|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
21.8.2008 20:42:02   
Lara Croft
Ženske moje..... jst sem tku srečna danes.... user posted image user posted image

Naša lepotička se je obrnila na glavo..... zdej je to tudi uradno potrjeno..... težka je cca 2700-2800g..... Maternični vrat je še lepo zaprt.... vse OK....
Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko.... user posted image user posted image

Sem šla pa v šestih tednih gor 4,5 kg..... hmhmhm.... ne vem, se mi ne zdi, da veliko pojem..... user posted image

Ma zdej se ne bom pustila zamorit..... Danes sem srečna..... user posted image

CTG pa imam čez dva tedna.... je rekla moja ginek., da je boljš čim kasnej se kazat po bolnici, da se kdo ne zmisli, da je čas za rodit, čeprav ni...... Ma sem ji rekla, da se jaz ne bi kr tko pustila.... samo zato, ker bo morda čez dva dni polna luna in gužva, danes pa je ni..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
21.8.2008 20:46:21   
ključek
Naša lepotička se je obrnila na glavo..... zdej je to tudi uradno potrjeno..... težka je cca 2700-2800g..... Maternični vrat je še lepo zaprt.... vse OK....
Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za obrat in nasplošno, ker maš eno fejst deklco pod srčkom.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4127
21.8.2008 20:48:23   
Lara Croft

čestitke za obrat in nasplošno, ker maš eno fejst deklco pod srčkom....

Sem ji sporočila.... user posted image user posted image Je rekla, da si tudi ti fejst babnca.... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
21.8.2008 20:50:34   
gloria
Ženske moje..... jst sem tku srečna danes....

Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko....

Sem šla pa v šestih tednih gor 4,5 kg..... hmhmhm.... ne vem, se mi ne zdi, da veliko pojem.....

Ma zdej se ne bom pustila zamorit..... Danes sem srečna.....

CTG pa imam čez dva tedna.... je rekla moja ginek., da je boljš čim kasnej se kazat po bolnici, da se kdo ne zmisli, da je čas za rodit, čeprav ni...... Ma sem ji rekla, da se jaz ne bi kr tko pustila.... samo zato, ker bo morda čez dva dni polna luna in gužva, danes pa je ni.....

...super user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4129
21.8.2008 20:56:33   
arabela*
lara user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
21.8.2008 21:14:38   
bark
Lara a so prečekiral,če je sam enauser posted image user posted image user posted image
Čestitam za obratuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
21.8.2008 21:16:16   
bark
Ej babe,a če nimaš poročnega lista,a pol moraš imet priznanje očetovstva s sabouser posted image
Midva sva sicer to že opravla,ampak nimava nobenga izvoda,da bi ga nesla s sabo v Puser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
21.8.2008 21:18:36   
bark
Jst pa berem Modrost rojevanja, pa sem čist not padlauser posted image ......pa še sama sem doma danes.Moj dragi ima zadnje dni ful dela v službi-zaganjajo novo linijo,tko da je mogu danes nazajuser posted image , me je pa vmes prišu mal pogledat in pocartatuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.8.2008 21:19:18   
bark
Uuuuuu monologiuser posted image user posted image user posted image , grem raje nazaj za knjigo

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.8.2008 21:19:28   
ključek
Sem ji sporočila.... user posted image user posted image Je rekla, da si tudi ti fejst babnca.... user posted image user posted image

..............user posted image ...............

Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.8.2008 21:20:09   
ključek
Ej babe,a če nimaš poročnega lista,a pol moraš imet priznanje očetovstva s sabo

jz mislm, da ne. sej to na CSD urejaš.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.8.2008 21:22:03   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ženske moje..... jst sem tku srečna danes.... user posted image user posted image

Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko.... user posted image user posted image

Čestitke lara user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.8.2008 21:22:49   
pf
Lara Croft čestitke za obrat na glavico.
Bark ne rabiš tistega lista za očetovstvo, itak ga ne moreš dobiti, saj ni do konca izpolnjen še, mora vsebovat še ime user posted image , poročni list pa si doma skopiraj en izvod, če bo že glih kdo spraševal zanj, čeprav mislim, da to ni toliko pomembno, kaj pa tiste ko še niso poročene, a veš.
Me to you tale kolegica ti je pa favš, ker boš imela hiško in otročka v tem letu. Krčov ne bo imel baby nič več ali nič manj, če se selite ali ne ji reči. Itak kot je rekla Saraya, saj takim malim se tak dogaja in jim je vseeno kje so, ker jim je vsepovsod lepo. Kar pogumno naprej z delom na hiški.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.8.2008 21:23:59   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Jst pa berem Modrost rojevanja, pa sem čist not padlauser posted image ......

Men je ful carska knjiga user posted image user posted image user posted image  pa ful praktična, bi jo morala vsaka user posted image  prebrat

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.8.2008 21:28:00   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Me to you tale kolegica ti je pa favš, ker boš imela hiško in otročka v tem letu. Krčov ne bo imel baby nič več ali nič manj, če se selite ali ne ji reči. Itak kot je rekla Saraya, saj takim malim se tak dogaja in jim je vseeno kje so, ker jim je vsepovsod lepo. Kar pogumno naprej z delom na hiški.

Se tudi jaz strinjam. Namesto da te po nepotrebnem živcira, naj ti rajši pride pomagat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.8.2008 21:29:43   
ključek

pa taka kolegica, a???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.8.2008 21:36:57   
lana luna
V poštev bi prišel tudi Kranj, glede da nisem daleč stran.

optimitem iz kje pa si če smem vprašat. ker jest sem iz Kr in bom v Kr rodila, pa iščem cimre, tam od 15.9. naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.8.2008 21:37:28   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image .................mal pred tv, pol pa u mižule...............kr neki zeham...........user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko......................

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.8.2008 21:38:19 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.8.2008 21:38:00   
lana luna

[/quote]

Jaz sem bila tudi prejšnji teden in imam že izvid - negativen user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
[/quote]

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image jest mam pa to 1.9. na sporedu. a to je drugač samoplačniški, a ne? to pride od 20-30 eurov?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.8.2008 21:39:19   
lana luna
Pa dajte
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa dajte babe,danes ste pa rs mrknile.
Da mi niste šle rodit slučajno.
Lara,me to you,lana,največje čvekeuser posted image user posted image

ne jest sem še v enem kosuuser posted image user posted image user posted image ampak sem dons spet ceu dan lumpala. pa mal smo otroško sobico belili. prou en zanimiv vzorec smo nardili. bom poslikala ko bo sobca fertik, da boste mal učke napasleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.8.2008 21:41:35   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe,kaj mislite,da je kaj narobe,če grem drugič rodit,pa partner nima potrdila iz MŠ?Že stokrat prežvečeno,samo mi ni vsak dan tiste sestre po porodnišnici za iskat,ko en trotluser posted image

ma pa sej mu pomojem ne morjo vrat porodne pred nosom zapretuser posted image drgač se pa skregej, pa reč da tut ti ne greš v porodno, pol nej se pa odločjo. se ni pametn z user posted image kregatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.8.2008 21:44:03   
lana luna
ker jaz pravim-če ne kompliciraš, se vse da.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tole izjavo gre danes nobelova nagrada naši dragi me to you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se seli takrat ko tebi paše. sej boš vidla kako bo otroček se obnašal, pa se boš že po tem ravnala.

Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.8.2008 21:46:29   
lana luna
Sem šla pa v šestih tednih gor 4,5 kg..... hmhmhm.... ne vem, se mi ne zdi, da veliko pojem.....

ma to se mal voda nabira. ne se sekirat boš itak hitr dol spravla.

pa user posted image user posted image user posted image user posted image za obrat in za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.8.2008 21:52:04   
talytha
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Ej babe,a če nimaš poročnega lista,a pol moraš imet priznanje očetovstva s sabouser posted image
Midva sva sicer to že opravla,ampak nimava nobenga izvoda,da bi ga nesla s sabo v Puser posted image

Midva sva šla na CSD in sva tam dobila izvod...je rekla da je to isto ko če v P podpiše al pa če imaš poročni list. No midva poročena nisva, njega pa lep čas ne bo (včeraj odšel na misijo na Kosovo). Pokliči na CSD če ti lahko naredijo en izvod al pa kopijo...itak morajo imet to v arhivu!

Lara Croftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER!!!! samo da je obrnjena...jaz sem bila čist preč ko je bila v 36. tednu prečnouser posted image No pa je zdaj tut ok!user posted image user posted image user posted image   Samo da še do konca obdržijo takšen položaj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.8.2008 22:16:17   
optimizem
Lana luna - jaz sem iz okolice Medvod. Tako da če si za kako kavico dopoldne se lahko zmenive. Priletim v KR. Cimre pa ne bove kar sem jaz sedaj že odločena da grem rodit v LJ.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?