|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.8.2008 22:08:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: avguštine
5.8.2008 22:11:15   
goda13
Super, da je blo fajn. Jaz tut upam, da gremo še malo na morje. Bomo vidli.

Glede žurke pri nas je pa tako, da nas ni veliko in smo sami res uni prijatelji, ki smo veliko skupaj, razen enih, ki se kar sami povabijo, pa mal popečemo na žaru, pa mal tortice.

Letos bo drugače, ker so tamali že tolk večji ( so trije stari 2 al pa skoraj 2 eden pa 11 let), pa se bodo lahko malo sami zabavali.

Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.8.2008 22:12:44   
goda13
Ej, letim jaz spat, ker me preganja user posted image  ne vem, kakšne želje ima user posted image

Se slišimo jutri, ker sem še do konca tedna na dopustu

Nočko

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
   [Brisano sporočilo]
5.8.2008 22:14:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
6.8.2008 0:23:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.8.2008 21:13:52   
goda13
user posted image  ima pa dober besedni zakladuser posted image

Naš pa po novem govori Mami, ki blu? (Mami kaj je bilo?), pa mami laufi (teči)

Jaz pa pogrešam veliko avguštinuser posted image , se nobena več ne javi

Neposredna povezava do sporočila: 4181
   [Brisano sporočilo]
6.8.2008 22:12:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
7.8.2008 14:40:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4183
7.8.2008 21:55:08   
goda13
Je čist taprava babauser posted image user posted image

Pri nas se je pa dans nekej čudežnega zgodilo. Popoldne smo uničili še zandnjo dudo (imamo še dve nove, pa ne ve), pa sem mu zvečer rekla, da zdaj pa ni nobene dude več in je zaspal brez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pa nisem mislila, da bo tako lahko šlo, še prejšnji teden je hodil cel dan z dvemi okrog. No, ga ne bom prehitro hvalila, bomo vidli, kako bo ponoči in jutri

Neposredna povezava do sporočila: 4184
7.8.2008 23:01:34   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image končno ena debata!
Pozdravljena bambina, me veseli da ste uživali, je pa mal res parva afn'ca.

goda-no, mogoče vam pa le rata tole z dudo, bi blo fajn, a ne?  Je pa res bolš, da ima dudo, kot pa, da prste vleče.

No, kar se žura tiče, imamo mi že polno priprav. Ravn dons smo izdelal nekaj metulčkov in rožic za okrasitev terase-je mali ful užival, ko je lahko packal-no večinoma smo že včeraj packal. Smo na risalne liste packal s prstnimi barvami in posušil, danes smo pa strigli in lepili na tulce od Wc papirja, ki smo jih pa že v začetku tedna s črno barval. Imamo zdaj 2 nečakinji na počitnicah (13 in 16 let, ) in res uživamo. Rože smo pa s tulcev od salotejpa nardil-sem imela zbiranje odpadkov v službiuser posted image -ja velik se da porabit.
Za torto se še ne morem odločit kakšno bi naredila-najprej sem mislila, da bi vlak naredila (ker jih tako obožuje), zdaj pa malo premišljujem, da bi mu metuljčka naredila, da bo v stiluuser posted image , pa tud te ima zlo rad. Se bom najbrž tazadn dan odločila.

Čez dan, je brez plenic, mu pa včasih uide in sem mal premišljevala, da bi mu vpojne hlače kupila -

http://www.pleniceracman.com/si/vpojne-hlacke-i223.shtml?tselimage=194#images

dude pa k sreči nima tak, da imamo en del manjuser posted image .  Za spat ima pa avto pri sebi.

Govori pa že itak ful- zdaj že sam zapoje  Kuža pazi-celo, pa ringa-ringa raja, pa refren Mi gremo pa na morje, Pancertanc. Pa tole Nik se pa joka, kaj mu je hlačke 'ma polulane sram ga je. Drugi grejo spat Nik pa hlače pratuser posted image .

No, zdaj sn se pa razpisala in lahko grem spatuser posted image

Lahko noč!                                                                                      

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
8.8.2008 9:14:42   
goda13
Sončnica, približno take hlačke imamo mi, pa ko se polula, kar skozi težeuser posted image . Tista podloga spodaj ne vpije prav nič, pa čeprav je vrhnji del iz nevem kakšne plastike, kao, da bi zadržalo vodo, pa je ne. Po moje je škoda dnarja

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
8.8.2008 11:00:37   
lampica
Ojla punce!

Vidim, da ste nekatere še vedno pridne.

No pri nas je pa takole.

V mesecu juliju je naš korenjak dobil sestrco. tako, da imamo zdaj kar pestro pri hiši. Sprejel jo je zelo lepo. Pomaga jo previjat, jo hrani in seveda carta. Ko sliši, da joka, prvi štarta duda dat ipd.
Res pa je, če mu kakšna stvar ne odgovarja ali mu ne pustima, jo v tisti jezi lahk tud uščipne ali ugrizne. To obdobje se mu je začelo nekje v 17. mesecu. Ščipanje in grizenje. Ni važn koga.
A je imela katera tud te probleme?
Ko sem bila v porodnišnici je začel končno klicat mama. Dolgo sem čakala.
Drgače pa še nič kaj ne govori. Zna sicer povedat na svoj način, pravih besed pa ni.
Ta vikend bomo imeli malo zabavo za 2.rd. Toliko da malo pridemo skupaj in se poveselimo. Torta bo pa seveda v obliki traktorja.

Pri nas duda ni aktualna. Je pa aktualen prst. Kako ga bomo od tega odvadl, pa res ne vem.
Kako pa je pri vas s plenicami in kahlo. Naš sicer pove da gre kakat in potem sedi na stranišču za brez veze. Ponavadi mu rata lulat. No celo včasih kakat. sam brez plenic še pa kar ne gre.

No toliko, da vidite, da še živim.

lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
8.8.2008 11:41:03   
goda13
user posted image  lampica, čestitke za deklicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si se oglasila po dolgem času. Pri nas grizenja in podobnih reči nimamo, tako da ne vem kako je s tem.

Oglasi se še kajuser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
8.8.2008 14:06:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.8.2008 17:05:29   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image Lampica za punčkouser posted image user posted image user posted image .  Pa veliko zdravja in skupnih trenutkov želim!

Naš je zadnje čase začel nekaj grizt pa bolj za hec-ne ugrizne ornik-reče Nik bo pa mami amal, pa začne ramo grickljatuser posted image . Ne vem od kod mu to.
Ja verjamem, da imate zdaj bolj pestro. V prvo je najbrž glede tega kar bolj mirno, ko lahko greš z malim spat, zdaj pa se lahko tačas tavelkmu posvetiš.

Mi smo pa včeraj šli peš na Blegoš-smo šli z njegovimi starši in smo planiral, da bom šla jaz z Nikom z avtom bližje, pa so naju mal okol prinesli-predvsem meneuser posted image . Smo se med potjo dobili in tast privleče s prtljažnika ruzak za nošenje malega. Je ful dober, pa še sam ga je potem nosiluser posted image -no nazaj sem ga tud jaz del poti in sem prav hvaležna, da je mali nizkokategornikuser posted image . Je pa blo prov fajn po dolgem času mal peš hodit-sam danes imem pa 'musklfibr'. Jah bo treba več hodit, da se utrdimo.
Mi2 pa iščeva za malega igračo traktor Tom, pa jo nikjer ne najdeva-pa sva takorekoč cel Kranj preiskala. Kaj boste ve kaj kupile malim za 2. r. dan?

Pa lep preostanek nedelje!

Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.8.2008 21:06:47   
goda13
Ja, sončnica, še sreča, da je NIk nizkokategornikuser posted image user posted image

Naš bo dobil za rojstni dan nalepke za sobo od cars. Evo link http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=32&podskupina=0&artikel=195

Upam, da bo zadovoljen. To bo dobu od naju.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
11.8.2008 0:21:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:21:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4193
13.8.2008 8:33:38   
goda13
VSE NAJBOLJŠE NIKU ZA 2. ROJSTNI DAN

user posted image                                    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4194
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 13:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.8.2008 7:54:16   
goda13
MAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2. ROJSTNI DAN!

KIMI TI POŠILJA KOŠ POLJUBČKOV

user posted image                                      user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.8.2008 10:45:35   
sončnica13
Hvala za čestitke! Smo imel natrpan dan in nisem imela nič časa za rr.

Maša čestitke za 2. rojstni dan!

user posted image

Nik pa ti pošilja poljubčke!

user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 14.8.2008 10:54:04 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
15.8.2008 15:22:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.8.2008 16:01:37   
sončnica13
In kakšen žur ste naštimal?

Mi smo še v pripravah. Danes smo še nekaj rožic naredil, jutri pa okrasimo teraso, pa torto bom pekla in nekaj peciva. Pol bo pa že lahko žuruser posted image .

goda, kdaj boste pa vi imel žur?  Kakšno torto mu boš letos spekla?

Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
15.8.2008 18:28:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......