  tudi pri tem super pridna.

Majček verjamem, da bi se hitro navadila na tak dan kot je bil včeraj. Samo potem bi pa spet rekla, da kile nočejo več doluser posted image user posted image .

Tevž je medtem že zaspančkal, zdaj pa čakam da oči še Nejca domov pripelje.

< Sporočilo je popravil simvir -- 21.8.2008 20:44:37 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
21.8.2008 21:25:04   
NaTaŠa*
user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm
5. mesec-Anže - 4880 g
             Jakob - 4500 g
6.mesecev-Anže- 5630 g, 61 cm
             Jakob- 5370 g, 59,5 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

- Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

- pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

- SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3.mesec- 6120 g, 60 cm     

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ? cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm 

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm    

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm  

-  srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      
user posted image   

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.8.2008 21:37:39   
katka28
Ja danes je pa res bilo bolj bogo na forumu, punce so ze vse napol na  tudi jaz bi sla ....pa bo moj mozek imel kar delovno do konca meseca.

Septembra pa sem se odlocila, da grem v solo ( izredno srednjo) , da naredim vzgojiteljsko to mi je bila vecna zelja zdaj , ko sem doma imam pa moznost ( mogoce se bo kateri zdelo hecno, da imam pri dveh otrocih se cas za to  ) in spet ne bo casa za dopust. Bom verjetno kar mala dva popokala in bomo sli v toplice vsak dan drugam.

Novopecena: ti kar napisi kaj je novega s tvojim fanticem zato smo tu, da se skupaj veselimo novih dosezkov.

Simvir: nas je tudi opazil, da ima nogice ampak za enkrat jih samo z roko raziskuje. Pisane nogavicke pa jima jaz devam zato, da opazita svoje noge. Se mu prav smejimo, ker vsake toliko ko Anzetu uspe prijem se sam tako smeji svojemu dosezku, da se mores zraven.Jakob pa se ni tako dalec....

Previjanje: za enkrat se zmagujem ampak, ce bo tako kot je bilo pri kolegici bom kmalu izgubila bitko. Ona se je navadila oblaciti plenicke tudi , ko je bil otrok na trebuscku. Punce moje kaj nas se caka...

Tako zdaj sem pa dovolj bluzila..pocasi grem spat. Tiste, ki greste na morje srecno in lepo vreme tiste, ki boste doma za mirno spanje.

pa pa

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.8.2008 21:37:46   
NaTaŠa*
katka user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno cepljenje. Sta pa že ornk fanta, se tako lepo redita. Še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
21.8.2008 21:44:31   
NaTaŠa*
user posted image

- Katka28 (22.4.2008): Anže 1500g; Jakob 1370g------>>> user posted image user posted image user posted image
ZA DOPOLNJENIH 6. MESECEV
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   
- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm ------>>> user posted image user posted image user posted image
ZA DOPOLNJENE 4. MESECE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm------>>> user posted image user posted image user posted image
ZA DOPOLNJENE 4 MESECE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 21.8.2008 21:46:49 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
21.8.2008 21:51:05   
Majček28
čer, sem prišla mal počekirat pa vidim, da ni kakšne hude debate, kje pa ste user posted image user posted image user posted image

Katka, to bo veselje pri papcanju, to morate na kamero posnet user posted image  Sicer pa bo tud očka pomagal pa se boste super porihtal user posted image  Ko pa se z mojim odločva za novi naraščaj, bosta pa vidva z dragim prišla kakšne inštrukcije dat...samo teorijo, da ne bo nesporazuma user posted image

Simvir, ja kg imajo amplitudo navzgor..je treba za mlekca skrbet user posted image  (kao user posted image  ), sta pa bila kosilo in večerja morskega okusa/ testenine z gamberi in paradižnilom za kosilo in hobotnica z zelenjavo za včerjo...sej to ni tolk kalorično user posted image ....no, ne bi bilo če ne bi zraven pivičko pila....spet za mlekec user posted image

Previjanje, ja tud pri nas je to ratal že podvig, ampakpomaga če ji kaj v roke vtaknem potem pa tko gleda kot da bi ji kakšen logaritem dala za rešit in prepričana je, da je rešitev nekje v ustih user posted image user posted image user posted image

Novopečena, ja kj si se pa skrivala, smo te pogrešale? Lahko pa da ma Rene preskok v rast user posted image ...drugač pa ti žal ne znam svetovat.

Jutri se torej odpravljamo na morčija in moram zlikat še dva današnja stroja cunj, zato se bom za enkrat poslovila.Mogoče pridem še mal pogledat med vas nočne ptice...če ne bom preveč zzzzzzzzaspana

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
21.8.2008 21:59:27   
SpeliG
Sej veste da jaz nisem glih med "nočnimi", ampak sam toliko sem hotela napisat, da se naj nikar nobena ne dvomi ali sploh pisat o svojem dojenčku, sej zato smo tukaj, ne? To nas je združilo in nas najbolj povezuje, zanimivo je prebrat kaj počnejo drugi otročki, valda!
No, vsaj jaz bom kar pisala o naši punci, pa tut če vas ne zanimauser posted image ..

Majček, uživaj na morčku!

Jabolko in vse ki se tudi odpravljate kam, ravno tako!

Nočka!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
21.8.2008 23:38:15   
JABOLKO3
Hoj!

Prišla sem le še toliko sem gor, da rečem čao do naslednje nedelje. Tiste, ki se tudi še odpravljate na dopust in tiste, ki se ne - lepo se imejte in uživajte. V začetku septembra bo pa tako kak teden sam dež, ko se spet vse na čveku zberemo.

pa, pa

NiLe - poslala sem ti ZS.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
22.8.2008 0:01:56   
Majček28
ura je že pozna, cunje so zlikane, mož spi, dete spi, mama pa čaka da bo čas za dofilat....pa je res tko kot je že srečka pisala- mama je vedno prva in vedno zadnja user posted image

no, da ne zamorim, sej je fulll luštno in ne zamenjam....likanje je drugo pa ne user posted image

zjutraj moram še po nabavo kozmetike in pleničk, tko da bom dopoldan v Supernovi, če bo slučajno katera tam gremo na kavico user posted image , Verjetno pa ne bo časa še za rr, me čaka še pakiranje, zato
punce uživajte, družite se kaj pa velikkkkkoooo pišite o svojih otročkih, zato smo tukaj user posted image

p.s. bomo pa spet v Premanturi (Pula ),če katero kaj tja dol zanese vas z veseljem sprejmemo v goste user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......