Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Plemenita bom zjutri pri prvi molitvi še zate Boga prosila... Jezus, Marija in vsi svetniki... NE, lepo prosim. Hvala za dober namen, ampak men vera škoduje, tko, da... thanx.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaksne "koristi" imas od njega? Ne rabim koristi od nikogar Z marsičem v življenju nimam koristi, si grem še v minus kar se tega tiče.....ampak me pa izpolnjujejo. Ne materialno......drugače
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jezus, Marija in vsi svetniki... NE, lepo prosim. Hvala za dober namen, ampak men vera škoduje, tko, da... thanx Iskrenost steje? Potem ti je oprosceno.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aja a ma Bog tut svojo stran na Facebooku? Kar nekaj jih najdes. Link, prosiiim!
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sem ga pa "nazjala" že parkrat In kaj je odgovoril? Še čakam
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne rabim koristi od nikogar Potem se je bog ustvaril za popolnoma nekoristnega?
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Verjetno sm zate zmešana Mejčkn pa res, ampak ni panike, ker sm jst bl.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sem ga pa "nazjala" že parkrat In kaj je odgovoril? Še čakam Nobenega reda nima. Pa saj to je stara ugotovitev .
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Še čakam Ko čeka, taj dočeka... il se načeka.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne rabim koristi od nikogar Potem se je bog ustvaril za popolnoma nekoristnega? Za večino ljudi ja. Zame pač ne. Jaz si boga predstavljam kot nekoga k kofetka z mojim atijem pa vsemi k so že šli z zemlje tam gor.....pa pazjo name. In to me pomirja. Čist psihološko pač.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aja a ma Bog tut svojo stran na Facebooku? Kar nekaj jih najdes. Link, prosiiim! Poisci ga. Odtipkaj god, pa ti jih vrze ven.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker Bog ve da ga boš ti prosila... Kaj ga pa vi prosite, da vas uslisi? Ker jaz ga ne nic... Vse ga prosim, vsak dan... 5 x. Samo to je spet treba razložit; Včasih Boga prosiš pa ne dobiš po tvoji logiki. Ampak dobiš vedno, samo ne veš da si dobila. Naprimer prosiš za zdravje pa da bi še dolgo živela in pol si še isti dan zlomiš nogo... Zlomljena noga ni zdravje, a ne? Morda pa če si je ne bi zlomila, bi šla ta isti dan nekam z avtom in umrla v prometni nesreči. Tako da prav gotovo si dobila, samo ti ne veš da si dobila. Sorry k tko otročje razlagam ampak se mi zdi da se tko laži razume.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame pač ne. Jaz si boga predstavljam kot nekoga k kofetka z mojim atijem pa vsemi k so že šli z zemlje tam gor.....pa pazjo name. In to me pomirja. Aha. Ampak na zemlji nima prave vloge? Tko...recimo, da bi sel s tabo na kavo? In se kaj modega pomenil?
< Sporočilo je popravil Mič II -- 16.8.2008 1:11:00 >
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Še čakam Ko čeka, taj dočeka... il se načeka. No....jaz verjamem da bom dočakala, tako al drugače
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: **** Plemenita bom zjutri pri prvi molitvi še zate Boga prosila... Jezus, Marija in vsi svetniki... NE, lepo prosim. Hvala za dober namen, ampak men vera škoduje, tko, da... thanx. Mi nimamo svetnikov...
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zame pač ne. Jaz si boga predstavljam kot nekoga k kofetka z mojim atijem pa vsemi k so že šli z zemlje tam gor.....pa pazjo name. In to me pomirja. Aha. Ampak na zemlji nima prave vloge? Se mi zdi da je kle že naredu kar je za narest mu. Če mene pomagaš zdej tam gor joka k gleda kaj ljudje počnemo z njegovimi stvaritvami. Zato je pa tolk dežja
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: **** Plemenita bom zjutri pri prvi molitvi še zate Boga prosila... Jezus, Marija in vsi svetniki... NE, lepo prosim. Hvala za dober namen, ampak men vera škoduje, tko, da... thanx. Mi nimamo svetnikov... Odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo...
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:12:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse ga prosim, vsak dan... 5 x. Recimo da ga ne bi prosila....bi zivela bistveno slabse kot danes?Kaj mislis?
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi da je kle že naredu kar je za narest mu. Kdaj je pa koncal? A tako, da je ze v penziji...
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
In se kaj modega pomenil? Saj se ne rabi modro pogovarjat z mano. Mi je dal možgane za razmišljat in za to da se kdaj pomenim sama s sabo. Ker moj bog samo hoče da sem srečna, nič druzga.
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi nimamo svetnikov... Aha... kaj pa mate? Oz. o kateri veri govorimo u tem primeru, če smem prašat?
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker moj bog samo hoče da sem srečna, nič druzga To pa celo verjamem. In si?
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker moj bog samo hoče da sem srečna, nič druzga To pa celo verjamem. In si? Trenutno zelo
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker moj bog samo hoče da sem srečna, nič druzga To pa celo verjamem. In si? Trenutno zelo Kaj pa drugace....kadar ni trenutno?
|
|
|
|
RE: Kako se meni smili ena ženska... 16.8.2008 1:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker moj bog samo hoče da sem srečna, nič druzga To pa celo verjamem. In si? Trenutno zelo Kaj pa drugace....kadar ni trenutno? Nihče ni vedno srečen. Če bi bili tega nebi znali cenit.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?