|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.8.2008 9:19:43
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla punce - evo nas z dopusta. Bilo je fenomenalno! Cel teden smo uživali v necivilizaciji - nič tv, rač, telefonov, radia... Kak to paše! Pa maladva sta uživala, ker sta naju imela skoz zase. Mavo - mali je ful luštkan, sam tale obroč okrog vratu pa tudi men grozno zgleda . Verjetno je pa čist kul, glede na to, da se mali smeji na vsa usta. Barika, a imaš ti iste probleme z ramo, kot jaz? Je pa to definitivno od hrbtenice. Sem zadnjič čist lepo spravila bolečino na nulo in to samo s telovadbo, pa pravo držo. Zdejle na morju smo imeli pa ene feder modroce za spat, pa me je spet zgrablo. in to desna roka. Darja, jaz sem tavečjega iz jajce prestavla pri nekje petih mesecih,ker ga nisem spravla v to PegPeregotovo jajco. Kupli smo Romerja od 9 do 18, ki ima tudi dva naklona, kao za spat. Pa je mali skor tako, kot v jajci in ni panike. Tak da po moje se ti res ne splača kupovat še ene jajce. Je pa tole čist individualno - tele menjave zicov, glede na otročka. Kolegica je malo pri enem letu not v jajco spravla in ji je bila skor čist prav (samo za kak prevoz, ko je imel njen v avtu sedež, da ne bo pomote), našihdveh pa nebi že pri 6 mesecih not spravli. Pa sej že tudi glavo držijo. Zdej pa bi tamala že kr v onem tavečjem zicu bila in po moje ji ga bomo kmalu kupli, ker jo je kr težko v on zic dvigovat - po moje je že nekje pri 15 kg. Teta Beta - si sploh ne predstavljam B takega, kot ga opisuješ - tole z zvezdicami pa to! Je pa dobra ideja, še sploh, če deluje. Noe - laminat je, vsaj zame bolj izhod v sili, če ni eurčkov. Mi ga imamo in slabosti so: strašno spolzek, imamo onega nelepljenega in se poleti tak usošil, da so kr luknje na spojih ratale. Če slučajno hočeš kaj prerihtat lahk kr celega ven vržeš, ker se kr pelje in lomi...no take izkušnje imamo mi in v hiški ga definitivno nebi imela- no, mogoče samo prehodno, drugače pa parket al kaj podobnega. Aja pa še to - mi smo ga sami polagali in moraš bit kr stručko, da ga res pravilno odrežeš - ne premalo, ne preveč! Drugače ga, al dvigne al pa so lukne ob strani...pri nas niso bili ravno ravni zidovi...Ja, evo pa še to, kot Huanitka pravi -ful glasen pod je tole. Se tak zelo sliši vsaka hoja v spodenj štuk, da je kr zoprno. Pa škripat začne s časoma...Huanitka - tudi v spalnice si ga ne devat! Jaz sem se za vsako plazla iz spalnice, ko sta tamala še tam pri meni spala, ker res škripa ko hudič na določenih mestih... Hiška je pa super, pa tak hitro skup...Sam mene mal moti, ko se v teh montažnih tak vse prek sten čuje. Mi bomo verjetno kako pasivo vžgali, ko bo čas za to. Z Isorastom gre tud takle hitro... Kar se pa onga rezervoarja tiče - pa si ja na boljšem, če si zastonj vodo dobila zraven! A je prav izvir - potem pa hitro še en vodnjak naredit, pa imaš vodo za zalivat in avte prat.. Janči, jaz tudi nimam nič proti toplemu podu - ga imam v kuhinji in sem čist zadovoljna. Pa še če kej spusti v kuhni, ni panike, tak, kot pri laminatu in parketu. Ja, Žanek, točno tole sem jaz letos naredla - pejt v Špar ali kam drugam, naroči narezke za tolk oseb, kot jih bo, pripravi plastične krožnike in kozarce, gostom povej, da je to bolj varianta ala ruski bife in se posveti otrokom! Mi smo se prav lepo nadivjali, poslikali... če pa komu kaj ni bilo všeč pa ne vem in se sploh ne sekiram več.Sem razmišljala, da od vseh povabljenih tako žurko za otročke naredi kvečjemu eden, pa bi se jaz z odraslimi ubadala - ne, fino je, ko je tolk otročkov in sta si maladva ful zapomnila kak je bilo fino, ko so divjali... Oj Snorči, a res? A kr noseča je, kaj dedca ima? To si pa sploh ne predstavljam. Pa ona itak v LJ žvi, ne? Sem bila na morju ja, zdej sem pa doma in v ponedeljek zopet v službi... Vi greste kaj na jug? No zdej bom pa nehala, da ne zasedem cele strani...
|