|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex z bivšim
19.8.2008 12:37:31   
Anonimen
Zadnje čase si želim sexa (po dobrem letu)  ampak nisem taka oseba, da bi zdaj kar enega tipa nekje na cesti iskala za sex. Zanima me, če je katera tukaj, ki je sexala z bivšim (samo sex). Kaj ste mu sploh rekle, glede na to da gre samo za sex? Naj še povem, da sva oba samska tako da ne bi bil nihče prizadet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sex z bivšim
19.8.2008 12:38:56   
tanikaa
Ja če pa sta oba samaska in bo tudi on za to, pa se dajta posexat. Samo lahko se vama ali tebi ali samo njemu zgodi, da bo vse skupaj postalo več. To pa je pač tveganje, ki ga moraš/morata sprejeti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2008 12:43:11   
Anonimen
midva sva to naredila. skupaj smo bili na morju par dni (z otročkom, ker je mali tko želel) in po enem letu in pol me je že hudo razganjalo. sva se pa potem lepo zmenila, da je šlo pač samo za seks in to je to. moram pa rečt, da je blo fenomenalno. prej, v 8 letih ni blo nikol tok dobruser posted image . sva pa tudi midva oba samska. čustev ni, tko da ni posebne panike. 

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2008 12:45:31   
Anonimen
Ja v bistvu se mi zdi, da on še zdaj nekaj čuti do mene...jaz bi pa res rada samo za sex. Kako naj mu sploh rečem?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2008 12:46:20   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja v bistvu se mi zdi, da on še zdaj nekaj čuti do mene...jaz bi pa res rada samo za sex. Kako naj mu sploh rečem?

ne rini v tezave ce ti ni treba.... razen ce ga zelis prizadet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 12:47:12   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ne rini v tezave ce ti ni treba.... razen ce ga zelis prizadet...

Aha.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2008 12:51:23   
Anonimen
Midva sma seksala po dveh mesecih, ko sma bila narazen. Spet sva se morala privaditi en na drugega. Seks ni bil to, kar sva imela prej. In potem je bilo zelo boleče, ko sem spet začutila čustva in ugotovila, da gre samo za seks. Nikoli več!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2008 12:52:45   
Anonimen

Ne delaj tega! Pogreta juha ni nikoli dobra!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2008 13:02:26   
srki
Jaz se ne tvojem mestu ne bi zapeltala v to, sploh ko pravič, da on še vedno nekaj čuti do tebe. Lahko si bo začel vzbujat lažne upe, poleg tega pa se mi zdi to nekako "grdo" do njega, kot že rečeno, ker so še vedno prisotna čustva. In da bi bila z njim samo za seks. Ne vem no, saj po eni strani te razumem da si želiš nekoga, ki to ni kar nekdo in v bistvu pohvale vredno, da kar ne snameš enega za tak, hiter seks. Jaz za te igrice nikoli nisem bila.

Če pa se temu ne moreš upret, mu pač povej direktno. Da čustev s tvoje strani do njega ni in da želiš zgolj seks. Mogoče bo pa tudi postalo tako, da postaneta spet par. Če si to želita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2008 13:11:24   
Anonimen

Midva sma seksala po dveh mesecih, ko sma bila narazen. Spet sva se morala privaditi en na drugega. Seks ni bil to, kar sva imela prej. In potem je bilo zelo boleče, ko sem spet začutila čustva in ugotovila, da gre samo za seks. Nikoli več!

Pri meni je bilo podobno. Le da je seks bil odličen, kasneje pa so še čustva privrela na dan in je bilo prebolevanje še težje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2008 13:29:37   
Anonimen
če meniš, da on še nekaj čuti do tebe, potem bolje da se v to ne spuščaš. midva mava pač razpucano in čustva niso bla vpletena.

kaj in kako mu rečt? no midva se na morju nisva kaj dosti pogovajala, je pa res, da smo zvečer v družbi zvrnili par kozarčkov rujnegauser posted image pa še hudičevo mrzlo je blo tiste noči in se je blo treba malo stiskat.
sva pa potem oba priznala, da ko smo se zmenili, da se jaz njima pridružim na morju, in glede na to, da ni blo druge opcije, kot spat v isti postelji, nekako pričakovala, da se to lahko zgodi.

je pa res, da pogret juha ni nikol dobra, ampak če gre samo za seks, to itak ne bo pogrevanje juhe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2008 13:32:11   
Anonimen

Ne delaj tega! Pogreta juha ni nikoli dobra!

Golaž je odličen, pa mineštrce tuduser posted image

Drgač pa......prizadela ga boš, ker on še nekaj čuti.....a to hočeš?
Za seks se pa marsikdo najdeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2008 13:36:02   
Anonimen
Ja saj jaz bi mu to na začetku že povedala da je to samo to. Karin24 vem da se najde, sam nisem taka oseba da bi zdaj kar z enim šla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2008 13:36:42   
daja_
Golaž je odličen, pa mineštrce tud
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2008 13:39:00   
BarbaraE
Imam občutek, da tudi če mu boš ti povedala, da gre pri tebi samo za sex, bo on recimo pristal in hkrati upal na kaj več.

(odgovor članu daja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2008 13:46:13   
Anonimen
Midva sva to prakticirala kar nekaj časa po razhodu.Se pravi večkrat.
Na koncu se je izkazalo, da ni bilo dobro. Čeprav je bil sex odličen in takega prej ko sva bila še skupaj nisva imela.
Pomenilo je še daljše prebolevanje in zavlačevanje vsega skupaj. Jaz se tega ne bom šla več.

Ti pa razmisli, še posebej če veš, da bi bil on pripravljen še na kaj več!

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2008 13:46:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Imam občutek, da tudi če mu boš ti povedala, da gre pri tebi samo za sex, bo on recimo pristal in hkrati upal na kaj več.

Sem tudi sama takega mnenja.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.8.2008 13:47:58   
Anonimen

Ja saj jaz bi mu to na začetku že povedala da je to samo to. Karin24 vem da se najde, sam nisem taka oseba da bi zdaj kar z enim šla.

Saj čist razumem, ker jaz tudi nebi mogla kar z enim.
Sam glede na to da neki čuti do tebe.....no ja.....probat ni grehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.8.2008 14:06:33   
Andromeda
Jaz ne bi rinilia v težave. Saj veš, kako pravijo:"Nazaj se samo kozla."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.8.2008 14:19:02   
ronja
Če on še nekaj čuti, ga boš prizadela in to bo bolelo tudi tebe. Se ne splača, čeprav je velik fant in bi lahko sam vedel, če ne zmore, večina tega ne bo vedela.

Kaj pa kak drug bivši, ki mu je bolj vseeno zate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.8.2008 14:24:30   
tanikaa
Jaz bi se raje odločila za kaj novega. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.8.2008 14:26:59   
Kerensa*
Zanima me, če je katera tukaj, ki je sexala z bivšim (samo sex).

Ja, je. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.8.2008 14:29:15   
Anonimen
Bivši ne pridejo v poštev, ker prvič nimam z nobenim kakršnih stikov in drugič, ker sem sexala samo s tem.
Kerensa, kako se je pa pri tebi izšlo?

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.8.2008 14:37:41   
Kerensa*
Kerensa, kako se je pa pri tebi izšlo?

A seks z enim od bivših? user posted image  Pravzaprav zelo fajn. Šla sva za tri dni v Italijo (jaz kot so-potnica na njegovi službeni poti) in prišla nazaj, kakor da ni bilo nič. Nenazadnje takrat nobeden od naju ni bil samski. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.8.2008 14:38:25   
Anonimen
Packa !

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?