Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 14:55:14
|
|
|
|
mojamura
|
nekaj me v križu špika hehehe
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 14:58:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ajme bože, pa dobro da se događa, jer ako se nebi bilo bi stvarno dosadno Ima ovde ljudi, kojima je dosadno.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 14:59:44
|
|
|
|
Katey
|
Pa veš kolk bi te šele potem k bi to vidla v živo, se tud zravnat ne bi mogla .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2008 15:00:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 15:01:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Se podpišem in dodajam... si želijo pozornosti. Veliko je takih.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 15:03:59
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ima ovde ljudi, kojima je dosadno. Se podpišem in dodajam... si želijo pozornosti. Kakor komu paše, me prav nobeden ne moti, če pa jaz koga pa .
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 15:07:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Kakor komu paše, me prav nobeden ne moti, če pa jaz koga pa . Zdaj je pa čas, da se še jaz pod nekaj podpišem.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 17:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo tale nick ti ne pase najbolj. ex Kerensa je mač betr :)).
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 17:57:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ne spomnim se, a te je Zara, a sem te jaz krstila za Karniso. To pa tudi mene že dolgo zanima, kdo točno je bil, ja. Splišni je bila.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 18.8.2008 17:58:19 >
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 18:03:10
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ne spomnim se, a te je Zara, a sem te jaz krstila za Karniso. To pa tudi mene že dolgo zanima, kdo točno je bil, ja. Splišni je bila. Ne, Baldi je bil. Je hotel teater narest, pa smo rabil karniso za firnk .
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 18:10:51
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Tanikaa, pa brez heca ta naš novi doktor je res visok črn s takimi modrimi očmi da se ti noge zašibijo, fejst k 100 , res je mal mlad ampak hudo vroča roba . Še dobr da nisem samska, ker bi bila pravi hipohonder . Sem že mislila, da si vsakih 14 na bolniški.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 18:15:20
|
|
|
|
Rožica I
|
Tale Lunin mrk je pa bil res konkreten ! Kerensa, za objavo fotke !
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 19:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Kerensa kok si dolgočasna in željna pozornosti. Patetično
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 20:10:09
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 Joj Kerensa kok si dolgočasna in željna pozornosti. Patetično ja in????? a si ji fouš
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 20:15:35
|
|
|
|
aljuška
|
Oj, Kerensa, a si to res ti na fotki ( avatarju? ) uau in kako kaj Kamikaze in pobčki?
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:01:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz na fotki... Kamikaza in otroka živi in zdravi... kljub moji dolgočasnosti, želji po pozornosti in patetičnosti.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa boš s Plemenito?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:11:34
|
|
|
|
arabela*
|
Ostani zdaj to kar si samo slika je res malo zamegljena
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:11:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
"Plemenita007" je postala "ex Kerensa"... ampak ker se mi ni dalo čakati na to, da sistem oz. administratorka popravi/ta geslo, sem registrirala "Kerensa*"... tako, da bom naročila, naj "ex Kerenso" najbrž kar izbrišejo, da ne bo zmede.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:12:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya samo slika je res malo zamegljena Če mi poveš za kakšen program, s katerim jo lahko od-meglim...
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* najbrž kar izbrišejo, da ne bo zmede. Ja, najboljše.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya samo slika je res malo zamegljena Če mi poveš za kakšen program, s katerim jo lahko od-meglim... Pa slikaj se z digitalcem.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:17:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mladič mi ga je razbil... drugega pa ne grem kupovat za to, da bom dala potem čisto fotko na RR... teh 5 milijonov pixlov, ki jih ima pa moja Nokia... hja, to ni to, kakor vidimo.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:20:09
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* teh 5 milijonov pixlov, ki jih ima pa moja Nokia... hja, to ni to, kakor vidimo. Poskusi malo "objektiv" očistit. Pri mojem fotoaparatu na telefonu je bil to vzrok, da so bile slike nejasne.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 22:21:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
Čist kot solza... sem zaljubljena v ta GSM in ga čuvam "ko punčicu svoga oka"... no, moje oko je pa res malo čoravo, ja.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?