|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
13.8.2008 20:11:23   
helenav
ma bravo..septemberčki in septemberke.....polno vas bo takih, ki bodo shodili pred letom dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara spančka...čakam, da vidim,če je padla v globok spanec..pol pa depilacija in pedikura

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.8.2008 20:38:36   
123a
helenav-sama opravljaš depilacijo ali ti mož pomagauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
13.8.2008 21:24:00   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

helenav-sama opravljaš depilacijo ali ti mož pomagauser posted image

Mož preizkuša, če je dovolj gladko in občuduje frizuro na metuljčka user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.8.2008 21:33:03   
123a
user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.8.2008 21:43:14   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Mi smo pa danes ful na trnih....smo peljali našo mrcino k veterinarju, ker je očitno nekaj bolan. Je fuuuuuuul shujšal, že nekaj časa nič noče jesti. PA smo sprva mislili, da ga daje poletna vročina, samo očitno ni to to.  Iz običajnih 50 kil je, revež, ful na hitro shujšal na 33user posted image Je pa sicer čist živahen in zato nismo toliko časa sumili na bolezen. Je dobil injekciji in dali so mu kri na preiskave. Zdaj čakamo jutri, ko bodo izvidi....upam, da ni kaj resnega. Kr neki. To je naš 6. družinski član in nas zdaj res skrbi zanj.

Drugače pa nič novega pri nas. Edino maladva sta zadnje 2 dni ful tečna. Nič jima ni prav.

Pa čestitke vsem hodečim septembrčkom. Našadva sta pa še vedno ful na komot in še nič ne kaže o kakšni hoji.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.8.2008 21:44:55   
sandra85
december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teta!!!!!!!!!!!!!!!čestitke družinici!!!
revček Maks!!!user posted image če bi bil alergičen, bi se začel dušit (vsaj pri moji kolegici je tako) v takem primeru se je potrebno nabasa tablet s kalcijem in k zdravniku)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tianna, kefalonija je fulllllll lepa! midva sva hotela it pred 2 leti, pa sva se pol odločila za djerbo, za kar nama je še danes malo žal, ma dobro...
helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč!!! mi pa ponoči ne spimo več celo nočuser posted image vsak dan se zbudi okrog 4h,5h pa ga moram vzet k nama, pol pa včasih traja clo večnost da nazaj zaspiuser posted image kako nej ga zdaj tega odvadim??? ma ga razvajamo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Emm upam, da se hitro pozdravite!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helena ti si fulll pridna! ti res ful skrbiš zase, kar je prav!!! meni se tako ne dauser posted image user posted image

ma nevem, če lahko štejem to, kot da je že shodil, ker sam se ne spravi hodit, samo takrat ko stegnem roke proti njemu pol pride. danes je spet naredil par korakov, več pa še ne naredi. bomo šteli, da je shodil, ko se bo sam zagnal, brez da ga kdo spodbujauser posted image

Enej spančka že od 21h, js sem pospravila igrače po CELEM stanovanjuuser posted image , zdaj jem lubenico...vabila sem dala razvit in komaj čakam, da jih jutri dobimouser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
13.8.2008 21:49:31   
sandra85
CUKRČEK user posted image user posted image user posted image upam, da bo vse ok! pri naši mački je bilo tut tako, je bila zelo debela (7kg-kar je za mačko veliko, pa še manjše sorte je bila) in pol je kr naenkrat shujšala na 3,5kguser posted image sem tudi mislila, da je kriva vročina (to je bilo lani poleti) sam dobro, ona je pač bila mal stara pa boga (ni bila bolana baje) veterinar je rekel, da je kriva starost, pa še tako doleti mačke, če so bile vedno debele, da se na stara leta tako izsušijo in počasi umirajo. pol smo jo dali uspavat. js pa sem bila tako navezana na njouser posted image

sporoči nam, kaj so pokazali izvidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.8.2008 21:52:37   
123a
sandra-pokaži vabilouser posted image Je pa Zoja ista,če stegnemrokice proti njej in ji reče pridi mamici se spusti in greuser posted image user posted image .Samo nebom delala tega,ker me je strah da bi se spustila ,ko me nebi bilo zraven in si sploh ne predstavljam kaj se lahko naredi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.8.2008 21:52:51   
sandra85
aja pa še to: danes sem šla končno po kontracepcijske tabletkeuser posted image user posted image user posted image zdaj bova malo brez skbi...ker je malo prezgodaj. Enej je tako živ, da si res ne predstavljam, da bi zmogla zdaj...

Naty, vidim te!user posted image kako ste???

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.8.2008 21:54:13   
sandra85
ma nevem, kako nej ga pokažem...sem ga že tianni poslala po mailu, pa ji ga noče odpretuser posted image
je narejen v novem photoshopu

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.8.2008 21:56:07   
Anonimen
Čer!
A je kdo tu?

CUKRČEK: Upam, da je s psom vse ok. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.8.2008 21:56:36   
Anonimen
Ja Sandra, si pogledala na mail??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.8.2008 22:00:06   
123a
ja ja smo tiannauser posted image

sonce-a vi2 tudi delata metuljčkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.8.2008 22:00:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ja Sandra, si pogledala na mail??

glihkaruser posted image pišem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.8.2008 22:03:03   
Anonimen
123a: Sonce78 ima puščavo. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz pa pragozd. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.8.2008 22:03:59   
sonce78
... zdaj pa zares ...user posted image

december user posted image user posted image user posted image , ubogi Maks in še enkrat čestitke za nečaka user posted image user posted image user posted image .

Emm user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravi!!!!

sandra BRAVOOO za korake user posted image

tianna žal ti za Grčijo ne znam svetovati, ker še nisem bila, je pa bila Pikica Pokica zelo zadovoljna kjer so bili. Baje sploh ni bilo gužve in leeepe peščene plaže. Kje točno je bila, pa ne vem.

jst86 lepe, lepe slike ... uuuuu kako Leon papa sladoled .... prava faca!

lemavrica bravoooo za stojo ob sedežni, počasi bodo tudi naši delali korake. Vasja tudi ob opori lepo stoji, pa v stajici tudi lepo gre okoli stajice sam, zadnje dni celo skače, ko ga pa dam na tla in ga dvignem, pa še ni pripravljen, da bi naredil kakšen korak, kar nogice k sebi tišči.

cukrček user posted image user posted image user posted image   za kužija!!!

123a bravooooo Zoja user posted image user posted image user posted image . Zoja je itak full napredna punca, moram Vasjo bolj pogosto k Zoji tiščat, da se kaj nalezeuser posted image .

helenav sem ti kar malo fouš za pizzo v Napi. Meni je tam najboljša pizza na svetu. Ta vikend bom sigurno eno zmazala. Pridemo pa jutri zvečer in se vračamo v nedeljo. Smo imeli namen biti do torka, pa so nam alargologa prestavili na ponedeljek.  

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.8.2008 22:04:30   
sandra85
123a večkrat te hočem vprašat, pa pozabim...
kako je pri vas z fontanelo, ker se spomnem, da si se na začetku neki sekiralauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.8.2008 22:08:15   
sonce78

123a: Sonce78 ima puščavo. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz pa pragozd. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Prav puščavo imam ja .... gate mi do kolena dol tišči zaradi kocinuser posted image user posted image

123a  midva delava dinozavre user posted image ... moj je ravnokar zaspal, sem morala malo popucat in zalaufat pralni in pomivalni.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.8.2008 22:08:21   
Anonimen
user posted image  Punce, a ste dobile un bon iz BC?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.8.2008 22:10:11   
sonce78
sandra a sama delaš v Photoshopu? Jaz ga imam, pa se mi sanja ne kako naj ga uporabljam. Sem se nekaj mučila, mi nič ni uspelo in izgubila voljo user posted image . A obstajajo kakšna navodila?

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.8.2008 22:12:03   
sonce78

Nisem dobila, a ga bomo? Kaj pridete v Celje? .... si mislila, da sem pozabila, a user posted image

123a rabim navodila za spremenit avatar

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.8.2008 22:13:59   
123a
sandra-Zoja še ima vedno dosti odprto fontanelo,ampak pravi P da enim se pač hitro zapre ,drugim kasneje.Drugače pa nam ni potrebo več hoditi v LJ na PK saj so bili nazadnje izvidi bpuser posted image user posted image

tianna-puščavo...to si premalo reklauser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.8.2008 22:16:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

sandra-Zoja še ima vedno dosti odprto fontanelo,

A to lahko tudi mi potipamo? Kje? Al to samo pediater obvlada?

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.8.2008 22:18:51   
123a
sonce-daj te lahko pokličem?ali pa pridi na msn

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.8.2008 22:18:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Nisem dobila, a ga bomo? Kaj pridete v Celje? .... si mislila, da sem pozabila, a user posted image

Ja morali bi nam poslati kej €€€ oz. bon. Tu na RR sem brala, da zdaj naj bi bil čas za to. Ampak jaz ga nisem dobila, pa sem fuuuull kupila tam (avtosedež, 2 vozička itd).

Celje? Ma ne.. Ne bo me. user posted image  Hec. Kot kaže, pridemo!!! user posted image  

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.