|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
21.8.2008 8:59:44   
annie
TIANNA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!! user posted image user posted image user posted image

Noč je bila kar v redu z enkratnim dojenjem, edino jaz se počutim kot ožmekana cunja, ful me nekam glava boli in kiham...hm, upam, da se kaj ne kuha user posted image user posted image

Danes pa mi ni potrebno kuhati, kar mi paše, glede na moje stanje. Bomo danes pri tašči jedli, ker imava z dragim pri njih malo krompirja posajenega in ga bomo danes popoldne spravili. Upam, da bom do takrat že boljeuser posted image

Zdaj pa greva z Nikom malo na svež zrak, se že sonček kaže...lep dan želim.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.8.2008 10:35:23   
lemavrica
TIANNA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN,NAJ SE TI URESNIČI VSE KAR SI NAJBOLJ ŽELIŠ IN DA SE TVOJA SESTRICA ČIMPREJE POZRAVI IN PRIDE DOMOV.
 user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.8.2008 10:38:17 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.8.2008 10:51:01   
Naty 76
Jutro. No zame je danes dan že dolg, ker smo zgodaj vstali in že bili v posvetovalnici. Oba ata bila pohvaljena. Ne vem kako jim uspe, da ravno takrat pokažejo vse kar znajo. No, zdravnico smo prav pošteno nasmejali. Ceplena je bila samo Tia, Žan pa ima čisto malo vneto grlo in bomo rajši počakali da bo čisto zdrav.

Sandra mere za seznamček.

Tia - 9130g in 76cm
Žan - 8820g in 74cm

Spet je tako kot je bilo pri rojstvu, sestrica prehitela bratcauser posted image .

Helenav uživaj na dopustu. tudi nas še čaka. Že odštevam dneve kot kak  mali otrok.

Rožica upam, da je mali zdaj o.k. Vem, kako se zapomnejo ko jih kaj boli. Tia se za svoja ušeska še vedno boji in mislim, da se še nekaj časa bo.

Vse pride na vrsto prej ali slej. Tudi trma. Mislim, da zdaj že vejo kaj lahko in kaj ne. Pri določenih stvareh mala2 ko rečem, da je nekaj ais in ava že gresta stran in pustita pri miru. Tia to sprejme tako, da me najprej prav grdo pogleda izpod čela. Pa kaj pišem, Žan zdaj na tleh zraven mene vleče kabel in govori ais, aisuser posted image

Zdaj moramop pa še nekaj pomalicat in v trgovino.

Ja, Tianna vse naj naj za RD. Kar želim sebi to želim tudi tebi.
user posted image

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.8.2008 11:02:24   
lemavrica
Lina a ta marela od Haucka ki jo imaš je trikolesnik? kje si pa kupila voziček?

Sem klicala na Sonček in so mi rekli da varovalo ne paše na Zapp-a in da so oni probali ga namontirat na Zappa in jim ni šlo, tako da žal zapa ne bom kupila, ker sprednje varovalo pa rabimo.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.8.2008 11:09:39   
Anonimen
Punce, hvala. user posted image  user posted image  

Lemavrica: Res so ti to rekli?! Ma čudno. Jaz sem kupila varovalo za Speedi-ja in popolnoma paše na Zapp-a. Lahko ga slikam in ti pošljem na mail, če hočeš. Zdej pa res ne vem zakaj so ti to rekli. Razen, če imajo kakšno drugo varovalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.8.2008 11:15:45   
Anonimen
user posted image  Koliko imajo št. nogice vaši sončki?

Sandra: Za bakala ne vem. user posted image

Naty: Super za pohvale v posvetovalnici! Kam pa greste na morje?

Previjanje: Mučenje tudi pri nas. user posted image  Včasih se je tako z veseljem previjal, zdaj pa ni šans. Prav muka mu je tistih 10sekund ležati na hrbtu, da mu zamenjam plenico. user posted image

Annie: Ja, naš se tudi vleče za lulčka in zdraven full smeji. user posted image  

Rožica*: Upam, da bo zdaj s tvojim sončkom ok. user posted image

Obutev: user posted image  Kaj jim boste kupile? Čevlje al superge? Ok, copatki so nujni, ma.. Kaj pa ostalo? Naš še ne hodi in res ne vem kaj naj mu kupim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.8.2008 11:24:55   
lemavrica
Tianna dej prosim slikaj mi varovalo ko je montirano na Zapp-u da vidim to zadevo in se odločim. A si ga brez problema namontirala? Moj mail ti pošljem na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.8.2008 11:34:51   
lemavrica
Tianna kako je zdej z avtom? A si že kaj našla. Upam da te bo dragi presenetil za RD s kako hudo mašino.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.8.2008 11:35:07   
LINA31
Ola....
tianna...vse naj najuser posted image user posted image . Žan ima 20-21 št.nogice. Glede obutve sem jaz že pisala.

sandra85...ti si pa vedno tolk pozna, jaz do takrat že pol noči spimuser posted image user posted image . A nisi zjutraj nič zmatrana?
Svaka čast.user posted image
lemavrica...ne naša marela je štirikolesnik. Bom pripopala slikico...sem ga kupila v BC...je bil v akciji.

naty76...lepe merice...bravo.

Žan spi prvo rundo...je spet pol ure trmaril, ampak pol pa zaspal...ALELUJA

Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.8.2008 11:37:11   
LINA31
user posted image
Tukaj se uredu vidi voziček...za 35 eur...več kot SUPERuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.8.2008 11:37:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Glede obutve sem jaz že pisala.

Ja, sej zate sem si zapomnila. In za Sandro in Dreamz, tudi. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.8.2008 11:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna dej prosim slikaj mi varovalo ko je montirano na Zapp-u da vidim to zadevo in se odločim. A si ga brez problema namontirala? Moj mail ti pošljem na ZS.

Prav brez problema se ga da gor, samo klikneš pri strani in stoji. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.8.2008 11:40:24   
lemavrica
Lina hvala ampak jaz bi trikolesnika. baby welt bo šele konec septembra, začetek oktobra prišel v BC. Pa če bi že jemala štirikolesnika mi je pa Mclaren bolj všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.8.2008 11:43:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna kako je zdej z avtom? A si že kaj našla. Upam da te bo dragi presenetil za RD s kako hudo mašino.

Imaš na ZS. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.8.2008 11:44:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lina, veš kaj si pa nisem zapomnila? user posted image  Kje pa si jih kupila? Outlet Rudnik?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.8.2008 12:00:32   
LINA31

Lina, veš kaj si pa nisem zapomnila? user posted image  Kje pa si jih kupila? Outlet Rudnik?

V outletu imajo geox, nike smo kupili v Tomas sportu v City parku.
Evo še en link, če katero zanimajo čeveljčki...jih full pohvalijouser posted image
http://preschoolians.com/Default.aspx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.8.2008 12:52:21   
sandra85
dannn

LINA, js ne morem nikakor zaspati pred polnočjo, zato sem pol kr raje za računalnikom, kot pa da se po postelji premetavam. zjutraj pa ni krize-zaenkrat še neuser posted image
čeveljčki: kupili mu bomo pediped, pa še kake geox. pa teniske sva mu tut že kupila v torek, te:
user posted image

kupila sva mu 1št večje, da jih bo imel za zimo. zdaj ima št 21

Enej spančka, js pa kuham kosilo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.8.2008 13:02:16   
Anonimen
Sandra: Kje si kupila te superge?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.8.2008 13:03:56   
sandra85

v SN, SPORT 2000

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.8.2008 13:06:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

v SN, SPORT 2000

Kaj je to SN?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.8.2008 13:09:30   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

v SN, SPORT 2000

Kaj je to SN?

super nova

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.8.2008 13:21:46   
Anonimen
Aja, hvala. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.8.2008 13:52:40   
nana 27
Ojla! Tianna, vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da bi se tvoja sestrica čimprej vrnila domov!!!!!!!!!!!! Berem, da se pogovarjate glede govora. Nič se sekirat. Imajo še čas. Pri nas je pri Mihu zelo dolgo trajalo. Prve besede šele okrog 20. meseca. Beseda "mami" pa pri 19. mesecih. Razumel je vse, ampak nič povedal. Zdaj pove vse in še zapoje zraven user posted image   Številka Majine nogice je 20/21. Za prve čeveljčke sem ji kupila supergice od Cicibana. za jeseni so mi pa najbolj všeč gojzarji iz Jellota na Rudniku. So podloženi in mehki. Hitro se približuje tudi vrtec user posted image  Pri nas bo uvajal ati. Ne, da bi bilo meni težko, ampak začnem z novo službo user posted image  Tudi pri Mihu uvajanje ni bilo problem pa sva uvajala oba. Kriza se je začela po prvi bolezni, ko je bil doma en teden in je pogruntal, da je vrtec njegova služba. Ne se sekirat glede uvajanja. Če vam je težko, kar možke "porinite" v to, ker nas mamice otroci čutijo in vedo, da nam je hudo.  Lemavrica, škoda je dajat veliko denarja za marelo. No, ne vem, kakor komu paše, ampak ko začnejo hodit, se mi zdi kar malo potuhe, da se vozijo v vozičku. Sprehode pač prilagodiš sposobnostim otroka. Itak ob prvi hoji obrnejo vsak listek in kamen na cesti user posted image  Mi smo kupili eno marelo od Babywelta v akciji za Miha, ampak ko je shodil, je nismo nikoli več uporabili.  Previjanje user posted image  jaz Maji v roke stisnem mažico za ritko ali plenico, da ne uide. previjam jo pa itak na blazini na tleh. Je pa kot živo srebro. Čisto nič pri miru. Naty, user posted image  za uspešen pregled in za lepe mere. Annie, uživaj. Paše, ko ni treba kuhat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.8.2008 16:34:13   
ana b
Oj!
Se na hitro malo oglasim in upam, da ta čas še ne bo obiskov. Mali je po pol ure dretja končno zaspal, ampak je bil tako hin, da se je kar prevračaluser posted image , zaspati pa ne. Noči so še vedno katastrofa.

Uvajanje me ne skrbi, če smo enega bomo pa še drugegauser posted image . Takšen dan kot je danes, si pa prav želim, da bi že bil vrtec.

Številka nogice: izmerjeno 19, copatke, pa sem mu kupila 20, ker za plazenje so lahko malo večji. Od čevljev bo imel kar Nejčeve Nike superge, ki so še kot nove, pa še ene čevlje imam, ki jih Nejc ni maral.

Kazabje in govor: kaže, če hoče kaj imet i če ne dobi, kar hoče, je ihta. Govori pa skoraj nič, oz. najpogostejša beseda je nej( Nejc)

Sandra: naj te ne skrbi, če kakšen dan ne poje kosila, naš ga samo občasno poje, pa še to je količina minimalna. Danes je pojedel 2 koščka krompirja, 1 košček mesa in en košček kumare, ostalo pa je pristalo na tlehuser posted image

Rožica, Nana:user posted image user posted image

Tianna: VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

ŠIbam, obiski

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.8.2008 18:34:14   
NalLa
Tianna vse naj naj za rojstni dan!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.