Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 12.8.2008 8:51:51
|
|
|
|
Maleal
|
Kje pa je Tyazi,pa Rosada,kaj pa Ninanana je spremenila nik ali je več ni?
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 12.8.2008 8:55:57
|
|
|
|
puncica
|
jaz pa mene pogrešam pa MarijoPo, pa Barbs, pa Zara je tud bol ko ne mrknla, no je vedno manj gor, vsaj men se zdi, ja pa nuno pogrešam
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2008 9:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 12.8.2008 9:32:03
|
|
|
|
mojamura
|
hvala rubin in baguska
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 12.8.2008 9:48:06
|
|
|
|
baguSka
|
Kje pa je Tyazi na dopustu
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 12.8.2008 9:48:40
|
|
|
|
baguSka
|
prosim mojamura
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 12.8.2008 9:51:51
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kje pa je Tyazi na dopustu
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 16:40:09
|
|
|
|
srki
|
Jaz pa kar vse pogrešam, gojska, še sem cela. Mi je pa res net crknu, zdaj sem pri sestri, samo ni miru in ni, če imaš 4 moške okrog sebe .
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 18:24:25
|
|
|
|
študentka Mici
|
Jaz pa pogrešam Valery (mamico 3 otrok), pa Raho že ni bilo dolgo brati ali pa jaz ne vem za kak nov nik. Pa MarijaPo, pa bivša Gorazdova. Patrickova mami (Gorazdova), če si tukaj se mi kaj javi. Valery ti tudi, prosim.
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 18:28:51
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici Jaz pa pogrešam Valery (mamico 3 otrok), pa Raho že ni bilo dolgo brati ali pa jaz ne vem za kak nov nik. Pa MarijaPo, pa bivša Gorazdova. Patrickova mami (Gorazdova+BlackyMousi+AngelRebelde+Yankee ), če si tukaj se mi kaj javi. Valery ti tudi, prosim.
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 18:30:42
|
|
|
|
študentka Mici
|
Patrickova mami (Gorazdova+BlackyMousi+AngelRebelde+Yankee ), če si tukaj se mi kaj javi. [/quote] Hvala.
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 18:51:58
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Baguska jaz sem te pa zadnjič iskala na tvojem koncu . Ja, mojamura . Res ogromno novih uporabnic in bolj malo "starih" , drugač pa itak ne vem katera je katera, ker nekatere tko nicke menjate.
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 21:14:54
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Mišni O.K., bom, samo ti tudi ne smeš nobenemu povedat. jst pa ze neki casa pogresam vecino starih uporabnic... jst res ne vem, al se ne ujamemo nikjer na nobeni temi... al kwa!? vcasih je blo tok lusno... odkar je ta novi rr, ki je zdej ze stari pa cist nobene vec ne zasledim... razen tebe volga! pa se tebe ne vec tok k vcasih.. aja pa misni (ne vem ce sem prou napisala, ker je zame se vedno splisni).. drugih pa kr ni.. se zaro zloooo malkrat najdem.. sem in tja kdaj.. tko da, ja, jst pogresam malo vecino starih uporabnic rr-je.. Pa sej so same stare - z drugimi nicki.
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 21:19:43
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz pa Bigwhale-a pogresam.
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 21:47:00
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Jaz pa Bigwhale-a pogresam. Oženi ga.
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 23:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Jaz pa Bigwhale-a pogresam. Oženi ga. Tudi to bi bil ze cas .
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 23:09:28
|
|
|
|
amaya
|
a treba navijat?
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 23:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
a treba navijat A se za Seven?
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 14.8.2008 23:24:33
|
|
|
|
benika
|
Po moje bo Seven kr kmal ujela kita Se je že pozanimala kolk ohcet stane
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 15.8.2008 9:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj res, no, Seven, kje pa je tvoj kit? A si mu prepovedala dostop do RR-ja ali se je sam naveličal kokošk (kokoške so mišljene izključno ljubkovalno)? Sicer pa lahko na poroki namesto daril sprejemaš denar in si iz tega plačaš poroko. Sicer pa pogrešam še Mariposo. Se sprašujem, kaj je bilo potem s tistim vročim tipom in zmenkom na morju .
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 20.8.2008 22:57:08
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici Jaz pa pogrešam Valery (mamico 3 otrok), pa Raho že ni bilo dolgo brati ali pa jaz ne vem za kak nov nik. Pa MarijaPo, pa bivša Gorazdova. Patrickova mami (Gorazdova+BlackyMousi+AngelRebelde+Yankee ), če si tukaj se mi kaj javi. Valery ti tudi, prosim. a to je to .
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 21.8.2008 14:24:58
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pogresam samo al bino in Kerenso. Ampak sta ze v arhivih. hvala Mič :)
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 21.8.2008 14:30:15
|
|
|
|
baguSka
|
Baguska jaz sem te pa zadnjič iskala na tvojem koncu .
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 21.8.2008 14:32:01
|
|
|
|
baguSka
|
Pa sej so same stare - z drugimi nicki. Ja za tiste k sm napisala itak vem... pogresam pa nekatere, k VEM da niso nicka menjale... tiste k ga menjajo, pa mene itak ne zanimajo sploh.
|
|
|
|
RE: A bi malo pogrešale? 21.8.2008 14:32:34
|
|
|
|
baguSka
|
tiste k ga menjajo, pa mene itak ne zanimajo sploh. no, za tiste k ne vem da zamenjajo me ne zanima...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?