|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
12.8.2008 21:42:09   
Rakica_80
Ok, hvalauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
12.8.2008 21:46:40   
lučka 25
O, ledenka, se še tu malo bereva. user posted image  Hvala za informacijo glede bolniške. Jaz mu bom po moje kar rekla, da mi napiše v poročilo za bolniško vsaj par dni po pumkciji. Pač delam  vrtcu, med počitnicami so tako in tako samo tamali otroci, pa še tisti teden sem po čudežu na vrsti za zapiranje vrtca. Pa ne vem če je priporočljivo par dni o punkciji in v času ET pospravljat ležalke, nosit in previjat otroke naokoli,... Upam, da se bo izšlo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
12.8.2008 21:47:19   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

user posted image  user posted image  user posted image  A pa imaš kakšne znakce?

ja, ja nf...definitivno imam znake.....da sem že 'pod čudnimi obrati' od iskanja znakov in neznakov user posted image ...user posted image ...klinc jih gleda....če se user posted image   vendarle še ne pokaže, delam test v SOBOTO zjutraj...poročam na RR-ju v živo - obljubim, ok??? Sem zadovoljila in potešila radovednost sočlanic??? user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
12.8.2008 21:48:05   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

.. Upam, da se bo izšlo.

seveda se bo izšlo!!!! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
12.8.2008 21:48:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Drage moje uspelo mi je dobiti napotnico za IVFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuhuuu, končno sem si pridobila!!!!
Jutri bom poklicala in se naročila, ampak kamuser posted image
Vem da mi je ena dala že številke, ampak sem jaz to že zdavnaj pozabilauser posted image
Kaj mi lahko svetujete, glede vsegauser posted image user posted image

Super!!! Sem že videla, da si o informacijah vprašala na temi IVF/ICSI. Imajo pa punce prav, da je povsod dobro, kamor koli boš šla, tudi GKLJ.
Zdaj pa dobro opravi glede pregledov, predpriprav, da bosta kmalu na vrsti in potem takoj v nizki štart za akcijo, ker na cilju te že čakata user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
12.8.2008 21:50:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

.. Upam, da se bo izšlo.

Imaš prav. Sploh ne vem kaj ves čas tišim zraven tisti upam, če vem da bo. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.8.2008 21:53:11   
neela

.. Upam, da se bo izšlo.

Imaš prav. Sploh ne vem kaj ves čas tišim zraven tisti upam, če vem da bo. user posted image

tako se govori! GO lučka, GO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ...še čisto čisto malo, pa ugledaš tisti želeni dve črtici in še korak več, ko boš slišala bitje user posted image vajinega zaklada!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
12.8.2008 21:56:02   
lučka 25

tako se govori! GO lučka, GO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ...še čisto čisto malo, pa ugledaš tisti želeni dve črtici in še korak več, ko boš slišala bitje user posted image vajinega zaklada!

Te besede pa naj se 100% uresničijo.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
So pravi balzam za moja ušesa in jih rada slišim. Še posebej v zadnjem času. Mi dajo zagon. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
12.8.2008 22:47:32   
miska73
miška, a ne da je tu res tako pozitivna energija, da te vedno potegne nazaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja to je pa čisto res.
V bistvu je to edini forum in tema na forumu, ki me je res na dolgi rok pritegnila.

če se   vendarle še ne pokaže, delam test v SOBOTO zjutraj...poročam na RR-ju v živo - obljubim, ok??? Sem zadovoljila in potešila radovednost sočlanic???

Ej neela, ti ta rok vedno bolj zamikaš. A ni bil še včeraj petek, danes je pa že sobota.
Pojdi čimprej delat test, ker nas bo drugač razgnalo od radovednosti - no vsaj mene...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.8.2008 23:04:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

če se   vendarle še ne pokaže, delam test v SOBOTO zjutraj...poročam na RR-ju v živo - obljubim, ok??? Sem zadovoljila in potešila radovednost sočlanic???

Ej neela, ti ta rok vedno bolj zamikaš. A ni bil še včeraj petek, danes je pa že sobota.
Pojdi čimprej delat test, ker nas bo drugač razgnalo od radovednosti - no vsaj mene...

neela, čisto od blizu bom stiskala pestke zate!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
13.8.2008 6:53:41   
neela

Pojdi čimprej delat test, ker nas bo drugač razgnalo od radovednosti - no vsaj mene..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
13.8.2008 6:54:39   
neela
Fargi, mogoče pa mi prav ti prineseš srečo....user posted image ...boš prevzela poslanstvo štorklje...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 13.8.2008 6:55:51 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
13.8.2008 8:21:44   
nf
Samo Neela, ti si pa tudi taprava!!! Tako bomo rekli, če boš ti zdržala do sobote do testa, potem ajde, naj ti bo. Jaz pa odpiram stavnico, da boš klonila že prej in to že danes zvečer! user posted image  user posted image
Če katero zanima, sem dala par fotk v album. Naj piše na ZS za geslo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
13.8.2008 9:10:33   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne morem si pomagat. Amapak smo res smešne s to našo neučakanostjo. Važno je, da sedaj vem, da nisem osamljen primer.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
13.8.2008 9:22:26   
nf

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne morem si pomagat. Amapak smo res smešne s to našo neučakanostjo. Važno je, da sedaj vem, da nisem osamljen primer.user posted image

Duuuuuh! Itak da nisi osamljen primer! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kako ti gre kaj špikanje? Samo še do sobote?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
13.8.2008 9:29:36   
Anonimen
joj, nf, kake lepe slikce.. A ma vzameš naslednič s sabo??  Bom čist pridna. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
13.8.2008 9:34:44   
nf
Veš da! Lahko bi imele tako skupinsko terapijo kot v knjigi Očarljivi skupinski samomor, ne vem še je katera brala. Bi ukradle en avtobus in švuuuuuusssss proti afriki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
13.8.2008 9:36:56   
lučka 25
Špkanje poteka dobro. Včeraj sva potrebovala 10 minut za pripravo in špiko, danes pa že "samo" 5 minut. Počasi bova postala prava mjstra.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
13.8.2008 9:44:42   
lučka 25
nf, super fotke!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

te pa res zagrabi, da bi šla na tako potovanje.user posted image

Zdaj pa šibam v službo. se beremo in pišemo popoldan.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.8.2008 10:20:55   
little angel
punce hvala za odgovore. jaz pa sem danes vceraj vzela zadnjo tableto K, danes sem naredila ze ovulacijski test in se je vidla rahla crtica in upam, da bo jutri bolj mocna. tak da upam, da nam bo uspelo vsaj do ovulacije prit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
13.8.2008 10:28:08   
nf
little angel, ovulacija naj bi bila tam nekje 5 dni po zadnji tabletki, ampak ti kar v akcijo! user posted image  user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
13.8.2008 11:11:55   
Fargesia
jojjjjj, kake hude fotkeeeee!!!!!!! Fargi bi tud tam bla!!!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
13.8.2008 11:27:03   
Fargesia
dodala dva nova albuma...geslo ostaja enakouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
13.8.2008 11:39:27   
PENCA
Pozdravljene klomifenke

Nf slišim, da so fotke noro dobre, daj še meni pošlji geslo. Mogoče dobim idejo kam bi sla drugo leto. A je primerno za majhne user posted image ? user posted image user posted image user posted image

PikaV čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj v nosečnosti.
Trinity lepo da nas prideš pogledat.user posted image

Lučka 25 in BEBII držim pesti, da vama hitro uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neela zakaj nas puščaš v takšni negotovosti, saj veš ,da smo grozno firbčne. Upam, da nas boš čimprej razveselila z user posted image user posted image .

Fargesia tudi zate upam, da se ti čimprej pokaže user posted image user posted image in da lepo donosiš do konca.Kako pa to, da so tebe dali na ivi in ne na ivf. Mislim glede na to koliko časa se že trudiš, al si še bolj mlada, pa maš še čas? Meni je G rekel, da grem po laparo na ivf. Pomoje zato ker se že tako dolgo trudim in ivi pomoje ni tolk uspešen. Ne vem, mogoče se motim.
Vsem želim čimprej user posted image user posted image .

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
13.8.2008 11:39:30   
nf
Hvala hvala! Jih bom zvečer še par gor vrgla! Včeraj je bilo bolj za probo.
Moram rečt, da mi je bolj všeč Fargi kot blondinka! user posted image  Samo tisto ustvarjanje je pa hudo!!!!! Kakšen profi pa sej ne morem verjet!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!