trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo no, gabriel tudi pancka. sem bila ful vesela, ko sem prisla domov, je soseda rekla, da je bil ful priden, je jedel, se igral, malo je dremal...pokakal se je in kar je najlepse, ze od zjutraj nima vrocine upam, da vzdrzi, da gre jutri spet v vrtec. Super. Boste imeli zgleda lep podaljšan vikend, pa še varuško za nujne primere si si zgleda našla. Aja, pa od pečenja torte si še vedno lep Lana38, ja, jaz tudi uspem, da se mi bo nekak izšlo do konca leta malo doma obdržat. IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Pikica*, pri nas je tudi stalno tako, da je Manca v ozadju, je Tinkara tak živec, da mora stalno nekdo, če ne drugega, vsaj biti na štartu, da jo lovi. Še sreča, da je mala super pridna, da se veliko sama zamoti, ker drugače bi res tanko piskala. Trdozimc, danes od vsega hudega pijem radler. Je ledeno mrzel in paše še pa še. Ja, z Janom in Ivo je enako. Pa se drugače veliko sam zaigra, ampak kadar je pa Iva poleg, je pa neprestano, mami kaj je to, mami pejd, mami igraj se z mano, .... Iva pa za nama pleza. Še dobro, da je zdaj pogruntala in lepo sama sedi in se ne zvrne, ampak lepo naprej odpleza, če ji kaj ne paše. Ampak se mi zdi, da bi ona že hodila rada, pa še ne gre. A, Radler je pa že bolj nevaren kot pa Uni No, jaz sem pa pri svojem drugem Lahkem Boškotu - Na zdravje!
|