|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
12.8.2008 20:03:55   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ojla, drage moje babuške!
kaj že prve špikice padajo?? take in drugačneuser posted image user posted image ... bravo za vse, ki ste pogumno zakorakale v nove boje. seveda držim pesti za vas!!! user posted image user posted image

gloria, iiiiiii fantek, kak lepouser posted image user posted image

dakec, iiiii punčka, kak superuser posted image user posted image

zdaj pa da malo razložim svojo situacijo: na dan odhoda na morje se je iz mene vlila kri kot še nikoli. seveda takoj na urgenco, kjer so bili prepričani, da je vsega konec, UZ je pokazal, da sta oba pikeca še vedno pri meni! user posted image  bila v bolnici, zdaj sem doma, mirovanje in mirovanje!! krvavim še vedno, sem pa imela včeraj ponovno UZ pri svoji g, in je prav tako vse ok user posted image , paglavčka rasteta in zaenkrat upamo na najboljše! slabosti so še vedno prisotne, utrujenost tudi. komaj čakam na NS, ki jo imam 26.8. (ajsi, boš zabeležla, pliiiz).

abri, tele krvavitve naj gredo tja, kjer jih nucajo, midve bi pa zdaj nekaj časa bile brez, a ne? verjamem, da se bo razpletlo tako kot si želiva! boš vidla!

....sam da je vse ok...zdej pa počivaj....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
12.8.2008 20:06:25   
gloria
zarja pa kje jemlješ te slikce o pojstlah....za crknituser posted image
ledenka do druzga tedna ih bom še stiskala....pol pa veselo na delo....
abra hvala ti....sonček ma mojo št....tak da njej pošljem sprot ko bo kaka akcija....pol bote pa dihale z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
12.8.2008 20:25:43   
zarja1
Ženske a pri vas tud tak piha kot pri nas v Mb? Mast nama bo hišo odneslouser posted image

Gloria, malo po spletu zbrskam....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.8.2008 20:26:03 >

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
12.8.2008 21:06:43   
blanč
Blanč, greš spet plaveučke gledat, al bo kar v lastni režiji? Kakorkoli, naj bo mirna roka in dober začetek!
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lastna režijauser posted image user posted image user posted image , tolk ga pa nimam rada, da bi se zaradi tega v LJ zjutraj vozila.
Mi je včeraj cb pokazal lažni +, ga imam v albumu, sem bla fejst jezna, ker sem mislila, da je pa le ratal ampak na žalost ni.

Abra, nokes želim vama, da vama krvavitje prenehajo in, da začneta čisto zares uživati v nosečnosti, brez nepotrebnih stresov in preplahov.
Lučka, lara me se bomo pa skupi spodbujale, se veselile in si delile nasveteuser posted image
punčke moje želim vam lepo in mirno noč

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
12.8.2008 21:09:18   
gloria
Lastna režija , tolk ga pa nimam rada, da bi se zaradi tega v LJ zjutraj vozila.
Mi je včeraj cb pokazal lažni +, ga imam v albumu, sem bla fejst jezna, ker sem mislila, da je pa le ratal ampak na žalost ni

....kok misliš lažen plusekuser posted image ....pa ta je čist tapravi plusek ki nekaj pomeniuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
12.8.2008 21:13:21   
blanč
sem jaz tudi mislila, da mogoče je in sem danes ponovila test, ki je čisti minussss, tako, da nič od naravne zanositveuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
12.8.2008 21:15:32   
Rakica_80
Ciao punce, sem dobila danes napotnico za IVF + ET in me zanima vsaka podrobnost, kam pokličem za se naročit in koliko časa čakam v bistvu na vse kar je potrebno za to!!!!?
Hvala, ful sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
12.8.2008 21:19:11   
blanč
pozdravljena bebiii, jaz ti sicer ne morem pomagat, ker sem pri dr. Rešu, verjamem pa, da ti bodo ostale. Najbolje, da si čisto zgoraj prebereš temo "napotki za IVF"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
12.8.2008 21:20:13   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 12.08.
Gloria - pregled
Hedviga - UZ, NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sulfinija

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3184
    12.8.2008 21:23:57   
    ledenka
    user posted image Noki user posted image  samo, da je vse ok! sem te ze dala na seznam user posted image  

bebiii, ce si iz Kopra, ti je najbljizje v Ljubljani. v temi zgoraj Napotki... imas telefonske - posebej moras poklicat za moza za spermiogram, tudi on bo potreboval napotnico od svojega osebnega zdravnika, potem pa se poklices na drugo stevilko za datum za pregled, ki mora bit vsaj en teden po spermiogramu - narocis tudi oba - lahko loceno, lahko kot par, kakor pac zelis. do sem sem jaz prisla, kaj delj pa se ne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3185
    12.8.2008 21:25:40   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

sem jaz tudi mislila, da mogoče je in sem danes ponovila test, ki je čisti minussss, tako, da nič od naravne zanositveuser posted image

mater mu, temu testu user posted image user posted image user posted image  pa kaj zadnje cajte sam pokvarjene delajo al kaj, al pa jim vrocina skodi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3186
    12.8.2008 21:32:32   
    blanč
    mater mu, temu testu pa kaj zadnje cajte sam pokvarjene delajo al kaj, al pa jim vrocina skodi

j*b*a*l*auser posted image user posted image user posted image sem mu jaz mamico tudi fejst oz. njihovim 99,9%user posted image . Nč treba bo zopet mal trepetat. Najbolj me pa ubija to, da se mi je z prvim postopkom začel vitiligo, ki se zdaj širipo celem telesu in res ni estetsko videtuser posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3187
    12.8.2008 21:40:28   
    Rakica_80
     do sem sem jaz prisla, kaj delj pa se ne user posted image

[/quote]

A jaaaauser posted image
    Ma koliko cajta sploh rabi, da te umetno oplodijouser posted image Koliko mescevuser posted image
    Vse me zanimauser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3188
    12.8.2008 21:48:46   
    blanč
    A jaaaa
    Ma koliko cajta sploh rabi, da te umetno oplodijo Koliko mescev

Najbolje, da malo brskalnik vklopiš in najdeš osnovne informacije, ker tole je pa toooooooo muchhhhhhhhhuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 3189
    12.8.2008 22:22:25   
    zarja1
    Blanč user posted image  za prvo jutrišnjo špiko!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3190
    12.8.2008 22:40:44   
    zarja1
    Pikovitek kje si pa ti? V pripravah na

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3191
    12.8.2008 22:43:31   
    zarja1
    Nič drage moje, jaz še eno rundo user posted image , pa spat........

Lahko nočko vsem......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3192
    13.8.2008 0:49:24   
    lara light
    Tudi jaz sem spila eno lahko glihkaruser posted image ...prav simpatičen ženski večer je bil tale torkov!user posted image

Pikovitek? Tudi jaz te že nekaj časa pogrešam, pridi pokukat tudi k e-jevkam in poročaj, kako zgleda zadnji mesec. Naslednje leto bom tudi jaz, upam, na tvojem mestu!user posted image

Abra, hvala za spodbudo. Res mi veliko pomeni. O, tudi tisto o dvojčkih bi rada videla. Imamo kar dva para v družiniuser posted image . Jebelacesta, pa res nič ne gledam tv! Se bo treba poboljšat, da bomo kej vedli.user posted image

Nokes, samo da si v redu in da sta pikici dobro. user posted image  Uf, tole je bilo pa hudo...user posted image

Lepotičke, ju3 pade druga špikca, v petek tretja, pol pa vsak dan...
    Naj vam povem, da moram odnest moj LT spucat, tako da bom do naslednjega tedna brez.
    Vas bom že brala, pa pridne in z lepimi novicami dalje, se razumemo?user posted image
    Gremo naprej!user posted image
    Lubčkov cel kup in lahko nočuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3193
    13.8.2008 8:36:13   
    sonček33
    Jutro!

ja, jaz bom prva izvedela za gloriino deteuser posted image in če boste pridne, vam poročam naprejuser posted image

lara light - pa kako to misliš bit skor cel teden brez LTja???? A si ti sploh predstavljaš, kolk boš mogla brat za nazaj in kolk bo nam dolgčas brez tebe?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3194
    13.8.2008 8:53:20   
    zarja1
    Dobro jutro,
    kuharca kofeja je vstala. Evo ena še za vas user posted image .
    Sonček ti nam tega že ne bi skrivala......
    Blanč in Lara light kako gre špikanje?
    In naši jutranji nosečki, Gloria in Abra.....
    Lučka 25 upam, da je user posted image znižala tempo in da si ok.
    Nokes zate sem pa komaj zdaj prebrala, ne vem kako sem lahko to včeraj prešpricala (sorry)......držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3195
    13.8.2008 8:54:53   
    kajsica
    Oj mačkice, dobro jutro vsem.

Pikola tako sem lena zadnje čase in ker se mi nič ne dogaja, vas samo berem in seveda navijam.

No z mojim dragim sva malo pohajala po Gorenjski in namakala noge v Soči, malo obiski, saj veste da se mora malo posloviti sedaj ko odhaja....no naslednji petek gre user posted image user posted image user posted image , do takrat pa da še malo uživama skupaj.

Babike pridne bodite in se slišimo kaj.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3196
    13.8.2008 8:56:12   
    sonček33
    kajsica tebe sem pa tok vesela...vidva kar uživajta, naužijta se drug drugega

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3197
    13.8.2008 9:03:59   
    Shuka
    Jutro pikiceuser posted image

Nokes
    - upam, da se ti stanje umiri in vse dobro ti želim, pa da grejo res te krvavitve tja kamor morajo, k unim pupam, k težko pričakujejo svojo M. da bi čimprej začele postopke. Ti pa le pridno počivaj in pazi nase in na svoje dva borčka.user posted image user posted image

sonček33 - le glej da ne boš kej zamolčala user posted image

larči - špika špoka sem ter tja naj postopek uspešno se konča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej vem da se še dobro ni začel sam se mi je tko rimal pa želim ti vse dobro.user posted image

Oktavija in zarja
    - vse dobro jutri na UZ, da bi imele veliko lepih foliklčkovuser posted image user posted image user posted image

kajsica - kam tvoj odhaja user posted image

Bebi - odvisno od tvoje situacije in klinike user posted image

ajsika
    - ti se kr znesi nad testi, matr jim še jest sem jeznauser posted image

Blanči - a je že padla špikica? user posted image

No tko zdej grem pa uno kavico od zarje spiti, tolk mi slastna izgleda user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3198
    13.8.2008 9:05:51   
    lučka 25
    Dobro jutro.

Danes lahko že zjutraj kaj malega napišem, ker grem kasneje v službo.

Nokes, sem šla prav brati za nazaj, kaj so mislile punce. To ni pa nič prijetno. Ampak važno je, da je s pikicama vse O.K.

Blanč, danes pa pade  prva špika! user posted image  user posted image  user posted image  moram pa mao okregat vse te tvoje teste, ki so te tako zafrkavali in zbujali lažne upe. Naj bo pa sedaj v postopku več uspeha.

Pikovitek, samo še dobri 3 tedni pa bo zazvonil poročni zvon. user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj sta gotovo v finišu s pripravami. Uživajta, pa čim manj stresa. user posted image

Lara, a kar brez LT boš. No, važno da nas  boš brala, da bodo potem še vedno padale vesele novice, kot si nam naročila. user posted image

zarja, moja user posted image  se je potem že zvečer spet umirila in se ji sedaj že počasi izteka čas. Mi je pa včeraj res pobrala vse atome moči. Danes pa sem spet kot rožica.

Pri meni je danes padla 3 špika. Sva bila danes že bolj zverzirana. Je rekel moj, da se bova preveč navadila in bo kar čudno, ko bo potrebno nehat. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3199
    13.8.2008 9:09:25   
    kajsica
    Ščukica, moj user posted image  odhaja v Afganistan za 6 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image  Tak da vam bom kar naprej tu težila kako sem boga boga, pa še za moj rojstni dan ga ne bo, pa ne za Božička, pa ne za novo leto.....pa ne.......user posted image user posted image

Ej taka nam je vojaška, pikola. Saj bo! Jaz grem itak septembra v postopek in sem se odločila da ga doma počakamo v enem kosu najmanj 2 če ne kar trije. Bom imela s seboj in s pikicami dovolj dela.

Priznam pa da me je malo strah!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.