Azzurra
|
Čau punce! Evo, se malo oglasim. Najprej - ČESTITKE VSEM ZA VSE Za zobke, za pridobljene kilce, za prespane noči, za nove postelje, za gosto hrano, ma evo - vsem za vse, resno! Kako ste kaj drugače? Nam še kar gre, edino nekam hitro to vse skupaj šiba, dan se šele začne pa se spet takoj konča! To je noro. Ne utegnem kaj dosti. Včasih se mi zdi, da verižno preoblačim, hranim, prestavljam, dvigam, spuščam... Liama zdaj odvajamo od pleničk in to je tudi cel projekt. Ga je treba ujet v momentu, ko ga tišči, to pa ni lahko. Tako gremo včasih tudi po večkrat na kahlo, včasih lula, včasih ne, včasih gre mimo (ful je smešen, ko si hoče tiščat luleka not, pa mu ne uspe vedno in pol reče, da hoče lulek gledat ven ), pol pa briši mama lužice Ja, pa Daši malo manjka, da začne plazit, no, jaz ne vem kaj to dela, če ne plazi! V bistvu se postavi na kolena, dvigne ritko v luft in se odriva s koleni, samo roke še ne ve kako se prestavljajo, če ne bi že šla, se bojim! Je pa faca, ker če ji pa daš spredaj kakšno stvar (telefon, telekomando, časopis...nekaj da je pisano al pa da se sveti) pa začne tako stegovat roke, tako grabi! Prava radovedna baba je. Tudi proti mojemu obrazu steguje roke. Bognedaj, da me zgrabi za lase. Gosta hrana - Daša je probala že korenček, jabolko, rižolino, bučko, krompir, Plasmon piškote (primi mesi brez glutena) in banano. Danes je pojedla 3/4 ne prevelike banane in ona bi še kar naprej jedla, pa ji nisem dala več, ker me je bilo strah, da bi se prenajedla. Potem pa je protestirala in sem ji dala še mleko, ki ga je spila še 90ml. Zvečer pa ji dam 2 majhne žličke rižolinota v mleko. No, stvar je taka, da se kar pozna, da ni lačna, ker sem zdaj te dni kupla nekaj majčk z dolgimi rokavi št. 80 v dobri veri, da bo to nekje za zimo, pol sem ji pa danes te majčke probala in - ja, prav ste uganile - bi blo kar v redu, da čimprej zahladi, da jih bo lahko nosila!!!! Še malo in ji bodo majhne! So res malo manjše številke, ampak nisem si mislila, da toliko! Upam, da ste pogledale slikice. Mi je tako žal, da nisem ujela še par portretov. Mi manjkata perp in terida pa mislim, da bi ble pol vse... Bomo drugič. Sem dobila nov fotoaparat!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|