|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
21.8.2008 14:42:03   
*zoe*
Pol je pa očitno danes dan za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
21.8.2008 15:10:22   
Lara Croft
Jao, sem se čebule nažrla...... ma bom smrdela tam v čakalnici.... user posted image user posted image user posted image Pa vroče mi je za krepat danes.... 

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
21.8.2008 15:30:46   
ključek
Ena je napisala, da ji lahko javimo telefonsko (ampak pozabila katera), ko rodimo???

to sem bila pa jaz.............samo, da me ne boste kregale, če bomo glih istočasno v P...........user posted image user posted image user posted image ..............bom pa možu naročila...............user posted image user posted image user posted image

optimizem, danes sem bila na CTg-ju in je bil tvoj dr. Jurca na šihtu. prijazen stric.user posted image user posted image

sem pa nekaj časa nazaj tuhtala nate, kam si se nam skrila..............

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.8.2008 15:38:04 >

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
21.8.2008 15:32:35   
ključek
aja, na CTG-ju nič konkretnega...............na začetku okrog 40, ampak zato, ker je user posted image  parkrat fula brcnil, potem je padlo na 10...........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
21.8.2008 15:54:12   
maruškaŠ
Men je tut dr. Jurca zakon, tak prijazen, realen dohtar user posted image . Pa pravijo, da je zadnje čase še boljš, ker ima tut svoje vnuke.

Ta je meni na UZ v 32. tednu rekel, da če bo šlo tko naprej bo dojenček 4kg (takrat je bil za 3 tedne večji).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
21.8.2008 18:03:40   
pf
Kje ste čvekice? Ponoči pa pet strani minimalka, ko bi se mogle cartati s svojimi in spančkati. Ti, ti babike.
Me to you in ostale, ki ste imele preglede superca, da je vse OK.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
21.8.2008 18:15:56   
optimizem
Me to you in maruškaŠ - dr.Jurca je res fajn. Nič ne komplicira, pove ti vse kar te zanima. Zato sem bila pa tudi zelo zagreta, da grem k njemu rodit v Trbovlje. Pa sem bila potem na morfologiji v Trbovljah in sem se potem premislila, ker je od mene pa do tja kar lep kos vožnje, pa bolj slaba cesta (glede na popadke), tako da sem potem ostala kar na tem da grem v Lj. V poštev bi prišel tudi Kranj, glede da nisem daleč stran.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
21.8.2008 18:17:12   
arabela*
Pa dajte babe,danes ste pa rs mrknile.
Da mi niste šle rodit slučajno.
Lara,me to you,lana,največje čvekeuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
21.8.2008 18:27:26   
optimizem
Aja še nekaj me zanima:
Meni ful zastaja voda in sem k ena taka mehka spužvica (stegna, roke,...) zgleda pa k en celulit, prej ga skoraj nič nisem imela, sedaj pa groza. A to pol po porodu mine in se voda "odteče" naprej? Sej vem da bom mogla potem spet pridno začet športat in si zadat kakšen maraton, da pokurim vse te odvečne kilce, sam tale voda...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
21.8.2008 18:58:05   
arabela*
optimizem,nevem kaj je to z vodo.
Jaz vem,da v tej user posted image  hodim nonstop na vodo,lahko bi vsake 3 minute.pa dovolj piješ in se gibaš??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4110
21.8.2008 18:58:34   
ključek
Aja še nekaj me zanima:
Meni ful zastaja voda in sem k ena taka mehka spužvica (stegna, roke,...) zgleda pa k en celulit, prej ga skoraj nič nisem imela, sedaj pa groza.

a si zatečena??

Neposredna povezava do sporočila: 4111
21.8.2008 18:59:52   
ključek
Lara,me to you,lana,največje čveke user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.8.2008 19:01:50 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
21.8.2008 19:06:59   
ključek
Ta je meni na UZ v 32. tednu rekel, da če bo šlo tko naprej bo dojenček 4kg (takrat je bil za 3 tedne večji).

pri meni je pa Uz pokazal da je user posted image   za 2 tedna večji...............

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
21.8.2008 19:08:28   
optimizem
Pijem ful, gibam se pa tudi, zato mi je res čudno. Sem se pogovarjala s kolegico k ima iste probleme, sam njen se to pojavlja pred menstruacijo. Upam da po porodu mine.
Noge mi pa nič ne zatekajo. Saj nekaj dobrega.
Mi pa moj user posted image na vsake par dni zmasira noge in potem grem še večkrat na wc kot ponavadi.

Me to you - sem ti poslala z.s.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
21.8.2008 19:09:52   
ključek
baje je to normalno v nosečnosti.............sej če maš noge ok, je fajn.............ker jaz sem pa glih noge imela....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................še malo, pa bo mimo.............

Neposredna povezava do sporočila: 4115
21.8.2008 19:10:43   
ključek
Me to you - sem ti poslala z.s.

jaz pa tebi.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4116
21.8.2008 19:11:39   
arabela*
optimizem,me to čudi.Malo se z G posvetujuser posted image
Glej jih glej,zaspanke so prišleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4117
21.8.2008 19:13:26   
arabela*
Babe,kaj mislite,da je kaj narobe,če grem drugič rodit,pa partner nima potrdila iz MŠ?Že stokrat prežvečeno,samo mi ni vsak dan tiste sestre po porodnišnici za iskat,ko en trotluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
21.8.2008 19:19:50   
ključek
dej mi neki povejte.................čez kakšna 2 meseca (konec oktobra), se imava namen selit...........in ena "kolegica" mi non stop teži, kok sem neumna, s takim majčkenim otrokom se seliti, kako bom lahko kej rihtala na hiši, ker se bo otrok jokal, imel krčke, hotel biti v naročju....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............nisem vedela,da je jasnovidka, res ne!!! da že v naprej ve, kako in kaj. jaz mislim, da je samo ljubosumna in potem tkole polena pod noge meče. kaj menite??? ker jaz pravim-če ne kompliciraš, se vse da. sej tud (upam da ne) če bo mel krčke, bo vsejn kej spal in takrat lohka napokam stvari, dojenčka in sebe in gremo na bajtico. spi v vozičku in to je to. a je res folk tok ljubosumen?? pa smo "KAO" prijatelji. no, sem mislila....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
21.8.2008 19:25:31   
arabela*
me to you,ma ne vem,kaj sploh čenče poslušaš.hallllllllllllllllo.
Ti se lepo seli kakor  ti paše.V vsakem primeru ti bo pol lažje,kot pa da bi se sedaj s trebuhom.Ma saj dojenček itak uživa v vsem,kar se v okolici dogaja.Spi pa itak,ko se mu zaljubi,pa papca tudi.tako da,ti kar korajžno in brez skrbiuser posted image
Tej kolegici pa kar reci,če ti bo pomagala selituser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.8.2008 19:26:06 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
21.8.2008 19:35:00   
ključek
Tej kolegici pa kar reci,če ti bo pomagala selit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pametno.................jo bom še spomnila..............sej veš, k je tok težko se selit z user posted image , boš ti delala namesto mene, kajne "kolegica"????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
21.8.2008 20:01:53   
gloria

Objave: 2736
Status: odsoten Tej kolegici pa kar reci,če ti bo pomagala selit

pametno.................jo bom še spomnila..............sej veš, k je tok težko se selit z , boš ti delala namesto mene, kajne "kolegica"????

....user posted image user posted image user posted image  ja kr spomni jo

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
21.8.2008 20:28:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa dajte babe,danes ste pa rs mrknile.
Da mi niste šle rodit slučajno.
Lara,me to you,lana,največje čvekeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
21.8.2008 20:30:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe,kaj mislite,da je kaj narobe,če grem drugič rodit,pa partner nima potrdila iz MŠ?Že stokrat prežvečeno,samo mi ni vsak dan tiste sestre po porodnišnici za iskat,ko en trotluser posted image

Mi smo dobili potrdilo, ampak ne vem, kje je.... tku da bomo šli kr brez.... če ga ven naterajo, bom šla pa še jaz.... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
21.8.2008 20:33:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dej mi neki povejte.................čez kakšna 2 meseca (konec oktobra), se imava namen selit...........in ena "kolegica" mi non stop teži, kok sem neumna, s takim majčkenim otrokom se seliti, kako bom lahko kej rihtala na hiši, ker se bo otrok jokal, imel krčke, hotel biti v naročju....................

Pa nej ti pride pomagat.... mislim, kdo je tle neumen, no?!  Če se maš za preselit, se pač imaš.... jao.... Joj, kok znajo eni pametovat.... user posted image

Ma ne sekiraj se..... itak, da se vse da.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?