Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 22:16:26
|
|
|
|
arabela*
|
babe,zdaj sem si privoščla sendvič z slanino,pa sirom,zravn pa kot ponavadi dve šalčki čaja. A se zavedate,da imam še do konca samo še 10 dni,hallllloooooo?Ma niti jaz ne dojamem,kaj šele drugi
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 22:35:57
|
|
|
|
KAHLO
|
oj bejbe!! Pester dan je za mano sem prej že celo litanojo napisala pa me je dol vrglo.....to me tako Skratka zjutraj sem bila z našo lunco na kofetku in je blo super, sam se ji je mudilo naprej, tako da se še prav ogret nisem mogla za čvek no se mi pa zdi da bistveno preveč govorim lunca ti pa moram rečt da mi je blo pol full žal k še nisi šla k meni, da bi ti pokazala, sobico od naše princeske (upam da bo princeska, ker ma na punčkasto pomalano ), mislim da bi ti še komod pripešačila v 4. nadstorpje , zoe pa skoraj ne bi mogla povabiti, ker nevem če nebi kje tam v 2. ali pa 3. nadstropju rodila Zoe....upam da sem ti vse nabavla tako kot si naročila....in da ga nisem kje biksnila No pol sem šibnila k frizerju, in pol me je frizerka takoj oblajala ker je tudi nosečka ampak bl ta frišna, je januarčica 09.....in pol mi je zastavla en kup vprašanj, k smo jih imele me k smo ble v 4. mesecu jo je blo prav zabavno poslušat. Mi je pa razlagala da njena teta dela v lj porodnišnici in je v petek bla full gužva baje se je od 23 pa do 5 ure zjutraj rodilo 20 otrok......sploh nisem mogla verjet, je rekla da je full gužva tako da zgleda da rojevajo k po tekočem traku....mi je rekla da je ena njena kolegica v 45 minutah rodila................ma nisem mogla verjet...no še zdaj ne...... Bark...pošlji sms pol v ponedeljek, če se boš potepala po lj, lana lunca ti tudi!!!....seveda če še bo katera druga v lj......ima tud da se javi.... aja punce mam pa še eno vprašanje, jaz opažam zadnja dva tedna da me full bolijo dlani oz. členki pr prstih, k jih stegnem ali pa če hočem nardit pest.....pa pojma nimam a je to zato k mogoče ponoči pesti stiskam, no malo mam tud zatečene prste večer na rokah.....a je možno a je to....ampak je prav tak čuden občutek v rokah, k da bi cel dan na bradlji visela mogoče mam pa v prstih popadke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 22:59:26
|
|
|
|
arabela*
|
Joj kahlo, ti si slika.Zakaj pa stiskaš pesti ponoči Mene pa v nogah vsako noč zgoraj v bedrih dajejo krči,mislim da so neke vrste popadki
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:01:17
|
|
|
|
amor real
|
jutrooooo, dannnn, večerrrr Končno imam malček časa za čvek... Ta najin Pikec mi tako pritiska na mehur, da je joooj, zjutraj še nekako gre, zvečer pa se mi zdi, da bo "tam spodaj" vse padlo ven in mislim, da je Pikec zamenjal moj mehura za povštrček . Danes je Pikec dobil še zavese, v soboto baje pride po pošti varuška s kamero in tako smo uradno zaključili z nakupovanjem za vsaj za nekaj časa. Kar je zelo dobra novica, ker je bolje, da ne seštejeva vseh stroškov, je pa res, da sva verjetno kupila marsikaj, kar morda ne bova niti potrebovala Čestitke vsem tistim, da so se jim njihovi sončki obrnili na bučko , pa vsem za uspešno opravljene preglede, ctg-je ipd. Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:05:23
|
|
|
|
arabela*
|
amor real,kje si naročila varuško in za koliko??
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:07:43
|
|
|
|
amor real
|
Naročili ste: ---------------- Količina 1 ks Stevilka izdelka 260041 Ime Video-elektronska varuška Cena 119.00 EUR Vsota 119.00 EUR ------------------------------------------------ <--- Totals ---> Vmesna vsota 119.00 EUR Stroški pošiljanja 4.00 EUR Skupna cena 123.00 EUR Vsebovan davek na dodano vrednost 20.50 EUR Načina plačila Po povzetju Dostava Dostava po pošti Conrad Electronic d.o.o. k.d. Ljubljanska cesta 66 1290 Grosuplije Tel:01 78 11 240 Fax:01 78 11 250 Email: narocila@conrad.si
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:09:06
|
|
|
|
amor real
|
www.conrad.si pa si poglej kako izgleda, meni se zdi fanj, sem jih tudi kontaktirala po telefonu, da ne bo spet čez 20 dni odgovor, da jih nimajo več...., pa so mi zatrdili, da jih dobijo direktno iz Nemčije in da jo dobim v soboto. Bomo videli, če bo res...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:09:43
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:23:00
|
|
|
|
morango
|
Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid? Testi so v enem tednu gotovi, stanejo pa 12 €, tako da ne gre za kakšen strošek, je pa verjetno fajn to nardit. Jaz sem pa zdaj iz Ljubljane, sem nakupila še zadnje stvari v Müllerju: pleničke, robčke za rito, vrtiljak za zibko, pol pa še en tak lušen pajacek - bolj debel pliš za ven - in še eno lušno odejico v HM. Zdaj pa se moram res ustavit in nehat, ker ima to dete vse, kar rabi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:24:11
|
|
|
|
amor real
|
Ciao, Morango! Veš kaj me zanima, zakaj si bila pri Merlu ob 6,40, kaj ta bris ti ne more vzeti v svoji ordinaciji?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:24:22
|
|
|
|
morango
|
Ampak je en tak fajn občutek pripravljat stvari za , a ni? Sem še čist raznežena od vseh tistih cotkic.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:26:21
|
|
|
|
amor real
|
Saraya, spet samo midve tukaj ponočujeva Upam, da ne bo to pravilo, ko bodo naši rojeni in bova dežurali, kdaj se bodo oglasili
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:27:19
|
|
|
|
morango
|
Veš kaj me zanima, zakaj si bila pri Merlu ob 6,40, kaj ta bris ti ne more vzeti v svoji ordinaciji? Amor real, po pravici povedano, ne vem. Mislim, da zato, ker to naredi še pred svojo službo, nič ni treba čakat, pol pa bris takoj pošlje v Microlab v Lj in že začnejo s testiranjem. Saj pravim, bilo je tako mirno in v nekaj min je blo konec. Pa še mal me je pomiril, da je vse OK. Itak imam čez 1 teden pregled.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:28:19
|
|
|
|
amor real
|
Res je, da so stvari tako luštne in kar ne moreš nehati nakupovat , še dobro, da vsako toliko pride izpisek iz banke, pa te opozori, da morda, pa res ne potrebuješ vsega tega
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:29:49
|
|
|
|
amor real
|
Jaz ga bom jutri poklicala, ker imam pregled 27/8 in bi rada, če bi se dalo, da mi takrat vzame bris, ker se bojim, da ne bomo preveč čakali in bo prepozno, ker me bo porod prehitel
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:30:20
|
|
|
|
morango
|
Res je, da so stvari tako luštne in kar ne moreš nehati nakupovat , še dobro, da vsako toliko pride izpisek iz banke, pa te opozori, da morda, pa res ne potrebuješ vsega tega Ja, se čist strinjam, mogoče bi morali zdaj izpiski prit večkrat na mesec, da se mal ustavim.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:33:19
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Jaz ga bom jutri poklicala, ker imam pregled 27/8 in bi rada, če bi se dalo, da mi takrat vzame bris, ker se bojim, da ne bomo preveč čakali in bo prepozno, ker me bo porod prehitel Ti ga kar vprašaj, čeprav se mi zdi, da ima kar vse pod kontrolo in verjetno še ni panike in imaš dovolj časa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:33:36
|
|
|
|
amor real
|
Ma, naj kar zapravljamo, saj kupujemo za naše sončke in sploh sva midva toliko let sanjala le o tem , tako, da je sedaj toliko lepše nabavljat stvari, čeprav še sedaj včasih ne morem verjeti, da nama je tako po čudežu ratalo zanositi in da je najin Pikec kmalu tukaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:34:46
|
|
|
|
arabela*
|
pri meni je pa tak zanimivo.Ko sem bila prvič ,nisem imela nobene volje kaj nabavljat.Sem se zelo veselila,ampak nabavla da bi kaj.Nula.Ko me je moj peljal iz P ko sem rodila,smo se v lekarni in drogeriji ustavli,da smo vse nakupli.Še zibko mi je on sestavljal in posteljnino poštimal,ko sem že bila v P.res hecno. Sedaj pa imam vse na kupčku,ko v vojski.Nič ne manjka,edino še dudica,pa vata .Pa še celo stanovanje smo obnovili,pa poštimali,bognedaj,da kaj ne bi bilo
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:35:53
|
|
|
|
amor real
|
JUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kar sem obljubila sem izpolnila in to je, da bom dobila 3 zvezdice preden bom šla rodit la, laaa, laaaaa KOLK SEM JAZ VAŽNA
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:36:53
|
|
|
|
amor real
|
Saraya, kaj se ti zdi tista varuška kaj vredna
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:38:51
|
|
|
|
amor real
|
SARAYA, no mi smo tudi belili stanovanje, pa položili še v eno sobo parket, pa menjali ena vrata.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:47:29
|
|
|
|
arabela*
|
amor real,ja meni se nasploh te varuške zdijo zlo vredu. Čeprav sem se jaz tako dolgo zabavala,pa iskala,da sem obupala.Pa imam zdaj navadno,no le kamere ni .
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:49:36
|
|
|
|
arabela*
|
Ma to je tak noro,ko me še zdaj ta delavnost daje.Kar ne morem odnehat.Zdaj že mam v mislih,da bi na vsa okna dala rolete delat.Mah sem že čist nora.Upam,da se umirim,ko bom rodila.
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 23:53:28
|
|
|
|
amor real
|
Upam, da se bomo res umirile, oziroma nas bodo naši razgrajaši umirili v tej smeri, ker ne bo več časa za take stvari
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?