|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
20.8.2008 20:01:35   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LinaK, čestitke ob rojstvu male Line

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.8.2008 20:07:27   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi, čestitke ob rojstvu male Maruše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.8.2008 20:18:54   
anaya
čestitke LinaK, maejchi pa žannežauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaja02: jaz sem bla že 2x danes v Mb pa se nič ne dogaja verjemi, zgleda se bom jaz mogla kam drugam prestavit...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.8.2008 21:09:36   
ak74
Oj še enkrat se vmešavam. Ravno sem govorila z Matejchi in mi je povedala, da je trajalo od začetka do konca poroda vse skupaj debelo urco. Maruška je super in Matejchi pravi da gresta v soboto že na ples user posted image .

Jaz sem pa mami že 4 mesece in se imam s svojim sinčkom več kot odlično. Bodite pridne in vesele, zdržite začetni tempo in lep pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.8.2008 21:38:21   
kaja02
žanneža- čestitke ob rojstvu priceske!!!!

anaya- pol pa prid v Celje, imajo oddelek ful poln, je kolegica bila danes sprejeta v P ( se še muči s porodom, mislim vsaj, še ni nič novih novic) al pa do petka počakaj, čez vikend je zadnje čase največ akcije, sam G niso preveč vesel, ker morjo dežuratuser posted image , šalo na stran, želim ti in držim pesti, da čimprej spoznaš svojega user posted image

moja pa je danes cel popoldne bruhala, pa jedla, pa spet bruhala... sedaj pa je končno zaspala, sam nekaj jamra med spanjem, mam občutek, da bo to dolga noč

(odgovor članu ak74)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.8.2008 22:06:06   
bella02
user posted image user posted image user posted image LinaK in očka, čestitke za Lino user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Matejchi in oči, čestitke za Maruško user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Žanneža in očka, čestitke za pupiko Lano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ak74)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.8.2008 22:25:40   
Amelia
No, pa saj se stvari premikajo, bravo vsem novim mamicam!user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.8.2008 22:42:17   
Višnja
Česitke mamice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nič novega - vsaj zaenkrat! Grem pa spat, da bo čimprej jutri v upanju, da me ne prime ponoči....ah še zbirala bom user posted image

lahko noč

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.8.2008 3:33:25   
gajka
user posted image  user posted image   Čestitke vsem novim mamicam za vaše štručke! user posted image user posted image   user posted image  Imejte se radi! user posted image

Vsem  user posted image , ki še nestrpno čakate na svoj dan, želim, da ga čim prej dočakate. Vsekakor pa vam želim hiter in čim manj boleč porod. user posted image

Pri nas se ne dogaja nič posebnega. Trenutno spet krotimo lakoto. user posted image  AD3 kapljic še nismo ponovno poskusili in imamo od takrat čisti blaženi mir. user posted image  Prvo rundo spanja počasi podaljšujemo, žal pa je povdarek na počasi in lahko o celi prespani noči zaenkrat še sanjamo. user posted image  Gremo zdaj spet v mižave, lahko noč!

< Sporočilo je popravil gajka -- 21.8.2008 3:35:43 >

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.8.2008 6:17:07   
nell
Dobro jutro žžabice!

Evo danes js kuham kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne vem sploh kaj mi je danes, ampak js ne morem spat...ma sem se full velikrat zbudla in se mi je dozdeval, da spet neki gori - zgleda da še mal za mano hodi.

Sem se mela počas že dovolj in sem kr vstala in zdej že veselo papcam in pijem malinov čaj ter čakam da se lubi vstane. Grem dans mal na potep...najprej z njim do njegovga faksa, potem pa na obisk k mami in sva se odločla da bova kr tam prespala, čeprav js najraj spim doma...ampak justri mava spet pregled in nama je usput...tko da ostaneva tam...če me prej kam ne pelje.

Sem ugotovila da sem se full navadla na svoj dom, pa čeprav sem se preselila komi pred dobrima dvema mescema, ampak to ni več to...zdej res grem tja sam na obisk in še spim ne več rada tam...pa čeprav sem prej zmeri.

Punce želim vam krasen dan

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.8.2008 7:51:43   
tejkaz
Jutro

Danes bo pa spet en normalen dan HB. Eva je šla v vrtec - je zdrava. Sicer sem jo mislila še danes in jutri imeti preventivno doma, vendar je zjutraj sama silila da gre in se zjokala ko je Gregor hotel sam iti v službo, tako da sem jo na hitrco oblekla in je šla.

Jaša je tudi v redu, včeraj sva se še z nosekom mučila, ponoči je bil že v redu. Tašča je pa tudi HB včeraj popoldan šla domov. Je prišla z lepim namenom da mi bo pomagala, vendar ji ni ratalo. Sem imela res še več dela z njo. Na koncu sem bila tako utrujena, da prav nisem vedela kje se me glava drži. Jaša se je hotel cel dan hraniti na eno uro, eva je potrebovala 200% pozornost od mene in ne od babi - skratka res norišnica. Ker je Jaša hotel včeraj veliko jesti, je ponoči zelo dobro spal, jaz sem se nacejala z čajem za dojenje in ponoči me je skoraj razgnalo.

Čestitke vsem novim mamicam.

Pa še nekaj slikic:

Nodi za pred spanjem
user posted image

Še vedno veliko spim
user posted image

Skupaj ajava
user posted image

Pasem kravice. Tako visoko, da me mami v fotoaparat ni dobila
user posted image

Uživancija
user posted image

Uživancija2
user posted image

Pa so prišli vražički na obisk v črevesje
user posted image

Lepotec
user posted image

Nujno potrebujem frizerja
user posted image

Zdaj pa še za nazaj preberem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.8.2008 8:05:34   
karmar

Matejchi čestitke!!!!! Končno si le pričakala ta dan- pa še 1 dan pred pdp!!! Čestitke tudi očiju in seveda Žigcu za sestrico!!!user posted image user posted image user posted image

LinaK in Žanneža  tudi vama iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

kajs02 imaš prav- zdej grem v Maribor. tatly- te poberem? anaya, ti jo pa v Šempeter mahni.

(odgovor članu ak74)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.8.2008 8:19:01   
naty13
Žanneža čestitke za punčko Lano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi čestitke za punčko Maruško.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.8.2008 8:24:26   
naty13
Jutro.

Nell hvala za user posted image .

Mi smo šli spat ob 21h. Je Jošt potem moral jesti ob polnoči, pa še ob 3.30, pa mal se je še ob 6.30 dpfilal, zdej pa še vedno spi. Ja, ne vem, kaj je spet to, da ne zdrži več kot 3 ure ali 3,5 ure, mogoče 4 ureuser posted image  No, glavno, da spimo. user posted image  Nam pa tržiške kapljice fulllllllllllllllllll pomagajo, pa še po kopanju sem ga včeraj s termometrom mal razdražila, je takoj kakal. user posted image user posted image user posted image user posted image  podnevi pa Jošt še vedno veliko spi in se mu ne da prav veliko jesti. user posted image

Tejka upam, da si se spočila, če ti je Jaša spančkal. user posted image  kako lepe fotke. Ona sta prav fletna. user posted image  Pri nas je pa kar malo joka pri kopanju. le redkogdaj se ne jokamo. user posted image

Grem Jošta v luft vržt, da se preoblečeva in previjeva, potem pa mal igranja, jest in vozičkat. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.8.2008 8:32:47   
nell
Tko zdej pa res grem počasi na teren.

Tejkaz - čudovite slikice oba sta taka cukra, da bi jih kr pojedu - me je prijel da bi mojga na nek ne vem kak način zbezala vn, da bi js tud lahk že cartala - vseen upam da kmalu.

Nič nisi povedala, ali pa morda js nisem pozorno brala kako ste se navadili na novo stanovanje in okolje, kako spremembe sprejema Eva?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.8.2008 8:45:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Nič nisi povedala, ali pa morda js nisem pozorno brala kako ste se navadili na novo stanovanje in okolje, kako spremembe sprejema Eva?

Sem res bolj malo pisala o tem. Eva je očitno zelo prilaodljiva, je pa tudi še majhna in se mogoče na spremembe še ne odzove. Prvi teden je še govorila da bi šla domov, zdaj je pa v redu. Ima tukaj več prostora za tečt, tudi zunaj je več prostora, ker je veliko parkirišče skoraj brez avtomobilov. Pozna že  celo okolico in v avtu kar sama pove kje se moramo zdaj peljati. Spi brez problema, pogreša ničesar, nama je pa tudi super. Imava veliko boljši odnos in več se pogovarjava. Stanovanje je krasno, uredili smo si ga po našem okusu in mi je res super živeti tukaj. Okolje je pa itak krasno. Sprehodi ob Savi so čudoviti.

Danes je pa res bolj mirena dan. Do zdaj sem naredila več kot pa v celem tednu. Jaša je pa tudi bolj miren.

Naty, sem naspana. Včeraj sem zaspala že ob devetih med gledanjem Obale, budnica potem ob 00.30, ob 3.30 in ob 6.00. Je pojedel v parih minutah in zaspal nazaj. Jaz pa tudi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.8.2008 9:09:49   
naty13
Miškolinček vidim teeeeeeeeeee. Kako steuser posted image  Je Filip že kaj boljeuser posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.8.2008 9:11:34   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, sem naspana. Včeraj sem zaspala že ob devetih med gledanjem Obale, budnica potem ob 00.30, ob 3.30 in ob 6.00. Je pojedel v parih minutah in zaspal nazaj. Jaz pa tudi.

Skoraj enako ste se zbujali kot mi. Pa je tudi pri nas trajalo par minut.user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.8.2008 9:14:43   
sayuri
Jutro punce user posted image .

NAjprej moram pohvalit tejkina dva zakladka. Joj, kako sta prisrčna. Oba - Eva in Jaša. user posted image  In super, da sta se pozdravila. Boš vsaj malo zadihala. user posted image

NAty mislim, da je to čisto normalno, da se ti Jošt na 3 urce zbuja. Nekateri potrebujejo večkratno hranjenje. Filip je bil tak. Do 9 meseca na tri ure - tudi ponoči. Potem je šele začel podaljševat. Super za Tržiške kapljice. Nam tudi odležejo user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. user posted image  NApredek je večji, kot sem pričakovala. Zara ima 4000g in 52cm (rojena 2490,48), Lovro pa 4350g in 54cm (rojen 2600,49). user posted image user posted image user posted image  Bila sta ful ful pridna. VSe ju je zanimalo. Tko sta poslušala tisti zvonček, s katerim je pediatrinja zvonila user posted image . Napotila nas je na polikliniko zaradi dimeljske kile pri Lovru. No, ZAra je fasala pa popkovno kilo user posted image . Jo je imel tud Filip in počasi sama od sebe zgine.
SMo pa napoteni tudi v razvojno ambulanto, kar sem pričakovala. Sem opazila nekaj stvari, ki niso ravno v redu. Oba se zvijata v črko C. Zara zateguje nogici eno proti drugi in občasno trza z desno nogo. Pediatrinja je ugotovila, da je malce "trda" v ramenih, pa tudi ko jo položi na trebušček, dviguje ritko. VSe to sem že sama opazila in sem hotela napotnico za naprej. No, pa mi je pediatrinja sama priporočila. Je pa to normalen pojav pri dvojčkih, saj v trebuhu ne moreta toliko migat, kot enojčki. ZAra je bila sploh skoz stisnjena tam nizko spodaj. Revica. Bomo morali malce potelovadit. user posted image
Pa napotnico za kolke smo dobili. In to je bilo to. user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa Zara oglaša.

< Sporočilo je popravil sayuri -- 21.8.2008 9:15:36 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.8.2008 9:21:09   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček vidim teeeeeeeeeee. Kako steuser posted image  Je Filip že kaj boljeuser posted image

A vidiš me?user posted image

Stanje pri nas je isto,zaenkrat je smao prehlajen,upam da pri tem tudi ostane. Verjetno se ne bo pozdravil dokler se ne bom jaz,jaz kašljam ko nora in hodim splenio na ustih po stanovanju da mu ne bi še kaj dala.

Danes ponoči je še Erazem nekaj cvilil da ga vrat boli(grlo) tako da je doma,da vidimo če ga res al sam v vrtec ni hotel iti. Jaz mislim da ga res boli,moj pa pravi da ne. Ah dedci,kdo bi jih zastopu.

Drugače je pa Filip pravi požeruh,vedno zahteva hrano na 3 ure,pa ni važno ali je to podnevi ali ponoči,tudi ure so že kr iste. Že od včeraj mi sprazne flašo celo naenkrat,kota da bi ga stradali,pa pol še vedno nekaj zeva z usti. Saj se mu tudi vidi da veliko poje,je že cel okrogel v obraz,pa mu nočem dati več kot toliko kolikor je babica rekla.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.8.2008 9:29:41   
miškolinček
Sayuri,saj fizioterapija ni nič takega,jaz sem tudi z Erazmom hodila,se je zvil čisto v črko C,pa isto je delal kot tvoja dva. Zdaj se trudim in poskušam s pravilno nošnjo in previjanjem pri Filipu to preprečit,če pa ne bo šlo bomo šli pa telovadit.

Aja,sem te hotela opozorit,če mogoče ne veš,da če imaš otroka na fozioiterapiji in v razvojni ambulanti,potem daš prošnjo za podaljšanje porodniške in dobiš podaljšano.

Drugače ste pa zelo lepo napredovali napran porodni teži,težki ste toliko kot enojčki in ne dvojčki,pridni ste.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 21.8.2008 9:30:08 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.8.2008 9:38:17   
naty13
Miškolinček samo, da ne gre naprej. Pa da Filip še vseeno prino papa. Meni v spanju brez problema poje od 70-90ml, ko pa je buden se pa komaj za 60ml namatrava, pa še to jeva skoraj pol ure. user posted image   Drugače pa midva jeva na dve uri ali na dve in pol. več mi ne zdrži in tudi ko sem poskusila mu dat na tri ure, je pojedel toliko kot če bi mu dala po dveh urah. Enostavno se mu ne da dolgo vlečt. user posted image

Sayuri super za tako težo in višino. Res sta napredovala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se vidi, da te ponoči veliko ožemata. user posted image  Mal heca.  Da bi se pa 9 mesecev zbujala na tri ure, si pa niti ne predstavljam. user posted image  Se vidi, da je Nejc že od prvega dne spal  po 7 ur v kosu. user posted image  Zato mi je nenavadno, se pa nimam kaj pritoževat, ker po hranjenju zaspimo. user posted image

Mi je pa Jošt v spanju kar fajn telovadil. je kar sveče delal in nekaj godel, ko sva šla z user posted image  spat. Sva se mu nasmejala. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.8.2008 9:58:07   
betty
ojla.

spala sem zanic. ponoci okoli 3 ure sem dobila menstrualne krce, ki so trajali v presledkih do 8 zjutraj. sedaj se je malo umirilo, tako da sem se stusirala in pripravila, ce bo treba iti.
a popadki na zacetku bolijo ali mislite , da so to samo lazni alarmi? mene malo boli, ko me zvije ,ampak je se znosno. vceraj sem imela rok, naslednji pregled imam 28.8. a se naj grem pokazat???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.8.2008 9:58:22   
tejkaz
Jaz sem pa zdajle stehtala Jaša pred dojenjem in po dojenju. Pred dojenjem je oblečen imel 3870 g, po dojenju mi pa tehtnica napisala error. Kaže do 4 kg. Zdaj pa ne vem ali je pojedel več kot 130 g ali pa se je tehtnica pokvarila user posted image

Betty, ni se ti treba iti pokazat. Verjetno so to kar prvi pripravljalni popadki. Spremljaj jih in glej na uro. Ko se bodo pojavljali eno uro na pet minut pa pojdi v P. Srečno

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 21.8.2008 9:59:46 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.8.2008 9:59:04   
sayuri
Miškolinček ja, so mi že povedali, da tile papirji od razvojne sodijo k podaljšanju porodniške.
Povej mi, koliko časa si hodila z Erazmom na fizioterapijo? Je jokal med vajami? Sem brala, da so kar hude vaje. user posted image

Se pa tud jaz trudim s pravilnim handlingom. Sam men tega ni nihče pokazal in potem delam tko, kot sem po slikah videla.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.