|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako so sprejeli spol otroka vaši dragi...
7.3.2005 17:40:25   
m_m

...možeki, tavišje polovice, skratka atiji? Je blo kej razočaranja, ker ni moški potomec in izgovorov, da ne vejo kaj sploh počnejo punčke al so bli presrečni nad tem kar je že prvič, pa čeprav se je isti spol ponovil npr. tudi pri drugem, tretjem...?

Maja

:modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri: :roza: :modri:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.3.2005 17:47:12   
Gina
MOj si je pa tako punčko želel!!:roza:
Pa je bil:modri:- že zgodaj na uz se je videlo. No, najprej je bil šok, potem pa seveda vseeno velika sreča. Zdaj je pa itak obseden od ljubezni do njega. Je tolk fajn.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2005 17:47:19   
Anonimen
Midva nisva vedela, kaj bo. Oba sva se veselila, pa naj bo deklica ali deček.
No, na koncu je bil fantek in misli so se usmerile na to, da je fantek. :)- O deklici potem nismo več razmišljali.
Mož je bil neizmerno vesel, prav tako kot jaz. VEM, da bi blo veselje ravno takšno,če bi bila deklica, saj sva najinega:duda: doooooooolgo čakala.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2005 17:49:22   
Teni_
Moj si je pa full fantka želel, pa je bila punčka. Najpej je nos ppovsla za kakšnh pet minut, potem pa je bil cel nor. Drugič pa bomo videli kako bo. Sicer pa je naredil, kar je naredil.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2005 17:51:30   
india
Moj je bil prvič zelo vesel, ker sva si oba punčko želela, pa drugič in tretjič tudi, potem pa je pri prvem sinu rekel, da ne verjame, da bo sin in je bil spet presrečen. Skratka, nikoli ni bil razočaran, le pri imenih mi na koncu ni več pomagal, samo izločeval je tisto,kar mu ni bilo všeč. :miska:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2005 17:57:50   
Nogavička
Moj si je potiho želel punčko in je bila. 9 mesecev je stara in ga že "ovija okoli mezinca". Pravi, da bi imel še eno - se mu zdi, da je lažje z njimi. Bo že videl!:)-:)-:)-

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2005 17:57:57   
TaRe*
Midva sva si pa oba obakrat želela punčko,pa se nama je želja izpolnila.
Če bi pa imela še enga,pa zase vem,da bi bila vesela fantka,nič pa ne bi bla žalostna,če bi bla še ena babnca.
Mojga sem pa zadnč slišala rečt,da si kar ne bi upal še enkrat,ker z štirimi babami bi bil pa že :hudicek:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2005 17:59:28   
KIRA
neumnost, zakaj bi bil razočaran. moj je bil presrečen, da je bila mala zdrava, velika, zadovoljan..... vse se je topil, ko pa sva toliko vsega skoz dali.

NAJPOMEMBNEJŠE JE, DA JE OTROK ZDRAV!!!
spol je postranski.

RADE IEMJTE SVOJE SRČKE, NE GLEDE NA TO ČE SO PUNČKE ALI FANTKI. VAŠI SONČKI SO!!!:love::love::love::love::love:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2005 18:04:16   
CUKRČEK
Moj si je vedno želel punčko in jo tudi dobil ( je rekel da zato taka želja, ker je imel še dva brata in si je vedno želel sestre). Vem pa, da bi bil prav tako vesel fanta(ravno tako tudi jaz).

Važno je da je dete zdravo, neglede na spol!!!

In tako imamo sedaj eno fajn scertano očkovo punčko, ki ga že sedaj ovija okrog prsta(kaj šele bo!!).

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2005 18:04:25   
SANDY
Jest sem pa sama skos govorila, da čutim da bo punčka in sem bila o tem prepričana, še preden so mi na UZ povedali, tko da je bil že kar pripravljen na punčko!
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2005 18:04:51   
frutka_
:bravo:Nama je bilo čisto vseeno samo da je zdrav/a! :bravo:

Ko pa bomo naročili še drugega:modri: :duda::roza:pa bi si morda želela, da je par...pa vseeno je!Bom pa imela doma malo bando!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2005 18:09:02   
Pajaca
Moj je pa ful hotu punčko, pa jo je dobil. Drgač je bilo pa tako, da nama sploh niso šla moška imena od rok in sem bila jaz na koncu ččisto srečna da mamo punčko, ker drgač ne vem kakšno ime bi dala. Drgač je pa vedno govoril... samo da je otrok zdrav, pa čeprav je fant.....

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2005 18:13:13   
jaz99
Pri nas si je pri prvi želel fantka. Ker pa nismo na ultrazvoku nič vprašali ,j bil kar malo presenečen ko so nam povedali ,da smo dobili punčko. No in kmalu potem sem zopet zanosila. Zopet nisem vprašala kakšen spol nosim v sebi pa sem ga vprašala kaj si tokrat želi. In njegov odgovor:bol ko gledam Anito bol si želim še eno punčko, in želja se nu je tokrat ispolnila ko sem nam rodila našo Tino

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2005 18:16:07   
nejcko
Midva ne prvič ne drugič nisva vedela, kaj bo. Pa sva bila prvič fanta zelo vesela, potem sva si zelo želela punčko in želja se nama je uresničila. Samo, da so zdravi!!!!

Mi je šlo pa zelo na jetra, ko so me v drugi nosečnosti vsi spraševali, kaj že imamo doma. Ko sem jim rekla, da imamo fanta, pa je bil odgovor: "No fino, potem pa je zdaj vseeno, kaj bo, ko že imate fanta."
Mislim...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2005 18:19:25   
Bela
Vsi veseli:):):)sam da je otrok zdrav, pol ni važno kaj je:duda:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2005 18:30:22   
pegy
Našmu očku je bilo obakrat čisto vseeno pa je prvič dobil sinkota drugič pa hčerkico tako da imamo parček .
Drugače je pa res najbolj pomembno da je vse ok pa da so naši:love:zdravi.:bravo::bravo:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2005 18:34:53   
Lunca1
Je bil zelo vesel in je še vedno čist nor na punčko.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.3.2005 18:39:17   
Anonimen
Prvič si je oči želel punčko, mami pa fuuuull fantka:) Ta drugič sta že ''vedla'' da bo punca, ta tretjič pa ni blo več dvoma:):):)

Pa čist komot zdrži s 4 babami:hudicek: Je že navajen :)

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.3.2005 18:44:47   
Mojca20
Moj si je želel punčko, doma že imamo enga fantka, ampak ko je zvedel da bo fantek mu je bilo čisto vseeno

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.3.2005 18:48:24   
Amai
:):)zdaj sem se spomnila tistega: Ni važno kaj bo, sam da bo pob zdrav!:)-:)-

Moj je ves čas govoril, da mu je vseeno kaj bo, bil je zelo vesel ker je bil fantek, ne vem pa, kako bi bilo če bi bila punčka. Za v drugo potihem upava na punčko (ko bo), da bi bil parček, ampak roko na srce, res nama je vseeno - če pomislim, kako je nosečnost pravzaprav dar!:angel:

Se pa spomnem ene oddaje pri Ricky, kolk so bili tisti deci zagamani - nosečo ženo je mel zraven, mel je doma že punčko (ali dve, ne spomnem se), in je rekel da se bo ločil, če bo punčka. haloooo!In Ricky je prebrala rezultate UZ in je bila punčka. In decu se je ful nos povesu in da se bosta doma pogovorila kaj bosta naredila. Mislim....
Zraven je bla pa ena ženska, nevemkaterič noseča, mož je želel sina in jeskoz govorila, da bosta poskušala dokler ne bo sin, da bo vse zanjga (moža) naredila... Katastrofa!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.3.2005 18:53:01   
Anonimen
Po moje ni bil razočaran, vsaj pokazal ni. Jaz bi si pa bolj želela punčko. Ampak na koncu je res pomembno samo zdravje in čisto nič drugega.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.3.2005 18:59:40   
Pia73
Moj je ves čas govoril, da bo imel 2 sina.To pa zato, ker imajo v njihovi družini same sinove. Jaz sem si tudi prvič želela sina, ker smo bile doma 3 punce. V drugo pa bi jaz imela punčko pa se ni izšlo, nič zato samo, da bo fant zdrav!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.3.2005 19:02:18   
Jančika_
Moj je hotel punčko. Ko je na UZ zagledal lulčka (se ga ni dalo spregledati), je imel ful rilec:)-, jaz pa sem se smejala do ušes, ker sem si želela fantka. Ampak rilec je mel en dan, potem se je sprijaznil (a mu je kaj drugega preostalo:)- ). Upam, da bo v drugo pupa, zaradi njega, jaz bi imela spet fantka (pa ne Joeju tega povedat).

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.3.2005 19:03:06   
TARA in MAJ
glede na to da smo prej imeli dve deklici smo bili seveda veseli da je fantek čeprav bi bilo isto tudi če bi bila deklica važno je da je vse vredu in da je :duda:zdrav
lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.3.2005 19:10:04   
Anonimen
Jančika, saj bo sam prebral..:)

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?