|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
15.8.2008 21:09:04   
sobra
Hvala joob in april09!

Bom probala tole z vročo vodo, al pa limono...pa bomo vidl. Sej bom vse zdržala, sam da bo tokrat z mojo pikico vse ok. Najhuj je pa to,ker se morm učit za sept. izpite, jst sm pa tooook zaspana pa u glavi nabija za znoret.Ah bo že...

Midva bova tud po moje počakala do NS da poveva ostalim,da pričakujemo user posted image .Do zdej sva povedala le staršem.Pri prvi nosečnosti sva vsem raztrobla in pol k se je slabo končalo je ful bedn feeling razlagat kaj pa kako.

Joj do mojga prvega pregleda se mi zdi še takoooooooo daleč (3.9)

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.8.2008 7:43:27   
sonček85
kmalu bo 3.9,še prej kot si misliš.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.8.2008 9:23:14   
malaMravljica
Jutro aprilcice,

vidim, da ze imate probleme s slabostmi. Od katerega tedna naprej pa so se vam pojavile slabosti? jaz sem v cetrtem, apetit kot ponavadi, slabo nic, sem pa izgubila 2 kg in upam, da ne bo slo vec dol, sem bolj pri drobnih.
Za seznam pa morem se povedati, da je to prva nosecnost, ce bo vse po sreci bo to prvi otrocicek, imam pa 29 let. Ne vem kdo to vpisuje notri, sem cisto nova tukaj in ne obvladam se najbolje.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.8.2008 9:38:17   
april09
Zivjo :)
mala mravljica - meni so se slabosti zacele pri 6t. Najpogosteje se zacnejo nekje 6,7 teden.

Vreme pa je res user posted image , ampak meni je vsec, ker je hladno. Ze ko sem bila prejsnjic noseca, je bilo hladno poletje in mi je tok pasalo. Sploh ne morem bit na vrocini. Je danes tak idelane dan za pod koutrom ostat, a kaj ko mala ni bila tazga mnenja. Sva vsaj ocija pustili spat in sva samo midve vstali.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.8.2008 13:13:53   
Joob
sobra - midve imava pa na isti dan 1. pregled. V klaterem tednu pa boš takrat?

malamravljica - meni so se slabosti začele pred parimi dnevi, recimo v začetku 7. t. V ponedeljek stopim v 8. t. 

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.8.2008 14:25:15   
malaMravljica
no, kot kaze imam pred seboj se vsaj en teden brez slabosti. Moj pa ze preverja, ce mi je kaj slabo in koliko prepricana sem, da sem noseca ;-) tako je vesel, da je cudno, da se ni nikomur zblebetal. In zaradi teh vprasanj sem sla danes naredit se en test, sem jih kupila na zalogo in sedaj imam se enega odvec, bom podarila naprej kateri. No, in ta test je bil tak, da napise z besedo in je pisalo noseca :-)) v torek pa imam ze pregled, super.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.8.2008 14:57:17   
sobra
joob-takrat ko imam pregled naj bi bila user posted image  8t 3/7 glede na zadnjo menstruacijo,vendar bo sigurno manj (ker sm imela sigurno kasnejšo ovulacijo). No sej bo itak G izračunala kdaj mam rok.

V glavnem komaj čakam da pride ta danuser posted image user posted image user posted image

Danes se počutim odlično,glava me sploh ne boli, sam upam da mi ne bo tok slabo kot v prejšnji user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 407
16.8.2008 18:13:24   
Joob
Jaz pa naj bi bila v 10t 3/7...ampak po moje itračunu odštejem dva tedna in bom dejansko v 8 t 3/7.
Drugače so se pa meni slabosti na začetku pojavljale samo proti večeru,...danes pa me že od zjutraj daje, pa ful ful ful se mi rigauser posted image ...sem ko ena pujsa.user posted image  Upam, da minejo tele slabosti čimprej.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.8.2008 21:05:16   
Anonimen
mah tok sem napisla pa je ven vrglo user posted image
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
16.8.2008 21:12:07   
Anonimen
Že spet je ven vrglo, zdej se mi pa res ne da vse še enkrat tipkat. Kako mi je žal,da si nisem kopirala besedila.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
16.8.2008 21:40:04   
Nea_teja_
Čer aprilčice kaj je novega nisem cel dan nič prečekirala vidim pa da je kr nekaj novih in seznam kr rasteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.8.2008 21:46:02   
malaMravljica
ojla, jaz lahko povem nekaj novega. dopldne sem bila prepricana, da sem v cetrtem tednu, ker nisem znala izracunat, pa sem ze v 5. tednu in 3 dni. jupii.. gre hitro to :-)

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.8.2008 9:22:12   
L & L
Dobro jutro so user posted image .
Moje počutje je vredu, razen rahle utrujenosti, slabosti za enkrat še ni, hrana mi paše vsa, v drugi nosečnosti mi je tok tunina smrdela da tudi pločevinke nisem smela videti kaj šele povohatiuser posted image .
Moj prvi pregled, nevem kdaj bo ker je moja g. na dopustu do 2 al 3 septembra, pa sem klicala g. ki jo nadomešča in je rekla naj kar na svojo počakam, meni je prav ker sem svoje bolj navajena.

No kako ste pa ve kaj danes?

Dovolj od mene lepo se imejte in uživajte.

LP
L & L

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 413
17.8.2008 10:48:33   
Cveta28
Ojla nosečke tudi z moje strani!
Moje počutje je tak-tak. Zjutraj mi je malce slabo in čez da pa kar gre. Neznansko sem utrujena in najraje bi cele dneve prespala. Še sreča, da se je zunaj malce ohladilo, ker mi vročina sploh ne sede.
Komaj čakam na petek in prvi UZ. Upam, da bo z malim kodrčkom vse ok in da bom potem lahko uživala na morju.
Šibam še malce za knjige in potem za štedilnik. Aja, hrana mi pa paše user posted image
pa pa punce 

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.8.2008 12:02:31   
detelja
hoj nosečke....mene pa kuha pa kuha pa se nič ne skuha...enkrat me je ful vroče, drugič ful mrzlo...na - moram vsako minuto s polnim mehurjem, vročina tko niha 37-37,5,v noge me tko zebe kljub zoknom...pa taka brez moči sem...drugače glede nosčenosti pa se super počutim...ni slabosti, utrujenost je pa požrešnost:))) jutri grem na prvi pregled, že komaj čakam in srčno upam, da bo vse ok...
lepo se imejte uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.8.2008 14:35:07   
april09
Ziv vsem!
Jaz sem danes cisto user posted image  Malo mi je odleglo, ko sem jedla kosilo, zdaj pa spet un grozen okus v ustih in slaboooo user posted image  Cakam, da mala zaspi, da grem se jaz v horizontalo.

Zdalje sem cist user posted image  - mamo zlato medaljo, res so carji nasi sportniki user posted image  

detelja - pij veliko caja, pa c vitamin. upam,da kmalu mine.

nic grem zalezt, da bom vsaj popoldne morda kaj vec od mene user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.8.2008 14:38:37   
nmag
Hojla,dajte še mene na seznam,PDP imam 19.4.,za pregled se še nisem naročila,ker so dopusti,je pa to moja peta nosečnost in eno 7 let staro aprilčico že imamo doma.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.8.2008 17:07:48   
Joob
Hojlaaa...jst sem pa danes zaekrat še kr ok...sam to špikanje me ful ful ful skrbi...enkrat me lev jajčnik boli, potem me desni...pol me spet nekje drugje špika...in pol me prime srat, ko pomislim,....kaj če je izven maternična nosečnost...in pol še...joj, pa sej nisem mela nobene vgnezditvene krvavitve in jaaa, kaj če je res izven maternična nosečnost...katastrofa kok negativno mislim, treba me bo mal našeškat...obupna sem!user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.8.2008 19:31:09   
sonček85
pozitivne misli hočem in ne negativnih.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.8.2008 19:39:19   
malaMravljica
Ojla Joob, ne razmisljaj tako negativno. Misli pozitivno, ce se zgodi kaj negativnega bos v skrbeh, ko bos tam, sedaj pa le mirno.

Mene v bistvu nic ne boli, niti mi ni slabo. V trebuhu pa imam en tak obcutek, da se nekaj dogaja. In apetit se mi je povecal zadnja 2 dneva. Sem pa sedaj se vedno na -1 kg. Kako druge s kilami in apetitom. Joj, pa sele te dni sem si malo prebrala kaj naj se ne bi jedlo, ker nisem nic vedla in sem veselo jedla jagode na vrtu, pa mehkih sirov se ne sme, jaz sem jih in pastete nisem ze celo vecnost, seveda te dni ja. Ce nisem smotana. No ja, sedaj bom pa pazila. In rekla sem, da se bom odpovedala sladkarijam med nosecnostjo, sem namrec ena res prava sladkosnedka in vsaj temu se lahko uprem, da ne bodo kile sle gor po nepotrbnem. Sicer pa mi zadnje dni sladko niti ne pase, da bi le ostalo tako :-)

pa vedno vec nas je, dobrodoslica novim, lepo da nas je toliko.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.8.2008 20:09:57   
detelja
Joob, mal se pomiri...mene je v prvi nosečnosti tko špikalo malo levo malo deso, da včasih sploh nisem mogla hodit..pa je gin. rekla, da je to čist normalno in da mi (mislim, da je bilo na d.str.) to špikanje in bolečine povzroča neko rumeno telesce....sedaj me tudi non stop neki špika...mislim, da če bi imela IMN bi imela dosti več težav kot pa samo špikanje....gin.je rekla,da je to špikanje lahko prisotno celo nosečnost, ni pa nujno...

malaMravljica tudi jaz sem taka, da bi skoz neki jedla...če sem lačna mi je malo slabo...pa sladkarije...joj kako pašejo...prejšnji teden sem dobila malo izcedka (rumeni, beli, prozoren kakor kdaj) pa sem šla v lekarno pa mi je rekla, da se sladkarijam moram odpovedat, da naj pijem probiotični jogur, ker so sladkarije hrana za glivice, to sicer že vem, ker mi to gin. govori že leta in leta...

komaj čakam, da grem jutri popoldan na pregled in upam, da bo vse ok...mal me je strah zaradi že ene neuspešne nosečnosti...sicer pa sedaj bo vse ok z našo malo pikico, katero imam tako zeeeeelllloooo rada....

lepo se imejte, lep večer

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 421
17.8.2008 21:12:15   
Joob
Hvala za tolažbo, sej bo...sam, dons je ena tak čuden dan...sem še ostala sama, moj je šel za 10 dni na priprave, pol mi je pa malo hudo, ker sem sama in se sama sebi smilimuser posted image ...in kaj...imam čas o takih negativnih stvareh razmišljati. Oh ja....nič, najbolj, da grem po tuš, v pižamco in skočim v posteljo in malo tv prežulit.
Pupike, lahko nočko!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 422
18.8.2008 8:33:13   
jernejav
Živjo punce!
Tko pa smo končali tri tedne dopusta, sedaj pa spet pridno v službi.
Moram pa povedat da me že 2 tedna non stop muči slabost, sem že -3kg, jutri pa imam g. pregled, sem ga morala prestaviti. Tako da komaj čakam da vidim svojo pikicouser posted image .
lep dan želim

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 423
18.8.2008 10:30:11   
Nalini
Ojla.

Jaz sem pa tak tak. tri dni mi je bilo slabo, sicer brez bruhanja. Nič mi ne paše za jesti, pa kislina me ful matra, pa želodec me kar boli. Spala bi cele dneve, še hodit se mi ne da. Upam, da bom še zdržala 1 teden do pregleda. V petek pa začnem spet s službo. Konec dopusta :(

Danes sem boljše, zaenkrat še ni hude slabosi in bolečin v želodcu. Upam, da bo tako ostalo cel dan.

Ajde, mejte seuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 424
18.8.2008 10:41:52   
Cveta28
Hojla. Pa da še jaz svoj piskrček pristavim. Počutje je bolj na psu. user posted image Malce so krive slabosti, malce pa ponedeljkovo jutro in neprespana noč. Hrane trenutno nimam preveč rada ampak se malce p omatram in kaj malega pojem, predvsem jogurti, skutke in sadje. Kilaža za enkrat ostaja na istem, problem pa so oblačila. Ker me že itak venomer nekaj špika, mi hlač ali kril sploh ne paše nosit. Oblekce so pa že druga stvar user posted image .
Bodite v cvetju!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?