|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
19.8.2008 19:31:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ooo vidim, da nisem edina z gnojnimi vonjavami okrog hiše user posted image user posted image

CatJa, velik tvoj dečko user posted image user posted image user posted image . Ma glavno, da je zdrav. Ampak to, da bi ga mogla budit ponoči, user posted image . Ne vem, jaz najbrž tudi ne bi poslušala pediatra!

mya, Maj pa je tudi že dečko in pol user posted image user posted image user posted image

Kasso: sem se hotla prej dopoldan pohvalit, da pri nas je pa že neverjetno dolgo časa mir pred "hlevskimi" vonjavami.
No in glej ga vraga user posted image . Pride med kosilom moj oče gor in pravi da naj pozaprem okna in balkone, ker en kmet poliva gnojnico. Joj kva bi jih ****

CatJa: tvoj poba je pa res velik user posted image . Ma tudi jaz je ne bi zbujala ponoči za hranjenje.

mya: evo sem ti popravila podatke od tvojega fantiča. Je tudi že kar "ornk" poba.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.8.2008 19:33:15   
Soncnica Sandra ***
No jutri imamo pa mi posvetovalnico+cepljenje že ob 7.00 user posted image
Joj sploh ne vem kako naj bi to izgeldalo Manco zbuditi okrog 5.30 in jo obleči ter peljati k P?
Ni ona ravno tip za zgodnje vstajanje. Itak bo v avtu nazaj zaspala, če ne že med preoblačenjem. Se pa bojim, da bo potem v ZD panika zaradi lakote user posted image .

Mah bo že, ane?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 227
19.8.2008 19:50:03   
tilči
Mi smo že čisto v pripravah za na morje.user posted image Danes smo avto oprali, plenice so že spakirane v avtu, v petek popoldne vse ostale stvari znosimo, v soboto zjutraj pa gasauser posted image
Še od Tilna in od user posted image  moram spakirati.
Za Nejca moramo vzeti še cel kup stvari: uspavanko, leva, ki ga ima za povšter, medveda za stiskat..., drugače lahko samo obrnemo, če bomo kaj pozabili, ker to je pri Nejcu cela panikauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.8.2008 20:01:39   
aurora28
Ali katera od vas že uporablja kengurujček? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.8.2008 20:10:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ali katera od vas že uporablja kengurujček? 

Dvakrat mi je zaspal v njem, v tretje pa se je kregal, tako da smo zaenkrat raje v vozičku, pa še hrbet ne trpiuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.8.2008 20:58:49   
aurora28
Tilči a hrbet fejst trpi?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.8.2008 21:24:02   
aurora28
Nagibam se za nakup Babybjornov model kengurujčka, ker je TÜV/GS-testiran in nekako bolj zaupam. Bi potrebovala vaše izkušnje in mnenja? 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.8.2008 21:30:34   
špelin@
Sploh ne pridem do računalnika!!! Velika pika bi nonstop brskala po netu za Winxicami, mala pa gledala Gasilca Samota user posted image  Bom poskusila kasneje malo brat...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.8.2008 21:52:22   
Anitka
Oj!

Gal panča, ati je odpotoval, mami pa žalostna brska po netuuser posted image user posted image user posted image

Aurora jaz sem žicala pa tega kengurujčka

user posted image

CatJa jaz ga tudi ne bi zbujala ponoči. Ni šans. Sicer pa user posted image user posted image user posted image za velikega fanta.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.8.2008 21:57:20   
mya26
Kje je danes ****? Kako je Samia?

Moj je pri sosedu, spet delata. Maj spi, Lana pa je pri babici. Grem š ejaz spat. Upam, da se mal naspim.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.8.2008 22:19:08   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Catja s to kilažo se ne obremenjevat vsak P ma svoje muhe sam obremenjuje te po nepotrebnem s tem,sej mali ni tko mal težek,če ste pa drugi suhci valda ne more bit on pa k bomba.Kako si kej po tko pestrih in težkih dneh,ki jih imaš za sabo?
AC sem pa zadnč nov dobila pa je rekla da je to njihova dobra volja sem jo napizdile ko user posted image kva se pa gre baba ****nena da mi že reklamiran AC proda in nč ne pove.Pol mi je pa naštevala kam vse lahko grem po drug isti AC pa se se stegotila da ne  grem nikamor k itak bi blo vse zaprt in sem doplačala 30 evrov za 401-ko in šla.Vem da v ta BC ne stopm več k take neodgovornosti nisem pričakovala, mislm k da je to ena igračka ne pa naprava ki mojmu otročku rešuje življenje.Na konc sem ji rekla da če bi blo s tamalo kej narobe bi letele glave k bi šla do konca.Sej mi je že za zdaj mal žal k nisem bolj zapizdila za kak popust sam če povem po resnic sem samo hitela nazaj k mali da pozabm na to svinjarijo in se potolažm ob njenem nasmešku

Hvala, katy, sej po vsakem dežju sonce posije user posted image

Kako pa Lara? A je še imela kake zastoje dihanja po tistem, ko sta bili v bolnišnici? Jaz moram rečt, da odkar se držimo teh antirefluksnih ukrepov, je veliko boljše. Edin jokat ga ne smem pustit predolgo, ker se začne kar davit. Včeraj je imel spet eno tako sceno, sem ga dvignila, da je prišel sploh do sape, potem pa zbruhal, kar je imel v želodčku user posted image

Tole z AC bi pa jaz tudi znorela na tvojem mestu. Sva se z mojim pred nakupom pogovarjala, katerga vzet, baby sense ali AC. Pa je rekel, da valjda tistga, ki je dražji. Češ je že boljši. Pa sem rekla, da razlike ne sme bit, ker če en ali drug samo 1x zatajita, je prepozno.
Grozno, da si naletela na tako šlamparijo. Jaz sem ga naročila direktno od uvoznika, pa še 10% popusta sem dobila za najnovejši model.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.8.2008 22:24:39   
špelin@
kasso in Soncnica Sandra ***, user posted image user posted image  za kolke.

Kengurujčka jaz ne uporabljam, ker je mali zelo zadovoljen v vozičku in se mi zdi škoda tlačit ga v kengurujčka in obremenjevat hrbet, če ni treba user posted image

Anitka, saj bo hitro minilo, ne bit žalostna user posted image user posted image

CatJa, ni šans, da bi toliko starega user posted image  ponoči zbujala za hranjenje, če ni sile!!

tilči, vi ste pa hitro začeli pakirat user posted image  Jaz sem šele danes resno pristopila k spisku krame user posted image  Pakirala bom v soboto popoldne, ko bo moja mami pazila na Gregorja, v nedeljo zjutraj pa odhajamo user posted image

Soncnica Sandra ***, če bo mala v ZD lačna, jo pač nahraniš tam user posted image

No, vonjav gnojnice pri nas res (še) ni, se pa najde kakšen fenomen, ki sredi mesta kuri dračje in plevel, da smrdi cela kotlina user posted image

tilči, mi imamo, odkar je mali na AM, kar ustaljen urnik hranjenja. Preko dneva je na cca. 3-3,5 ure, ponoči pa je 1x nekje med 3. in 4. uro, pač takrat, ko se zbudi.

katy82, da si drznejo takole ravnati v BC, zadeva je zrela za inšpekcijo, Zvezo potrošnikov in za kakšnega odvetnika!! user posted image user posted image user posted image

Zagotovo sem pol stvari spregledala, ker ne utegnem vsega prebrati, ne mi zamerit, zdajle grem pod tuš, ker sem že čisto user posted image  Če mi je "ušlo" kaj pomembnega, me opomnite user posted image
Prej sem imela na vrat na nos za zrihtat vse tri otroke, ker se je možu odprla rana na prstu in je šel k dežurnemu zdravniku. Na srečo ni hujšega.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.8.2008 22:26:14 >

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.8.2008 22:27:56   
eole
čer,

sem dala nekaj novih slikic v album. geslo je pikica.

uh, danes sem pa kar utrujena, pa ne vem od česa? grem spat, lahko noč..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.8.2008 22:47:14   
špelin@
eole, kakšna lepotička je tvoja Julija user posted image

Ja, tudi mene zanima, kako je s Samio, upam, da jo modrice in opraskanine ne bolijo preveč user posted image user posted image user posted image  ****, me prav zanima, če bo ravnatelj kaj odgovoril...

Nočko vsem, bejžmo spat user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 239
20.8.2008 7:29:29   
jana81
guten morgen

jst sem že na redu da spoznam Anjo Tio in Žana, pa upam da še Gregorja .

Mi ponoč sploh ne spimo več v enem kosu, ampak se zbujamo na 3 ure, ne vem kaka navada je zdej to postala.
Sem čist zanič zjutri ob 7h.

eole res maš enga cukrčka.

jst sem včeri speglala vse cotke od Nejčka, kao za na morje, sam jih bom verjetn še enkrat mogla ker bo do srede vse ponosuuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.8.2008 7:34:28   
aurora28
Jana jaz več ne folgam prati za Gala, ker vse umaže, tak si tišči roke v usta, da potem še vse zbruha ven in spet da roke v usta. Cotk je pa že velik ponosu in se kupček že vztranjo veča za mojo prijateljico, ki v kratkem pričakuje. user posted image

Anitka ta kengurujček je meni tudi všeč, sam a veš jaz bi skor raje si najprej izposodila nek kengurujček, da izprobamo ali bo Gal sploh ustrezal in šele na to kupimo, ker me je kar strah da ne bom vrgla 90 € v smeti, če ga ne bo hotel uporabljati.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.8.2008 7:37:08   
špelin@
Ej, jana81, kje se dobite? Mogoče uletimo, daj mi napotke user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.8.2008 7:44:52   
tilči
Dobro jutro...

Naš Tilen je dobesedno vzel, da se bikci radi stiskajo k mamici.user posted image Kadar spi v svoji postelji, je lačen na 2,3 ure, če se pa k meni stiska pa na 4,5 uruser posted image  Ampak sem si danes ob 3. izborila posteljo zase.

Sem imela že vse napisano, pa je elektrike zmanjkalo in še enkrat na novouser posted image
Eole:kakšen cukrček je Julijauser posted image
Aurora:  ko se navadiš na kengurujčka, potem ni problema, takoj pa me je malo hrbet bolel

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.8.2008 8:07:46   
jana81
špelin@ točno lokacijo ti pošljem na gsm...verjetno v mestu v Popolusu (je parking zraven-sicer za plačat), al pa hotel štorman...čakam še na Naty-jino potrditev.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.8.2008 8:10:51   
jana81
aurora tud jst sem gledala tega za 90 €, sam vem da se dobijo še cenejši, ki so taki da imaš otroka samo v navpičnem položaju.Ker vodoravni za nas tak ne pride več v poštev. Jst bi si ga sposodla za na morje, za tukaj ga ne rabim.
user posted image  tale varianta sam je tud 80€
user posted image al pa tale..je pa tud 90€

< Sporočilo je popravil jana81 -- 20.8.2008 8:13:08 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.8.2008 8:27:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
špelin@ točno lokacijo ti pošljem na gsm...verjetno v mestu v Popolusu (je parking zraven-sicer za plačat), al pa hotel štorman...čakam še na Naty-jino potrditev.

ok, bom videla, če nam bo časovno zneslo, imam sicer še kup opravkov, ampak se bomo potrudili priti user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.8.2008 8:34:36   
jana81
evo lokacija določena: Planet tuš Celje ob 10h... (izvoz AC Celje greš dol, potem zaviješ na prvem semaforju levo proti mestu, skos naravnost in 3 semafor spet levo, pa si pred Planet Tušem, dobimo se na zgornjem parkplacu.

sem ti poslala še sms.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 20.8.2008 8:36:10 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.8.2008 8:36:24   
špelin@
evo lokacija določena: Planet tuš Celje ob 10h... (izvoz AC Celje greš dol, potem zaviješ na prvem semaforju levo proti mestu, skos naravnost in 3 semafor spet levo, pa si pred Planet Tušem, dobimo se na zgornjem parkplacu.

Eh, to pa najdem tudi z zavezanimi očmi user posted image  Moram pohiteti z obešanjem perila, če hočem priti user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.8.2008 8:49:25   
eole
Dobro jutro!

Mi ponoč sploh ne spimo več v enem kosu, ampak se zbujamo na 3 ure, ne vem kaka navada je zdej to postala.
Sem čist zanič zjutri ob 7h.

tudi mi ne več... no, prvo rundo mogoče štiru ure, potem pa na dve uri ali na tri do jutra.. user posted image  sem čist zmatrana..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.8.2008 10:00:35   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo naju s posvetovalnice in cepljenja. No pa še na kavici pri prababici sva se ustavili na poti nazaj.user posted image

Opravili smo super, je šel še ati z nama.user posted image
Manca fino napreduje. P pravi, da je ful velika, skoraj za 5 mesečno dete user posted image .

Je bila pa full pridna ko so jo cepili, niti zajokala ni. Sem jo z enim rakom, ki poje zamotila, tako da sploh ni veeela, da je dobila pikico. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imamo 7040g, 64cm in obseg glavice 40cm.
Naslednjo posvrtovalnico in cepljenje pa imamo 01.10.2008.

Punce dejte mi povedat kako ste ve hladile oziroma dajale obkladke na mestokjer so bili user posted image  cepljeni.

No grem še seznamček popravit

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?