|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
20.8.2008 23:35:07   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem tud jaz probat spatuser posted image user posted image user posted image

nočko

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.8.2008 6:41:01   
lana luna
dobro jutro pupike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem si vzela malo odmora od spanjauser posted image mal vas počekiram, pol grem pa nazaj u mižule še mal...

lep dan vsem slupaj, čuvajte svoje bušije in zakladke, tiste pa ki imate preglede danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.8.2008 7:26:57   
*zoe*
Morgen user posted image ,

danes sem odlično spala, pa bi lahko še, če ne bi imela frizerja ob 8-ih. Končno user posted image , sem se šla včerej kr k eni frizerki zmenit (glede na to da tle nimam svoje) in bomo videli kako bo. Glavno, da me mal postriže, tud če bo na cigu migu. Taka kot sem zdej ne morem več bit. Pol po porodu vprašanje kdaj bom spet prišla do ene pametne frizure. Minimalno 2 meseca še ne.

Tako da lovim še zadnje minute user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čist men podobno user posted image

Kako ste pa kej ostale, a ste dobr pančkale?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.8.2008 7:27:29   
*zoe*
Lana luna je bla že pridna in je kavico skuhala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.8.2008 7:47:01   
pf
Dobro jutro. Vidim, da ste bile pridne čvekice ponoči.
Meni kaže popadke na CTG tudi čez 80 na momente. Tak od 40 do 80, ampak to ti žal nič ne pomaga, ker to ni dovolj močno še za porod. Baje je čisto odvisno od posameznice, ene pri 100 že rojevajo, meni so pa bili tisti 80 še čisto za zdržati, sploh če pomislim, da so tri dneve in noči prej bili popadki še bolj močni doma in tudi bolj boleči. Vsaj po občutku. Zdajle pa sem spet OK. Imam pa nek občutek, da bo naša bejba drug teden prišla k mamici in očiju, do konca imamo še 11 dni.
Fajn, da je Gold fish prišla ven iz intenzivne. Tale CR tudi ni od muh, res je da  porod ne boli, samo potem pa si kar bogi še kak mesec dni, v bistvu od naravnega poroda dosti prej prideš k sebi, ampak kaj čemo, ko si ne moreš zbirati sam. Samo da je vse dobro.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.8.2008 8:33:42   
Tejchy
Jutro punce!

Vse tiste, ki vam "dogaja" - sploh po CTG-jih sodeč........... držte se user posted image  user posted image   .............

lana luna in ostale - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......... čestitke za prve poporodne nakupe, pa četudi gre samo za gate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... počasi se daleč pride, pravijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

moje spanje je tud zmeraj bolj bogo........... ker je user posted image  še vedno ful visoko, me še vedno daje zgaga user posted image  .......... pa premetujem se iz enga boka na drugega........... tko da lahko rečem, da se počasi navajam na čas, ko bo prišel user posted image  in me čakajo neprespane noči........

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.8.2008 9:23:42   
pf
Tejchy s spanjem smo si pa menda zdajle že kar enake punce. Nekega kvalitetnega spanca glih nimamo več, to je bolj počitek, no vsaj jaz. Spim mogoče samo kake štiri ure, drugo je premetavanje bolj ali manj, čeprav sem v postelji po osem ur. Dobesedno prisilim se, da ne vstanem in grem gledat TV, ker malo bolj se vseeno odahneš, če ležiš v postelji, vsaj možgani so na off.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.8.2008 9:25:16   
arabela*
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.8.2008 10:05:20   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Tejchy s spanjem smo si pa menda zdajle že kar enake punce. Nekega kvalitetnega spanca glih nimamo več, to je bolj počitek, no vsaj jaz. Spim mogoče samo kake štiri ure, drugo je premetavanje bolj ali manj, čeprav sem v postelji po osem ur. Dobesedno prisilim se, da ne vstanem in grem gledat TV, ker malo bolj se vseeno odahneš, če ležiš v postelji, vsaj možgani so na off.

A pol imam ssmo jaz srečo s spanjem - spim ko dojenček user posted image  user posted image  user posted image

No, imam pa čez dan toliko več akcije.

Po porodu se bo pa tudi verjetno obrnilo - ve boste spale, pri meni pa cele noči žurka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .  Bom ko en zombi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.8.2008 10:07:40   
*zoe*
Evo mene od frizerja - sem se šla KONČNO ostrižt. Mi je kar dobrih 15 cm ostrigla stran. Sej nisem imela prav nobene frizure več. user posted image  je počakal, da bo mami lepa, zdej imam pa v bistvu že vse zadeve more or less zrihtane in lahko samo še čakam na akcijo. Največja muka se mi je bila k frizerju spravit.

Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.8.2008 10:10:50   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meni kaže popadke na CTG tudi čez 80 na momente. Tak od 40 do 80, ampak to ti žal nič ne pomaga, ker to ni dovolj močno še za porod. Baje je čisto odvisno od posameznice, ene pri 100 že rojevajo, meni so pa bili tisti 80 še čisto za zdržati, sploh če pomislim, da so tri dneve in noči prej bili popadki še bolj močni doma in tudi bolj boleči.

Pf tudi jaz teh za 60 ne smatram, da bolijo, ampak samo da zateguje trebuh (kot ponavadi, no ali pa malo bolj konkretno). Me je pa tud tist vikend že bistveno več bolelo kot tole. Me zanima koliko bi pokazalo, če bi me takrat priklopili na ctg.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.8.2008 10:20:23   
*zoe*
Kje pa ste danes vse?

Glavno, da uživate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.8.2008 10:32:59   
Lara Croft
Dobro jutro...... jaz sem malo prej vstala.... ma kaku lepu je spat do 10h.... user posted image user posted image ....

Hvala za kavo, ma meni že nekaj dni ne paše in ne ne pijem.... booouser posted image Mleko mi ne naredi dobro, po jogurtu me peče.... kaj sploh lahko za zajtrk?

Nč, grem na en šnops.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.8.2008 10:33:20   
arabela*
Ja,nikjer ni nobene.
Zato grem kar po opravkih v mestouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.8.2008 10:34:04   
arabela*
Jaz sem imela testenine z jajčko,pa poliko za zajtrkuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.8.2008 10:43:01   
Lara Croft

user posted image user posted image user posted image  

Jajc si tudi ne upam jest..... sem bruhala po njih ful cajta.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.8.2008 12:29:45   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image user posted image  

Jajc si tudi ne upam jest..... sem bruhala po njih ful cajta.... user posted image

Jaz pa hvala bogu nimam nobenih štosev okrog prehrane - jem vse po spisku, kar mi srce poželi ali pa kar se user posted image  zljubi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in to od ta prvega dne dalje. Vsaj nekaj mi je prišparanega.

V glavnem sem pa na burekih user posted image  user posted image  user posted image , zdej ko so bučke, jih delamo kar iz bučk, pa mal skute vmes - so ful dobri.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.8.2008 12:58:58   
arabela*
madonca,pa kje se danes skrivate.Vse lenariteuser posted image
Jaz sem že vse poštimala v mestu,plačala položnice,lezla v drugi štuk Vzajemneuser posted image ,pa še originalne pamperske sem dobila v MIllerju.
Zdaj pa si doma malo spočijem,pol pa dalje,do porodnišnice,za potrdilo od materinske šole,pa v trgovine.Pol pa bom spet padla v posteljo utrujena ko user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.8.2008 13:09:15   
alysa

Jaz sem že vse poštimala v mestu

Js se zadnja dva dneva tut sam potepam, dans sva ble s Tejchy na kaviuser posted image user posted image user posted image , popoldan pa grem še do sodelavke ...

Morm še izkoristit te dneve, ko še lahko letam sem pa tja user posted image user posted image user posted image

Spim pa tut js bolj tako tako, se pogosto zbujam, pa zaspim nazaj ... user posted image user posted image user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.8.2008 13:42:46   
optimizem
Pozdravček najprej vsem souser posted image !

Že dolgo časa nisem nič napisala, samo vas pa pridno prebiram in ugotavljam, da imamo vse iste problemčke.
Mi pridno rastemo v trebuščku in tudi pridno skačemo, ampak je tok super občutek, da sploh ne vem kako bo potem ko bo konc teh žurk. Upam, da me ne zagrabi poporodna depresija zaradi tegauser posted image .
Lažni popadki so vsak dan na sporedu, ampak še ni tako hudo. Naslednjo sredo imam spet ctg, da vidimo če je že kaj novega na vidiku glede popadkov, ker na zadnjem ctg še niso bili zaznani.

Sem pa ful vesela za vse tiste septembrke, k že občudujete svoje sončke.user posted image user posted image user posted image

Ena je napisala, da ji lahko javimo telefonsko (ampak pozabila katera), ko rodimo???

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.8.2008 14:10:43   
lana luna
ojla babike...

dons ste pa res nekam slabo čvekave. kam pa ste poniknile vseuser posted image

jest sem bla v LJ, sem šla na en zagovor diplome mal navijatuser posted image je bla punca ornk pridnauser posted image user posted image user posted image

vmes sva pa še s Kahlo mele en biznis pol sva šli pa še na user posted image ... pa škoda k sm mela tko mal cajta, k bi mele še veliko za čvakatuser posted image user posted image user posted image

zdj pa letim naprej!!

pa pa

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.8.2008 14:15:30   
gloria
A pol imam ssmo jaz srečo s spanjem - spim ko dojenček

...jaz tudi user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.8.2008 14:16:56   
Tejchy
Ojla punce!

Evo, sem tud js končno uspela do računalnika oz. RR-ja.......

No, tud js sem bla dans kr aktivna......... sem šla v knjižnico po neke knjige, z našo Alyso na kavo (kot je že poročala), mami pomagala narediti kosilo - filane paprike.............. mnjami........... in jih seveda tudi pojesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .............. pa pomagala še pri srbski solati - sj ne vem, a je srpska al srbska solata user posted image  ............. no kakorkoli, veste zakaj se gre................ zdj sem pa sita, pa bi najrajš, da bi imela kak kavč tu zraven računalnika, da bi se lahko dol ulegla........

drugače pa tud js kar se tiče hrane nimam problemov v user posted image  .......... jem isto kot prej...........

nič........ grem mal počivat........

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.8.2008 14:25:43   
morango
Ojla

jaz sem pa danes vstala že pred pol šesto (pa bi komod spala do 10), ker sem morala bit v postojnski P že 6:40. Sem šla na odvzem brisa za streptokok B. Zdaj pa upam, da nimam tega user posted image  Je bil pa en tak fajn občutek v P, ker je blo ful umirjeno, pa vsi nekam prijazni, res pravo zatišje. Še Merlo je bil ves zaspan.

Drugač pa men še nič ne dogaja, včeraj je dete sicer mal dol natiskalo in se non stop rinilo po bušiju, ma to je part of the game. Zgleda, da me pikica posluša, ko jo prepričujem, naj lepo do 15. 9. počaka al pa kakšnih par dni prej bi tud šlo :)
Prvi CTG pa bom jaz imela šele 1. 9. Eni v šolo, drugi pa v P.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.8.2008 14:40:10   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Sem šla na odvzem brisa za streptokok B. Zdaj pa upam, da nimam tega user posted image   

Jaz sem bila tudi prejšnji teden in imam že izvid - negativen user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?